Jebote covjek nije ni poceo vec toliko nebuloza o njemu.
Ne znam, ova prica o pisanju i to, ne bi me vise cudilo nista, ali ko zna sta je tacno, sta ne. Ovaj ovdje iznad mali alt-rightovac se vidim satra nesto dokazujuci. Mescini neki dan izbacio video koji "dokazuje" da se Trump nije rugao onom novinaru.
On je samo pokazatelj kakva mraka hoda internetom, upravo po tom 4chanu i slicnim alt-right izvorima. Neke furke masovnih zavjera, sirenja fake news, plasiranja dezinformacija, poluinformacija, hakiranja...

To je drustvo puno nekih code words, ili nekih code slicica, bas poput ove zelene zabe. Ono jao nemojte me nazivati fasistom, rasistom, ksenofobom, to je uvrjedljivo, pa cemo izmisliti neke code words koje to ovlas prikrivaju, ali znamo o cemu se radi.
Ako je ova prica o golden showers fejk, a vjerovatno je da je (nadam se

) i ako je plasirana na nacin na koji nam se iznad prezentuje (ne da mi se citati detalje), i ako su u nju povjerovali top politicari koji vode ovu zemlju, top agenti, mainstream mediji....pa zar onda upravo to nije najbolji dokaz kako se lako mogu siriti LAZI kontra bilo koga? Bez ikakvih resursa, bez nekih mocnika CIA, NSA, FBI, KGB ili koga vec. Znaci par ljudi, ili jedan 400lb kid on a couch, sa malo maste i sposobnosti, moze plasirati vijest kakvu hoce, i ona moze biti preuzeta od bilo koga i prihvacena kao stvarna.
A Trump nastavlja na putu ka ekspresnom
breskvovanju.

Svakako je vec sad biggest embarrassment since Nixon.