Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Mračajski proto
#41676 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Da li su sesi muškarci u dugim gaČama?
- ćiribiribela
#41677 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ne, zatvor.motorna_pila wrote:Da li bi se zabavljale sa muškarcem koji je recimo 10 godina mlađi od Vas?
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
+-3Jokericious wrote:Da birate tacan broj godina koliko je partner mladji ili stariji od vas koji bi to broj bio?
Naravno.Mračajski proto wrote:Da li su sesi muškarci u dugim gaČama?
-
Jokericious
#41678 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Cudi me ciri da bi bila sa mladjim. Sto cure obicno ne zele mladjeg?
Plus? Minus?krvava wrote:5Jokericious wrote:Da birate tacan broj godina koliko je partner mladji ili stariji od vas koji bi to broj bio?
- Mračajski proto
#41679 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Pratite li Facebook stranicu ''Izbor za najljepšeg muslimana''?
- amiliana
#41680 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Stariji momci zato sto su zreliji, ljepsi,zgodniji i bolji od napaljenih klinaca.Jokericious wrote:Cudi me ciri da bi bila sa mladjim. Sto cure obicno ne zele mladjeg?
Plus? Minus?krvava wrote:5Jokericious wrote:Da birate tacan broj godina koliko je partner mladji ili stariji od vas koji bi to broj bio?
-
1 x 2
#41681 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
imate li često problema SA lošim dahom vaših partnera?
ono...kao da su u ustima upokojili mrtvog četnika.
ono...kao da su u ustima upokojili mrtvog četnika.
- motorna_pila
#41682 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Imam jedno pitanje. Kad biste se udali za nekog tipa, i zivjeli u braku recimo 10 godina...
Jednog dana dogodi mu se saobracajka i on pogine... Imate djecu, vi ste jos uvijek mladi , rane cetrdesete...
Da li biste zaboravili i njega i opet se udali, i svom djetetu "obezbjedili" ocuha i musku figuru u odrastanju ili biste ostale "vjerne" nastradalom i ostali udovica citav svoj zivot?
ALi biste se mogle pogledati u ogledalo i reci da je istinita ona tvrdnja da ste vjerni zauvijek, dok je svijeta i vijeka...
STA BISTE URADILE U OVOM SLUCAJU?
Hvala.
Jednog dana dogodi mu se saobracajka i on pogine... Imate djecu, vi ste jos uvijek mladi , rane cetrdesete...
Da li biste zaboravili i njega i opet se udali, i svom djetetu "obezbjedili" ocuha i musku figuru u odrastanju ili biste ostale "vjerne" nastradalom i ostali udovica citav svoj zivot?
ALi biste se mogle pogledati u ogledalo i reci da je istinita ona tvrdnja da ste vjerni zauvijek, dok je svijeta i vijeka...
Hvala.
- Mračajski proto
#41683 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Jesi li to ti poginuo pa te zanima šta ti radi žena?
- motorna_pila
#41684 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Mislim da nisam, ili ipak jesam ali nisam spominjao dijete, i "gubitak" oca.veze s vezom wrote:cini mi se da si ovo jednom pitaomotorna_pila wrote:Imam jedno pitanje. Kad biste se udali za nekog tipa, i zivjeli u braku recimo 10 godina...
Jednog dana dogodi mu se saobracajka i on pogine... Imate djecu, vi ste jos uvijek mladi , rane cetrdesete...![]()
Hvala.
Ne, sasvim sam siguran da nisam postavio ovakvo pitanje.
Nisam, zaista nisam.
- Mračajski proto
#41685 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Zar i taj cirkus postoji? Ako se natječeš polajkaću stranicuMračajski proto wrote:Pratite li Facebook stranicu ''Izbor za najljepšeg muslimana''?
https://www.facebook.com/IzborZaNajljepsegMuslimanaaa
- S4mpion
#41686 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Jedan, prijateljski savjet:amiliana wrote:
Stariji momci zato sto su zreliji, ljepsi,zgodniji i bolji od napaljenih klinaca.
Zrelost ne vezuj uz godine, jer godine nisu mjerilo zrelosti, nastradaćeš tako u životu.
- Butmiran
#41687 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Često spominješ da nemaš momka, nemaš iskustva, nemaš ovog, nemaš onog. Kako znaš onda? I šta su napaljeni klinci za tebe, momci od 20 godina?amiliana wrote:
Stariji momci zato sto su zreliji, ljepsi,zgodniji i bolji od napaljenih klinaca.
- Secer_033
#41688 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ako novi prihvati moje dijete i dijete njega onda da.motorna_pila wrote:Imam jedno pitanje. Kad biste se udali za nekog tipa, i zivjeli u braku recimo 10 godina...
Jednog dana dogodi mu se saobracajka i on pogine... Imate djecu, vi ste jos uvijek mladi , rane cetrdesete...![]()
Hvala.
- amiliana
#41689 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Mozda nemam momka i iskustva ali imala sam jednog mladjeg momka prije i rekla nikad vise. Napaljeni klinci su oni sa kojima sam se susretala ,a koji nemaju ni 18 .Kako god imam 21 godinu i ne bih bila sa momkom koji ima 20 godina.Butmiran wrote:Često spominješ da nemaš momka, nemaš iskustva, nemaš ovog, nemaš onog. Kako znaš onda? I šta su napaljeni klinci za tebe, momci od 20 godina?amiliana wrote:
-
nightvision
#41690 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
a ako ga dijete ne prihvata, a tebi lik legao onogo skroz... treba li zrtvovati svoj zivot radi djeteta koje ce i tako otici od tebe... uostalom da li treba dopustiti djetetu da ti bira zivotnog partnera?! meni je to pomalo mazohizam... nije ono mene pravilo vec ja njega. i to sto djetetu "ne legne" ne znaci i da novi partner ne bi bio podoban. sta dijete zna...Secer_033 wrote:Ako novi prihvati moje dijete i dijete njega onda da.
-
Sunny-7
#41691 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
@nightvision, imas li ti dijete?
-
nightvision
#41692 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ne, ali znam da ne bi tek tako odbacio svoj zivot zato sto eto djetetu nesto ne godi. nije ni meni u zivotu sve bilo potaman.
-
nightvision
#41693 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ja ovde govorim o zivotnom partneru, dakle neko koga volis i ko tebe voli.sherbett wrote: ovo je neki sarkazam, ironija, ili?
ne misliš valjda ozbiljno?
šta dijete zna?
pa sve i da je ne znam kakvo malo i neznalica, ako mu se ne sviđa, đitka! pa valjda mi je dijete, moje dijete preče od ikakvog pimpeka, da prostiš!
Ako je tebi samo, da prostis, kurac na pameti onda imas problem prilikom izbora zivotnog saputnika.
-
Sunny-7
#41694 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
E, ako nekad naletiš na samohranu majku, da znaš da si položio prijemni kod nje tek kad ga položiš kod njenog djeteta. I opet moram da dodam da i tu ima izuzetaka, ali vjeruj mi da ti ne treba žena kojoj je partner važniji od djeteta.nightvision wrote:ne, ali znam da ne bi tek tako odbacio svoj zivot zato sto eto djetetu nesto ne godi. nije ni meni u zivotu sve bilo potaman.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#41695 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
E velika razlika stvarnoamiliana wrote:Kako god imam 21 godinu i ne bih bila sa momkom koji ima 20 godina.
- amiliana
#41696 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Svejedno volim starijeladyblue18 wrote:E velika razlika stvarnoamiliana wrote:Kako god imam 21 godinu i ne bih bila sa momkom koji ima 20 godina.
-
nightvision
#41697 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
pogresno predstavljas stvari.Sunny-7 wrote:E, ako nekad naletiš na samohranu majku, da znaš da si položio prijemni kod nje tek kad ga položiš kod njenog djeteta. I opet moram da dodam da i tu ima izuzetaka, ali vjeruj mi da ti ne treba žena kojoj je partner važniji od djeteta.nightvision wrote:ne, ali znam da ne bi tek tako odbacio svoj zivot zato sto eto djetetu nesto ne godi. nije ni meni u zivotu sve bilo potaman.
-
nightvision
#41698 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
negdje treba da se prijavim ili sta?amiliana wrote:Svejedno volim starijeladyblue18 wrote:E velika razlika stvarnoamiliana wrote:Kako god imam 21 godinu i ne bih bila sa momkom koji ima 20 godina.
-
Sunny-7
#41699 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ti imaš svoje mišljenje, ja imam svoje.
-
Jokericious
#41700 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Znam da cure tvojih godina vole. A mene vole ove srednjoskolke. Nije posteno.amiliana wrote: Svejedno volim starije