Najbolji je ubjedljivo 3G Watchdog! Mada, ako koristis ICS imas vec to integrisano u njemuarnes_king wrote:Koju app koristite (jer sam vidio na slikama da neki od vas to koriste) za provjeravanje potrosnje mobilnog (3g) interneta ?
Ja sam skinuo sada neki Onavo Count (besplatan je) i cini mi se dobar (ubacio svoj mjesecni limit koliko smijem besplatno) ima i 3 widgeta, ali jos nisam palio mobilni internet pa ne mogu sa sigurnoscu reci valja li ....
Android OS
Moderator: Benq
- nermin.padez
#4151 Re: Android OS
-
Eborg
#4152 Re: Android OS
I ja koristim Onavo, odličan je.
- insomnia78
#4153 Re: Android OS
Nista mu ne fali, furaj slobodnoarnes_king wrote:Koju app koristite (jer sam vidio na slikama da neki od vas to koriste) za provjeravanje potrosnje mobilnog (3g) interneta ?
Ja sam skinuo sada neki Onavo Count (besplatan je) i cini mi se dobar (ubacio svoj mjesecni limit koliko smijem besplatno) ima i 3 widgeta, ali jos nisam palio mobilni internet pa ne mogu sa sigurnoscu reci valja li ....
s' moje sokocalo
-
motorola01
#4154 Re: Android OS
Zna li neko u cemu bi mogao biti problem u sljedecoj situaciji. Kad odem na mobile net(bhtelecom) mogu otici da osvjezim vremensku prognozu, market, fb(maloprije prvi put otvorio samo da vidim radi li) i sve ostale programcice koji dodju na telefonu, ali ne mogu izaci na net kad odem na onaj program internet i pretrazivac. Ukucam google.com i on ga skoro pa otvori ,ali dalje nece nikako. Znaci ne mogu otvoriti niti jednu stranicu na netu, osim ovih linkova koji dodju na telefonu,a ranije sam mogao(prije par mjeseci, jer mobilni net skoro nikako ne koristim, osim onih dzabnih 10Mb)..
-
febo_acm
#4156 Re: Android OS
Pretplata ima 10MB free mobilnog internetaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 
- skafiskafsnjak
#4157 Re: Android OS
Ma nema toga. Meni su prije potpisivanje ove akcije od 2 godine svaki kilobajt uredno naplacivali ...AMD wrote:Pretplata ima 10MB free mobilnog internetaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
- insomnia78
#4158 Re: Android OS
Ne radi mi screen shit
na sg2 ne znam koji mu je...
Jel moguce da je do Go launcera?
s' moje sokocalo
Jel moguce da je do Go launcera?
s' moje sokocalo
-
Gray
#4159 Re: Android OS
Zhìxin wrote:Pretplata ima 10MB free mobilnog internetaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hahaha, satrali se sa cijelih 10 mb besplatno. Imamo ubjedljivo najgore telekome, evo i u Crnoj Gori ima prepaid internet 1 gb za 5 eura, a kod nas nista.
-
iSwagga
#4160 Re: Android OS
Pitanje, planiram GS3 uzeti, a posto nikad prije Android nisam imao ne znam na sta da obratim pri kupovini?? Svaka info je dobro dosla! 
- plagijator1975
#4161 Re: Android OS
Pri kupovini tog telefona nemaš potrebe da obračaš pažnju ni na šta, nema dalje prijatelju, jedini izbor ti je bijeli ili plaviiSwagga wrote:Pitanje, planiram GS3 uzeti, a posto nikad prije Android nisam imao ne znam na sta da obratim pri kupovini?? Svaka info je dobro dosla!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
-
iSwagga
#4162 Re: Android OS
Ne kupujem u prodavnici pa da znam da je 100% dobar.. znam da su samo te dvije boje.. ne zelim vec rootovan zelim stock, kako to mogu provjeriti?ernadr wrote:Pri kupovini tog telefona nemaš potrebe da obračaš pažnju ni na šta, nema dalje prijatelju, jedini izbor ti je bijeli ili plaviiSwagga wrote:Pitanje, planiram GS3 uzeti, a posto nikad prije Android nisam imao ne znam na sta da obratim pri kupovini?? Svaka info je dobro dosla!
- fatality
#4163 Re: Android OS
ako si koristio Iphone ranije, ne zezaj se, nego sacekaj jos mjesec i razrahati se pogled telefona narednu godinu. Svi kukaju kako na Iphone-u ne mozes toliko stvari namjestiti kao na Androidu, sto je i tacno, ali to ima svoju svrhu. Evo ja na svom SG3 (prvi moj android) mogu namjestit kako da mi vibrira telefon (ne znam moze li to na svim, ili samo kod ovog) no mozes znaci nariktat koliko dugo, kojim intenzitetom, bla bla bla ... . Mislim kome to treba ? samo bez veze opterecuje i stvara prostor za greske. Sve u svemu, Apple stvarno ima iOS, koji je daleko ispred svih ostalih (sto se tice stabilnosti, brzine, usability ... )iSwagga wrote:Ne kupujem u prodavnici pa da znam da je 100% dobar.. znam da su samo te dvije boje.. ne zelim vec rootovan zelim stock, kako to mogu provjeriti?ernadr wrote:Pri kupovini tog telefona nemaš potrebe da obračaš pažnju ni na šta, nema dalje prijatelju, jedini izbor ti je bijeli ili plaviiSwagga wrote:Pitanje, planiram GS3 uzeti, a posto nikad prije Android nisam imao ne znam na sta da obratim pri kupovini?? Svaka info je dobro dosla!
poslano sa mog ultra,giga jakog S3, najjaci je u raji,
ne obazirat se na signaturu, samo se hvalim
- gol-man
#4164 Re: Android OS
[quote="KvaziExpert"]Pa i kod nas je 12KM 1GB, i ako potpises na 2 godine dobijes jos 1.
A i da nema akcije 200%, neces radi 2,05KM selit' u MNE
Sent from my GT-P7300 using Tapatalk 2[/qPreletio si na brzinu post izgleda.
Finao napisao na PREPAID .
Ne pretplata
Ne ugovor
( i to još na 24 mjeseca )
Ja u Hrvatskoj , sa TELE2 prepaid karticom i tarifom Smart (http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/ ... bonove/t8/) za 30 kuna (cca 8 KM) imao 1GB prometa , gledao Maribor -Željo preko mobitela
Sent from my GT-P7300 using Tapatalk 2[/qPreletio si na brzinu post izgleda.
Finao napisao na PREPAID .
Ne pretplata
Ne ugovor
Ja u Hrvatskoj , sa TELE2 prepaid karticom i tarifom Smart (http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/ ... bonove/t8/) za 30 kuna (cca 8 KM) imao 1GB prometa , gledao Maribor -Željo preko mobitela
-
Gray
#4165 Re: Android OS
KvaziExpert wrote:Pa i kod nas je 12KM 1GB, i ako potpises na 2 godine dobijes jos 1.
Sent from my GT-P7300 using Tapatalk 2
Ali koliko znam to je samo za pretplatu, jer sam pitao na.forumu ovdje i rekli su mi da nema za ultru? A ovo u mne je prepaid paket.
Sent from my Optimus 2X using Tapatalk 2
- adis.p
#4166 Re: Android OS
Kad uzmes mobajl u telekomu, jel zakljucan samo na ove anse druge mreze, il na sve druge sem BHT? I jel postoji nacin da se odkodira nekako? 
- BlackCaviar
#4167 Re: Android OS
Imam problem sa Google Play-om. Kad nađem neku aplikaciju i krenem da je skinem, samo mi stoji na onom "Downloading" i tako u nedogled
U pitanju je HTC Wildfire S.
Je li neko imao sličan problem i kako ga riješiti?
Hvala
Hvala
-
Nermin_BH
#4168 Re: Android OS
Vrati se 2-3 stranice nazad bilo je tih problema i uspješno su riješeniBlackCaviar wrote:Imam problem sa Google Play-om. Kad nađem neku aplikaciju i krenem da je skinem, samo mi stoji na onom "Downloading" i tako u nedogled![]()
Hvala
- BlackCaviar
#4169 Re: Android OS
Hvala. Kopirat ću ovdje nek stoji ako nema niko ništa protivNermin_BH wrote:Vrati se 2-3 stranice nazad bilo je tih problema i uspješno su riješeni.
Imao sam isti problem na istom telefonu... Skini ovu verziju Google Play-a http://www.mediafire.com/?49rqc36aiice4b2 (3.4.7) i instaliraj je...
- anonimnaosoba
#4170 Re: Android OS
nisam siguran, al' mislim da je zaključan na sve, otiđi u servis i pogledaj koliko košta dekodiranje, samo, ako imaš garanciju na mobitel, vjerovatno je onda gubiš dekodiranjemadis.p wrote:Kad uzmes mobajl u telekomu, jel zakljucan samo na ove anse druge mreze, il na sve druge sem BHT? I jel postoji nacin da se odkodira nekako?
- arnes_king
#4171 Re: Android OS
Samo BHT kartice rade na telefonu koji od njih tako kupis ....
-
Fauja Singh
#4172 Re: Android OS
Jel to Android na Galaxy SIII bagovit? Mislim to sve sto si naveo kao prednost Androida nad iOS-om je upravo ono sto i volim (pored veceg displeja), ali mi ne opterecuje sistem niti mi stvara neke greske.fatality wrote: ako si koristio Iphone ranije, ne zezaj se, nego sacekaj jos mjesec i razrahati se pogled telefona narednu godinu. Svi kukaju kako na Iphone-u ne mozes toliko stvari namjestiti kao na Androidu, sto je i tacno, ali to ima svoju svrhu. Evo ja na svom SG3 (prvi moj android) mogu namjestit kako da mi vibrira telefon (ne znam moze li to na svim, ili samo kod ovog) no mozes znaci nariktat koliko dugo, kojim intenzitetom, bla bla bla ... . Mislim kome to treba ? samo bez veze opterecuje i stvara prostor za greske. Sve u svemu, Apple stvarno ima iOS, koji je daleko ispred svih ostalih (sto se tice stabilnosti, brzine, usability ... )
poslano sa mog ultra,giga jakog S3, najjaci je u raji,
ne obazirat se na signaturu, samo se hvalim
- adis.p
#4173 Re: Android OS
Dobroo.. znam da gubim
A isto tako, jel mogu nakon godinu il dvije na koliko ga otplacujem otic kod njih da mi oni skinu taj kod il sta vec ima? 
- skafiskafsnjak
#4174 Re: Android OS
telefon je kodiran, a moze se dekodirati ... naravno. Ne znam vala koliko kosta dekodiranje ovih boljih telefona...adis.p wrote:Dobroo.. znam da gubimA isto tako, jel mogu nakon godinu il dvije na koliko ga otplacujem otic kod njih da mi oni skinu taj kod il sta vec ima?
-
febo_acm
#4175 Re: Android OS
Ma u principu bi trebali nakon sto istekne ugovor, ali nasa posla...
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
Sent from my XT910 using Tapatalk 2