Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
motorna_pila wrote:Kad izađete na sastanak sa momkom da li se ikad ponudite da platite pice ili se podrazumijeva da on uvijek placa?
Jeste li kad momku platile pice i kako je on reagovao?
Peace, sisters.
Uvijek se ponudim, a ako je vec u pitanju nekoliko izlazaka znam se cak i 'posvadjati'.
Postujem taj bonton, ali necu osiromasiti ako platim, a nisam pokretna imovina da od oca sad prelazim u njegovo vlasnistvo pa da on mora da me finansira. Stav da se popola placa ili svako svoje mi je glup.
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
Jest tebi kada si žensko pa ne plaćaš i muškarac ti nikada ne bi naručio kafu, kolu i kolač.
zoomba wrote:Možete li prepoznati kada je neko zaljubljen u vas?
da li ste se nekad prevarili u procjeni?
Da, znam kad se nekome svidjam. U drugom srednje sam dobila ruzu za valentinov i na dan kad su se punili formulari za te ruze sam htjela zamoliti tog momka, djecaka u ustvari, da meni ne salje... Ali kontam, ma meni se pricinjava, toliko lijepih cura u razredu, bas ce on mene izabrati.
I dodje 14... citav dan sa ruzom po skoli hodala. Awkward.
zoomba wrote:Sta volite da radite sa svojim partnerom? Da li najvise volite kada se ušuškate u krevet i zajedno gledate neki film ili vam je interesantije da odete na neko mjesto koje je onako na nivou, dobar restoran, klub itd. idete li često u kafiće ili šetate. izlazite li češće samo vas dvoje ili s društvom
Volim radije neke stvari raditi sa partnerom nego sa rajom. Prije bih njega pitala da ode sa mnom na put neko prijateljicu. Naravno, ako ne zeli, nadje se uvijek neko drugi.
motorna_pila wrote:Kad izađete na sastanak sa momkom da li se ikad ponudite da platite pice ili se podrazumijeva da on uvijek placa?
Jeste li kad momku platile pice i kako je on reagovao?
Peace, sisters.
Naravno. On ako hoce da plati prvo, nek izvoli. Znam da je to muskarcima vrlo vazna stvar. Nakon tog prvog izlaska nudim i ja i ne mi bilo pravo da on to ne prohvati.
Dzes' pilo... Ovo ti je poprilicno normalno pitanje... Mislim da sam od rijetkih ovdje koja bi to mogla, gledajuci na godine, a da me ne proglase pedofilkom A odgovor je da ne bih