Pogledajte ova imena Italija nije nikad imala jači sastav
Moderators: Charuga, Tomahawk11

neka budala ga označilaDonV wrote:Zasto je Matterazi oznacen ?
DonV wrote:
proce to sad pa sad. samo nemoj razmisljatiEl_comadante wrote:vala ove Europske kvalifikacije su se razvukle pravo. mjesec dana cekas pa utakmicu ili dvije vidis i sve tako. mnogo interesantnije su meni kvalifikacije u Sj. Americi i Aziji. ko če izdurati mjesec dana radi dvije utakmice
u suštini i ostali idu istim ritmom kao i evropaEl_comadante wrote:vala ove Europske kvalifikacije su se razvukle pravo. mjesec dana cekas pa utakmicu ili dvije vidis i sve tako. mnogo interesantnije su meni kvalifikacije u Sj. Americi i Aziji. ko če izdurati mjesec dana radi dvije utakmice
U pravu si.BHF_Manijak wrote:Na stranu sve, decko iz gore pomenutog uzivo javljanja je zadrzao strasnu profesionalnost, i pored silnih "nedaca", momak je ostao pribran, nasmijan i odradio je svoj posao. Primjer za nase duduke po gotovo svim medijima!
cuj ovog nasegMax Bunker wrote:
![]()
Jednom kad sve ovo bude juceEl_comadante wrote:vala ove Europske kvalifikacije su se razvukle pravo. mjesec dana cekas pa utakmicu ili dvije vidis i sve tako. mnogo interesantnije su meni kvalifikacije u Sj. Americi i Aziji. ko če izdurati mjesec dana radi dvije utakmice
HahahahahahMax Bunker wrote:
![]()
Slovaci su raja.Logovan wrote:HahahahahahMax Bunker wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
A momak se samo smije, nije nikog ružno pogledao i slično.
da to je tačno medjutim kod njih su kvalifikacije podjeljene u tri-četri dijela gdje uvijek neko ispadne pa je zanimljivije. u Europi i Andora i San marino su imali šanse za odlazak u Brazil od ovog ljeta mislim teoretske. uglavnom isti je ritam medjum zbog podjele kvalifikacije je meni interesantnije nego u europiperfect_guy wrote:u suštini i ostali idu istim ritmom kao i evropaEl_comadante wrote:vala ove Europske kvalifikacije su se razvukle pravo. mjesec dana cekas pa utakmicu ili dvije vidis i sve tako. mnogo interesantnije su meni kvalifikacije u Sj. Americi i Aziji. ko če izdurati mjesec dana radi dvije utakmice
to da. ali recimo prošle godine nakon utakmice sa Grčkom čekali smo haman pola godine samo zbog jedne utakmice i to opet sa Grčkom i onda još 3 mjeseca do utakmice sa Latvijom. tako smo u 10 mjeseci odigrali dvije utakmice kvalifikacija sa Grčkom i Latvijom. predugo je to za meneinsaneinthebrain wrote:proce to sad pa sad. samo nemoj razmisljatiEl_comadante wrote:vala ove Europske kvalifikacije su se razvukle pravo. mjesec dana cekas pa utakmicu ili dvije vidis i sve tako. mnogo interesantnije su meni kvalifikacije u Sj. Americi i Aziji. ko če izdurati mjesec dana radi dvije utakmice
Neko ko prati klupski fudbal reci ce, ma kakva sad reprezentativna pauza, pa sta sad igrajuEl_comadante wrote:to da. ali recimo prošle godine nakon utakmice sa Grčkom čekali smo haman pola godine samo zbog jedne utakmice i to opet sa Grčkom i onda još 3 mjeseca do utakmice sa Latvijom. tako smo u 10 mjeseci odigrali dvije utakmice kvalifikacija sa Grčkom i Latvijom. predugo je to za meneinsaneinthebrain wrote:proce to sad pa sad. samo nemoj razmisljatiEl_comadante wrote:vala ove Europske kvalifikacije su se razvukle pravo. mjesec dana cekas pa utakmicu ili dvije vidis i sve tako. mnogo interesantnije su meni kvalifikacije u Sj. Americi i Aziji. ko če izdurati mjesec dana radi dvije utakmice
Slažem se sa svim prognozama... S tim što ću ja navijati za Etiopiju... Za ostale mi je svejednomistek wrote:Niko nije ni spomenuo parove baraža u Africi?
Obala Slonovače - Senegal
Sumnjam da Senegal može parirati Obali i ovaj par mi se čini skoro pa najsigurniji za prognoziranje. Na prvu, Senegal i nema nekih zvijezda, dok je Obala Slonovače po tome prva u Africi.
Etiopija - Nigerija
Kako baksuzan žrijeb za EtiopijuVolio bih da prođu, jer bi onda sigurno neki igrači našli angažman u Evropi, ali preko aktuelnog afričkog šampiona će biti skoro nemoguće. Igrali su u grupi Kupa nacija i Nigerija je slavila sa 2-0. Nigerija ima i ponajjaču bazu igrača na evropskom kontinentu od svih afričkih ekipa.
Tunis - Kamerun
Težak žrijeb za Tunis kao nosioca. Mislim da obje ekipe imaju šansu, a iako favorizujem Tunis, dajem blagu prednost Kamerunu. Tunis se svakako našao u baražu zbog gluposti čelnika fudbalske repke Zelenoortske Republike. Od Tunižana iskreno jedino znam onog Allaguia iz njemačke negdje, Hagguia iz Študgarta, te Ben Hatiru (Hertha). Kamerunci su na slatkim mukama kod izbora sastava.
Gana - Egipat
Kakav parI ovdje navijam za Egipat, a mislim da Gana ima veće šanse. S obzirom na sastav Gane u prošloj godini, bez nekih ključnih, odnosno najboljih igrača, mislim da to Egiptu povećava šanse. Egipat sigurno igra najljepši fudbal u Africi, možda je i jedini koji se može nositi s ostatkom svijeta taktički, ali nešto ne štima za ova SP.
Burkina Faso - Alžir
Ja vjerujem da će BF igrati na SP. Jednostavno, Alžir igra mrljavo, na silu i nikako vala ne vidim neki kvalitet za SP. U obje ekipe ima zanimljivih igrača i ovo bi također trebalo biti neizvjesno, u gol.
Ja navijam za ekipe sa sjevera, a prognoziram da nijedna neće igrati SP
volio bi da prodju Etiopija i Burkina Faso prvi put plasirati na SP. štose tiče OS - Senegla istina da OV ima velike zvijezde ali ipak netreba tek tako otpisati ni Senegal pogotovo ako ih olako shvate.cyprus wrote:Slažem se sa svim prognozama... S tim što ću ja navijati za Etiopiju... Za ostale mi je svejednomistek wrote:Niko nije ni spomenuo parove baraža u Africi?
Sumnjam da Senegal može parirati Obali i ovaj par mi se čini skoro pa najsigurniji za prognoziranje. Na prvu, Senegal i nema nekih zvijezda, dok je Obala Slonovače po tome prva u Africi.
Etiopija - Nigerija
Kako baksuzan žrijeb za EtiopijuVolio bih da prođu, jer bi onda sigurno neki igrači našli angažman u Evropi, ali preko aktuelnog afričkog šampiona će biti skoro nemoguće. Igrali su u grupi Kupa nacija i Nigerija je slavila sa 2-0. Nigerija ima i ponajjaču bazu igrača na evropskom kontinentu od svih afričkih ekipa.
Tunis - Kamerun
Težak žrijeb za Tunis kao nosioca. Mislim da obje ekipe imaju šansu, a iako favorizujem Tunis, dajem blagu prednost Kamerunu. Tunis se svakako našao u baražu zbog gluposti čelnika fudbalske repke Zelenoortske Republike. Od Tunižana iskreno jedino znam onog Allaguia iz njemačke negdje, Hagguia iz Študgarta, te Ben Hatiru (Hertha). Kamerunci su na slatkim mukama kod izbora sastava.
Gana - Egipat
Kakav parI ovdje navijam za Egipat, a mislim da Gana ima veće šanse. S obzirom na sastav Gane u prošloj godini, bez nekih ključnih, odnosno najboljih igrača, mislim da to Egiptu povećava šanse. Egipat sigurno igra najljepši fudbal u Africi, možda je i jedini koji se može nositi s ostatkom svijeta taktički, ali nešto ne štima za ova SP.
Burkina Faso - Alžir
Ja vjerujem da će BF igrati na SP. Jednostavno, Alžir igra mrljavo, na silu i nikako vala ne vidim neki kvalitet za SP. U obje ekipe ima zanimljivih igrača i ovo bi također trebalo biti neizvjesno, u gol.
Ja navijam za ekipe sa sjevera, a prognoziram da nijedna neće igrati SP![]()
PS Jedino se ne slažem da Senegal ne može parirati Obali Slonovače... Kontam da slonovi vjerovatno idu dalje, ali ih Senegal može itekako namučiti... I njima svi igrači igraju u evropi, u solidnim klubovima... Jeste da nemaju zvijezda kao OS, ali svejedno, ozbiljna su reprezentacija za afričke prilike...
PPS Inače, baš mi se sviđa ovaj novi format afričkih kvalifikacija... Plasman na SP moraš izboriti u direktnom srazu sa protivnikom
volio bi da prodju Etiopija i Burkina Faso prvi put plasirati na SP. štose tiče OS - Senegla istina da OV ima velike zvijezde ali ipak netreba tek tako otpisati ni Senegal pogotovo ako ih olako shvate.cyprus wrote:Slažem se sa svim prognozama... S tim što ću ja navijati za Etiopiju... Za ostale mi je svejednomistek wrote:Niko nije ni spomenuo parove baraža u Africi?
Etiopija - Nigerija
Tunis - Kamerun
Gana - Egipat
Burkina Faso - Alžir
Ja navijam za ekipe sa sjevera, a prognoziram da nijedna neće igrati SP![]()
PS Jedino se ne slažem da Senegal ne može parirati Obali Slonovače... Kontam da slonovi vjerovatno idu dalje, ali ih Senegal može itekako namučiti... I njima svi igrači igraju u evropi, u solidnim klubovima... Jeste da nemaju zvijezda kao OS, ali svejedno, ozbiljna su reprezentacija za afričke prilike...
PPS Inače, baš mi se sviđa ovaj novi format afričkih kvalifikacija... Plasman na SP moraš izboriti u direktnom srazu sa protivnikom