Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Casual's
#41601 Re: Zeničani
"Obraćam vam se s namjerom istinitog informisanja s obzirom da sam u posljednje vrijeme, vjerovatno zbog rezultata koje sam postigao u radu, postao meta medijske kampanje."

-
skoronikako
- Casual's
#41603 Re: Zeničani
Shisha jabuka, jagoda, malina, kupus
-
skoronikako
#41604 Re: Zeničani
Ljudi ljubomorni na okus nutele.
-
sagitariusZE
#41606 Re: Zeničani
Kako smijesan lik, nevjerovatno!Samo pogledas komentare ispod posta, "top komentar" od lika koji radi u Condoru, pa na desetine fake profila, boze sacuvaj.Ja ne znam kako momak ima obraza nakon famozne recenice "pitajte mog babu" da izadje u javnost.Od stida ja ne bi mogao prihvatiti nijednu poziciju, al et.
-
lacrima
#41607 Re: Zeničani
Ti stvarno govoris o obrazu u kontekstu porodice Isak?sagitariusZE wrote: ↑06/04/2020 13:18Kako smijesan lik, nevjerovatno!Samo pogledas komentare ispod posta, "top komentar" od lika koji radi u Condoru, pa na desetine fake profila, boze sacuvaj.Ja ne znam kako momak ima obraza nakon famozne recenice "pitajte mog babu" da izadje u javnost.Od stida ja ne bi mogao prihvatiti nijednu poziciju, al et.
- avenija
#41608 Re: Zeničani
Haris sa ocem u izolatoriju zeničke bolnice
Zeničanin Haris Bjeloglavić, koji je bio u kontaktu sa zaraženom medicinskom sestrom u Centru za srce u Tuzli, od 31. marta, kada su mu saopćili da je pozitivan na koronavirus, pod medicinskim je nadzorom kako bi što prije pobijedio infekciju.
Dani u bolnici
U razgovoru za “Dnevni avaz”, iz izolatorija Kantonalne bolnice Zenica, s Odjela za infektologiju, odlučio je ispričati kako se osjeća, kako provodi dane u bolnici, ali i kolika su, zapravo, podrška on i otac jedan drugome.
Kada je pomislio da mu u ovim trenucima ne može doći nijedna druga loša vijest, nažalost, saznao je kako je i njegov 61-godišnji otac zaražen.
- Iskreno, strahovao sam da je cijela moja porodica zaražena, jer sam bio u kontaktu s njima dok nisam znao da sam inficiran virusom. Iskreno, bio je to dodatni šok na onaj raniji, kada je meni rečeno da sam pozitivan - govori on.
Bjeloglavić: Strahovao sam da je cijela moja porodica zaražena - Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba
Bjeloglavić: Strahovao sam da je cijela moja porodica zaražena
Najprije je boravio u izolatoriju stacionara Kantonalne bolnice Zenica da bi u petak uslijedio premještaj na Odjel za infektivne bolesti, gdje se nalazi njegov otac.
- Uvjeti su, zaista, odlični. Sve je uredno i čisto, a osoblje je maksimalno prijatno. Konstantno nas obilaze i vade nalaze - govori on.
Ne krije da je susret s ocem, inače stopostotnim ratnim vojnim invalidom, bio itekako emotivan, posebno zato što je koronavirus još svima nepoznanica pa su sada tu jedan uz drugoga da se zajedno izbore s bolešću.
- Kada smo se vidjeli, bilo nam je drago, sreći nigdje kraja. Lakše je odmah obojici. Zajedno smo jači, a lakše je i ostatku porodice - govori Bjeloglavić.
Ističe da su imali groznicu i temperaturu, ali ona je, srećom, iza njih. Dane u bolnici provode razgovarajući s ostatkom porodice, što im, ističe, također mnogo znači. Ne krije da trenutno imaju samo jednu želju.
Testirani su Bjeloglavićeva majka i supruga, ali su nalazi, srećom, negativni.
Naša želja
- Naša želja je da što prije izađemo iz izolacije, da pobijedimo koronavirus i, uz Božiju pomoć, dođemo kući oporavljeni - zaključuje Bjeloglavić.
Terapija protiv korone
- Što se terapije tiče, meni je nastavljena terapija koju sam primao poslije operacije. Ostalo dobijemo po potrebi - otkriva Bjeloglavić.
Zeničanin Haris Bjeloglavić, koji je bio u kontaktu sa zaraženom medicinskom sestrom u Centru za srce u Tuzli, od 31. marta, kada su mu saopćili da je pozitivan na koronavirus, pod medicinskim je nadzorom kako bi što prije pobijedio infekciju.
Dani u bolnici
U razgovoru za “Dnevni avaz”, iz izolatorija Kantonalne bolnice Zenica, s Odjela za infektologiju, odlučio je ispričati kako se osjeća, kako provodi dane u bolnici, ali i kolika su, zapravo, podrška on i otac jedan drugome.
Kada je pomislio da mu u ovim trenucima ne može doći nijedna druga loša vijest, nažalost, saznao je kako je i njegov 61-godišnji otac zaražen.
- Iskreno, strahovao sam da je cijela moja porodica zaražena, jer sam bio u kontaktu s njima dok nisam znao da sam inficiran virusom. Iskreno, bio je to dodatni šok na onaj raniji, kada je meni rečeno da sam pozitivan - govori on.
Bjeloglavić: Strahovao sam da je cijela moja porodica zaražena - Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba
Bjeloglavić: Strahovao sam da je cijela moja porodica zaražena
Najprije je boravio u izolatoriju stacionara Kantonalne bolnice Zenica da bi u petak uslijedio premještaj na Odjel za infektivne bolesti, gdje se nalazi njegov otac.
- Uvjeti su, zaista, odlični. Sve je uredno i čisto, a osoblje je maksimalno prijatno. Konstantno nas obilaze i vade nalaze - govori on.
Ne krije da je susret s ocem, inače stopostotnim ratnim vojnim invalidom, bio itekako emotivan, posebno zato što je koronavirus još svima nepoznanica pa su sada tu jedan uz drugoga da se zajedno izbore s bolešću.
- Kada smo se vidjeli, bilo nam je drago, sreći nigdje kraja. Lakše je odmah obojici. Zajedno smo jači, a lakše je i ostatku porodice - govori Bjeloglavić.
Ističe da su imali groznicu i temperaturu, ali ona je, srećom, iza njih. Dane u bolnici provode razgovarajući s ostatkom porodice, što im, ističe, također mnogo znači. Ne krije da trenutno imaju samo jednu želju.
Testirani su Bjeloglavićeva majka i supruga, ali su nalazi, srećom, negativni.
Naša želja
- Naša želja je da što prije izađemo iz izolacije, da pobijedimo koronavirus i, uz Božiju pomoć, dođemo kući oporavljeni - zaključuje Bjeloglavić.
Terapija protiv korone
- Što se terapije tiče, meni je nastavljena terapija koju sam primao poslije operacije. Ostalo dobijemo po potrebi - otkriva Bjeloglavić.
-
kakavdanakneiskustvu
#41609 Re: Zeničani
lacrima wrote: ↑06/04/2020 13:29Ti stvarno govoris o obrazu u kontekstu porodice Isak?sagitariusZE wrote: ↑06/04/2020 13:18Kako smijesan lik, nevjerovatno!Samo pogledas komentare ispod posta, "top komentar" od lika koji radi u Condoru, pa na desetine fake profila, boze sacuvaj.Ja ne znam kako momak ima obraza nakon famozne recenice "pitajte mog babu" da izadje u javnost.Od stida ja ne bi mogao prihvatiti nijednu poziciju, al et.![]()
-
channel10
-
lacrima
#41611 Re: Zeničani
Sta ste i ocekivali? Nadam se da cemo ih sve skupa nabit nogom u oktobru a Bogami i za dvije godine
-
kakavdanakneiskustvu
#41612 Re: Zeničani
aha,jašta ćemo,naša stranka će npr. pobijediti u federaciji ,jebite me svi u guzicu ako se išta promijeni,i ne brinite se,što bi rekao burgija iz filma kad porastem biću kengur,imam ja vremena za sve vas
-
Mustang1
#41613 Re: Zeničani
Mislim da ti testovi funkcionisu tako sto se u njih stavi bris ili sta se vec uzima i ceka se reakcija, kako to vec ide. Da nama i ne trebaju testovi. Ali neki dan Skomorac je najavio da ce sredinom mjeseca biti spreman lab za testiranje i ako je tako onda nam ipak trebaju testovi
Ni Bihac nije dobio nista a onaj zirokopter leta svaki dan tamo-vamo.
Ni Bihac nije dobio nista a onaj zirokopter leta svaki dan tamo-vamo.
- Freamon Lester
#41614 Re: Zeničani
Ako SDA bude imala 10 glasova u oktobru u Zenici neka budu sretni. A uvazenu gospodu koji sjede u federalnim klupama iz Zenice treba pljunuti po sred face.
-
macchiato
#41615 Re: Zeničani
Previše ste optimistični, 98% SDA gl0sača ovo neće pokolebati da opet glasaju za njih.
- AstorH
#41616 Re: Zeničani
Ja čuo ovako - otkad Zenicani postoje, a postoje dugo u Bosni, ne mogu da naprave Bosanski burek i ćevape kao u Sarajevu i Travniku.
I sa ono malo autoputa ni'ko ne skreće za Zenicu, osim oni koji su od tamo.
Da li je to istina?
I sa ono malo autoputa ni'ko ne skreće za Zenicu, osim oni koji su od tamo.
Da li je to istina?
- Panzer_Daddy
#41617 Re: Zeničani
U Zenici prave vrhunske kobasice.Trebas doci da probas taj delikates.....u ime gostoprimstva svaki zenicanin ce ti dati da probas po jednu.
-
dert
#41618 Re: Zeničani
Panzer_Daddy wrote: ↑07/04/2020 05:57
U Zenici prave vrhunske kobasice.Trebas doci da probas taj delikates.....u ime gostoprimstva svaki zenicanin ce ti dati da probas po jednu.
-
kakavdanakneiskustvu
- Ajatolah_
#41620 Re: Zeničani
Kakve veze ima hoće li se testiranje vršiti u KBZ ili KCUS?
- Kikibombona
#41621 Re: Zeničani
U mojoj izbornoj jedinici, u Novoj Zenici, SDA seljacka sekta je dobila 12% glasova na izlaznost od 47%. Dakle, samo 6% ljudi, mali broj uhljeba i zatucanih gorstaka, podrzava sektu.
Strasno je sa koliko malo podrske ova mafija unistava nase zivote.
...
Fuke uzima glat. Vazno je vijece. Obecao sam sebi da cu povesti najmanje dvoje dosadasnjih neglasaca na ove izbore. Zasluzili su historijski potop u Zenici i konacni kraj sramne vladavine.
-
skoronikako
#41622 Re: Zeničani
I bice nam bolje sutra kad nas u nove pobjede povedu ljudi koji su se obogatili u trenutnom sistemu. Kurve vise nece biti kurve, a korumpirani politicari ce postati posteni.
- Casual's
#41623 Re: Zeničani
Šta se nalazi u ovim jebenim paketima?
-
clio_dci120
#41625 Re: Zeničani
Mada opasno se zadao Dofu, eno i Rami haman pokupi njegovo glasacko tijelo...Ne prodje dan da na zenicablogu i 072 Romi ne hvale Futka. Mora da je i njima brlje dao.
Jbt, kad skontas ko ima pravo glasa, uz poptuno uvazanje njih kao naroda koji zivi u BiH, ali ja im nikad ne bi dao da glasaju.