Popularne stvari koje ne kontam
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#4176 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Počni koristiti Instagram i Twitter pa ćeš razumjeti #!
- Tabhana
#4177 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Milion stvari ima, tako da krećem od večeras lagano.

Nokti kod djevojaka, hajde dobro malo, ali kada ih puste kao da su neke vještice. Pa kako ona obavlja nuždu? Ostane joj kilo fekalija ispod noktiju i da ona nekome pravi ručak ili nešto, ma fuj. Ali tješim se da su takve osobe naviknute na gotovinu, prerasude s moje strane
Prave ručak tipa, šta ćemo kupiti u fast food danas 

Nokti kod djevojaka, hajde dobro malo, ali kada ih puste kao da su neke vještice. Pa kako ona obavlja nuždu? Ostane joj kilo fekalija ispod noktiju i da ona nekome pravi ručak ili nešto, ma fuj. Ali tješim se da su takve osobe naviknute na gotovinu, prerasude s moje strane
-
palestinka
#4178 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Čuj BSMO, oplakah:-)hanamontanaa wrote:Ne kontam čestitanje Bajrama skraćenicom BSMOAko ti je mrsko napisati Bajram Šerif Mubarek Olsun ,nemoj mi ga ni čestitati molim te
![]()
Inače me nervira skracivanje koje veze nema sa pravopisom - jbg na primjer, a pogotovo anglizama - wtf, Bdw....
-
palestinka
#4179 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Meni i dalje najjača forumska #mi#hidajet#sreća#prohodo#Jack Be Nimble wrote:#bajram
- Đulbešećer
#4180 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Evo sad ću.Velkoski wrote:Počni koristiti Instagram i Twitter pa ćeš razumjeti #!
- Cherry-Cherry
#4181 Re: Popularne stvari koje ne kontam
palestinka wrote:Čuj BSMO, oplakah:-)hanamontanaa wrote:Ne kontam čestitanje Bajrama skraćenicom BSMOAko ti je mrsko napisati Bajram Šerif Mubarek Olsun ,nemoj mi ga ni čestitati molim te
![]()
Inače me nervira skracivanje koje veze nema sa pravopisom - jbg na primjer, a pogotovo anglizama - wtf, Bdw....
-
palestinka
#4182 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Hmm reci:-)Cherry-Cherry wrote:palestinka wrote:Čuj BSMO, oplakah:-)hanamontanaa wrote:Ne kontam čestitanje Bajrama skraćenicom BSMOAko ti je mrsko napisati Bajram Šerif Mubarek Olsun ,nemoj mi ga ni čestitati molim te
![]()
Inače me nervira skracivanje koje veze nema sa pravopisom - jbg na primjer, a pogotovo anglizama - wtf, Bdw....Meni se učini nešto drugo, jedna druga skraćenica
![]()
-
kakavdanakneiskustvu
#4183 Re: Popularne stvari koje ne kontam
palestinka wrote:Čuj BSMO, oplakah:-)hanamontanaa wrote:Ne kontam čestitanje Bajrama skraćenicom BSMOAko ti je mrsko napisati Bajram Šerif Mubarek Olsun ,nemoj mi ga ni čestitati molim te
![]()
izbaci M i eto skracenice za bosna sunce osiguranje
- Warashii
#4184 Re: Popularne stvari koje ne kontam
To za cestitanje Bajrama je krajnje debilno, ali sto se drugih stvari tice, kao sto je to jbga ima objasnjenje.hanamontanaa wrote:Ne kontam čestitanje Bajrama skraćenicom BSMOAko ti je mrsko napisati Bajram Šerif Mubarek Olsun ,nemoj mi ga ni čestitati molim te
![]()
Koliko ja znam nekada su se takve stvari cenzurisale od strane botova, na Mirc-u i sl. a ni na forumima nije bas bilo neuobicajena opomena radi psovki pa se umjesto tog pisalo to jbga, qurac, yebiga i sl.
A te druge ne vjerujem da imaju neko objasnjenje osim da se skracuju kao ono Facebook generacija o5, ktb i vec navodjeni.
- pirmin
#4185 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ni ja.Ne kontam čestitanje Bajrama
Cuj cestitanje.
-
vade_mecum
#4186 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Tabhana wrote:Milion stvari ima, tako da krećem od večeras lagano.
Nokti kod djevojaka, hajde dobro malo, ali kada ih puste kao da su neke vještice. Pa kako ona obavlja nuždu? Ostane joj kilo fekalija ispod noktiju i da ona nekome pravi ručak ili nešto, ma fuj. Ali tješim se da su takve osobe naviknute na gotovinu, prerasude s moje stranePrave ručak tipa, šta ćemo kupiti u fast food danas
htio sam temu mahsuz otvoriti za ovo. nemam predrasuda ALI zaista mislim da osobe koje ulazu novac, vrijeme i energiju da bi imali ovakve nokte su jako jako plitke.
-
Dobrinja80
#4187 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Starke od 40 + godina koje oblače minice kao tinejdžerke i šetaju gradom,
- Cherry-Cherry
#4188 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Umjetne trepavice u po bijela dana.
I ove nokte, takođe, ne kontam. Baš kako u wc-u... mislim, fuj...
I ove nokte, takođe, ne kontam. Baš kako u wc-u... mislim, fuj...
-
hanamontanaa
#4189 Re: Popularne stvari koje ne kontam
vade_mecum wrote:Tabhana wrote:Milion stvari ima, tako da krećem od večeras lagano.
Nokti kod djevojaka, hajde dobro malo, ali kada ih puste kao da su neke vještice. Pa kako ona obavlja nuždu? Ostane joj kilo fekalija ispod noktiju i da ona nekome pravi ručak ili nešto, ma fuj. Ali tješim se da su takve osobe naviknute na gotovinu, prerasude s moje stranePrave ručak tipa, šta ćemo kupiti u fast food danas
Malo kraći i bez sljokica bili bi super
-
palestinka
#4190 Re: Popularne stvari koje ne kontam
I meni je prva asocijacija na ove nokte gomila prljavštine koja se krije ispod njih, što naravno ne mora biti istina, ali nikako me ne prolazi blaga jeza kad ih vidim.vade_mecum wrote:Tabhana wrote:Milion stvari ima, tako da krećem od večeras lagano.
![]()
htio sam temu mahsuz otvoriti za ovo. nemam predrasuda ALI zaista mislim da osobe koje ulazu novac, vrijeme i energiju da bi imali ovakve nokte su jako jako plitke.
-
vade_mecum
#4191 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ne kontam frajere sa onim torbicama preko ramena. mislim sta nosis jbt 
-
vade_mecum
#4192 Re: Popularne stvari koje ne kontam
vala i nisu neki argumentiKvaziExpert wrote:Strana 141 pa narednih desetak daju objasnjenjevade_mecum wrote:ne kontam frajere sa onim torbicama preko ramena. mislim sta nosis jbt
- velikibrnjo
#4193 Re: Popularne stvari koje ne kontam
0vu galeriju odnosno galerije najtlajfa s kliksa
sta je ovo tri dana traje neki event na kojem se okupljaju vjestice i vukodlaci
da mi Bog oprosti al nisam vise na jednom mjestu vidio ruznije raje
sta je ovo tri dana traje neki event na kojem se okupljaju vjestice i vukodlaci
da mi Bog oprosti al nisam vise na jednom mjestu vidio ruznije raje
-
walk_M-A-N
#4194 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam čemu trubljenje od strane svatova u gradu..
U selu gdje je to nastalo ima smisla, ako neko od stotinjak komšija ne zna da se neko blizu ženi/udaje, da sazna na vrijeme, možda i da svrati na veselje.
Ali u gradu, ljudi voze auta kroz naselja gdje ne znaju nikoga, i opet trube. Kome ba? Samo bihuzure hiljade ljudi. Još ono, različitim putem u dolasku i odlasku..
U selu gdje je to nastalo ima smisla, ako neko od stotinjak komšija ne zna da se neko blizu ženi/udaje, da sazna na vrijeme, možda i da svrati na veselje.
Ali u gradu, ljudi voze auta kroz naselja gdje ne znaju nikoga, i opet trube. Kome ba? Samo bihuzure hiljade ljudi. Još ono, različitim putem u dolasku i odlasku..
- supercali
#4195 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja ne kontam kako su japanci skroz drugi svijet za nas
-
palestinka
#4196 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Zato što pri izdísaju formiraju glasove i riječi, a mi govorimo dok udišemosupercali wrote:Ja ne kontam kako su japanci skroz drugi svijet za nas
- supercali
#4197 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ma ja inace to ima veze sa svim ostalim stvarimapalestinka wrote:Zato što pri izdísaju formiraju glasove i riječi, a mi govorimo dok udišemosupercali wrote:Ja ne kontam kako su japanci skroz drugi svijet za nas
Jbt prvo fakultet zavrsiti moras da bi srao
Sreca imaju jednostavnije solje samo prskalica i i jos neko dugme nisam skonto i stop i ona rucka da pustis vodu
Ps trenutno sam pored solje pa mi je to prvo na pameti
-
palestinka
#4198 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Gdje su te japanske šolje?supercali wrote:Ma ja inace to ima veze sa svim ostalimpalestinka wrote:Zato što pri izdísaju formiraju glasove i riječi, a mi govorimo dok udišemosupercali wrote:Ja ne kontam kako su japanci skroz drugi svijet za nasstvarima
Jbt prvo fakultet zavrsiti moras da bi srao
Sreca imaju jednostavnije solje samo prskalica i i jos neko dugme nisam skonto i stop i ona rucka da pustis vodu
Ps trenutno sam pored solje pa mi je to prvo na pameti
- rumenige_brajtner
#4200 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ha?palestinka wrote:Zato što pri izdísaju formiraju glasove i riječi, a mi govorimo dok udišemosupercali wrote:Ja ne kontam kako su japanci skroz drugi svijet za nas