@Point.megaman4 wrote:Point. wrote:Halal joj kurac.![]()
Dešavanja u Srbiji
- BHCluster
#41651 Re: Dešavanja u Srbiji
-
sumirprimus
#41652 Re: Dešavanja u Srbiji
na stranu njeno sex.opredjeljenje, njena privatna stvar i postujem,al kako ovo glat prodje kod srpskih hard core nacionalista. ono kosovo i metohija i ti fazoni???
- fakat
#41653 Re: Dešavanja u Srbiji
U Srbiji je samo nacionalizam konstanta, sve ostalo je buckuris, tako da isti likovi podrzavaju i Seselja i Putina i Wildersa i Kubu i Izrael.sumirprimus wrote:na stranu njeno sex.opredjeljenje, njena privatna stvar i postujem,al kako ovo glat prodje kod srpskih hard core nacionalista. ono kosovo i metohija i ti fazoni???
Edit: istini za volju, svugdje je danas to tako, interes je uvijek ispred svih principa. Samo se na ovom forumu neki satrase da dokazu koliko su principjelni. Sve se danas moze kupiti, svako, posebno politicari i estradni radnici koji su vjerovatno najlaksa sorta za potkupiti ali im se ipak daje toliki publicitet. Mediji takodjer, odani svakom novom rezimu. Samo plati i pisacemo sta god hoces, a sve sa cvrstim stavom.
Last edited by fakat on 05/02/2019 16:12, edited 1 time in total.
- BHCluster
-
sumirprimus
#41655 Re: Dešavanja u Srbiji
BHCluster wrote:
Treba pink pocerat skroz sa ekrana
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#41656 Re: Dešavanja u Srbiji
http://pink.rs/vesti/114052/pink-rs-pod ... tvo-civilasumirprimus wrote:BHCluster wrote:jbo majku jel ovo od danas?
Treba pink pocerat skroz sa ekrana
-
sumirprimus
#41658 Re: Dešavanja u Srbiji
Mojne tomo da klikam na sajt.jel od danas?
Pa vi gledajte pink hraaaaak pljuc
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#41659 Re: Dešavanja u Srbiji
sumirprimus wrote:Mojne tomo da klikam na sajt.jel od danas?
pre 5 sati
-
sumirprimus
#41660 Re: Dešavanja u Srbiji
Cetaljska posla.
Nista krzno gej lezbi.
Nista krzno gej lezbi.
- Banksy
#41661 Re: Dešavanja u Srbiji
sumirprimus wrote:
ŠOKANTNO OTKRIĆE: BH Telecom plaća Pinku više nego svim medijima u BiH zajedno!
Polovinom prošle godine uprava BH Telecoma je sa srbijanskom medijskom kućom Pink potpisala ugovor o reemitiranju programa ove kuće na IPTV platformi Moja TV. Iako je ugovor skrivan od javnosti, ipak je procurila infomacija da BH Telecom za ovaj program plaća jedan (1) euro po korisniku.
BH Telecom svakog mjeseca plaća Mitrovićevom PINKU oko 280 hiljada KM, odnosno jedan euro po svakom korisniku usluge MOJA TV.
Trenutno BH Telecom ima oko 124 hiljade korisnika, te svakog mjeseca PINKU plaća 124 hiljade eura, odnosno oko 280 hiljada KM!
- animals
#41662 Re: Dešavanja u Srbiji
Jebem ti Pink..
I retardirani Telekom..
I retardirani Telekom..
- AmiĐa_Idriz
#41663 Re: Dešavanja u Srbiji
A, recite vi meni šta vas čudi tu po tom pitanju Pinka?
Srpski mediji su kancer najveći na Balkanu još od 1990. godine, fakt.
- animals
#41664 Re: Dešavanja u Srbiji
Pa Bosnjaci financiraju. propagandu. Vucica I Dodika
osvjedoceni prijatelja BiH
osvjedoceni prijatelja BiH
- LBVIEW
#41665 Re: Dešavanja u Srbiji
Naravno.AmiĐa_Idriz wrote:A, recite vi meni šta vas čudi tu po tom pitanju Pinka?
Jedino sto cudi je mazohizam onih koji placaju prikazivanje ovog smeca na ekranima.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#41666 Re: Dešavanja u Srbiji
Banksy wrote:sumirprimus wrote:
Polovinom prošle godine uprava BH Telecoma je sa srbijanskom medijskom kućom Pink potpisala ugovor o reemitiranju programa ove kuće na IPTV platformi Moja TV. Iako je ugovor skrivan od javnosti, ipak je procurila infomacija da BH Telecom za ovaj program plaća jedan (1) euro po korisniku.
BH Telecom svakog mjeseca plaća Mitrovićevom PINKU oko 280 hiljada KM, odnosno jedan euro po svakom korisniku usluge MOJA TV.
Trenutno BH Telecom ima oko 124 hiljade korisnika, te svakog mjeseca PINKU plaća 124 hiljade eura, odnosno oko 280 hiljada KM!
samo da ovi napadaju a onda nas sdO ko biva brani... srBska posla... selam
-
Haman2
#41667 Re: Dešavanja u Srbiji
Nasa postal, nikad doslednosti, nikad reda, nikad jasne odrednice sta hocemo, sta mozemo a sta necemo i ne mozemo.
-
megaman4
#41668 Re: Dešavanja u Srbiji
Dzaba sve kad nema prangiju.BHCluster wrote:@Point.megaman4 wrote:Point. wrote:Halal joj kurac.![]()
![]()
- Matzan
#41670 Re: Dešavanja u Srbiji
Banksy wrote:
Nije BH Telecom glavni krivac za ovo.
- times12
-
emric
#41672 Re: Dešavanja u Srbiji
Bacanje para kojih ionako nemaju.SmokingMan wrote:Ne znam da li je iko čuo za ovaj propagadni film u režiji "ruskog holivuda" u čijem je snimanju financijski učestvovalao ministarstvo kulture Srbije.Inače premijera filma je zakazana za 21.Mart.2019.god.
Code: Select all
"Godina je 1999. NATO bombardira Srbiju i prepušta Kosovo na pljačkanje albanskim banditima...
Drago mi je da je pitanje NATO-a postalo važno u BiH, dio dnevne politike, jer to je znak da se rješavanje ovog pitanja približilo i da su protivnici BiH na koljenima. I drago mi je da ljudi shvataju da to nije samo puki savez, niti pitanje vojske. Biti članica NATO-a znači biti stabilan teritorij, a biti stabilan teritorij znači razvoj ekonomije.
Neprijateljske politike se slomiše stvarajući od BiH sliku nestabilne i nemoguće države. HDZ na tome radi danonoćno, politički, zloupotrebom vlastitog članstva u EU i NATO-u, a Srbi lažima i manipulacijama, lobiranjima. Prodaju se Rusima, Kinezima, Turcima, Arapima, računajući da bilo ko zaštiti njihova sranja. Znaju i velikohrvatski i velikosrpski malograđani da je članstvo BiH u NATO-u znak da su njihove agresije prošlost, da je ova država sa svojim granicama činjenica, a onda članstvo u EU i konačni ekser u sanduk svih njihovih podvala i zabluda.
Te politike su razotkrivene i poražene bezbroj puta. Ipak, u strahu od istine, oni panično svakodnevno osmišljavaju nove načine da napadaju našu zemlju. Računaju da bi uništenjem BiH bile gurnute pod tepih sve njihove svinjarije i presude za agresiju i genocid, istine o logororima, silovanjima, pljačkama, paljevinama, UZP-ovima, stotinama godina kazni...
Ali, sve je to uzalud, istina će ostati i mi ćemo biti razlog da se sačuva. Nismo i nećemo se umoriti u insistiranju na istini.
- Ommadawn
#41673 Re: Dešavanja u Srbiji
Ma idi jebi se, kad se ne udavihPoint. wrote:Halal joj kurac.
-
biscanka2
#41675 Re: Dešavanja u Srbiji
Popov o pripajanju RS-a: Ne može se desiti bez rata Izvor: N1
Direktor Centra za regionalizam Aleksandar Popov izjavio je večeras da je ideja o razgraničenju Kosova i Srbije "veoma opasna", jer može da proizvede lančanu reakciju i nove ratove na Balkanu.
"Sada čujemo teze da ako može Kosovo, može i Republika Srpska. Kao i teze da neće biti mira na Balkanu ako se ne naprave velika Srbija, velika Hrvatska i velika Albanija. Ako krene priča o razgraničenju, otvorit će se pitanje pripajanja Republike Srpske. A zna se da do takvih rješenja ne može da se dođe bez rata", rekao je Popov na tribini "Ko nas vodi u novi rat" u Novom Sadu.
On je ocijenio da u regionu "ima dosta goriva da se potpali neki ratni plamen", ako bi to nekome odgovaralo.
"Rata trenutno ne može da bude na Balkanu, sem ako se ne desi neki globalni dar-mar. Imamo globalnu krizu, krizu EU, ozbiljna žarišta koja nisu daleko od Balkana...", naveo je Popov.
Prema njegovim riječima, osnovni problem je što je EU u dubokoj krizi i što ona "ne zna šta će sa sobom", pošto ima velikih problema sa značajnim brojem zemalja unutar EU.
"U traganju za sobom, ona je zapustila neka druga pitanja, poput pitanja proširenja zemalja sa Balkana. Posljedica je da na Balkanu sve više raste evroskepticizam, čime se otvara prostor za populizam", kazao je Popov.
Dodao je da se mladim ljudima servira lažna historija i mitovi, čime se otvaraju mogućnosti za nove sukobe u budućnosti.
Profesor Fakulteta političkih nauka u Beogradu Rade Veljanovski rekao je da je problem društva u Srbiji u tome što se nije suočilo sa ratovima iz '90-ih godina prošlog vijeka.
"Mi nismo sami sebi odgovorili na mnoga pitanja u odnosu na ono što je činjeno u naše ime tokom '90-ih godina prošlog vijeka, nismo imali proces denacifikacije. Možda se nekome čini da je poređenje prejako, ali na nekom nižem nivou nama se dogodila slična stvar. Oni koji su bili uzročnici ratova '90-ih, ne mogu sanirati posljedice tih ratova, a ti ljudi su i danas na vlasti", kazao je Veljanovski.
Dodao je da je aktuelnim vlastodršcima važno da se takozvana naša istina dokaže sada kako bismo pokazali da smo i tada bili u pravu.
"U suprotnom, mi bismo problem Kosova odavno riješili. Oni su Kosovo izbacili iz Srbije politikom iz '90-ih godina, a oni nisu spremni sa se s time suoče", rekao je Veljanovski.
Dodao je da danas živimo u vremenu autoritarne manipulacije, čiji je cilj raspirivanje priče o stalnoj ugroženosti, kako bi se fokus javnosti pomerio sa pravih, životnih problema.
"Ali, treba reći da ovo što mi zovemo tabloidimam zapravo nisu tabloidi. To je smeće od novina, režimski propagandni mediji, koji u demokratskom društvu ne bi mogli da opstanu, jer bi ih publika jednostavno odbacila", kazao je Veljanovski.
Istraživač medija Stefan Janjić izjavio je da je cilj tabloida u Srbiji da se u javnosti stvori utisak da će biti nekakvog rata.
"To je antologija budalaština, te naslovne strane tabloida. Priče iz tabloida su književnost za siromašne, čime ne želim nikoga da niopodaštavam, ali ljudi nemaju novca, a za to što imaju mogu da kupe samo Informer ili pakovanje šibica", kazao je Janjić.
Podsjetio je da je širenje lažnih vijesti i proizvođenje panike zapravo krivično djelo koje bi moralo da se sankcioniše.
"Ali, odgovornosti nema, jer je nema ni na jednom drugom polju: institucije ne funkcionišu, od predsjednika Srbije do medija", rekao je Janjić.
Tribina je održana u Radio kafeu novosadskog Radija 021, uz podšku Misije OSCE-a u Srbiji i ambasade Velike Britanije u Beogradu.
Direktor Centra za regionalizam Aleksandar Popov izjavio je večeras da je ideja o razgraničenju Kosova i Srbije "veoma opasna", jer može da proizvede lančanu reakciju i nove ratove na Balkanu.
"Sada čujemo teze da ako može Kosovo, može i Republika Srpska. Kao i teze da neće biti mira na Balkanu ako se ne naprave velika Srbija, velika Hrvatska i velika Albanija. Ako krene priča o razgraničenju, otvorit će se pitanje pripajanja Republike Srpske. A zna se da do takvih rješenja ne može da se dođe bez rata", rekao je Popov na tribini "Ko nas vodi u novi rat" u Novom Sadu.
On je ocijenio da u regionu "ima dosta goriva da se potpali neki ratni plamen", ako bi to nekome odgovaralo.
"Rata trenutno ne može da bude na Balkanu, sem ako se ne desi neki globalni dar-mar. Imamo globalnu krizu, krizu EU, ozbiljna žarišta koja nisu daleko od Balkana...", naveo je Popov.
Prema njegovim riječima, osnovni problem je što je EU u dubokoj krizi i što ona "ne zna šta će sa sobom", pošto ima velikih problema sa značajnim brojem zemalja unutar EU.
"U traganju za sobom, ona je zapustila neka druga pitanja, poput pitanja proširenja zemalja sa Balkana. Posljedica je da na Balkanu sve više raste evroskepticizam, čime se otvara prostor za populizam", kazao je Popov.
Dodao je da se mladim ljudima servira lažna historija i mitovi, čime se otvaraju mogućnosti za nove sukobe u budućnosti.
Profesor Fakulteta političkih nauka u Beogradu Rade Veljanovski rekao je da je problem društva u Srbiji u tome što se nije suočilo sa ratovima iz '90-ih godina prošlog vijeka.
"Mi nismo sami sebi odgovorili na mnoga pitanja u odnosu na ono što je činjeno u naše ime tokom '90-ih godina prošlog vijeka, nismo imali proces denacifikacije. Možda se nekome čini da je poređenje prejako, ali na nekom nižem nivou nama se dogodila slična stvar. Oni koji su bili uzročnici ratova '90-ih, ne mogu sanirati posljedice tih ratova, a ti ljudi su i danas na vlasti", kazao je Veljanovski.
Dodao je da je aktuelnim vlastodršcima važno da se takozvana naša istina dokaže sada kako bismo pokazali da smo i tada bili u pravu.
"U suprotnom, mi bismo problem Kosova odavno riješili. Oni su Kosovo izbacili iz Srbije politikom iz '90-ih godina, a oni nisu spremni sa se s time suoče", rekao je Veljanovski.
Dodao je da danas živimo u vremenu autoritarne manipulacije, čiji je cilj raspirivanje priče o stalnoj ugroženosti, kako bi se fokus javnosti pomerio sa pravih, životnih problema.
"Ali, treba reći da ovo što mi zovemo tabloidimam zapravo nisu tabloidi. To je smeće od novina, režimski propagandni mediji, koji u demokratskom društvu ne bi mogli da opstanu, jer bi ih publika jednostavno odbacila", kazao je Veljanovski.
Istraživač medija Stefan Janjić izjavio je da je cilj tabloida u Srbiji da se u javnosti stvori utisak da će biti nekakvog rata.
"To je antologija budalaština, te naslovne strane tabloida. Priče iz tabloida su književnost za siromašne, čime ne želim nikoga da niopodaštavam, ali ljudi nemaju novca, a za to što imaju mogu da kupe samo Informer ili pakovanje šibica", kazao je Janjić.
Podsjetio je da je širenje lažnih vijesti i proizvođenje panike zapravo krivično djelo koje bi moralo da se sankcioniše.
"Ali, odgovornosti nema, jer je nema ni na jednom drugom polju: institucije ne funkcionišu, od predsjednika Srbije do medija", rekao je Janjić.
Tribina je održana u Radio kafeu novosadskog Radija 021, uz podšku Misije OSCE-a u Srbiji i ambasade Velike Britanije u Beogradu.