SDA-All about
- Maraschino
#41527 Re: SDA-All about
Nista SNSD nije bolji. Daleko su oni od vlasti da im nema satelita._BataZiv_0809 wrote:Oni imaju fiksan broj glasova, jer se zna ko za njih glasa. Opozicija uvijek dobije vise glasova bar zadnjih 4-5 ciklusa, ali se onda samounisti koalicijom sa njima.Maraschino wrote:Citav dan ih ismijavate(opravdano) a oni suvereno vladaju tri decenije.
Usmjerite tu energiju pa ih smijenite, ponudite nesto drugo sto narodu odgovara, ujedinite se, uradite nesto...a ne samo, vidi im glOve.
Prvi put se to nije desilo sa trenutnom vladom KS.
Zasto su ljudi mazohisti, nikada necu otkriti. Sitni sicar ce pasti kada sve krene nizbrdo a to sitnosicardzije ne vide.
- bunk
#41528 Re: SDA-All about
Kazem ja vrijeme se racuna od kad forto okrece antenu a kifla vice dobraaaPrpa.ba wrote:Nije ih vodio SDP vec SPID.bunk wrote:Ah da,vrijeme se racuna od fortina sjedanja u stolicu..
Alijansa nikad postojala nije ili vlade kantona koje je sdp vodio...![]()
- JThomas
#41529 Re: SDA-All about
lako je iz hladovine naprđivati, u jedinstvu je snaga a u snazi odgovornost 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#41530 Re: SDA-All about
ocel bitnut 18 rukica... pojedose milijardu a zeleni termiti se vrzmaju gladni...
- studiorum_tuzlaensis
#41531 Re: SDA-All about
Proda li se kurbana?
Uzme li se kakvih naknada?
Aaa? Naše patriote...
Uzme li se kakvih naknada?
Aaa? Naše patriote...
- JThomas
#41532 Re: SDA-All about
tim kantonima se bave ove male strančice, a velike državotvorne stranke ni na šta manje od republike bosne i hercegovine ne pristaju 
- insomnia78
#41533 Re: SDA-All about
Nuto hin. Ni dje vi je Flautaš?
- ultima_palabra
#41534 Re: SDA-All about
Koji je to jezik jbt?insomnia78 wrote:Nuto hin. Ni dje vi je Flautaš?
- Janjicar
#41535 Re: SDA-All about
Dijasporskiultima_palabra wrote:Koji je to jezik jbt?insomnia78 wrote:Nuto hin. Ni dje vi je Flautaš?
- MaksprotivMarksa
#41536 Re: SDA-All about
Ako zanemarimo autora rezolucije i kontekst u kojem je objavljena, sta vam je konkretno negativno u istoj ?
Pomjeranje SDA ka centru je dobra stvar za BiH, to nam garantuje da Zagiragici i Samre nece ovladati jednom opasnom masinom, ja bih sutra potpisao BiH opisanu u rezoluciji, napominjem da mi je jasno od koga dolazi, ali poruke su mogle biti i drukcije, ja sam ovim zadovoljniji no sa kongresom iz 2009. godine kada je klerikalno krilo SDA bilo usmjereno u nekom drugom pravcu.
Pomjeranje SDA ka centru je dobra stvar za BiH, to nam garantuje da Zagiragici i Samre nece ovladati jednom opasnom masinom, ja bih sutra potpisao BiH opisanu u rezoluciji, napominjem da mi je jasno od koga dolazi, ali poruke su mogle biti i drukcije, ja sam ovim zadovoljniji no sa kongresom iz 2009. godine kada je klerikalno krilo SDA bilo usmjereno u nekom drugom pravcu.
- pici
#41537 Re: SDA-All about
ko se o mlijeko opeČe i u jogurt pušHe... sdO na celu su braČnim parom čausesku nit je za republiku BiH a pogotovo gradjansku ni za EU i NATO... kupovanje vremena i mazanje okica bOsnjama da se sdO okrece bosanstvu a da je bosnjacko-muslimanska opcija u drugom planu... to morete djeci, dijasporcima pogotovo iz francuske kaursko-pederske drzave i maloumnim zekama... selam 
- MarshalDodik
#41538 Re: SDA-All about
Kako mislis ako zanemarimo autora i kontekst?MaksprotivMarksa wrote:Ako zanemarimo autora rezolucije i kontekst u kojem je objavljena, sta vam je konkretno negativno u istoj ?
To je jedino i bitno
- pici
#41540 Re: SDA-All about
ne boj se dojdi čiki u krilo da boba
- MarshalDodik
#41541 Re: SDA-All about
Dje se neces bojati kad su spremni i na kurbanu ukrast 
- MaksprotivMarksa
#41542 Re: SDA-All about
Nisam rekao da nije bitno, ali da li se mi kao Bosanci i Bosnjaci slazemo sa napisanim ? Ja se slazem, pa me zanima sto se neko ne slaze, a o SDA mislimo isto...MarshalDodik wrote:Kako mislis ako zanemarimo autora i kontekst?MaksprotivMarksa wrote:Ako zanemarimo autora rezolucije i kontekst u kojem je objavljena, sta vam je konkretno negativno u istoj ?
Pomjeranje SDA ka centru je dobra stvar za BiH, to nam garantuje da Zagiragici i Samre nece ovladati jednom opasnom masinom, ja bih sutra potpisao BiH opisanu u rezoluciji, napominjem da mi je jasno od koga dolazi, ali poruke su mogle biti i drukcije, ja sam ovim zadovoljniji no sa kongresom iz 2009. godine kada je klerikalno krilo SDA bilo usmjereno u nekom drugom pravcu.![]()
To je jedino i bitno
- MarshalDodik
#41543 Re: SDA-All about
Jednostavno sve se zavrsava sa autorstvom i kontekstom.MaksprotivMarksa wrote:Nisam rekao da nije bitno, ali da li se mi kao Bosanci i Bosnjaci slazemo sa napisanim ? Ja se slazem, pa me zanima sto se neko ne slaze, a o SDA mislimo isto...MarshalDodik wrote:Kako mislis ako zanemarimo autora i kontekst?MaksprotivMarksa wrote:Ako zanemarimo autora rezolucije i kontekst u kojem je objavljena, sta vam je konkretno negativno u istoj ?
Pomjeranje SDA ka centru je dobra stvar za BiH, to nam garantuje da Zagiragici i Samre nece ovladati jednom opasnom masinom, ja bih sutra potpisao BiH opisanu u rezoluciji, napominjem da mi je jasno od koga dolazi, ali poruke su mogle biti i drukcije, ja sam ovim zadovoljniji no sa kongresom iz 2009. godine kada je klerikalno krilo SDA bilo usmjereno u nekom drugom pravcu.![]()
To je jedino i bitno
Zloupotrebom do ciljanog kontraefekta
-
L u c i f e r
#41544 Re: SDA-All about
Kad se detaljno iscita rezolucija je ok sasvim
Osim Republike BiH, i ostali ciljevi su hvalevrijedni:
Povećanje komada mesa u obrocima
Da se Ekrem nogira iz kuhinje
I još šest novih rokova da budne
Osim Republike BiH, i ostali ciljevi su hvalevrijedni:
Povećanje komada mesa u obrocima
Da se Ekrem nogira iz kuhinje
I još šest novih rokova da budne
- insomnia78
#41545 Re: SDA-All about
U vas je ionako Pele uzjahopici wrote:ko se o mlijeko opeČe i u jogurt pušHe... sdO na celu su braČnim parom čausesku nit je za republiku BiH a pogotovo gradjansku ni za EU i NATO... kupovanje vremena i mazanje okica bOsnjama da se sdO okrece bosanstvu a da je bosnjacko-muslimanska opcija u drugom planu... to morete djeci, dijasporcima pogotovo iz francuske kaursko-pederske drzave i maloumnim zekama... selam

- pici
#41546 Re: SDA-All about
sve alkar do alkara...insomnia78 wrote:U vas je ionako Pele uzjahopici wrote:ko se o mlijeko opeČe i u jogurt pušHe... sdO na celu su braČnim parom čausesku nit je za republiku BiH a pogotovo gradjansku ni za EU i NATO... kupovanje vremena i mazanje okica bOsnjama da se sdO okrece bosanstvu a da je bosnjacko-muslimanska opcija u drugom planu... to morete djeci, dijasporcima pogotovo iz francuske kaursko-pederske drzave i maloumnim zekama... selam

- insomnia78
#41547 Re: SDA-All about
I tebi bi trebalo biti jasno da je ovo zajebancija
- Maharadza
#41548 Re: SDA-All about
Pa nije slagao, taman toliko je i protjerao u dojčland na arbajt...ako ne i više.detroit-mercy wrote:Elhamdulilahplain vanilla wrote:„Na nivou Vijeća ministara BiH usvojene su razne strategije i zakoni koji su omogućili najveći ekonomski rast naše zemlje, zaposleno je preko 109 hiljada, što znači da je moje obećanje od 100 hiljada radnih mjesta za deset godina je ispunjen“, pojasnio je Izetbegović.

- pici
#41549 Re: SDA-All about
ja mrtav ozbiljaninsomnia78 wrote:I tebi bi trebalo biti jasno da je ovo zajebancija
- pici
#41550 Re: SDA-All about
znaTci norma od 100 000 zaposlenih prebacena sad se ide na milion... taMam tolko svaBa prima peraca gujica i baustelaca, ima da dojclan procvjeta... imal tKo da francuzeru pravi drustvo nekako mi usamljen u kaursko-pederskoj drzavi... specijaliteti zabe na raznju...