Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??

Post Reply
CPT

#4176 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by CPT »

mO k3 wrote:Eno cisti Lukač trg .... kornjače stigle
Policija trenira strogocu. Karma is a b!tch.
apsidejzi

#4178 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by apsidejzi »

Kikibombona wrote: Pravi Srbin nikada ne bi nacionio ovoliko izdajnickih koraka. Nikada. I sve radi jednog djeteta, kao sto rece Dodik. Pravom Srbinu je srpstvo iznad svega.
Nisu srbi Vehabije. :D

Sad ozbiljno. Za mene je Cedomir Jovanovic veci srbin od Dodika i dodikovaca. Ovo o cemu mi pricamo je fasisticka desnica kod srba. Dragicevic je bio dio iste dok nije krvlju platio cijenu. Nadat se da ce se srpska ljevica sada probuditi (ako je uopste ima) mada sam ja skepticaaaaaaaan. Desnica ih vodi zadnjih 30 godina od dolaska Milosevica i samo im je stetu nanosila. Sad su na korak da izgube Kosovo u cijelosti (tako sto ce ga zvanicno priznati) iako je ono vec izgubljeno (samo se jos nisu 100% uvjerili). Tesko je desnicu pobijediti jer se evo vec druga generacija odgaja iskljucivo na toj ideologiji.

MIslim, meni je jasno o cemu se ovdje radi. RS je postala monarhija dok u Federaciji vlada feudalizam zahvaljujuci desnici na sve tri strane. Ljudima je pun kurac svega jer imaju internet i vide da su monarhije i feudalizmi otisli iz modernog svijeta prije 200 godina i vide kako se danas tamo zivi.

Iskreno nije mi ih zao. Imali su izbore prije dva mjeseca i izabrali su monarhiju a nisu izlazili na ulice da se bune kako su izbori rezirani i nastimani. Prema tome, sve ima svoju cijenu pa tako i biranje desnice. Meni je ovo samo zanimljivo i zabavno za gledati.

:kokice:
mO k3

#4179 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

CPT wrote:
mO k3 wrote:Eno cisti Lukač trg .... kornjače stigle
Policija trenira strogocu. Karma is a b!tch.
idi na link koji sam postavio blicova kamera vidi koliko je policije na ulicama
GandalfSivi

#4180 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by GandalfSivi »

rajv0sa wrote:Sto mi je ovo poznato lol

Image

Ovo onaj papak sto “moze zavrsiti fakultet kad god hoce”?
SaraFina

#4181 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SaraFina »

Otto_13 wrote:
SaraFina wrote:
Otto_13 wrote:Ma tutnje marice niz ulicu . Sad micu novinare i ostale na trgu
Sjeverna Koreja.

Sad će preCjednik u trezor kod Baketa.
DeMoKratija na djikanski nacin . Sigurno jedno 30 ovih iz JZP je otrcalo u ovaj preko puta trga

Lukač bi mogao dobiti "bumerang"od naroda, direktno u psihopatsku facu i one zle duboko usadjene oči.
mO k3

#4182 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

da nece roknuti Davora ?

Policija sa palicama ?? ima ih oko 300 sigurno
Matzan

#4183 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Matzan »

Ne znam je li mi promaklo, ali izgleda da se ovih dana Biserka gotovo nikako ne oglašava.
Valjda joj neko objasnio da je pametnija kad šuti.
SaraFina

#4184 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SaraFina »

mO k3 wrote:da nece roknuti Davora ?

To bi im bila kardinalna greška.
SaraFina

#4185 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SaraFina »

Matzan wrote:Ne znam je li mi promaklo, ali izgleda da se ovih dana Biserka gotovo nikako ne oglašava.

O čemu će taj dvospolac?
mO k3

#4186 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

SaraFina wrote:

koje picke danas za vrijeme okupljanja ih nigdje sada kada nema naroda onda izlaze mamu im jebem
SaraFina

#4187 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SaraFina »

Hrabrost, čojstvo i herojstvo! Tako Kemo idu i u vojnike. Po 2 ih tuku 3 vuku.
i agree

#4188 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by i agree »

mO k3 wrote:
SaraFina wrote:

koje picke danas za vrijeme okupljanja ih nigdje sada kada nema naroda onda izlaze mamu im jebem
Izlaze zato sto je proslo dozvoljeno vrijeme koje je dobio za protest.Ne mozes glumit silu a ocekivat dobro nikako.Trebao je na vrijeme otici i nastaviti dalje sa zakazivanjem,ovako nista dobit nece.
problemnatravunu

#4190 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by problemnatravunu »

SaraFina wrote:
Matzan wrote:Ne znam je li mi promaklo, ali izgleda da se ovih dana Biserka gotovo nikako ne oglašava.

O čemu će taj dvospolac?
:lol: :lol: :lol: pa nema se šta ona obraćati, kad sada Mile objedinjava sve funkcije u eRS, dakle i premijera i predsjednika i predsjednika NS RS, danas je Mile imao onu konferenciju za štampu i upravo je tako zvučao, uz to, bio je iskljucivo opkoljen zastavama eRS

Image

A jadan čoek, uz to je i (navodno) predsjedavajuci predsjedništva BiH :lol: :lol: :lol:
Jebo ti Sjevernu Koreju
SaraFina

#4193 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SaraFina »

problemnatravunu wrote:
SaraFina wrote:

O čemu će taj dvospolac?
:lol: :lol: :lol: pa nema se šta ona obraćati, kad sada Mile objedinjava sve funkcije u eRS, dakle i premijera i predsjednika i predsjednika NS RS, danas je Mile imao onu konferenciju za štampu i upravo je tako zvučao, uz to, bio je iskljucivo opkoljen zastavama eRS

Image

A jadan čoek, uz to je i (navodno) predsjedavajuci predsjedništva BiH :lol: :lol: :lol:
Jebo ti Sjevernu Koreju

Trza ko som na durdubak :D
radostan dan

#4194 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by radostan dan »

mO k3 wrote: koje picke danas za vrijeme okupljanja ih nigdje
more bidnut da je do toga da im je ista ta policija dala odobrenje za skup, pa stoga nemaju sta da traze tu. morel bidnut to, malo?
Matzan

#4195 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Matzan »

apsidejzi wrote:
Kikibombona wrote: Pravi Srbin nikada ne bi nacionio ovoliko izdajnickih koraka. Nikada. I sve radi jednog djeteta, kao sto rece Dodik. Pravom Srbinu je srpstvo iznad svega.
Nisu srbi Vehabije. :D

Sad ozbiljno. Za mene je Cedomir Jovanovic veci srbin od Dodika i dodikovaca. Ovo o cemu mi pricamo je fasisticka desnica kod srba. Dragicevic je bio dio iste dok nije krvlju platio cijenu. Nadat se da ce se srpska ljevica sada probuditi (ako je uopste ima) mada sam ja skepticaaaaaaaan. Desnica ih vodi zadnjih 30 godina od dolaska Milosevica i samo im je stetu nanosila. Sad su na korak da izgube Kosovo u cijelosti (tako sto ce ga zvanicno priznati) iako je ono vec izgubljeno (samo se jos nisu 100% uvjerili). Tesko je desnicu pobijediti jer se evo vec druga generacija odgaja iskljucivo na toj ideologiji.

MIslim, meni je jasno o cemu se ovdje radi. RS je postala monarhija dok u Federaciji vlada feudalizam zahvaljujuci desnici na sve tri strane. Ljudima je pun kurac svega jer imaju internet i vide da su monarhije i feudalizmi otisli iz modernog svijeta prije 200 godina i vide kako se danas tamo zivi.

Iskreno nije mi ih zao. Imali su izbore prije dva mjeseca i izabrali su monarhiju a nisu izlazili na ulice da se bune kako su izbori rezirani i nastimani. Prema tome, sve ima svoju cijenu pa tako i biranje desnice. Meni je ovo samo zanimljivo i zabavno za gledati.

:kokice:
:thumbup:
mO k3

#4196 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

radostan dan wrote:
mO k3 wrote: koje picke danas za vrijeme okupljanja ih nigdje
more bidnut da je do toga da im je ista ta policija dala odobrenje za skup, pa stoga nemaju sta da traze tu. morel bidnut to, malo?
Pazi da se i ti jednoga dana ne nadjes na Davorovom mjestu ..
dezurni_ucenik

#4198 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by dezurni_ucenik »

i agree wrote:
dezurni_ucenik wrote:
Pa valjda ima nesto sto se zove suosjecanje sa nekim. Sta da ti propadne proslava nove godine e velike stete u pm.
Nije steta starijima nego omladini,njima nova znaci a mi stariji je odavno ne slavimo.

Ajde sta ce im biti ako jednu novu godinu propuste. Nije kraj svijeta.
Matzan

#4199 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Matzan »

problemnatravunu wrote:
SaraFina wrote:

O čemu će taj dvospolac?

Image

Jebo ti Sjevernu Koreju

A koju god funkciju obavlja Milorad helikopter ide s njim. :lol:
mO k3

#4200 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

Ovolika policija radi njih 10 koji su bili jos na trgu .... Zastrasivanje , level Sjeverne Koreje
Post Reply