evo knapSaian wrote:
moja prognoza je da ovi nisu zaboravili kako ih je Bayern natarac'o proli put i da ce se na glavu nasadit da im vrate duplo, a posto ih ide u zadnje vrijeme ko sumanute, moglo bi bit' najmanje 3 razlike, sad bih rekao da se nadam dobroj utakmici, al posto nijedan od timova nije Chelsea to je izlishno
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Saian
#41701 Re: FC Barcelona
- skenderija04
#41702 Re: FC Barcelona
Lijeva strana Bayerna( Bernat) je dala utakmicu u ruke Barsi. Ovo je bilo izjednaceno, i prvi dio drugog poluvremena ja bi potpisao 0:0.MOSALJOZE wrote:Nema šta mora se čestitati,boljem večeras.Mislim da nismo zaslužili ovako visok poraz,po meni bi 2:1 bilo realno,ali šta je tu je.Messi je odigrao za 10,nevjerovatno kako mu malo treba.Ponavljam Barca zasluženo slavila,i vjerujem da će na kraju uzeti LP.
- skenderija04
#41703 Re: FC Barcelona
Cestitke na znanju i hrabrostiSaian wrote:evo knapSaian wrote:
moja prognoza je da ovi nisu zaboravili kako ih je Bayern natarac'o proli put i da ce se na glavu nasadit da im vrate duplo, a posto ih ide u zadnje vrijeme ko sumanute, moglo bi bit' najmanje 3 razlike, sad bih rekao da se nadam dobroj utakmici, al posto nijedan od timova nije Chelsea to je izlishno
-
Vertig0
#41704 Re: FC Barcelona
Pa veliki plus ove ekipe je sto pored ova dva vanserijaka igraca ima i jednog vanzemaljca koji te povuce kad te ne ide. U tome je razlika izmedju Barce i Bayerna, cak i kad je Bayern kompletan. Barca ima Messijaskenderija04 wrote:Necu da kvarim dernek, ali meni se ovo nije svidjelo. Izvinjavam se drustvu, ali sutra cemo detaljnije.tzipiripi wrote:Ovakve su mi utakmice vazda bile najmrže. Igraju a ne ulazi, jedna greška i kapak.skenderija04 wrote:Ok. Barcelona kao i citave godine. Individualna rjesenja vade iz neprijatnih situacija. U 65-toj minuti bi potpisao 0:0. Pep je Busquetsa anulirao kao niko do sada i to se dobro osjetilo. Ne znam za vas, ali bilo je i boljih utakmica ove godine. Veceras je glupo analizirati, jer je rezultat fantastican .
Rece frajer na radiju :" I tako se bog maskirao u fudbalera Barselone"
Ali Messi ....
Nije bilo odgovora sa klupe u drugom poluvremenu. Danas je proslo, ali hoce li sljedeci put?
@Mosaljoze ja mislim da je 2:0 bolo realno. Bajern nista nije napravio, jedino ona sansa Leve, ostalo tanko, ni suta na gol.
-
kory_galaktikos
#41705 Re: FC Barcelona
Nikad mi nije bio jasan onaj lob ili polulob sta je vec messi-a fakat je to usavrsio, veceras se desetak minuta setao odmarao i onda bljesak, momcina
- Saian
#41706 Re: FC Barcelona
ovi sto vicu daj Alvesu ugovor, oblacili ga dabogda, kakav mandril, povuce lewandovskog u bezveznoj poziciji 10 centi ispred 16 za ruku, kakav tukac malo je reci, onda proturi nekako (ne zna ni on kako) messiju loptu na dva metra i kao zna znanje, zna kurac krasni, pa de odvadite, ovo je Messsi rijesio, Iniestaodigro mozda najbolju utakmicu svoje sezone, Rakitic pogin'o svaka chast, Neymar ih je fino voz'o, Suletov dan nije bio, al
grize
momak vazda, ne gubi lopte, biskvit i alves najslabiji, ovo ostalo sredina
- p206
#41707 Re: FC Barcelona
Prije 2 godine Messi povraćao po terenu, ostali se vukli ko kakve babe, svaki korner strahuješ ko da je penal... večeras sa ovakvom spremom ne bi im puno pomogli ni Robben ni Ribery..dobro mislim da bi dali gol i bilo bi 2-1 plafon.
I vidjelo se ono o čemu sam pričao, veća motivacija im je bio Pep kao protivnik nego blamaža i Bayern kao fudbalska institucija.Ovako dobro ne bi odigrali ni protiv Reala ni protiv Juvea da su ih izvukli.
I vidjelo se ono o čemu sam pričao, veća motivacija im je bio Pep kao protivnik nego blamaža i Bayern kao fudbalska institucija.Ovako dobro ne bi odigrali ni protiv Reala ni protiv Juvea da su ih izvukli.
- HB_BHF
#41708 Re: FC Barcelona
Bilo je i boljih utakmica, naravno. Ali protiv koga? Bayern je ipak među 3-4 najbolje ekipe na svijetu. Ovakve utakmice rješavaju igrači koji prave razliku. 8:0 je u šutevima u okvir gola. Napetost se je osjećala punih 70 minuta na obje strane dok Messi nije uzeo stvar u svoje ruke. Mada, da je Suarez pogodio odmah ono na početku, bila bi to druga priča.skenderija04 wrote:Ok. Barcelona kao i citave godine. Individualna rjesenja vade iz neprijatnih situacija. U 65-toj minuti bi potpisao 0:0. Pep je Busquetsa anulirao kao niko do sada i to se dobro osjetilo. Ne znam za vas, ali bilo je i boljih utakmica ove godine. Veceras je glupo analizirati, jer je rezultat fantastican .
Sve u svemu, ja sam zadovoljan. Strahovao sam samo da Dani ne napravi neku glupost, ali odigrao je fenomenalno.
- skenderija04
#41709 Re: FC Barcelona
Ja sam se u drugom poluvremenu bojao za ishod. Definitivno, kada nema Busquetsa Barsa ne karburira. I ustopase ga kao niko do sada.HB_BHF wrote:Bilo je i boljih utakmica, naravno. Ali protiv koga? Bayern je ipak među 3-4 najbolje ekipe na svijetu. Ovakve utakmice rješavaju igrači koji prave razliku. 8:0 je u šutevima u okvir gola. Napetost se je osjećala punih 70 minuta na obje strane dok Messi nije uzeo stvar u svoje ruke. Mada, da je Suarez pogodio odmah ono na početku, bila bi to druga priča.skenderija04 wrote:Ok. Barcelona kao i citave godine. Individualna rjesenja vade iz neprijatnih situacija. U 65-toj minuti bi potpisao 0:0. Pep je Busquetsa anulirao kao niko do sada i to se dobro osjetilo. Ne znam za vas, ali bilo je i boljih utakmica ove godine. Veceras je glupo analizirati, jer je rezultat fantastican .
Sve u svemu, ja sam zadovoljan. Strahovao sam samo da Dani ne napravi neku glupost, ali odigrao je fenomenalno.
- suncica24
#41710 Re: FC Barcelona
Vertigo, a sta da mijenja? Neymara Pedrom?
Ova utakmica je slika i prilika Barce ove sezone. Kad trojci ne ide, pucaju preko gola, oko gola, Neuer brani... dzaba entuzijazam, nema se tu sta. Sem da Messi pobjesni pa da se prica okrene.
I tako je od onog preokreta.
Ova utakmica je slika i prilika Barce ove sezone. Kad trojci ne ide, pucaju preko gola, oko gola, Neuer brani... dzaba entuzijazam, nema se tu sta. Sem da Messi pobjesni pa da se prica okrene.
- WatersR
#41711 Re: FC Barcelona
Bolje i individualna rješenja nego Pepovo presipanje iz supljeg u prazno iz njegove zadnje sezone u Barci. Pa ljudi nisu imali šuta u okvir gola, valjda ima i Barcinog udjela u tome ili su svi odreda zaboravili igrat lopte kad su izasli na teren.
-
sizifinho
#41712 Re: FC Barcelona
Ali fkt mi navijači Barce nemamo mjere ni u čemu.
Skenderija ko špricer, kaže bilo boljih utakmica ove sezone- a Bayern među top 4
Ovaj jedan kaže Alvesu dati ugovor, kakav god hoće, iako je kurcao cijele sezone
Onda ovaj drugi kaže da je glup ko toka
Onda se ubaci jedan komentar- kaže nisu zaslužili izgubiti toliko, kao realno je bilo 2-1.
Volio bih vidjeti statistiku šuteva Bayerna u drugom poluvremenu (u kojem su kao, nadigrali Barcu)
Nisam upratio ko je pisao, ali spominjali su se promašaji i kako klupa ništa nije doprinjela tome- te kako se to ne sviđa. Bokte, imaš Neymara, Messija ,Suareza...ako oni gol ne mogu dati, ko će?
Može li se jednom biti objektivno na ovom forumu i reći:
L.E. hvala ti, jer je tvoja ovo pobjeda.
Ko je na kraju šprintao svom snagom? Nije Bayern sigurno.
Ko se tukao doslovno za loptu? Zadnjih 8 godina ni jedna ekipa Barce doli ove...
Šta hoćete?
Pobjeda, zaslužena. Fenomenalna. Idemo dalje, včrs slaviti, uživati, hvaliti se, nabijati na nos kome god... sutra već se spustiti na zemlju.
Skenderija ko špricer, kaže bilo boljih utakmica ove sezone- a Bayern među top 4
Ovaj jedan kaže Alvesu dati ugovor, kakav god hoće, iako je kurcao cijele sezone
Onda ovaj drugi kaže da je glup ko toka
Onda se ubaci jedan komentar- kaže nisu zaslužili izgubiti toliko, kao realno je bilo 2-1.
Volio bih vidjeti statistiku šuteva Bayerna u drugom poluvremenu (u kojem su kao, nadigrali Barcu)
Nisam upratio ko je pisao, ali spominjali su se promašaji i kako klupa ništa nije doprinjela tome- te kako se to ne sviđa. Bokte, imaš Neymara, Messija ,Suareza...ako oni gol ne mogu dati, ko će?
Može li se jednom biti objektivno na ovom forumu i reći:
L.E. hvala ti, jer je tvoja ovo pobjeda.
Ko je na kraju šprintao svom snagom? Nije Bayern sigurno.
Ko se tukao doslovno za loptu? Zadnjih 8 godina ni jedna ekipa Barce doli ove...
Šta hoćete?
Pobjeda, zaslužena. Fenomenalna. Idemo dalje, včrs slaviti, uživati, hvaliti se, nabijati na nos kome god... sutra već se spustiti na zemlju.
Last edited by sizifinho on 06/05/2015 23:20, edited 1 time in total.
-
Samprotivsviju
#41713 Re: FC Barcelona
Zenskosuncica24 wrote:Vertigo, a sta da mijenja? Neymara Pedrom?![]()
rijetka pojava na ovom dijelu foruma
Pricaj nam josh malo
-
LSD
#41714 Re: FC Barcelona
dva covjeka : Rakitić i Alves
poderali su veceras nenormalnom trkom i zalaganjem
Messi... ko Messi
i da pohvalim Enriquea jednom
aferim
Messi... ko Messi
i da pohvalim Enriquea jednom
- suncica24
#41715 Re: FC Barcelona
Razguli!Samprotivsviju wrote:Zenskosuncica24 wrote:Vertigo, a sta da mijenja? Neymara Pedrom?![]()
I tako je od onog preokreta.![]()
rijetka pojava na ovom dijelu foruma![]()
Pricaj nam josh malo
-
sizifinho
#41716 Re: FC Barcelona
sunčica je tu puno više nego ti, njeni komentari su tu nakon svake utakmice, a ovakvi uljezi ko ti samo bljesnu tu... hajdeSamprotivsviju wrote:Zenskosuncica24 wrote:Vertigo, a sta da mijenja? Neymara Pedrom?![]()
I tako je od onog preokreta.![]()
rijetka pojava na ovom dijelu foruma![]()
Pricaj nam josh malo
-
Samprotivsviju
#41717 Re: FC Barcelona
Sta je ovo sve agresivno 
- R9..
#41718 Re: FC Barcelona
Zaboravio sam uputit cestitke ..... Dobra utakmica....Mesi sjajan veceras....
Sto se drugih igraca tice nekako mi ih zao...recimo rakitic u prvom poluvremenu bio najbolji na terenu....a samo mesijevih 5min to sve zasjeni....
Cestitke opet...
Sto se drugih igraca tice nekako mi ih zao...recimo rakitic u prvom poluvremenu bio najbolji na terenu....a samo mesijevih 5min to sve zasjeni....
Cestitke opet...
- ioannes
#41719 Re: FC Barcelona
ovo je definitivno istina,Bayern je totalno sredinu bio zatvorio ,time i busqetsa...skenderija04 wrote: Ja sam se u drugom poluvremenu bojao za ishod. Definitivno, kada nema Busquetsa Barsa ne karburira. I ustopase ga kao niko do sada.
jedino rjesenje su bile dugacke lopte na bok,najvise na albu....Bayern je takticki senzacionalno igrao
pobjedila je individualna klasa.
Barcu moram pohvaliti,pokazali su da imaju fizicku spremnost...pressing kad se uzgubi lopta kao u stara vremena i to permanentno cijelu utakmicu
- p206
#41720 Re: FC Barcelona
jesu ga zatvorili, ali u ovoj 433 kod Enrique-a bekovi češće iznose loptu nego sredina...a su to Alves i Alba dobro radili...da nije bilo njih na ovom nivou Messi i Neymar bi se morali puno više vraćati da organizuju neštoioannes wrote:ovo je definitivno istina,Bayern je totalno sredinu bio zatvorio ,time i busqetsa...skenderija04 wrote: Ja sam se u drugom poluvremenu bojao za ishod. Definitivno, kada nema Busquetsa Barsa ne karburira. I ustopase ga kao niko do sada.
jedino rjesenje su bile dugacke lopte na bok,najvise na albu....Bayern je takticki senzacionalno igrao
pobjedila je individualna klasa.
Barcu moram pohvaliti,pokazali su da imaju fizicku spremnost...pressing kad se uzgubi lopta kao u stara vremena i to permanentno cijelu utakmicu
-
Vertig0
#41721 Re: FC Barcelona
Vjerovatno ciljas na onaj moj post prije nekoliko dana kad je Neymar ljutit napustio teren ili tako nesto, ne mogu sad tacno da se sjetim?suncica24 wrote:Vertigo, a sta da mijenja? Neymara Pedrom?![]()
Ako je to onda da pojasnim... Ne kazem ja da ih treba mijenjati, ali nerealno je da svaki od njih 3 igra svaku tekmu 90 minuta. Nekad treba napraviti izmjenu kad je sve rijesno bar da se ne rizikuje povreda ili nesto, a da ne govorim da i tom pedru nekad treba dati priliku u nebitnoj tekmi
- skenderija04
#41722 Re: FC Barcelona
Vertigo, ja se slazem 1000% Pitanje je smije li?Vertig0 wrote:Vjerovatno ciljas na onaj moj post prije nekoliko dana kad je Neymar ljutit napustio teren ili tako nesto, ne mogu sad tacno da se sjetim?suncica24 wrote:Vertigo, a sta da mijenja? Neymara Pedrom?![]()
Ako je to onda da pojasnim... Ne kazem ja da ih treba mijenjati, ali nerealno je da svaki od njih 3 igra svaku tekmu 90 minuta. Nekad treba napraviti izmjenu kad je sve rijesno bar da se ne rizikuje povreda ili nesto, a da ne govorim da i tom pedru nekad treba dati priliku u nebitnoj tekmi
-
Vertig0
#41723 Re: FC Barcelona
To je vec drugi par rukava. Inace to je jedina stvar koja mi trenutno smeta kod LE i u ekipi generalno.
- Butmiran
#41724 Re: FC Barcelona
ima li onog smajlija što se klanja
- suncica24
#41725 Re: FC Barcelona
E nije se rodio ko je vama dvojici ugodioskenderija04 wrote:Vertigo, ja se slazem 1000% Pitanje je smije li?Vertig0 wrote:Vjerovatno ciljas na onaj moj post prije nekoliko dana kad je Neymar ljutit napustio teren ili tako nesto, ne mogu sad tacno da se sjetim?suncica24 wrote:Vertigo, a sta da mijenja? Neymara Pedrom?![]()
Kad je rotirao kao na ringispilu, sto rotira. Sad kad ne rotira, sto ne rotira
No, kad, u kojem trenutku veceras je trebao sta mijenjati?
Licno, ne vidim sta. Ali mozda to ja samo ne vidim dobro (ko zensko
A sto se tice Cordobe... po meni je to bilo cisto hajcanje. Nalozili se ko djeca, i kad vec ima energije, a slijedi Bayern, pusti ih da se loze.