Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post Reply
zg1911

#4151 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by zg1911 »

a tebi mama vjerojatno zarađuje u noćnoj :-)
Kolinda

#4152 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kolinda »

Vidi ih sve Tesla do Tesle ,kojim vi činjenicama baratate.
- 12% Hrvata
- sud se priznaje kad je u vašu korist
- odluke US priznajete također samo kad je u vašu korist
- Mantrenje o ustase=hrvatski narod u bih
- činjenice su i to da je kanal na Hrv.jeziku ugroza vitalnog nacionalnog interesa bošnjaka
- činjenice su da je Željko komšić predstavnik hrvatskog naroda
- činjenice su da ako na bilo čemu postoji crveno/bijela kockica da je to uzp
- činjenice su da ste jedini obranili bih
...
...
...
To su vaše činjenice,aj zbogom
Last edited by Kolinda on 26/02/2017 15:02, edited 2 times in total.
dezurni_ucenik

#4153 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by dezurni_ucenik »

zg1911 wrote:
Smail Aga Cengic wrote:
zg1911 wrote:boktijadan koliko mržnje kod wannabe antifašista
Bivsih kmetova sa kamenjara?
ti se barem ni ne pozivaju na antifa. nego, tvoji su plemićkog porijekla?

A sto se ti purgeru previse Bosnom bavis? Jamie Foxxa neki dan hladno nazvaste "niggerom" u sred restorana, zabranjujete cirilicu, danas vam u Zagrebu hladno marsiraju ustase a ti se bavis Bosnom. Razocarao si me, s obzirom da smo cesto komentarisali muziku. Da ti se primjetiti taj kompleks vise vrijednosti u komentarima koje pises, taj pogled sa visine na koji vi Hrvati volite gledati Bosnu. Gledate na nas ko da smo zadnji primitivci, ali nemoj ti purgeru zaboraviti da ipak vi nakon casice dvije znate na pamet kompletnu diskografiju Juznog Vjetra. A u slobodno vrijeme volite glumiti europejce i gospodu. Meti ti ispred svog dvorista a nas pusti na miru.
zg1911

#4154 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by zg1911 »

dezurni_ucenik wrote:

A sto se ti purgeru previse Bosnom bavis? Jamie Foxxa neki dan hladno nazvaste "niggerom" u sred restorana, zabranjujete cirilicu, danas vam u Zagrebu hladno marsiraju ustase a ti se bavis Bosnom. Razocarao si me, s obzirom da smo cesto komentarisali muziku. Da ti se primjetiti taj kompleks vise vrijednosti u komentarima koje pises, taj pogled sa visine na koji vi Hrvati volite gledati Bosnu. Gledate na nas ko da smo zadnji primitivci, ali nemoj ti purgeru zaboraviti da ipak vi nakon casice dvije znate na pamet kompletnu diskografiju Juznog Vjetra. A u slobodno vrijeme volite glumiti europejce i gospodu. Meti ti ispred svog dvorista a nas pusti na miru.
dakle, iz jednog posta gdje bocnuh malo sunarodnjake ti, i to ove koji drito tu ispovljavaju mržnju, nikako ne sve bošnjake, ti si uspio zaključiti;
a) da sam bio neki dan u dbk
b) da zabranjujem ćirilicu
c) da gledam na bih s visine
d) da poznam diskografiju južnog vjetra al me eto toga strah

hmmm, nekako ću prebolit prekid rasprave o glazbi s tobom. ne pašu mi ljudi koji laju čim se takne u njihov tor
dezurni_ucenik

#4155 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by dezurni_ucenik »

zg1911 wrote:
dezurni_ucenik wrote:

dakle, iz jednog posta gdje bocnuh malo sunarodnjake ti, i to ove koji drito tu ispovljavaju mržnju, nikako ne sve bošnjake, ti si uspio zaključiti;

hmmm, nekako ću prebolit prekid rasprave o glazbi s tobom. ne pašu mi ljudi koji laju čim se takne u njihov tor
Pa pratio sam kako si se danima palio na onoj temi vezano za Sarajevo i Zagreb. Nisam ja rekao da ti licno zabranujes cirilicu, vec to su u pitanju politicari koje su pazi ovog cuda - izabrali hrvatski drzavljani i to vecina. Sad jesi li ti glasao za povratak fasizma u Hrvatsku ja to ne znam. Meni seres kako ja lajem, a prvi se ti poceo ovdje da bockas po politickim temama i pravis se sad naivan. Bavi se problemima SVOJE drzave. Ti nemas nikakve veze sa Bosnom. Pometite prvo sav ustasluk i fasizam u svojoj drzavi pa se onda bavite tudjim stvarima.

I jos jednom za kraj: BAVI se problemima u SVOJOJ drzavi.
zg1911

#4156 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by zg1911 »

dezurni_ucenik wrote:
zg1911 wrote:
dezurni_ucenik wrote:

Pa pratio sam kako si se danima palio na onoj temi vezano za Sarajevo i Zagreb. Nisam ja rekao da ti licno zabranujes cirilicu, vec to su u pitanju politicari koje su pazi ovog cuda - izabrali hrvatski drzavljani i to vecina. Sad jesi li ti glasao za povratak fasizma u Hrvatsku ja to ne znam. Meni seres kako ja lajem, a prvi se ti poceo ovdje da bockas po politickim temama i pravis se sad naivan. Bavi se problemima SVOJE drzave. Ti nemas nikakve veze sa Bosnom. Pometite prvo sav ustasluk i fasizam u svojoj drzavi pa se onda bavite tudjim stvarima.

I jos jednom za kraj: BAVI se problemima u SVOJOJ drzavi.
Nu ga nu ga što se psić razlajao. E jedan li si kad te tako zasmetala opaska o govoru mržnje.

Na zg-sa nisam ništa ružnog govorio, to što se ti ne slažeš s mojim stavom nije moj problem. Dapače.

A bavi ću se temama na forumu kojima mi se bavi. Ili bi mali antifašistić i po netu širio "toleranciju i demokraciju"?
Lincoln-Burrows

#4157 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Lincoln-Burrows »

zg1911 wrote:
Nu ga nu ga što se psić razlajao. E jedan li si kad te tako zasmetala opaska o govoru mržnje.

Na zg-sa nisam ništa ružnog govorio, to što se ti ne slažeš s mojim stavom nije moj problem. Dapače.

A bavi ću se temama na forumu kojima mi se bavi. Ili bi mali antifašistić i po netu širio "toleranciju i demokraciju"?
ja ti se čudim kome se pravdaš
dezurni_ucenik

#4158 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by dezurni_ucenik »

zg1911 wrote:

Ono kad nemas muda ( a mozda i ne zelis) sagledati vlastite probleme i pronaci rjesenja pa se pocnes baviti komsijama. Cirilica, ustastvo, rasizam a ono se bavi Bosnom :lol: .
Streptokok

#4159 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Streptokok »

zg1911 wrote:a tebi mama vjerojatno zarađuje u noćnoj :-)
Evo jos jednog stovatelja zlocinackog poduhvata. Drzava mu ko kifla il banana il ona stvar pa mu guza na bosnu zinula.
zg1911

#4160 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by zg1911 »

Lincoln-Burrows wrote:
zg1911 wrote:

A i to što veliš

Al ona o tome kako slušam(o) južni vjetar kad popijem(o) mi je bila baš slatko jadna opaska :D prekrižio me i na tom polju pa da mi da po repu
dezurni_ucenik

#4161 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by dezurni_ucenik »

zg1911 wrote:
Lincoln-Burrows wrote:
zg1911 wrote:

A i to što veliš

Al ona o tome kako slušam(o) južni vjetar kad popijem(o) mi je bila baš slatko jadna opaska :D prekrižio me i na tom polju pa da mi da po repu

Koliko si naivan, vidim da si poceo drugima za stare zapinjati. Oko moje naivno :oops:
zg1911

#4162 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by zg1911 »

Streptokok wrote:
zg1911 wrote:a tebi mama vjerojatno zarađuje u noćnoj :-)
Evo jos jednog stovatelja zlocinackog poduhvata. Drzava mu ko kifla il banana il ona stvar pa mu guza na bosnu zinula.
ma tako je da

i hzhb i ndh

samo da se zna
zg1911

#4163 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by zg1911 »

dezurni_ucenik wrote:

Koliko si naivan, vidim da si poceo drugima za stare zapinjati. Oko moje naivno :oops:
Bezobrazlukom na bezobrazluk. Samo si ti zaslijepljen nacionalizmom da to ubereš, rokerčiću naš
dezurni_ucenik

#4164 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by dezurni_ucenik »

zg1911 wrote:
dezurni_ucenik wrote:

Bezobrazlukom na bezobrazluk. Samo si ti zaslijepljen nacionalizmom da to ubereš, rokerčiću naš

Bravo rodjo, samo tako nastavi :thumbup:
Streptokok

#4165 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Streptokok »

zg1911 wrote:[
ma tako je da

i hzhb i ndh

samo da se zna
Znalo se i bez da si priznao.
zg1911

#4166 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by zg1911 »

Streptokok wrote:
zg1911 wrote:[
ma tako je da

i hzhb i ndh

samo da se zna
Znalo se i bez da si priznao.
Aj počasti nas pa objasni po čemu si to zaključio, pametnice
Streptokok

#4167 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Streptokok »

zg1911 wrote:
Streptokok wrote: Znalo se i bez da si priznao.
Cim si dosao iz lijepe ti tvoje kifle da u bosny zabadas nos.
zg1911

#4168 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by zg1911 »

Streptokok wrote:
zg1911 wrote:
Streptokok wrote: Znalo se i bez da si priznao.
Cim si dosao iz lijepe ti tvoje kifle da u bosny zabadas nos.
Ahaa... vidim, i ti si član antifa fronte :D
Drvosjeca iz Dejcica

#4169 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Jbt šta je ovo, defile kršćanske varijante ISIL-a kroz Zagreb. A u MP3 pa šta se ovo dešava. Ovom što je snimao kapa dole, čovjek se jedini ibreti. I sada mi recite ako u Zagrebu imaš ovakvih kakvo je onda stanje svijesti Hrvata u Širokom...mogu samo misliti. :oops: I onda kažu nositelji europskih vrijednosti...hahahaha kakva smijurija. :lol:
BHCluster

#4170 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:Jbt šta je ovo, defile kršćanske varijante ISIL-a kroz Zagreb. A u MP3 pa šta se ovo dešava. Ovom što je snimao kapa dole, čovjek se jedini ibreti. I sada mi recite ako u Zagrebu imaš ovakvih kakvo je onda stanje svijesti Hrvata u Širokom...mogu samo misliti. :oops: I onda kažu nositelji europskih vrijednosti...hahahaha kakva smijurija. :lol:
Ma ovo su ti ovi iz udruge vetreana internet bojovnika sa hb forum. :lol: Navikli jedan sa drugim pa im smetamo.
ABH017

#4171 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by ABH017 »

Hafis wrote:
ABH017 wrote: Pa to mora izgledati tako, ako ga gledaš kroz neku svoju prizmu. Ili nisi shvatio ili trolaš.
Ja sam se osvrnuo na simboličnu poziciju 4 kockice. Da su čitav trokut iskockali, čak bih to i pozdravio i podržao. Ovako mi smrdi na UZP koji sam spomenuo, a nisam ga ja tako okarakterisao, nego Haški Tribunal. Kad tako neka institucija (a nikad ni jedna pametna to neće uraditi) veže izraz šehid za ISIL i ja ću to prihvatiti. Gubiš se malo među kruškama i jabukama, jelde.
Opet mi nisi pojasnio zašto ti to ''smrdi'' na UZP, i kako i na koji način od ovog panoa dođe do Haškog trubunala?
Evo i meni izraz šehid ''smrdi'' i podsjeća ma na ISIL.
Gubiš se malo među kruškama i jabukama, jelde.
Nasmijao si me, zaista. Objasnio sam ti da bih pozdravio "kockanje" cijelog trokuta. Trokut predstavlja državu Bosnu i Hercegovinu, a "iskockani" dio je smješten upravo na dijelu žutog trokuta, prema kojem velikohrvatska politika decenijama gaji aspiracije. Zbog tih mokrih snova ta ista šovinistička politika je '90-ih stvrila UZP upravo na tom dijelu države Bosne i Hercegovine. Jel sad jasno?
Bolje crtati ne znam, žao mi je.
A sad ti meni objasni kojom logikom si stigao do zaključka da te izraz šehid podsjeća na jednu političku struju sa područja Iraka.
:lol:
Kolinda

#4172 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kolinda »

Iz ćaršije su se svi oglasili ,ultralijevi ,ultradesni i još samo fale skakaći i to je to . Naravno da to podrazumijeva da umjerenih nema ili točnije rečeno su neprimjetni...
Lincoln-Burrows

#4173 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Šehid je religiozna riječ u Islamu i treba to izbaciti iz zakona o braniteljima,
pogotovo što u ovoj državi nisu svi muslimani. Naravno ako se i Hrvate i Srbe ubraja u branitelje
a ako ne onda je to zakon samo za jednu skupinu i nek piše što hoće.
Drvosjeca iz Dejcica

#4174 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Lincoln-Burrows wrote:Šehid je religiozna riječ u Islamu i treba to izbaciti iz zakona o braniteljima,
pogotovo što u ovoj državi nisu svi muslimani. Naravno ako se i Hrvate i Srbe ubraja u branitelje
Nije isključivo religiozna jer ona ima značenje "svjedok" ali i značenje za palog borca naravno. Ja se načelno slažem da bi se trebalo više posvetiti sekularizmu ali isto tako nisam za to da samo Sarajevo ispunjava te uslove sekularizma i demokratije dok u dijelu gdje su Hrvati većina ili Srbi religijski simboli javnim ustanovama i školama su normalnost. Sekularizam da ali na cijelom teritoriju BiH i kroz sve zakone a ne samo parcijalno.
Lincoln-Burrows

#4175 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Lincoln-Burrows wrote:Šehid je religiozna riječ u Islamu i treba to izbaciti iz zakona o braniteljima,
Nije isključivo religiozna jer ona ima značenje "svjedok" ali i značenje za palog borca naravno. Ja se načelno slažem da bi se trebalo više posvetiti sekularizmu ali isto tako nisam za to da samo Sarajevo ispunjava te uslove sekularizma i demokratije dok u dijelu gdje su Hrvati većina ili Srbi religijski simboli javnim ustanovama i školama su normalnost. Sekularizam da ali na cijelom teritoriju BiH i kroz sve zakone a ne samo parcijalno.
Ja nisam protiv naziva šehid ni bilo čega drugog kada je u pitanju bošnjačka škola, sredina bilo što,
ali ovo je upisano u Zakon o braniteljima (http://www.fbihvlada.gov.ba/bosanski/za ... /18bos.htm)
e tu nije tome mjesto.
Post Reply