što naume to urade
valjda teško mijenjat brzinu pa ne usporava šta li
i tako stotine primjera žena u vožnji
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Black swan wrote:umal me neka ne pregazi sad u BBI na pješačkom
što naume to urade
valjda teško mijenjat brzinu pa ne usporava šta li![]()
![]()
![]()
![]()
i tako stotine primjera žena u vožnji
Evo i ja se ibretim. Očito nisi "vozač" ako koristiš ručnu. To samo početnici rade izgleda.sparky wrote:Sejtane da si ikad vozio formulu, znao bi da taj decko stedi gorivo i priprema se u zavjetrini za preticanje.![]()
cuj onog gore, smeta mu kad neko nece da ubija svoju lamelu![]()
bas kul
gdje ba bjezequarterback wrote:
labude ,ne budi ljubomoranBlack swan wrote:jbt ti se samo vozaš
Uh kada njih spomenu. Ja ih cijenim kao kulturne vozace, iskusne, tolerantne...profesionalne ali desilo mi se jednom prilikom da ide kamio sa prikolicom i sleper jedan za drugim. Na ovim nasim putevima malo je mjesta gdje ih mozes oba uzeti jer su prave dionice kratke. Dugo sam ih pratio i cekao priliku da ih preteknem i kada mi se ukazala dam zmigavac i po gasu. Uzmem jednog ali vec vidim da mi dolazi auto iz suprotnog pravca. Dajem zmigavac da se ubacim izmedju njih ali nema prostora i u toj brzini kako god skontam ne mogu i onog prvog uzeti. Ovaj me ne pusta a ja sta cu pocnem blicati ovnom sto mi dolazi u susret. Covjek je shvatio, smanji brzinu i cak stigao do mene dok sam se ja vracao iza kamiona kojega sam vec bio pretekao.Sephora wrote:Kamiondzije kada zaobilaze..
To je to, kad kreneš nema puštanja gasaMOSALJOZE wrote:Kod mene nema tog nećkanja.Naravno da neću preticati ako nisam siguran,da iz suprotnog pravca nema auta,ali kad pretičem onda idem do "kraja"(neko će me sigurno pogrešno shvatiti),hoću neću te može skupo koštati.
Jednom je mene GOLF 5 preticao,na putu prema Igmanu,i to baš pred krivinom,a iz suprotnog pravca ide auto.Ne znam ni sam kako,ali sam se pomaknuo udesno,taman toliko da je čovjek prošao glatko izmedju 2 auta.
Bolja je kod KajtezaRidjobrki wrote:Allah dragi ne voli ljude koji imaju dilemu kad je Sejina janjetina u pitanjuDanguba wrote: Jednom kroz Ljusinu i hocemo li kod Seje, ma necemo, ma hocemo...kad ono flis...presjede odmah pecenje.![]()
![]()
Kako nije?bleee_sa wrote:Nije kamiondžija kriv što ti ne znaš procijeniti kako treba.
Dobra volja u BIH, a u EU zemljama 100ojra iz džepa. Da vidiš kako van BIH puštaju, posebno po Sloveniji. Uhhhhhhhhh sjebeš se.bleee_sa wrote:Njegova je dobra volja hoće li te pustiti ili neće.
Čuj dužan, po čemu je dužan da te pusti?
Nemoj me pogrešno shvatiti, ja pustim i pustio bi svakoga ko dođe u takvu situaciju, ne bi nikoga na duši nosio Bože me sačuvaj, isto kao što ne bi ni sebe ugrozio na način da me taj što pretiče zalijepi za bankinu iz straha.