Rockabilly - Psychobilly
Moderator: _BataZiv_0809
-
wild one
#4176 Re: Rockabilly - Psychobilly
Peđa, pozdravi Slađu i Dimitrija, što ima?
- Nice Guy Eddie
#4177 Re: Rockabilly - Psychobilly
E hej pozdrav stari.wild one wrote:Peđa, pozdravi Slađu i Dimitrija, što ima?
Evo nas ispod klime ceo dan na prijatnih 37 u hladu. Za sutra nam najavljuju i svih 40
Slađa i Dida idu na bazen a ja kao nešto radim...Izgorećemo do 22.08. i odlaska na Tasos
Ljubi familiju pa se vidimo na jesen
- CharlieMemphisMafia
#4178 Re: Rockabilly - Psychobilly
Posh bastard.lab3352 wrote: sam otisao na Neretvu s ekipom i pio samo bijelo vino u kombinaciji s The Clash "London Calling" i bilo je odlicno ...
- morbilly
#4179 Re: Rockabilly - Psychobilly
vidi, vidi, i skaču s one piramide, jel?lab3352 wrote:Da, to je tačno, ali istina je da na ovom mjestu dubina nikada ne prelazi 2m i da se skače u tu rupu ... ljudi stoje okolo "kazana" kako bi skakačima omogućili jos bolji uvid gdje je "kazan". Svaki promašaj je katastrofalan i do sada se nije desilo nekih povreda (bar koliko ja znam). Jedna od boljih fotografija koja se pokazuje kako je ovo istina:Don Karlos wrote:Ti Kazan skokovi mi zvuče malo nevjerovatno...Ako je širina doskoka 2x2,a visina 18m,dubina bi morala biti barem 6 m,ako ne i više...
http://www.cyberbulevar.com/sport/ostal ... /20080625/
- morbilly
#4180 Re: Rockabilly - Psychobilly
evo i ovdje nešto slika: http://skazine.com/index.php?option=com ... &Itemid=61lab3352 wrote: @Ivan: One slike su OK, ali bih nekako vise volio da cujem tvoj izvještaj ... cuo sam se s Fitzom prije neki dan i rekao sam mu da bi bilo super da se nakon Koffin Kats pojave The Starliters s pokvarenom slide gitraom i naprave jos veci show ...![]()
![]()
![]()
Ma Koffin Katsi odsvirali muški. U tih 45 minuta koliko su dobili (od pola 9 do 9.15) su uspjeli skakati jedan po drugome, odsvirati najjače stvari prokrvariti iz glave itd. Poslije smo im pokupovali sve što su donijeli, ali su morali žurno u Bugarsku na gig i TV intervju jer su tamo prvi sajko ikad
Svašta smo brbljali još i saznali, ali se više ne sjećam...
Sveukupno prava ekipa, sajko nema šta!
- lab3352
#4181 Re: Rockabilly - Psychobilly
Super, izgleda da je bilo dobro na Koffin Kats ... Upravo sada sam postavio na blog jedan veoma cudan album, moram biti iskren. Naime na beskrajnim morima interneta sam pronasao jedan album "Johnny Cash Remixed", koji sam veoma dobro preslušao i nakon "HOĆU / NEĆU" sam isti postavio tamo na download. Volio bih da cujem sta mislite i kako Vam se cini totalno drugačiji pristup muzici Johnny Casha?
@Divlji: Za sada sam u off mode za Iron 883. Ukoliko bude sve kako treba mozda se odlucim za neku drugu varijatnu, jer sam vidio da za samo malo vise love mogu dobiti fin Yamaha Dragstar, ali svakako se konsultujem s tobom prije bilo kakve nabavke. Onaj Iron 883 mi se pravo svidio, ali vidicemo ...
@Divlji: Za sada sam u off mode za Iron 883. Ukoliko bude sve kako treba mozda se odlucim za neku drugu varijatnu, jer sam vidio da za samo malo vise love mogu dobiti fin Yamaha Dragstar, ali svakako se konsultujem s tobom prije bilo kakve nabavke. Onaj Iron 883 mi se pravo svidio, ali vidicemo ...
- Nice Guy Eddie
#4182 Re: Rockabilly - Psychobilly
Pa jel ti to nama tajiš da si rešio da pazariš motorlab3352 wrote:....@Divlji: Za sada sam u off mode za Iron 883. Ukoliko bude sve kako treba mozda se odlucim za neku drugu varijatnu, jer sam vidio da za samo malo vise love mogu dobiti fin Yamaha Dragstar, ali svakako se konsultujem s tobom prije bilo kakve nabavke. Onaj Iron 883 mi se pravo svidio, ali vidicemo ...
Gorak ti je hleb bajkerski druže moj. Donje slike nisu iz novembra...već iz jula ove godine. Jedino što je zajedničko su kiša i +14C

Da te ne plašim ima tu i logorskih vatri i poneko kazanče sa gulašem od Bambijeve mame....

Sve u svemu držim ti fige...a dragstar ti je definitivno "best buy" kad su kruzeri u pitanju
- lab3352
#4183 Re: Rockabilly - Psychobilly
Ma nema nikakvih tajni ... imam to u planu vec neko vrijeme, ali samo cekam pogodan trenutak ... odjednom je ispalo nesto dobro (mislim ovo dole):

Pa sam se malo savjetovao s Divljim oko ovoga (cijena oko 9000USD), ali sam u međuvremenu vidio:

koji je moguće nabaviti u Sarajevu ... a onda sam u međuvremenu odustao od ovoga do kraja ove godine. Polako, bez zurbe nisam na nekom gasu da ovo nabavim odmah. Ionako sam imao plan da ovo kupim oko svoje 45. godine zivota
, ali ko zna ...
Peđa hvala na linku, ja zaboravio da prebacim ...

Pa sam se malo savjetovao s Divljim oko ovoga (cijena oko 9000USD), ali sam u međuvremenu vidio:

koji je moguće nabaviti u Sarajevu ... a onda sam u međuvremenu odustao od ovoga do kraja ove godine. Polako, bez zurbe nisam na nekom gasu da ovo nabavim odmah. Ionako sam imao plan da ovo kupim oko svoje 45. godine zivota
Peđa hvala na linku, ja zaboravio da prebacim ...
- Nice Guy Eddie
#4184 Re: Rockabilly - Psychobilly
Iskreno ja se nešto i ne pržim na kruzere..pogotovo američke (Wild man - no hard feelings)
E sad ako bi bilo neke kinte za kur.enje moj izbor bi pao na...

Mada....prokleti englezi napraviše ovo...

E sad ako bi bilo neke kinte za kur.enje moj izbor bi pao na...

Mada....prokleti englezi napraviše ovo...

- sun56
#4185 Re: Rockabilly - Psychobilly
Dobar dan društvo, evo i mene u normali,
dokoturao sa se danas sa juga i donio na sebi 3-4 kg viška (na ionako prekorpulentnu figuru)
sa druge strane to je samo dokaz da sam dooobro pazio na PH faktor (Peđina patvorina, PH=piva+hladovina)
preletil bum sada preko stranica koje sam propustio pa se čujemo sutra...
p.s. Jr se zapalio za neo (napravio sam mu dvije kompilacije prije mora), sada brije na Stray Catse, Setzera solo,
Polecatse, Deltase, Restlesse, Blue Catse itd. itd
ali, u isto vrijeme, voli i Hanka i Casha
bilo bu nekaj od njega 
dokoturao sa se danas sa juga i donio na sebi 3-4 kg viška (na ionako prekorpulentnu figuru)
sa druge strane to je samo dokaz da sam dooobro pazio na PH faktor (Peđina patvorina, PH=piva+hladovina)
preletil bum sada preko stranica koje sam propustio pa se čujemo sutra...
p.s. Jr se zapalio za neo (napravio sam mu dvije kompilacije prije mora), sada brije na Stray Catse, Setzera solo,
Polecatse, Deltase, Restlesse, Blue Catse itd. itd
ali, u isto vrijeme, voli i Hanka i Casha
- gocatgoer
#4186 Re: Rockabilly - Psychobilly
.polako se skupljamo
.welcome back Sun and Jr.
.welcome back Sun and Jr.
- Nice Guy Eddie
#4187 Re: Rockabilly - Psychobilly
Nek si se ti meni brinuo o zdravlju...lako ćemo za višak kilogramasun56 wrote:Dobar dan društvo, evo i mene u normali,
dokoturao sa se danas sa juga i donio na sebi 3-4 kg viška (na ionako prekorpulentnu figuru)![]()
sa druge strane to je samo dokaz da sam dooobro pazio na PH faktor (Peđina patvorina, PH=piva+hladovina)....
-
wild one
#4188 Re: Rockabilly - Psychobilly
Omare, oko izbora motora, stvar je mogućnosti i osobnog ukusa, o tome možemo kad se vidimo....samo japanci su super, ali Harley ima ono nešto...
- lab3352
#4189 Re: Rockabilly - Psychobilly
Divlji slazem se s tobom ... ja imam plan da sebi nabavim jedan kruzer i to mi je zelja ... zato nisam na nekon gasu da to sto prije nabavim ... cekam da me uhvati kriza srednjih godina, pa cu onda
(sinoc mi je jaran rekao dobru stvar nakon 3 boce vina na Neretvi, a ima preko 40 i kusur ... "Lako je tebi Omare, ženu mi je uhvatio klimaks, mene kriza srednjih godina, a oboje djece u pubertetu ... meni je pravo zajebano sada"
) ...
Fitz dobrodosao kući ... i ne brini za kilažu, isti sam takav, ali ovo je odmor i nekako se ne brinem za to ... ponovo na trčanje i dijetu kada se vratim na šljaku ... A sada odoh da se pakujem pa
na Boračko jezero s "la familia" ...
Fitz dobrodosao kući ... i ne brini za kilažu, isti sam takav, ali ovo je odmor i nekako se ne brinem za to ... ponovo na trčanje i dijetu kada se vratim na šljaku ... A sada odoh da se pakujem pa
- sun56
#4190 Re: Rockabilly - Psychobilly
ne sjećam se da je bilo, zato jedan legendarni Killerov live
imam ga u originalu, ovaj link je na rockhall.ro stavio MEMPHISSUN (Čarli da to nisi ti?)
JERRY LEE LEWIS - LIVE AT THE STAR CLUB,HAMBURG (bear family cd)

1. Mean Woman Blues
2. High School Confidential
3. Money (That's What I Want)
4. Matchbox
5. What'd I Say, Pt. 1
6. What'd I Say, Pt. 2
7. Great Balls of Fire
8. Good Golly Miss Molly
9. Lewis Boogie Listen
10. Your Cheatin' Heart
11. Hound Dog
12. Long Tall Sally
13. Whole Lotta Shakin' Goin' On
14. Down the Line
http://www.megaupload.com/?d=OBED3Q41
FLAC,MP3 320 & Covers
@Omar: ne brinem se za kilažu, sada stupa na snagu bicikl, trčanje i smanjeno uživanje u raznoraznim delicijama (piva ostaje po starom, pa kud puklo da puklo
)
evo malo nostalgije: Don Karlos i Rap-a-doo-wop
imam ga u originalu, ovaj link je na rockhall.ro stavio MEMPHISSUN (Čarli da to nisi ti?)
JERRY LEE LEWIS - LIVE AT THE STAR CLUB,HAMBURG (bear family cd)

1. Mean Woman Blues
2. High School Confidential
3. Money (That's What I Want)
4. Matchbox
5. What'd I Say, Pt. 1
6. What'd I Say, Pt. 2
7. Great Balls of Fire
8. Good Golly Miss Molly
9. Lewis Boogie Listen
10. Your Cheatin' Heart
11. Hound Dog
12. Long Tall Sally
13. Whole Lotta Shakin' Goin' On
14. Down the Line
http://www.megaupload.com/?d=OBED3Q41
FLAC,MP3 320 & Covers
@Omar: ne brinem se za kilažu, sada stupa na snagu bicikl, trčanje i smanjeno uživanje u raznoraznim delicijama (piva ostaje po starom, pa kud puklo da puklo
evo malo nostalgije: Don Karlos i Rap-a-doo-wop
- Nice Guy Eddie
#4191 Re: Rockabilly - Psychobilly
Ja nemam problema sa krizom srednjeg doba...još uvek sam u pubertetulab3352 wrote:Divlji slazem se s tobom ... ja imam plan da sebi nabavim jedan kruzer i to mi je zelja ... zato nisam na nekon gasu da to sto prije nabavim ... cekam da me uhvati kriza srednjih godina, pa cu onda![]()
- gocatgoer
#4192 Re: Rockabilly - Psychobilly
Nick Drag & The Hoky Tonk Klan
25.07. "Plek" Beograd
.koliko je dobro kada ljudi umeju da naprave dobru žurku!!!zaista su danas retki bendovi u Srbiji koji mogu da se pohvale činjenicom da umeju da naprave dobru žurku...super je to što si ti dobar muzičar i što imaš skupu opremu and this and that ali kada imas to nešto što ti omogući da napraviš od publike gomilu ludaka od kojih ni jedan ne stoji u mestu onda znaj da si odradio pravi posao!
.reći će ljudi svašta...mene za to iskreno za**le jer je ovo jedan od najboljih live actova koji sam ja imao prilike da gledam i slušam...ljudi jednostavno KIDAJU i to je to!!!
.bilo bi lepo kada bi se ovaj bend čuo i slušao i van granica ove planete...nemam više šta da dodam...Johnny je kralj,Honky Tonk Klan su carevi!!!
.ovoga puta ste uskraćeni za fotke sa svirke jer sam bio prezauzet đuskanjem sa miss.T
...evo jedne koja kaže "pozdrav iz Beograda...jedan veliki,veliki!!!"

25.07. "Plek" Beograd
.koliko je dobro kada ljudi umeju da naprave dobru žurku!!!zaista su danas retki bendovi u Srbiji koji mogu da se pohvale činjenicom da umeju da naprave dobru žurku...super je to što si ti dobar muzičar i što imaš skupu opremu and this and that ali kada imas to nešto što ti omogući da napraviš od publike gomilu ludaka od kojih ni jedan ne stoji u mestu onda znaj da si odradio pravi posao!
.reći će ljudi svašta...mene za to iskreno za**le jer je ovo jedan od najboljih live actova koji sam ja imao prilike da gledam i slušam...ljudi jednostavno KIDAJU i to je to!!!
.bilo bi lepo kada bi se ovaj bend čuo i slušao i van granica ove planete...nemam više šta da dodam...Johnny je kralj,Honky Tonk Klan su carevi!!!
.ovoga puta ste uskraćeni za fotke sa svirke jer sam bio prezauzet đuskanjem sa miss.T
...evo jedne koja kaže "pozdrav iz Beograda...jedan veliki,veliki!!!"

- lab3352
#4193 Re: Rockabilly - Psychobilly
I jedan veliki pozdrav ekipi iz Konjica ... jedva cekam da cujem Nicka "alive" ... slika mi dovoljno rekla ... svaka čast

- sun56
#4194 Re: Rockabilly - Psychobilly
ovo je najbolji osvrt na neki gig koji sam čuo ili pročitao,gocatgoer wrote:Nick Drag & The Hoky Tonk Klan
25.07. "Plek" Beograd
znam da ste frendovi i da ne možeš biti skroz objektivan, ali isto tako znam i koliko je teško Johnnyju biti 'car u svom selu'
zato
jedva čekam čut Honky Tonk Klan uživo
vobra Johnny
p.s. Veliki, jel na onoj slici Tija? Ako je, sad znam zakaj ju ne puštaš iz vidokruga. Veliki pozdrav i njoj, nadam se da češ ju slijedeći put dofurat
p.s. 2: ženi je, bolju nečeš naći
- Don Karlos
#4195 Re: Rockabilly - Psychobilly
Ha ha ha....ovo sa SEDME NOĆI sam totalno zaboravio...Ha ha ha
- CharlieMemphisMafia
#4196 Re: Rockabilly - Psychobilly
Pozdrav svima!
Vidim da je forum ponovo živnuo...kratki godišnji?
- sun56
#4197 Re: Rockabilly - Psychobilly
prekratkiCharlieMemphisMafia wrote:Pozdrav svima!
- CharlieMemphisMafia
#4198 Re: Rockabilly - Psychobilly
Kakva je ovde situcija, dok ih ima dobro je....ne znam kako je u Hr ali ovde se tooolikooo radi, moš' misliti..
da me čudi da nismo sustigli Japance po BND po glavi stanovnika...
- sun56
#4199 Re: Rockabilly - Psychobilly
Charlie, imaš žuti kartonCharlieMemphisMafia wrote:Kakva je ovde situcija, dok ih ima dobro je....ne znam kako je u Hr ali ovde se tooolikooo radi, moš' misliti..
Ovo je r'n'r topic i ovakve riječi (posao, raditi ...) su najstrože zabranjene
kad se vidimo negdje na kavi/pivi možemo i o tome, ali ovaj topic treba ostati oaza nerada, tako da uvijek možemo doć ovdje i ohladiti glavu
p.s. kad si me već povukao za jezik, nije ni kod mene ništa bolje
- CharlieMemphisMafia
#4200 Re: Rockabilly - Psychobilly
...a i ja mnogo serem..