SDP
-
almir90
#41527 Re: SDP
Ovaj bi i konja pokušao ubijediti da je zapravo krava, ako ne bi čak i uspio.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#41529 Re: SDP
zanemario je navesti npr. zašto su kljujić, stariji komšić i lazović otišli iz sdpa, pa onda za njim komšić mlađi sa kompletnom df elitom. zaboravio je spomenuti njegovog pulena damira hadžića, reket 1, reket 2, one centimetre na auto putu, fikreta musića itd.
zlaja stara lisica, sutra bi se vratio na tron sdpa, da smije...
- drug_profi
#41530 Re: SDP
Zlaja jeste majstor retorike i brzo te obrlati. Politicar par ex.
Medjutim i ovo Vildanino da je za sve kriv sto ne valja i da je deceniju unazadio drzavu, malo je pretjerano i daje alibi ovim sto su vazda na vlasti.
Ne cudi me sto je cak i AVAZ prenio Vildanin tekst. A znamo koliko su Tornjak i VIldana u zavadi (bili?).
Medjutim i ovo Vildanino da je za sve kriv sto ne valja i da je deceniju unazadio drzavu, malo je pretjerano i daje alibi ovim sto su vazda na vlasti.
Ne cudi me sto je cak i AVAZ prenio Vildanin tekst. A znamo koliko su Tornjak i VIldana u zavadi (bili?).
-
The BEN10
#41531 Re: SDP
Helem, bit će da su nade SDP-a položene na Lukavac. Aferim, što bi rekli, bolje išta nego ništa.putokaz1 wrote:bar se djelimično slažem
što se tiče OV Lukavac kako sada stvari stoji lista sdp nije za glasat,ali neznam sve kandidate
ali kandidat za načelnika novo lice,ujedinjeni sa df,sa sdu,sa NVO itd,ima prednost i mora se glasat...
- KB9
#41532 Re: SDP
nade sdp politicara su polozene u transfer ka nekim drugim strankama koje imaju naznake da mogu meda u buducnosti
- Better Man
#41533 Re: SDP
Kljujić nije nikad bio član SDP-a koliko ja znam.malakh wrote:zanemario je navesti npr. zašto su kljujić, stariji komšić i lazović otišli iz sdpa, pa onda za njim komšić mlađi sa kompletnom df elitom. zaboravio je spomenuti njegovog pulena damira hadžića, reket 1, reket 2, one centimetre na auto putu, fikreta musića itd.
zlaja stara lisica, sutra bi se vratio na tron sdpa, da smije...
- Better Man
#41534 Re: SDP
Logično je pisanje Vildane, jer se i ona odavno potvrdila kao plaćeni novinar i da nema veze sa nezavisnošću. Ko mi pati više pisaću za njega.drugi profil wrote:Zlaja jeste majstor retorike i brzo te obrlati. Politicar par ex.
- Control panel
#41535 Re: SDP
A zamilsi bar na trenutak, znam da ti je tesko, ali da se zapitas a sta ako covjek stvarno govori istinu? A ona vildana placena, ili cak i ne mora, da tako pise.
Sta onda?
Sta ako nam ovo sve serviraju sa nekim ciljem.
Jer ako vildana govori istinu, tuzilastvo mora reagovati po sluzbenoj duznosti oko namjestanja tendera, reketa...
Zapitaj se malo da je bar nesto istina, zar zlatko ne bi odavno bio u zatvoru.
On ima toliko mnogo neprijatelja da je pravo cudo da je takav lopov a da je
jos na slobodi.
Je li logicno?
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#41536 Re: SDP
koji lopov je to jos u zatvoru? Zlatko nije iznimka, jer oni sebe izmedju sebe drze u saci i fioci. Ukljucujuci i nesposobno , lijeno i nekompetentno tuzilastvo. Eno.Hamdija je u zatvoru prva Zlatkova perjanica. Zlatko decenijama ne radi ni svoj prvi posao, ne predaje studentima pa je jos tamoControl panel wrote:A zamilsi bar na trenutak, znam da ti je tesko, ali da se zapitas a sta ako covjek stvarno govori istinu? A ona vildana placena, ili cak i ne mora, da tako pise.
Sta onda?
Jer ako vildana govori istinu, tuzilastvo mora reagovati po sluzbenoj duznosti oko namjestanja tendera, reketa...
jos na slobodi.
Je li logicno?
- Control panel
#41537 Re: SDP
Hamdija nije u zatvoruKatarinaKosaca wrote:koji lopov je to jos u zatvoru? Zlatko nije iznimka, jer oni sebe izmedju sebe drze u saci i fioci. Ukljucujuci i nesposobno , lijeno i nekompetentno tuzilastvo. Eno.Hamdija je u zatvoru prva Zlatkova perjanica. Zlatko decenijama ne radi ni svoj prvi posao, ne predaje studentima pa je jos tamoControl panel wrote:A zamilsi bar na trenutak, znam da ti je tesko, ali da se zapitas a sta ako covjek stvarno govori istinu? A ona vildana placena, ili cak i ne mora, da tako pise.
Sta onda?
jos na slobodi.
Je li logicno?
- KatarinaKosaca
#41538 Re: SDP
Cini mi se da opet jeste.....a i ako nije potvrdjuje yezu da nije nitko. Pa ti.«argument» da je kriv bio bi.u zatvoru potpuno otpada......
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
#41539 Re: SDP
nije u pravu si, moja greška, ali zato jeste bogić bogičević.Better Man wrote:
Kljujić nije nikad bio član SDP-a koliko ja znam.
- Control panel
#41540 Re: SDP
Uhvacen u lazi.malakh wrote:nije u pravu si, moja greška, ali zato jeste bogić bogičević.Better Man wrote:
I tako koliko hoces lazi o sdp-u.
A ostale koliko su dobri na ranu mozes priviti.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#41541 Re: SDP
bogić je još u sdpu.malakh wrote:nije u pravu si, moja greška, ali zato jeste bogić bogičević.Better Man wrote:
- KatarinaKosaca
#41542 Re: SDP
evo ga............«Sead Kapetanovic stari ilegalac,»Chmoljo wrote:
bogić je još u sdpu.
-
putokaz1
#41543 Re: SDP
Kad nema ništa bolje(kanidat je ujedinjene ljevice),Bio ranije član drugih stranaka (nove)KP,i NS,ima šanse da iznenadi kandidata sdaThe BEN10 wrote:Helem, bit će da su nade SDP-a položene na Lukavac. Aferim, što bi rekli, bolje išta nego ništa.putokaz1 wrote:bar se djelimično slažem
što se tiče OV Lukavac kako sada stvari stoji lista sdp nije za glasat,ali neznam sve kandidate
ali kandidat za načelnika novo lice,ujedinjeni sa df,sa sdu,sa NVO itd,ima prednost i mora se glasat...
a Sda i Sbih su alternativa,nedaj Bože nikon osim par kandidata na njihovim listama koji su ok
Ali vijeće je problem - su crvene liste loše(osim par dobrih kandidata) - su podijeljene - ima i ''tzv centar'' stranaka koje prodju prag'',tako da pojedinačno sda je glavna
- malakh
#41544 Re: SDP
de facto da, de jure neChmoljo wrote:
bogić je još u sdpu.
- malakh
#41545 Re: SDP
ostale na ranu, a sdp na opekotine četvrtog stepenaControl panel wrote: Uhvacen u lazi.
I tako koliko hoces lazi o sdp-u.
A ostale koliko su dobri na ranu mozes priviti.
-
sarlo
#41546 Re: SDP
Gledam fotografije sa dzenaze u Srebrenici.
Neko Niksic u nekakvoj kosulji-pidzami dosao na dzenazu! Razdrljen, kosulja do koljena. Masic takodje u nekoj svirackoj kosulji. Bilo je jos "likova" koji su se odjenuli neprimjereno za mjesto i dogadjaj kojem su prisustovali. Cengic-efendija u prvom safu u farmerkama, Softic u prvom redu bez kravate, razdrljen.
Niskica sam i ranije vidjao na godisnjicama i svecanostima kao da ga je voda izbacila. Da li postoji neko u tom sdp-u da kaze "medo" nisi na plazi, njivi, u stali.
Ocekujem da Srebrenicani kako su u memorijalnom centru uveli dres code za zene to isto uvedu i za muskarce i da naprave red.
Nazalost ovi mladji sdpeovci se ne znaju pristojno obuci, kako prilici. Ako ne znaju neko ih mora nauciti.
Neko Niksic u nekakvoj kosulji-pidzami dosao na dzenazu! Razdrljen, kosulja do koljena. Masic takodje u nekoj svirackoj kosulji. Bilo je jos "likova" koji su se odjenuli neprimjereno za mjesto i dogadjaj kojem su prisustovali. Cengic-efendija u prvom safu u farmerkama, Softic u prvom redu bez kravate, razdrljen.
Niskica sam i ranije vidjao na godisnjicama i svecanostima kao da ga je voda izbacila. Da li postoji neko u tom sdp-u da kaze "medo" nisi na plazi, njivi, u stali.
Ocekujem da Srebrenicani kako su u memorijalnom centru uveli dres code za zene to isto uvedu i za muskarce i da naprave red.
Nazalost ovi mladji sdpeovci se ne znaju pristojno obuci, kako prilici. Ako ne znaju neko ih mora nauciti.
- Control panel
#41547 Re: SDP
slazem se oko dres koda. ali trebao si onda pomenuti o ostale a ne samo SDP. recimo Bandic, Enis Beslagic, pa bivsi rektor UNSA, Ismir Jusko, Amor Masovic... da ne nabrajam.sarlo wrote:Gledam fotografije sa dzenaze u Srebrenici.
sad koliko pratiti dres kod u situaciji kad moras voziti dva i po sata do tamo biti tamo na 35 stepeni jos par sati pa opet nazad dva i po sata?!
bez obzira na sve slazem se da se na doistojan nacin treba obuci. ali nije u redu da dres kod prebacuijes dvojici SDPovaca kad desetine stranih i domacih politicara su isto obuceni.
-
sarlo
#41548 Re: SDP
Jusku Svabu sam zaboravio, izvinjavam se, i on kao da je krenuo u teretanu. Bandic je djelovao pristojno. Beslagic nije ni trebao biti u prvom planu.
Nije nuzno da bude kravata, pa ni odijelo, ali mora se biti odjeven u skladu sa mjestom i dogadjem. Prvi red mora da bude "uniformisan".
Ako si neko i nesto i odjevanje treba da bue u skladu sa tim. Sluzbena auta su prostrana, klimatizirana, ima mjesta da okacis kravatu i sako. To su politicari, drzavni funkcioneri, moraju da paze.
U protivnom degradiraju i sebe i dogadjaj kojem prisustvuju.
Nije nuzno da bude kravata, pa ni odijelo, ali mora se biti odjeven u skladu sa mjestom i dogadjem. Prvi red mora da bude "uniformisan".
Ako si neko i nesto i odjevanje treba da bue u skladu sa tim. Sluzbena auta su prostrana, klimatizirana, ima mjesta da okacis kravatu i sako. To su politicari, drzavni funkcioneri, moraju da paze.
U protivnom degradiraju i sebe i dogadjaj kojem prisustvuju.
- johntra
#41549 Re: SDP
Eno sad...problem kako je neko došao obučen na dženazu...Bakir je došao u najskupljem odijelu, među ljude koji su izgubili ono najvrijednije što imaju...i koliko znam, Nikšić ionako nije bio u prvom safu, niti bi mu ovi zeleni to dozvolili...jer samo oni imaju monopol na Srebrenicu...
- johntra
#41550 Re: SDP
Bitno je da će čovjek do smrti biti član SDP-a i da nikada neće otići ni u jednu drugu stranku...malakh wrote:de facto da, de jure neChmoljo wrote:
bogić je još u sdpu.
A da mu zdravlje dozvoljava, bio bi on i aktivan...i to vrlo aktivan...