FK Željezničar - Evropske utakmice
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
mislis?
#4151 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
BICE u play offu BvB 
- avetinja
#4152 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Ako prođemo čeka nas Standard koji je 6 puta skuplji od Želje. Imao bih mnogo toga da kažem za ovu utakmicu, ali prvo da prođemo Ferencvaroš.
- agnostic_front
#4153 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
insaneinthebrain wrote:agnostic_front wrote:Braćo i sestre, da li će biti snimak na VogošćiRad je stvorio čovjeka, te nisam mogao gledati.
Kad bude na youtube tekma, molim vas stavite
Allah te nagradio
Bajram Šerif Mubarek Olsun svima.
- shake69
#4154 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Je li zo znaci da domaćinstvo prve utakmice još nije odredjeno u trećem pretkolu?
- Brat
#4155 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Prva je u Belgiji, nažalost.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#4156 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Ne zanm sto bi to bilo na zalost??? Pa ipak je lakse odlucivati pred svojim navijacima i meni je uvijek bilo draze kad nasi klubovi revanse igraju pred nasim navijacima.Brat wrote:Prva je u Belgiji, nažalost.
- Brat
#4157 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Zbog posjete. Nije isto 25k navijača i 12-15k. Međutim, prvo se treba apsolvirati mađarska kurva, pa onda razmišljati o belgijancima. Na kraju krajeva, nek' bude 25k sad protiv Ferenca, uz prolaz i ne mora protiv belgijanaca biti ni 5k što se mene tiče.hrasno38 wrote:Ne zanm sto bi to bilo na zalost??? Pa ipak je lakse odlucivati pred svojim navijacima i meni je uvijek bilo draze kad nasi klubovi revanse igraju pred nasim navijacima.Brat wrote:Prva je u Belgiji, nažalost.
- Charuga
- Globalni moderator
#4158 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Jebo vise pricu o Standardu, imamo 90 minuta protiv Ferenca i o tome treba pisati. Daleko je trece pretkolo.
-
salle_eh1986
#4159 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
2 hefteCharuga wrote:Jebo vise pricu o Standardu, imamo 90 minuta protiv Ferenca i o tome treba pisati. Daleko je trece pretkolo.
dan gore-dole
- ganjeta
#4160 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Sreća pa igrači nadam se ne čitaju ove forume, a i Oda takođe, nadam se. Oni da su čitali, za Budimpeštu nebi ni otišli . Kakva skidanja gaća, i anus već namazan kod većine?! Šta je ovo ljudi? Sindrom neki ili šta?
Hajd grk i charuga oni standardno tako, ali ostala priča je bila za
.
Sreća moja pa i ja u zadnje vrijeme na čitam forume, dobrila ocm. Ne bih se ni usudio otići na tekmu, ovako stisnuh muda
i odoh, i nećeš vjerovati ne pokajah se, čak šta više perevrzija bila. Sa Željom i Manijacima na gostovanju je uvjek vrh, ali sad je nekako bio poseban šmek, spoj mladosti i iskustva. I hvala Allahu da se završilo kako se završilo
Mada ovo ništa nije gotovo, još nas čeka borba do zadnjeg atoma snage, ne letiti u visine. Spremiti se dobro, mada ne sumnjam u duo Oda-Sablja
da će sve uraditi na još bolji način da pripreme ekipu.
Sve pohvale idu igračima, tražili smo srce ne teren kad su izašli 2 h prije tekme, to smo i dobili. Muda do koljena. Svi su odigrali odlično, mada po meni pored egzekutora Dženija, najbolji među najboljim Dado i Jova Blagojević. Prvi konačno odigrao kako tražimo, svaki duel je bio 100% nije se štedio, dok je Jova maestralan igrač a vjerujem da nije još i 70% svojih mogućnosti.
Hajd grk i charuga oni standardno tako, ali ostala priča je bila za
Sreća moja pa i ja u zadnje vrijeme na čitam forume, dobrila ocm. Ne bih se ni usudio otići na tekmu, ovako stisnuh muda
Mada ovo ništa nije gotovo, još nas čeka borba do zadnjeg atoma snage, ne letiti u visine. Spremiti se dobro, mada ne sumnjam u duo Oda-Sablja
Sve pohvale idu igračima, tražili smo srce ne teren kad su izašli 2 h prije tekme, to smo i dobili. Muda do koljena. Svi su odigrali odlično, mada po meni pored egzekutora Dženija, najbolji među najboljim Dado i Jova Blagojević. Prvi konačno odigrao kako tražimo, svaki duel je bio 100% nije se štedio, dok je Jova maestralan igrač a vjerujem da nije još i 70% svojih mogućnosti.
-
vryzas
#4161 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Charuga i ja vazda i u jogurt pusemo 
- ganjeta
#4162 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
A tek kad se iza brda izvalja
.
Hajd što ste ovu mladež i balavce zarazili, ali cvrleta nisam očekivao, dok se Šibicar koprca
.
Hajd što ste ovu mladež i balavce zarazili, ali cvrleta nisam očekivao, dok se Šibicar koprca
- Tvrtko II Kotromanić
#4163 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
aaaajmo bit pozitivni 
koga bi voljeli u playoffu kad mlatnemo belgijance?
Borussia il WHU?

koga bi voljeli u playoffu kad mlatnemo belgijance?
Borussia il WHU?
- Šibicar
#4164 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
ganjeta wrote:A tek kad se iza brda izvalja.
Hajd što ste ovu mladež i balavce zarazili, ali cvrleta nisam očekivao, dok se Šibicar koprca.
Mojne mene očiju ti u taj koš,pročitaj šta sam pisao prije Ferenca,vidjećeš da sam bio izričito protiv skidanja gaća i precjenjivanja protivnika,to ničemu ne vodi,dovoljno je pogledati utakmice pretkola EL i LŠ i lako se može vidjeti da niko nije nepobjediv i da su se mnogi okliznuli protiv nefavorita.
-
Bambino Blu
- Lakat Jebić
#4166 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Jebeni EDIT:...., ako niste svjesni zadnje tri pobjede gore su nam 2015., 2011. i 2004., a nije da nismo igrali pocesto
- SmoLe
#4167 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Mislim da je puno bolje da od sada počinje tekme sa Stokićem umjesto Kokota.
Kokot mi je nekako izgubljen.
Pogotovo kad igra lijevo krilo, najgore što nije brz i ne može da prolazi...
4-4-2
Kokot mi je nekako izgubljen.
Pogotovo kad igra lijevo krilo, najgore što nije brz i ne može da prolazi...
4-4-2
-
Bambino Blu
#4168 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Bitno je da je ove godine prekinuto to ukletstvo EDIT: ... 
aBd kao nekad' da se lavorom ori DUNAVOM BORODOVI PLOVE DA LI SE BAR JEDAN ZOVE ŽELJO ŽELJOO ŽEELJOOO
https://www.youtube.com/watch?v=zU4JujiTX7Y
aBd kao nekad' da se lavorom ori DUNAVOM BORODOVI PLOVE DA LI SE BAR JEDAN ZOVE ŽELJO ŽELJOO ŽEELJOOO
https://www.youtube.com/watch?v=zU4JujiTX7Y
- Charuga
- Globalni moderator
#4169 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
@ganjeta
Ako nekad sjednemo negdje na piće sve ću ti objasniti ...
Ako nekad sjednemo negdje na piće sve ću ti objasniti ...
- Charuga
- Globalni moderator
-
vryzas
#4171 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Jebeni EDIT

...i zovite na to pice kad dogovorite.
-
Bambino Blu
#4172 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Charuga voli baci edit vise nego da hljeba se najest' haha
Jesu iskusniji jesu kvalitetniji to se vidjelo cim uzmu loptu kako trce sa njom kako se dodaju, ali srce igra. Samo mi se nekad' cini na realaciji Bajic - Kokot ili neki drugi igraci iz vrha napada prema Kokotu da nemaju neku veliku simpatiju jer npr. on je u boljoj poziciji od Bajica al' opet gura Baji loptu dok je kokot gore sam pa mozda cak i 1n1 sa golmanom da ide. Ne znam mozda ja samo umisljam mozda ni nasi ne znaju bolje pa daj gurni Baji on ce znati sta i kako sa njom samo da on ne pogrijesi.Oni u svojim redovima imaju Hajnala, Bodea, Šestaka, Geru…, sve same internacionalce, sa velikim iskustvom i zbog toga je ova naša pobjeda velika. Sada se moramo spustiti na zemlju i u revanšu odigrati još koncentrisanije. Moramo još bolje čuvati loptu i konkretno prijetiti, jer ukoliko im dopustimo - Mađari mogu biti opasni k'o struja.
- Charuga
- Globalni moderator
#4173 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Ma nekqa edita, dobar je ...vryzas wrote:Jebeni EDIT![]()
![]()
![]()
Vala bi treali jednom sjesti da se ispri;amo ko ljudi. Ima još dosta forumaša koje treba zvati.
- BHF_Manijak
#4174 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Organizujte kakvu Manijacku kafu, ja samo ove pitare s foruma znam, pomislit ce neko nesto, gluho bilo!

- Lakat Jebić
#4175 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Nemojte manijaka zvat, samo kuka, evo i u ovom postuBHF_Manijak wrote:Organizujte kakvu Manijacku kafu, ja samo ove pitare s foruma znam, pomislit ce neko nesto, gluho bilo!![]()
![]()