Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pogledah highlightse, koji kurac ba Alisson radi na 18 metara od gola kod one situacije??? Sta ti je covjece ba? Bas mrtvi debil isp'o, strasno!
Bilo sijaset prilika, jos 4-5 pored dva data gola, ali nonsalancija pred golom kao i obicno, te raspolozen golman i dobijes dramu.
Firmino bas jede govna sa promasenim sansama.
Bobby je uvijek mašio šanse, ne znam kako se niste navikli na to, nije neki finisher, ali radi ono sto niko drugi u ekipi ne moze, tj. radio je uglavnom, u poprilicnom padu je formu i bilo bi lijepo da nastavi gdje je stao... treba i njemu odmora jbg
Treba odmora svaki od njih trojice gore, ali je fucking problem sto osim nesretnog Origija nemas s kim da ih zamjenis. To je problem drugu sezonu zaredom, jer ima tvrdoglavstinu na klupi koja ne zeli da dovodi.
Jebi ga City hladno odmara Bernarda, jer ima Mahreza, a cak imaju uz to i jednog na visemjesecnoj povredi - Sanea. Ti imas Salaha, Bobbya i Manea i kapak.
drugacije je jarane, City MAhrezu da platu 180 k sedmicno da sjedi na klupi, mi jos uvijek nismo u toj situaciji sto ne znaci da necemo biti u naredne 2 sezone a cvrsto vjerujem da hocemo...
Drugo, tesko ce ti iko doci kad zna kakva je konkurencija i da su ova 3 gore nezamjenjiva u 80 % tekmi sezone
Mah, rekoh neki dan - promijesati malo gore karte, fakat ako ima musterija prodati Moa, a dovesti Sancha. Mislim da ponasanjem provocira odlazak iz Dortmunda, a ne nuzno da je "problematican".
Mada poznavajuci Kloppa nije to realan scenarij.
Klopp je ovdje jos 2 sezone nakon ove, nije njemu do građenja ekipe vise, on je svoje sagradio, sad daj da pokupi med i osvoji sta se moze osvojiti, zato ne vjerujem da ce zamjeniti Salaha za Sancha iako se slazem s tobom
BHF_Manijak wrote: ↑01/12/2019 19:26
Joj ne mozes se ovih tuljanovih debila kutarisati da si hljeb, jebo ih tito dosadni. Da im hoce pokupovat opet ekipu, pa nek' sviraju kurcu.
ako cu se bojati yebenog Rodgersa onda nek ide sve u qrac...
ova luzerčina moze samo ispusiti titulu, nikako je osvojiti
AmiĐa_Idriz wrote: ↑01/12/2019 20:01
Nema potrebe da gledate ikoga ispod, bar dok ne krene drugi dio sezone.
Brate ja sam takve tikove dobio s ovim klubom, da je jedno kolo do kraja, a da imaju 4 boda prednosti ja bih strahov'o da nesto ne sjebu!
Gledam sve i svakoga, ko god je i blizu makar, blizu podrazumjevam 11-12 bodova.
Pa znam, isti sam. Zato čekati tamo proljeće kad bude blizu kraja, ovaj period svakako jeste skupljanje zaliha za kasnije krizne periode
Martinezu je Klopp uručio otkaz prije par godina, slična situacija bila, oni igrali loš i nikakav fudbal, i ako se dobro sjećam isto se i tad na Anfieldu igralo nekad sredinom sedmice, to je ona utakmica koju je obilježilo puno situacija, on divljačkog starta Funesa Morija na Origiju, fantastične asistencije Lucasa za Stuov gol, Sakho strijelac isto bio, ma ludilo opšte...aj da se ponovi, samo bez Origijeve povrede
AmiĐa_Idriz wrote: ↑01/12/2019 20:01
Nema potrebe da gledate ikoga ispod, bar dok ne krene drugi dio sezone.
Brate ja sam takve tikove dobio s ovim klubom, da je jedno kolo do kraja, a da imaju 4 boda prednosti ja bih strahov'o da nesto ne sjebu!
Gledam sve i svakoga, ko god je i blizu makar, blizu podrazumjevam 11-12 bodova.
Pa znam, isti sam. Zato čekati tamo proljeće kad bude blizu kraja, ovaj period svakako jeste skupljanje zaliha za kasnije krizne periode
Martinezu je Klopp uručio otkaz prije par godina, slična situacija bila, oni igrali loš i nikakav fudbal, i ako se dobro sjećam isto se i tad na Anfieldu igralo nekad sredinom sedmice, to je ona utakmica koju je obilježilo puno situacija, on divljačkog starta Funesa Morija na Origiju, fantastične asistencije Lucasa za Stuov gol, Sakho strijelac isto bio, ma ludilo opšte...aj da se ponovi, samo bez Origijeve povrede
Sta ovo piskaraju da bi Sander Berge mogao se dovesti u nedostatku Fabinha? Mislim nonsens poznavajuci Kloppa. Isto je rekao kad se mislim Matip povrijedio, u fazonu OK dovedes sad igraca, skupo pojacanje i sta ces kad ti se taj povrijedjeni igrac vrati?
Spominje se i Mathis Rayan Cherki?!
Ako vec hoce mladog spica, bolje onog decka iz Salzburga pokusati ili eto Wernera kao opciju B.
samo sto je taj Sander Berge top talenat i bio bi dostupan za 20 milki sto je ekstra, pogotovo sto ovom Keiti ni Bog ne moze pomoci i vjerovtno odlazi na kraju sezone...
malo vise vjere u ove momke ne bi skodilo, ovo je ta sezona morate vjerovati, titula dolazi na Anfield aBd...