ali oni su ratovali, eto cetnika opet da kolju, hoce da pobiju muslimanski narod i evropa ih podrzava, englezi su sve krivi, ameri su sve krivi, francuzi su sve krivi, ma opet su englezi najveca govna. ima i ona sve je Bake upravu ali nece nasa stranka, komsic, konakovic, fahro da ga podrze ( nema veze kad ove stranke kazu dajte gradjansku drzavu pa ih SDA prva ismijava). treba jednom rijesiti pitanje granice i entiteta i zavrsiti, mi ratovali, mi se borili, zivio nam Bake, svi bosnjaci moraju oko SDA jer hoce da nas pobiju, zakolju, sataru, obrisu. rusi su sve krivi, srbi su sve krivi, ma opet su englezi najveca govna.izvrsni direktor wrote:first step:
sda izdaal kelaraciju gdje zele ukidanje RS
politicari iz RS odgovaraju ljutito
sda odgovara politicarima iz RS ljutito
next step:
dodik saziva skupstinu da izda deklaraciju kao odgovor deklaraciji sda
kvota 1,10 da ce spomenuti otcjepljenje RS
zatim ce Sda da odgovori dodiku
kvota 1,01 da ce spomenuti da nam prijeti opasnost rata
zatim ce dodik odgovoriti sda
ukljucit ce se i komsic
next step:
covic spominje promjenu izbornog zakona
.....
rezultat: proslo jos mjesec dana ni u stan.
rezultat drugi: glupi narod i dalje raspravlja ko je od politicara sta rekao, sta je sdp odgovorio, sta je komsic, kako je ovaj ovo onaj ono.
koliko puta se ovaj uhodani sistem do sad ponavljao. od 1996 pa do sad??
ja ispadam glup i bezobrazan vec sedmicu dana,a isto pricam to sto i ti napisa. na granici sam vec da postanem placenik koji mrzi SDA i Bakira samo jer su bosnjaci, a trebao bi ih podrzati samo jer su bosnjaci. zaboravi kakvi su, oni su "nasi".