E vala necemo...arshavin wrote:Kad se sutra svi razocaramo.
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
Moderators: Charuga, Tomahawk11
E vala necemo...arshavin wrote:Kad se sutra svi razocaramo.
Ligue 1? Mislis na francusku ligu ?Kemal Malovčić wrote:F.C. Nastupa(o) za klub iz L1 lige.
Ma Kemica zajebajecobe_fks wrote:Ligue 1? Mislis na francusku ligu ?Kemal Malovčić wrote:F.C. Nastupa(o) za klub iz L1 lige.
Kemal Malovčić wrote:F.C. Nastupa(o) za klub iz L1 lige.
Upisao 13 nastupa za jednu od najjačih reprezentacija svijeta.
Vidi Moketa sto zna.Kemal Malovčić wrote:F.C. Nastupa(o) za klub iz L1 lige.
Upisao 13 nastupa za jednu od najjačih reprezentacija svijeta.
ja sam nacuo vec da je zavrseno sa Brzim i Osmanagicem jos prije 10 dana... isto da je Hame uzeo papire... sad jel istina nijel ne znam... nije provjeren izvor...Maharadza wrote:Nadam se da će uz sutrašnje predstavljanje pojačanja aBd ibraković istovremeno objaviti kako su uručili papire brzom i osmanagiću i poželili im mnogo sreće!
Daj Bože... Trojica igrača koja nam samo smetaju. Šteta zbog Hameta, povreda ga je baš omela, ali je imao dovoljno vremena prije povrede pokazati šta zna. O ovoj dvojici ne treba ni pričati. Zamotati ih u cvaju i otisnuti niz livadu. Ah, da - Karića s njima nekako uvaliti. Nek se on uhvati gostovanja kod one Demićke, nije on vrijedan nerviranja našeg.F&N wrote:ja sam nacuo vec da je zavrseno sa Brzim i Osmanagicem jos prije 10 dana... isto da je Hame uzeo papire... sad jel istina nijel ne znam... nije provjeren izvor...Maharadza wrote:Nadam se da će uz sutrašnje predstavljanje pojačanja aBd ibraković istovremeno objaviti kako su uručili papire brzom i osmanagiću i poželili im mnogo sreće!
leškarenje wrote:Jeli mo ovo A.K. neka oznakaroboth wrote:Izgleda da jeste taj sirijac A.K., mada sta znas, mozda i nije, vidjecemo.ko ono za kalas...daj nam onda i broj,kad si dao oznaku ?