dinty2 wrote:i barselona je tu bila ostecena protiv celsija a normalno niko ne spominje inter i kako su samo tu katalonci pokradeniali dobra vijest je sto kada te onoliko mrze znas da si najbolji
Mozda Militov gol za 3:1 da je bio iz ofsajda.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
dinty2 wrote:i barselona je tu bila ostecena protiv celsija a normalno niko ne spominje inter i kako su samo tu katalonci pokradeniali dobra vijest je sto kada te onoliko mrze znas da si najbolji
jutro usto prije 5-12 7 plus 2 i poomar little wrote:dobro jutro, kolegosi, kako smo na ovaj dan?
Bilo je tu Bato puno vise. Portugalac Olegario Bequerença , koji je igrom slucaja Mourinhov ortak( imali su po pola restoran u gradu Leiria) je masakrirao Barcelonu. Ali jebes ga, bilo proslo._BataZiv_0809 wrote:dinty2 wrote:i barselona je tu bila ostecena protiv celsija a normalno niko ne spominje inter i kako su samo tu katalonci pokradeniali dobra vijest je sto kada te onoliko mrze znas da si najbolji
![]()
Mozda Militov gol za 3:1 da je bio iz ofsajda.
Idealno.Partijaner wrote:Kakvo je vrijeme je trenutno u Barceloni, da li ce biti optimalni uslovi za igranje, hoce li biti pljuskova i grmljavine ?

ima i drugih vremenskih zona, meni jutro pa pozeljeh. bolje da sam selam nazvala izgledasumirprimus wrote:jutro usto prije 5-12 7 plus 2 i poomar little wrote:dobro jutro, kolegosi, kako smo na ovaj dan?
devet i po sati kako jutro bog te?
skenderija04 wrote:Idealno.Partijaner wrote:Kakvo je vrijeme je trenutno u Barceloni, da li ce biti optimalni uslovi za igranje, hoce li biti pljuskova i grmljavine ?![]()
![]()
De podsjeti me malo. Rado cu te cinjenice saopciti Murinjovim fanovima a osporavateljima Gvardiole, koji tu 3:1 pobjedu (sta ce kad su rijetkeskenderija04 wrote: Bilo je tu Bato puno vise. Portugalac Olegario Bequerença , koji je igrom slucaja Mourinhov ortak( imali su po pola restoran u gradu Leiria) je masakrirao Barcelonu. Ali jebes ga, bilo proslo.
Osim ofsajda bio je i penal nad Alvesom_BataZiv_0809 wrote:De podsjeti me malo. Rado cu te cinjenice saopciti Murinjovim fanovima a osporavateljima Gvardiole, koji tu 3:1 pobjedu (sta ce kad su rijetkeskenderija04 wrote: Bilo je tu Bato puno vise. Portugalac Olegario Bequerença , koji je igrom slucaja Mourinhov ortak( imali su po pola restoran u gradu Leiria) je masakrirao Barcelonu. Ali jebes ga, bilo proslo.) nacesce potezu kao argument.
Onih 6:1 u Primeri, ma nista to
seks i vjera ne idu zajednoomar little wrote:ima i drugih vremenskih zona, meni jutro pa pozeljeh. bolje da sam selam nazvala izgledasumirprimus wrote:jutro usto prije 5-12 7 plus 2 i poomar little wrote:dobro jutro, kolegosi, kako smo na ovaj dan?
devet i po sati kako jutro bog te?![]()
Nije ni Pelegrini nego Ramos.omar little wrote:2:6, nije to bio mourinho,to je bio pelegrini. mourinho je dobio petardu.
Abidal.tufahija12345 wrote:bezbroj sam se puta raspravljo o toj tekmi sa celzijem, al tu je najsmesnije sto mrzitelji barce pamte sva ostecenja Celzija a nijedno Barce, ko u nacionalistickim prepucavanjima
ne mogu se tacno sjetit jer je bilo dosta crnac au barci tada, al cini mi se da je Keita. bio 2 metra od igraca celzija, pade on, sudija mu crveni. gleda Keita, nista mu nije jasno.
mozda se pojavi orkan "miasanmia"Partijaner wrote:Kakvo je vrijeme trenutno u Barceloni, da li ce biti optimalni uslovi za igranje, hoce li biti pljuskova i grmljavine ?
Moglo bi biti mia san klatsche.groove wrote:mozda se pojavi orkan "miasanmia"Partijaner wrote:Kakvo je vrijeme trenutno u Barceloni, da li ce biti optimalni uslovi za igranje, hoce li biti pljuskova i grmljavine ?
Neka zamjene Are i We i dodaju znak pitanja na kraju.skenderija04 wrote:Mali problemi za Barcelonu ( i Juventus)
Nakon sinocnjeg mozaika u Torinu (We are ready), isti ce se pojaviti i veceras u Barceloni. UEFA istrazuje da li se radi o prikrivenoj reklami za NIKE sto je strogo zabranjeno. Prvi odgovor iz Barse je da se radi o pukoj slucajnosti![]()
![]()
sta vam ja mogu, hoce bayo da se kofrci po evropi, eto vam sadPartijaner wrote:Moglo bi biti mia san klatsche.groove wrote:mozda se pojavi orkan "miasanmia"Partijaner wrote:Kakvo je vrijeme trenutno u Barceloni, da li ce biti optimalni uslovi za igranje, hoce li biti pljuskova i grmljavine ?![]()
skenderija04 wrote:Mali problemi za Barcelonu ( i Juventus)
Nakon sinocnjeg mozaika u Torinu (We are ready), isti ce se pojaviti i veceras u Barceloni. UEFA istrazuje da li se radi o prikrivenoj reklami za NIKE sto je strogo zabranjeno. Prvi odgovor iz Barse je da se radi o pukoj slucajnosti![]()
![]()
keita, abidal i eto'o... koji su to jos crnci tada branili drestufahija12345 wrote:bezbroj sam se puta raspravljo o toj tekmi sa celzijem, al tu je najsmesnije sto mrzitelji barce pamte sva ostecenja Celzija a nijedno Barce, ko u nacionalistickim prepucavanjima
ne mogu se tacno sjetit jer je bilo dosta crnac au barci tada, al cini mi se da je Keita. bio 2 metra od igraca celzija, pade on, sudija mu crveni. gleda Keita, nista mu nije jasno.