Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post Reply

Da li razumijete zasto ljudi glasaju za Trumpa?

Poll ended at 06/10/2016 21:19

Razumijem
108
59%
Ne razumijem
68
37%
Ne zelim odgovorit
8
4%

Total votes: 184

Fudo387

#4176 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Fudo387 »

Challenger__ wrote:
Fudo387 wrote:
Pandakonda wrote:CIA je sad pokazala svoj kredibilitet
Jok, eto nisu oni kredibilni, kredibilan si ti. :lol:
Ti si pametniji od njih, imas vecu bazu podataka, mrezu agenata, moc, pare.
Bjezi, zajebaji nekog drugog.
Mislio sam da si ozbiljniji sagovornik.
Hajd' nemoj za*ebavat'. A nije do namjere Trumpa i njegove ekipe da smjene čelne ljude i reformišu agencije te ih stave pod efektniji civilni nadzor. Da ne pričam šta bi se sve u tom procesu moglo otkriti pa bi stotine, da ne kažem hiljade mogle na električnu stolicu...

Fudo, Fudo... :lol:
Pa de pricaj, sta bi se moglo otkriti?
Ako raspolazes pravim informacijama zovi CNN, jedva te cekaju.
Uzmi pare. :D
Challenger__

#4177 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Challenger__ »

Fudo387 wrote:Pa de pricaj, sta bi se moglo otkriti?
Čuj CNN-u. :lol: Baš si duhovit, vragolast. Rekao sam ja, nije ovo gotovo, ispod površine more skandala. Vidjećemo ko će biti jači, otuđene agencije ili Perika.

Moram da idem, čitamo se Fudara.

:kiss:
sumirprimus

#4178 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by sumirprimus »

fudo dobio si cmokić. :D :lol:
Fudo387

#4179 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Fudo387 »

Challenger__ wrote:
Fudo387 wrote:Pa de pricaj, sta bi se moglo otkriti?
Čuj CNN-u. :lol: Baš si duhovit, vragolast. Rekao sam ja, nije ovo gotovo, ispod površine more skandala. Vidjećemo ko će biti jači, otuđene agencije ili Perika.

Moram da idem, čitamo se Fudara.

:kiss:
Ma da, cim si dobio sansu da napises nesta konkretno, odoh ja jarane, imam posla. :lol:
I koji klinac editujes post, sad ce ih sprzit hiljade na el. stolici, sad samo desetine... :D
Perika ne zna kud vise goni, predvidjam mu impeachment do kraja godine.
Last edited by Fudo387 on 11/01/2017 15:22, edited 1 time in total.
Fudo387

#4180 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Fudo387 »

sumirprimus wrote:fudo dobio si cmokić. :D :lol:
jes vidio sto me klosar ofirno zazvali... :lol:
Pandakonda

#4181 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Pandakonda »

Fudo387 wrote:
Pandakonda wrote:CIA je sad pokazala svoj kredibilitet
Jok, eto nisu oni kredibilni, kredibilan si ti. :lol:
Ti si pametniji od njih, imas vecu bazu podataka, mrezu agenata, moc, pare.
Bjezi, zajebaji nekog drugog.
Mislio sam da si ozbiljniji sagovornik.
Ti nisi shvatio poentu. Poenta je da je bivši agent od CIA ozbiljno shvatio izmišljenu trollersku priču i progurao to u zvaničnu istragu u vezi Trumpa i rusije. Treba opet napomenuti da je taj agent anti trump i anti rus tako da je on možda i znao da je priča (golden shower) izmišljena ali je ipak progurao jer ne voli Trumpa ili ima još neke svoje motive. Ja ti ne govorim da vjeruješ meni ili CIA, nego dokazima kojih ima milion da je ta priča o ruskom hakovanju i Trumpovom pišanju izmišljena.

I ja ti opet postavljam pitanje, šta i da jest istina da su rusi hakovali DNC i dali mailove wikileaksu ? Zar narod ne zaslužuje da zna istinu o kandidatu ? Istina malo je šega što je samo DNC bio napadnut ali opet i o Trumpovoj prošlosti su našli dosta sranja.

Isti ljudi koji sad prognoziraju impeachment su isti ljudi koji su govorili kako Trump neće dobiti primaries, pa da onda neće dobit izbore. I vidjeli smo ko se zadnji smijao.
Fudo387

#4182 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Fudo387 »

Pandakonda wrote:I ja ti opet postavljam pitanje, šta i da jest istina da su rusi hakovali DNC i dali mailove wikileaksu ?
Cuj sta i da jeste istina?
Jesi li ti majke ti dobar?
Pa uskoro cemo saznati kako to izgleda kad im neki Matt iz bunkera u Koloradu iskljuci struju u Moskvi, pali i gasi.
Ho's i onda reci sta ima veze, neka ljudi u Rusiji vide kako imaju slabe osigurace na trafo stanicama?
Pandakonda

#4183 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Pandakonda »

Fudo387 wrote:
Pandakonda wrote:I ja ti opet postavljam pitanje, šta i da jest istina da su rusi hakovali DNC i dali mailove wikileaksu ?
Pa uskoro cemo saznati kako to izgleda kad im neki Matt iz bunkera u Koloradu iskljuci struju u Moskvi, pali i gasi.
Ho's i onda reci sta ima veze, neka ljudi u Rusiji vide kako imaju slabe osigurace na trafo stanicama?
Kakve veze Matt iz bunkera ima sa Rusijom ? :lol:
Čovječe skontaj da poenta nije "hack" mailova, nego šta se nalazilo u tom mailu. Ljudi zaslužuju da znaju sve informacije o kandidatima kakva god da istina bila. Hoćeš sad reći da Snowden nije bio u pravu što je objavio informacije samo zato što je taj akt bio ilegalan ? Prema tvojoj logici sva sranja o Hillary su trebala biti zataškana samo zato da Trump ne bi pobjedio ?
Fudo387

#4184 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Fudo387 »

Pandakonda wrote:
Fudo387 wrote:
Kakve veze Matt iz bunkera ima sa Rusijom ? :lol:
Čovječe skontaj da poenta nije "hack" mailova, nego šta se nalazilo u tom mailu. Ljudi zaslužuju da znaju sve informacije o kandidatima kakva god da istina bila. Hoćeš sad reći da Snowden nije bio u pravu što je objavio informacije samo zato što je taj akt bio ilegalan ? Prema tvojoj logici sva sranja o Hillary su trebala biti zataškana samo zato da Trump ne bi pobjedio ?
Pa kakve veze ima neki Rus sa Amerikom? On moze vrsiti cyber napade na americke interese a ovi kao nemaju pravo da uzvrate?
To je akt agresije momak, i naravno da ce im prije ili kasnije vratiti troduplo.
Snowden je izdajnik i takvi se streljaju.
Al' si doslijedan u stavovima, sta god su provalili o Hillary je istina i samo istina, gradjani trebaju znati sve o njoj.
A sad kad su nacepili Donalda, pa 'naaaassss, izmisljaju, lazu, petljaju.
XXS

#4185 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by XXS »

Zdravstvujte komarad Trump :lol:
Pandakonda

#4186 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Pandakonda »

Fudo387 wrote:
Pa kakve veze ima neki Rus sa Amerikom? On moze vrsiti cyber napade na americke interese a ovi kao nemaju pravo da uzvrate?
To je akt agresije momak, i naravno da ce im prije ili kasnije vratiti troduplo.
Snowden je izdajnik i takvi se streljaju.
Al' si doslijedan u stavovima, sta god su provalili o Hillary je istina i samo istina, gradjani trebaju znati sve o njoj.
A sad kad su nacepili Donalda, pa 'naaaassss, izmisljaju, lazu, petljaju.
Pa to ti sebe trebaš da pitaš jer si ti taj koji tvrdi da su rusi hakovali. Ko nema pravo da uzvrati ? O kome govorimo ?
Fudo387 wrote: Snowden je izdajnik i takvi se streljaju.
Ovo dovoljno govori koliko cjeniš slobodu govora i pravo ljudi da znaju da je njihovo povjerenje izdato. I onda imaš petlje mene zvati fašistom :-)
Ti nisi postavio niti jedan dokaz da pobiješ mailove koje je objavio wikileaks dok sam ja postavio milion dokaza zašto je ta čitava priča oko Trumpa i pišanja laž, u tome je razlika.
Fudo387

#4187 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Fudo387 »

Pandakonda wrote:Pa to ti sebe trebaš da pitaš jer si ti taj koji tvrdi da su rusi hakovali. Ko nema pravo da uzvrati ? O kome govorimo ?
Ne tvrdim ja vec CIA i FBI.
Oni su sve samo ne neke neozbiljne organizacije koje veze nemaju o cemu pricaju.
I sad ti dodjes na neki kita forum i drljavis kako oni nemaju kredibilitet i ubjedjujes Fudu da imas vise informacija i saznanja od njih?
Mozes li za trenutak zakociti, razmisliti, i pokusati shvatiti kakve budalastine pises?

Pandakonda wrote:Ovo dovoljno govori koliko cjeniš slobodu govora i pravo ljudi da znaju da je njihovo povjerenje izdato.
Snowden je polozio zakletvu, imao je pristup informacijama za koje mu je receno da su vojna tajna, strogo povjerljivo, i da ce ukoliko
ikad iste oda, pa cak i pod prijetnjom smrti, zavrsiti okacen na konopac.
Sta tu tebi nije jasno?
Tako to rade sve vojske svijeta, da je slicno uradio Rusima do sad bi se raspao osamdeset puta od neke hemikalije kojom bi ga nakljukali.

Pandakonda wrote: onda imaš petlje mene zvati fašistom
Ko te nazvao fasistom?
Gdje sam ja to napisao?
Zasto izmisljas?
Nisi fasista, sto si fasista?
Glupost.
Pandakonda wrote:Ti nisi postavio niti jedan dokaz da pobiješ mailove koje je objavio wikileaks dok sam ja postavio milion dokaza zašto je ta čitava priča oko Trumpa i pišanja laž, u tome je razlika.
Haj' majke ti ne seri.
Sta si bolan postavio?
:lol:
Pandakonda

#4188 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Pandakonda »

Fudo387 wrote:
Pandakonda wrote:Pa to ti sebe trebaš da pitaš jer si ti taj koji tvrdi da su rusi hakovali. Ko nema pravo da uzvrati ? O kome govorimo ?
Ne tvrdim ja vec CIA i FBI.
Oni su sve samo ne neke neozbiljne organizacije koje veze nemaju o cemu pricaju.
I sad ti dodjes na neki kita forum i drljavis kako oni nemaju kredibilitet i ubjedjujes Fudu da imas vise informacija i saznanja od njih?
Mozes li za trenutak zakociti, razmisliti, i pokusati shvatiti kakve budalastine pises?

Pandakonda wrote:Ovo dovoljno govori koliko cjeniš slobodu govora i pravo ljudi da znaju da je njihovo povjerenje izdato.
Snowden je polozio zakletvu, imao je pristup informacijama za koje mu je receno da su vojna tajna, strogo povjerljivo, i da ce ukoliko
ikad iste oda, pa cak i pod prijetnjom smrti, zavrsiti okacen na konopac.
Sta tu tebi nije jasno?
Tako to rade sve vojske svijeta, da je slicno uradio Rusima do sad bi se raspao osamdeset puta od neke hemikalije kojom bi ga nakljukali.

Pandakonda wrote: onda imaš petlje mene zvati fašistom
Ko te nazvao fasistom?
Gdje sam ja to napisao?
Zasto izmisljas?
Nisi fasista, sto si fasista?
Glupost.
Pandakonda wrote:Ti nisi postavio niti jedan dokaz da pobiješ mailove koje je objavio wikileaks dok sam ja postavio milion dokaza zašto je ta čitava priča oko Trumpa i pišanja laž, u tome je razlika.
Haj' majke ti ne seri.
Sta si bolan postavio?
Izvinjavam se moja greška, pomješao sam tebe i onog saju_dj ili kako se već zove :-D

Evo ti ovako, open in new tab ako ne vidis.

Image
Fudo387

#4189 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Fudo387 »

Pandakonda wrote:Evo ti ovako, open in new tab ako ne vidis.
Vidim.
I sta si ti sa tim slicima sad dokazao?
Pandakonda

#4190 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Pandakonda »

Fudo387 wrote:
Vidim.
Pa da nije istina da su Trump i njegove kurve pišale po Obaminom krevetu i imali orgije. "Optužnica" glasi da rusi to sve imaju na kameri snimljeno i da bi to mogli koristit protiv njeg, jer ako bi se saznalo da rusi imaju taj video onda bi to značilo da imaju elemenata da ga ucjenjuju, a ako imaju elemente za ucjenu (prednost) to je odma element za impeachment.
Fudo387

#4191 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Fudo387 »

Pandakonda wrote:
Fudo387 wrote:
Vidim.
Pa da nije istina da su Trump i njegove kurve pišale po Obaminom krevetu i imali orgije. "Optužnica" glasi da rusi to sve imaju na kameri snimljeno i da bi to mogli koristit protiv njeg, jer ako bi se saznalo da rusi imaju taj video onda bi to značilo da imaju elemenata da ga ucjenjuju, a ako imaju elemente za ucjenu (prednost) to je odma element za impeachment.
Pa nisi to dokazao.
Pandakonda

#4192 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Pandakonda »

Fudo387 wrote:
Pa nisi to dokazao.
Vidim ja da ti nisi dobro upratio slike, evo ti korak po korak.

1. Korisnici trollerskog sajta 4chan su napravili fan fiction gdje se desi ovo što optužuju Trumpa sad.

2. Neki troll je uzeo taj fan fiction, i pretvarajući se kao anti trumpovac poslao taj fan fiction Ricku Wilsonu (anti trumpovcu).

Image

3. Rick Wilson je povjerovao u tu priču i prosljedio je svom dobrom drugu Evanu McMullinu koji je također anti trumpovac ali također i bivši agent CIA, zato kao izvor navode bivši obavještajac.

4. Evan McMullin daje tu priču Jon McCainu koji je također anti trumpovac i onda McCain šalje tu priču obavještajnim službama.

Image

5. CIA je onda tu izmišljenu priču ubacila u zvaničnu istragu pod sumnjom da bi rusi to mogli koristiti da ucjenjuju Trumpa.

I na kraju nakon što su svi dokazi isplivali sam urednik Buzzfeeda koji je napisao članak je na kraju izbacio saopštenje kako je objavio ne provjerenu i eksplozivnu vjest.

Image

A wikileaks je već rekao da taj navodni izvještaj uopšte ne izgleda kako bi trebao da izgleda.

Image
Saul Alvarez

#4193 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Saul Alvarez »

Pandakonda wrote:
Fudo387 wrote:
Pa nisi to dokazao.

1. Korisnici trollerskog sajta 4chan su napravili fan fiction gdje se desi ovo što optužuju Trumpa sad.

2. Neki troll je uzeo taj fan fiction, i pretvarajući se kao anti trumpovac poslao taj fan fiction Ricku Wilsonu (anti trumpovcu).

Image

3. Rick Wilson je povjerovao u tu priču i prosljedio je svom dobrom drugu Evanu McMullinu koji je također anti trumpovac ali također i bivši agent CIA, zato kao izvor navode bivši obavještajac.

4. Evan McMullin daje tu priču Jon McCainu koji je također anti trumpovac i onda McCain šalje tu priču obavještajnim službama.

Image

5. CIA je onda tu izmišljenu priču ubacila u zvaničnu istragu pod sumnjom da bi rusi to mogli koristiti da ucjenjuju Trumpa.

I na kraju nakon što su svi dokazi isplivali sam urednik Buzzfeeda koji je napisao članak je na kraju izbacio saopštenje kako je objavio ne provjerenu i eksplozivnu vjest.

Image

A wikileaks je već rekao da taj navodni izvještaj uopšte ne izgleda kako bi trebao da izgleda.

Image
Jedan trol iz nekog podruma mamine kuce se posprdo sa citavom Amerikom. :lol:
raoul duke

#4194 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by raoul duke »

Postoji li jos koji skandal koji ce prilijepiti Trumpu ili se masta ispraznila
GeeTnT

#4195 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by GeeTnT »

Hakirali me prijatelji, hakirao me brat.....izgubio, sve sam bitke.....

Ocekujem do kraja live obracanja da kaze: "Ljudi, nije ovo za mene..."
Fudo387

#4196 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Fudo387 »

Pandakonda wrote:
Fudo387 wrote:
Pa nisi to dokazao.

Image

Image

Image

Image
Nabacao si gomilu gluposti s brda s dola, sve to nekako pokusao povezati i to bi trebao biti kao krucijalni dokaz kako su cia i fbi nasjeli na neku trollersku pricu nekog bezveznjakovica sa tog foruma kojeg spominjes?
Stvari su ozbiljne, sam Trump je priznao nakon sastanka sa obavjestajnim sluzbama da postoji dokaz kako su ruski hakeri ucestvovali u pokusajima da se sjebu izbori. Jedino sto ne zeli da prizna je da mu to kao nije islo u korist, mada i najveci tupan koji moze sabrati dva i dva moze shvatiti o cemu se tu radi.
Jasno je meni zasto ti navijas za taj blesavi savez Trump-Putin, jarane, nema od Kosova nista.
Dobicete opet po picki bezveze petljajuci se u budalastine kojima niste dorasli i za koje nemate kila.
pirmin

#4197 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by pirmin »

Ima li gdje opis orgija u kojima je ucestvovao Donald?
Sta je sve radio sa prostitutkama?
Pandakonda

#4198 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Pandakonda »

Fudo387 wrote:
Nabacao si gomilu gluposti s brda s dola, sve to nekako pokusao povezati i to bi trebao biti kao krucijalni dokaz kako su cia i fbi nasjeli na neku trollersku pricu nekog bezveznjakovica sa tog foruma kojeg spominjes?
Stvari su ozbiljne, sam Trump je priznao nakon sastanka sa obavjestajnim sluzbama da postoji dokaz kako su ruski hakeri ucestvovali u pokusajima da se sjebu izbori. Jedino sto ne zeli da prizna je da mu to kao nije islo u korist, mada i najveci tupan koji moze sabrati dva i dva moze shvatiti o cemu se tu radi.
Jasno je meni zasto ti navijas za taj blesavi savez Trump-Putin, jarane, nema od Kosova nista.
Dobicete opet po picki bezveze petljajuci se u budalastine kojima niste dorasli i za koje nemate kila.
Ja sam Bosanac i Hercegovac tako da ne vidim razlog zašto bi me Kosovo zanimalo :-)
jeza u ledja

#4199 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Jebote covjek nije ni poceo vec toliko nebuloza o njemu. :-)

Ne znam, ova prica o pisanju i to, ne bi me vise cudilo nista, ali ko zna sta je tacno, sta ne. Ovaj ovdje iznad mali alt-rightovac se vidim satra nesto dokazujuci. Mescini neki dan izbacio video koji "dokazuje" da se Trump nije rugao onom novinaru. :roll:
On je samo pokazatelj kakva mraka hoda internetom, upravo po tom 4chanu i slicnim alt-right izvorima. Neke furke masovnih zavjera, sirenja fake news, plasiranja dezinformacija, poluinformacija, hakiranja... :-) To je drustvo puno nekih code words, ili nekih code slicica, bas poput ove zelene zabe. Ono jao nemojte me nazivati fasistom, rasistom, ksenofobom, to je uvrjedljivo, pa cemo izmisliti neke code words koje to ovlas prikrivaju, ali znamo o cemu se radi. :wink:

Ako je ova prica o golden showers fejk, a vjerovatno je da je (nadam se :shock: ) i ako je plasirana na nacin na koji nam se iznad prezentuje (ne da mi se citati detalje), i ako su u nju povjerovali top politicari koji vode ovu zemlju, top agenti, mainstream mediji....pa zar onda upravo to nije najbolji dokaz kako se lako mogu siriti LAZI kontra bilo koga? Bez ikakvih resursa, bez nekih mocnika CIA, NSA, FBI, KGB ili koga vec. Znaci par ljudi, ili jedan 400lb kid on a couch, sa malo maste i sposobnosti, moze plasirati vijest kakvu hoce, i ona moze biti preuzeta od bilo koga i prihvacena kao stvarna.

A Trump nastavlja na putu ka ekspresnom breskvovanju. :meza1: Svakako je vec sad biggest embarrassment since Nixon.
Last edited by jeza u ledja on 11/01/2017 18:31, edited 1 time in total.
Fudo387

#4200 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Fudo387 »

Pandakonda wrote:
Fudo387 wrote:
Ja sam Bosanac i Hercegovac tako da ne vidim razlog zašto bi me Kosovo zanimalo :-)
Jesi k'o sto sam i ja Japanac.
Post Reply