Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sta mislite koje auto je najbolji izbor do nekih 27000-28000KM? Nov auto, benzinac, manuelni mjenjac? Gledali smo Kiu Stonic, Astru, mozda i nekog Pezoa...
LikeLike wrote: ↑17/09/2020 10:26
Sta mislite koje auto je najbolji izbor do nekih 27000-28000KM? Nov auto, benzinac, manuelni mjenjac? Gledali smo Kiu Stonic, Astru, mozda i nekog Pezoa...
onaj koji vam se svidi ,fabiu recimo ni slucajno,zastarjelo govno od auta
LikeLike wrote: ↑17/09/2020 10:26
Arona moze i sa dsg, kamiq ne znam moze li za ovu cijenu...
Ja bih za te pare (ustvari malo manje,oko 25K) Astru J 1.4 turbo sto su ostale na lageru.Meni extra auto za te pare,jest da ima kila viska ta generacija ali ide ona fino
Rimac Automobili preuzimaju Bugatti od Volkswagena?
Ok, pretpostavljam da to znaci da ce porsche otkupiti citav Rimac.
Sad mi pogotov nije jasno sta je tesla radio prosle sedmice u volkswagenu
Porsche vec ima udio u Rimcu tako da ova politika evo vama Bugati a ti meni ostatak firme je okk rimac siguran za posao Porsche dobio jos jedan razvojni centar. Iz supljeg u prazno fazon.
Tesla je potpisao saradnju i prepustio punionice ionity-u.
Na radiu onaj rece da ce taj novi auto u Berlinu bit VW-Ford-tesla.
I jos nesto kao musk je dovoljno zaradio da je vrijeme da proda firmu nesto je racunao nake cifre koliko musk zadrzi koju firmu.