karanana wrote:imas jos 12 dana
13,ali daj bože da stignem to ove godine
Moderator: _BataZiv_0809
karanana wrote:imas jos 12 dana
Ne zajebaji nego sve ostalo što se planirao gledati stavi na čekanje i pogledaj Clockwork.kakavdanakneiskustvu wrote:karanana wrote:imas jos 12 dana
13,ali daj bože da stignem to ove godine
dale cooper wrote:Ne zajebaji nego sve ostalo što se planirao gledati stavi na čekanje i pogledaj Clockwork.kakavdanakneiskustvu wrote:karanana wrote:imas jos 12 dana
13,ali daj bože da stignem to ove godine![]()
Sad kad kontam mogao bih si prirediti i kakav Kubrick maraton.Nisam neke filmove dugo pogledao.
i ja bi mogao full metal...dale cooper wrote:Ne zajebaji nego sve ostalo što se planirao gledati stavi na čekanje i pogledaj Clockwork.kakavdanakneiskustvu wrote:karanana wrote:imas jos 12 dana
13,ali daj bože da stignem to ove godine![]()
Sad kad kontam mogao bih si prirediti i kakav Kubrick maraton.Nisam neke filmove dugo pogledao.

markioni wrote:nije ovaj bullet head uopste toliko los koliko su ga popljuvali ...sasvim solidan iako sa ovom glumackom postavom su mogli 4x bolji film napraviit.

gledali-ste-ne-preporucujete-t69010.htmlsuad-sarajevo wrote:The Nice Guys (2016)
http://www.imdb.com/title/tt3799694/
Ja, koje smeće od filma. Odgledah sinoć na HBO-u. Čisto gubljenje vremena. Pa bar ovaj Russell je znao snimiti dobar film, ne kontam šta mu je.
Ocjena 2/10.
suad-sarajevo wrote:Hvala kakavdanakneiskustvu.

Bogati šta bi na kraju?B6Redhell wrote:Napisa na drugoj temi a ovdje je trebalo. Film je tek izasao
https://g.co/kgs/xsAziB
Veceras gledah film the killing of a sacred deer. Nicole kidman i colin farell, jedna od sporednih uloga je i mladi sanel suljic djete bosanske dijaspore u atlanti. Koji glumi sina od nicole i colina. Mali ce sigurno biti holivudska zvijezda. Odglumio za desetke.
Film je tezak ko zemlja. Sto bi rekli cold blooded. Vrijedi pogledati.
Pa mojne čitati BakeTito_i_Partija wrote:Ja, de slobodno spojlaj, jebes one koji ga jos nisu gledali.
Ne znam, mislim da je jako dobar glumac. Jesi li gledala The Lobster sa njim? Od istog je rezisera, Yargosa Lanthimosa.Bloo wrote:Nisam ni ja gledala.
S tim da imam blaži oblik averzije prema colinu farellu...![]()
Gledala.Tito_i_Partija wrote:Ne znam, mislim da je jako dobar glumac. Jesi li gledala The Lobster sa njim? Od istog je rezisera, Yargosa Lanthimosa.Bloo wrote:Nisam ni ja gledala.
S tim da imam blaži oblik averzije prema colinu farellu...![]()
Cudan film, al' nekako mi je leg'o. Interesantan, neobican, "quirky" sto be rekli Ameri.