Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
burek_in_space

#4151 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by burek_in_space »

Pa nije je zvao da izadju da sklopi prijateljstvo s njom, garant. :mrgreen:
dale cooper

#4152 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by dale cooper »

burek_in_space wrote:Pa nije je zvao da izadju da sklopi prijateljstvo s njom, garant. :mrgreen:
Pa nije, ali eto kaže da nije očekivao seks ili pušenje. Šta je onda očekivao, da se odmah zaljubi u
njega na prvom dejtu? :roll: To valjda treba da se zasluži šarmom, ponašanjem, nekom normalnom pričom.
Nisu svi poželjni ko' ti bureče. :oops: :D
burek_in_space

#4153 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by burek_in_space »

dale cooper wrote: Pa nije, ali eto kaže da nije očekivao seks ili pušenje. Šta je onda očekivao, da se odmah zaljubi u
njega na prvom dejtu? :roll: To valjda treba da se zasluži šarmom, ponašanjem, nekom normalnom pričom.
Nemoj sad mene mijeshati u pvu prichu, josh cu ja ispasti krivac :oops: :mrgreen:
Momak trazhio broj telefona, ona dala bez po' rijechi, izashli, i onda ona mijenja prichu za 180 stepeni.
Ja ne bih rijeshio tu situaciju kao shto je on uradio, ali bih joj opalio par verbalnih shamara, da ako ima bar dvije chiste u glavi, ne bi znala shta je snashlo.
On je odluchio na drugi nachin to da rijeshi, i ne vidim razloga za tolikom halabukom. Ne mislim sad lichno na tebe dale, nego inache na osude koje dolaze na rachun njegove reakcije.
dale cooper

#4154 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by dale cooper »

burek_in_space wrote:
dale cooper wrote: Pa nije, ali eto kaže da nije očekivao seks ili pušenje. Šta je onda očekivao, da se odmah zaljubi u
Nemoj sad mene mijeshati u pvu prichu, josh cu ja ispasti krivac :oops: :mrgreen:
Momak trazhio broj telefona, ona dala bez po' rijechi, izashli, i onda ona mijenja prichu za 180 stepeni.
Ja ne bih rijeshio tu situaciju kao shto je on uradio, ali bih joj opalio par verbalnih shamara, da ako ima bar dvije chiste u glavi, ne bi znala shta je snashlo.
On je odluchio na drugi nachin to da rijeshi, i ne vidim razloga za tolikom halabukom. Ne mislim sad lichno na tebe dale, nego inache na osude koje dolaze na rachun njegove reakcije.
Ja samo kažem nemoj davati ništa što nisi spreman halaliti. Ako je dobio broj telefona, ne znači
da su njene gaćice već bile skinute, da se tako grubo izrazim.
tendzera

#4155 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by tendzera »

Ebemu, ne znam o čemu se vabi :|
burek_in_space

#4156 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by burek_in_space »

Iz kojeg je razloga onda ona izashla, ako nece momka? :?
sha_ba

#4157 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sha_ba »

burek_in_space wrote:Iz kojeg je razloga onda ona izashla, ako nece momka? :?
mozda joj je na prvu bio simpatican...
burek_in_space

#4158 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by burek_in_space »

A na drugu, otvorio joj se apetit? :P :lol:

Haj eto, bilo, ne ponovilo se :mrgreen:
dale cooper

#4159 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by dale cooper »

dale cooper wrote:
burek_in_space wrote:
Ja samo kažem nemoj davati ništa što nisi spreman halaliti. Ako je dobio broj telefona, ne znači
da su njene gaćice već bile skinute, da se tako grubo izrazim.
Pa znaš i sam da žene kažu svašta, ali često i promijene mišljenje.
Možda je izašla da ga procijeni, da vidi je li on materijal za momka.
Pogrešan je skroz pristup ako je mislio da je čašćenje put kojim će dobiti ono šta hoće.
To kod nekih možda i pali, ali kod većine normalnih žena (i muškaraca) ne.
Posebno kada je vidljivo da druga strane to radi isključivo da dobije nešto zauzvrat.
Ako je vidio da ne ide, trebao je jednostavno završiti na toj kafi, lijepo se pozdraviti i svako na svoju stranu.
ultima_palabra

#4160 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ultima_palabra »

Ma niđe veze ljudi, pa cure se nakon mjesec-dva veze obično snebivaju kad hoćeš da ih vodiš na ručak ili večeru... kao ono "to je previše". A ovoj kao ne treba momak, ali joj trebaju ručak i palačinke i kolač na prvom dejtu :-)
Lucazode

#4161 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Lucazode »

Cim ne plati i ne da se zajebat odma papak :D
Čudna sorta

#4162 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Čudna sorta »

Da čovjek ne povjeruje... :-)

Dala djevojka broj telefona, vjerovatno joj se svidio momak - kao neko s kim bi mogla izaći, upoznati se... vjerovatno je u toku izlaska skontala da ne želi ništa više (koliko nam se svima to puta desilo?), pa valjda zato i izađemo s nekim da vidimo da li je to to, da li nam se sviđa ili ne. To što s nekim pristaneš na izlazak i daš broj telefona znači da nekoga želiš malo bolje upoznati, da ti je OK, da ti se svidio na neki način i ništa više... ne vidim ništa loše u tome. Možda nije baš najbolje izvela to sa pričom da joj ne treba momak, ali možda nije znala na koji način da mu da do znanja...

Momak je ponudio palačincima, kolačem ili čime već... djevojka naručila, možda joj ni na kraj pameti nije bilo da bi to mogao pogrešno protumačiti, i da to podrzumjeva i neke druge stvari.

I da sam na njenom mjestu smatrala bih to najkorisnije potrošenim 45 KM, platiš račun ali vidiš odmah na prvom izlasku s kim imaš posla - neprocjenjivo.
Last edited by Čudna sorta on 16/03/2014 15:33, edited 1 time in total.
insomnia78

#4163 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by insomnia78 »

burek_in_space wrote:A na drugu, otvorio joj se apetit? :P :lol:
:D

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
KPNCTNJAH

#4164 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by KPNCTNJAH »

Pa treba i ona nauciti da kaze ne, hvala... a ne samo daj, moze... ako s nekim izlazis prvi put, valjda dodjes da tu osobu malo upoznas, a ne da jedes i pijes... ili ako ces to raditi, onda se nemoj iznenaditi sto ces na kraju i da platis... mozda nije fer da sve plati, ali za placanje svog dijela treba uvijek biti spremna...

Koliko god je bitan prvi izlazak, ne treba ni pretjerivati.. nekako postavljas standarde s tim, pa onda takve svaki naredni put ocekuju bar to kao neki minimum... pricam o onim kojim je mrsko cak i glumiti da traze novcanik kad konobar donese racun...
dale cooper

#4165 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by dale cooper »

KPNCTNJAH wrote:Pa treba i ona nauciti da kaze ne, hvala... a ne samo daj, moze... ako s nekim izlazis prvi put, valjda dodjes da tu osobu malo upoznas, a ne da jedes i pijes... ili ako ces to raditi, onda se nemoj iznenaditi sto ces na kraju i da platis... mozda nije fer da sve plati, ali za placanje svog dijela treba uvijek biti spremna...

Koliko god je bitan prvi izlazak, ne treba ni pretjerivati.. nekako postavljas standarde s tim, pa onda takve svaki naredni put ocekuju bar to kao neki minimum... pricam o onim kojim je mrsko cak i glumiti da traze novcanik kad konobar donese racun...
Kao što je sherba rekla to je njena greška i na njen obraz što se kaže.
ultima_palabra

#4166 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ultima_palabra »

Čudna sorta wrote:Da čovjek ne povjeruje... :-)

Dala djevojka broj telefona, vjerovatno joj se svidio momak - kao neko s kim bi mogla izaći, upoznati se... vjerovatno je u toku izlaska skontala da ne želi ništa više (koliko nam se svima to puta desilo?), pa valjda zato i izađemo s nekim da vidimo da li je to to, da li nam se sviđa ili ne. To što s nekim pristaneš na izlazak i daš broj telefona znači da nekoga želiš malo bolje upoznati, da ti je OK, da ti se svidio na neki način i ništa više... ne vidim ništa loše u tome. Možda nije baš najbolje izvela to sa pričom da joj ne treba momak, ali možda nije znala na koji način da mu da do znanja...

Momak je ponudio palačincima, kolačem ili čime već... djevojka naručila, možda joj ni na kraj pameti nije bilo da bi to mogao pogrešno protumačiti, i da to podrzumjeva i neke druge stvari.

I da sam na njenom mjestu smatrala bih to najkorisnije potrošenim 45 KM, platiš račun ali vidiš odmah na prvom izlasku s kim imaš posla - neprocjenjivo.
Vidiš koliko u ovoj priči ima "možda" i "vjerovatno" :D
S4mpion

#4167 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by S4mpion »

Čist dokaz da pojedinim ženama ne odgovara baš svaki aspekt ženske emancipacije :evil:
Čudna sorta

#4168 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Čudna sorta »

KPNCTNJAH wrote:Pa treba i ona nauciti da kaze ne, hvala... a ne samo daj, moze... ako s nekim izlazis prvi put, valjda dodjes da tu osobu malo upoznas, a ne da jedes i pijes... ili ako ces to raditi, onda se nemoj iznenaditi sto ces na kraju i da platis... mozda nije fer da sve plati, ali za placanje svog dijela treba uvijek biti spremna...

Sa ovim se apsolutno slažem, ali ako je već ponudio trebao je biti spreman i da plati bez obzira na ishod izlaska (nije stvar u parama). I nije mu smetalo što toliko jede i pije sve dok nije shvatio da je ozbiljna i da njoj stvarno ne treba momak? :D
ultima_palabra wrote:Vidiš koliko u ovoj priči ima "možda" i "vjerovatno" :D
Vidim. :D Ne poznajem djevojku, i kad je neko drugi u pitanju teško je komentarisati bez tog "možda" i "vjerovatno", ne znamo njenu stranu priče. :)
lavorpunvode

#4169 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by lavorpunvode »

S4mpion wrote:Čist dokaz da pojedinim ženama ne odgovara baš svaki aspekt ženske emancipacije :evil:
nije to nikakva emancipacija, samo seljakluk. i s njene strane jer ne zna reci, ne, hvala, dosta je bilo. a s njegove strane narocito. ja jos nigdje nisam vidjela da postoji pravilo da nudis nekoga i narucujes bez mjere i onda fino ustupis racun toj osobi koju si galantno nudio sve vrijeme.
jos joj pritom privali i ono sto je on pojeo i popio, za kaznu sto nema prolaz kod nje :-)
XOX100

#4170 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by XOX100 »

Pogresno je sto je narucio hranu, pice i onda trazio od nje da to plati ! Mene bi bilo stid da ona pred mnom glumi facu.
Kada je racun dosao trebao je reci da ide u wc, i onda pobjeci :lol:
Lucazode

#4171 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Lucazode »

XOX100 wrote:Pogresno je sto je narucio hranu, pice i onda trazio od nje da to plati ! Mene bi bilo stid da ona pred mnom glumi facu.
Kada je racun dosao trebao je reci da ide u wc, i onda pobjeci :lol:

Gledao sam dok je placala, a konobar se smjeskao :D
Neprocjenjivo!
sour cherry

#4172 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sour cherry »

Tačno se vidi na ovoj temi ko je galantan a ko nije. :mrgreen:
Lucazode

#4173 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Lucazode »

Lako je sit govorit "necu momka" ha ja :D
S4mpion

#4174 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by S4mpion »

lavorpunvode wrote:
S4mpion wrote:Čist dokaz da pojedinim ženama ne odgovara baš svaki aspekt ženske emancipacije :evil:
nije to nikakva emancipacija, samo seljakluk. i s njene strane jer ne zna reci, ne, hvala, dosta je bilo. a s njegove strane narocito. ja jos nigdje nisam vidjela da postoji pravilo da nudis nekoga i narucujes bez mjere i onda fino ustupis racun toj osobi koju si galantno nudio sve vrijeme.
jos joj pritom privali i ono sto je on pojeo i popio, za kaznu sto nema prolaz kod nje :-)
Ma ni ja nisam vidio pravilo da cura izlazi sa frajerom onako bezze, ne zna ni ona zašto :-)
U ovoj priči ne postoje pravila, cura izašla sa frajerom i ubila se od hrane, a u startu prekrižila mogućnost veze, ne znam šta je ona htjela, da je neko voda i voza, da nekoga napravi ljubomornim, da se ogrebe...itd...itd... :-)
burek_in_space

#4175 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by burek_in_space »

sour cherry wrote:Tačno se vidi na ovoj temi ko je galantan a ko nije. :mrgreen:
Pa djevojka je ispala galantna, svaka joj chast. 8-)

Tachno mi dodje da zatrazhim broj od Lucazode-a, nisam ni ja bio na palachincima chitavu vjechnost. O tudjem troshku naravno :mrgreen:
Post Reply