Horde Zla

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
trener-profesionalac

#4151 Re: Horde Zla

Post by trener-profesionalac »

Poenta mog posta jeste , a sa njim je pocela rasprava , imamo dobar napad mozemo napraviti sansu i onda ulijece baklja . Znam da ce se paliti i da se palilo ali sto u trenutku kad je nas opasan napad.na tribini je bilo vise onih koji nisu dio sjevera niti ultrasi i psovanje kao nekog vodze navijaca je glupost. Stariji ljudi sa porodicama i djecom pomazu hordama navijaju a on ih salje u pm. E pisam se na tu furku.znaci nije poenta bakljade i ta furka nego mozak navijaca koji prekida napad svoje ekipe .
Maharadza

#4152 Re: Horde Zla

Post by Maharadza »

shbc wrote:Provocira ga specijalac u BL... Sokiran sam :mrgreen:
genocidaši mrze Sarajevo, šokantno! :oops:
nebitan lik

#4153 Re: Horde Zla

Post by nebitan lik »

Tomahawk11 wrote:Registrovao se covjek da nam otvori oci :oops:
Sta te ba briga gdje ko ide, da li ide, sto ne ide, cuj on isao u Banja Luku, drotovi mu psovali, tukli ga i to neki dozivljaj, neka ultra furka :roll:
Idi gdje hoces, kad FKS bude gostovalo na Marsu, ti se prvi spremi, al ne vidim poentu registracije da bi smarao clanove koji su dugo tu sa nekom pricom.
Ili si neki klon postojeceg forumasa, pa se registrovao da malo olaksas dusu?
Pa kad vec spominjete gostovanja vi sto odete sa domacim navijacima to kao ok? Zato kad zagrmi 500 dusa u BL i kad se napravi sou na tribini blicevima itd uzivanje,ti ljudi bodre klub 90 minuta ne prestaju da pjevaju,i za razliku od ov9h sto sjede sa domacim odu 90 posto gostovanja i opet im neko nesto prigovara svasta. Valjda ni trebalo bit ko neki penzioneri da sjede,nesto nisam vidio da neki tim sa tradicijom ima navijace koji sjede 90 min i da nemaju ultra grupu,bilje pozorisnu atmosferu imat,sva sreca pa ne odlucujete vi,i ako vise nisam na sjeveru razumijem tu pricu jer sam bio dio iste,a penzioneri i ovi sto pljescu ni vama niko nista ne prebacuje vasa odluka. Zato uzivajtrle npr kad gledate Zvjezdu gdje se ne cuje nista od navijaca
Tomahawk11
Globalni moderator

#4154 Re: Horde Zla

Post by Tomahawk11 »

nebitan lik wrote:
Tomahawk11 wrote:Registrovao se covjek da nam otvori oci :oops:
Sta te ba briga gdje ko ide, da li ide, sto ne ide, cuj on isao u Banja Luku, drotovi mu psovali, tukli ga i to neki dozivljaj, neka ultra furka :roll:
Idi gdje hoces, kad FKS bude gostovalo na Marsu, ti se prvi spremi, al ne vidim poentu registracije da bi smarao clanove koji su dugo tu sa nekom pricom.
Ili si neki klon postojeceg forumasa, pa se registrovao da malo olaksas dusu?
Pa kad vec spominjete gostovanja vi sto odete sa domacim navijacima to kao ok? Zato kad zagrmi 500 dusa u BL i kad se napravi sou na tribini blicevima itd uzivanje,ti ljudi bodre klub 90 minuta ne prestaju da pjevaju,i za razliku od ov9h sto sjede sa domacim odu 90 posto gostovanja i opet im neko nesto prigovara svasta. Valjda ni trebalo bit ko neki penzioneri da sjede,nesto nisam vidio da neki tim sa tradicijom ima navijace koji sjede 90 min i da nemaju ultra grupu,bilje pozorisnu atmosferu imat,sva sreca pa ne odlucujete vi,i ako vise nisam na sjeveru razumijem tu pricu jer sam bio dio iste,a penzioneri i ovi sto pljescu ni vama niko nista ne prebacuje vasa odluka. Zato uzivajtrle npr kad gledate Zvjezdu gdje se ne cuje nista od navijaca
Ja ne znam gdje si ti vidio da sam to napisao, da idem s domacim navijacima gledati FKS kad igra u gostima :-)
Pogotovo to ne bih uradio kad se igra u BL, skocio bih kad bi mi dali gol pa nek ide kud sam najtanji :D
I ne prigovaram ja navijacima nista niti ultra grupi, samo kazem da je bezveze da neko dodje i proziva maltene iz cistog mira. Cemu ta kurcevitost?
Bio sam i ja i na sjeveru i na istoku, sad na zapadu....znam sve kako funkcionise i nema nikakvih problema ;-)
nebitan lik

#4155 Re: Horde Zla

Post by nebitan lik »

Kontam ja tebe,uvijek je toga bilo da neko dobaci nesto il prigovara,neko da natjera ljude da navijaju neko jer nije dobar itd
Reglan

#4156 Re: Horde Zla

Post by Reglan »

I treba na derbiju pustiti ove uvjetno starije momke da vode navijanje. Nemam nista protiv ovih mladjih al je vidljivo da oni ne mogu naloziti raju jos uvijek niti imati taj autoritet da diriguju sa 3-4 milje ljudi. :D
BordoSarajevo

#4157 Re: Horde Zla

Post by BordoSarajevo »

.
Last edited by BordoSarajevo on 22/10/2017 23:14, edited 1 time in total.
Qoom

#4158 Re: Horde Zla

Post by Qoom »

Prije nego što je počela utakmica, najavio sam u 65 minuti skandiranje "uprava napolje". Zajebah se.

Majku li im jebem narkomansku i njima i onim ko im reče da je topovski udar prejebena furka.
trener-profesionalac

#4159 Re: Horde Zla

ove HZ su lose do bola...doveli ste bordo prijatelje de ih sada natjerajte
Jolpaz

#4160 Re: Horde Zla

Post by Jolpaz »

Qoom wrote:Prije nego što je počela utakmica, najavio sam u 65 minuti skandiranje "uprava napolje". Zajebah se.

Majku li im jebem narkomansku i njima i onim ko im reče da je topovski udar prejebena furka.
Tuzna je istina da vecina ovih klosara se sjatila u Sarajevo, kad su im roditelji pobjegli sa rodne grude pa sad valjda imaju potrebu da se dokazuju vecim pitarima od samog Papeta.
Hebo ih pirotehnika vise i one krezave kockaste glave :skoljka:
Proposition Joe

#4161 Re: Horde Zla

Post by Proposition Joe »

Kada bi se gledalo cisto i iskljucivo sa aspekta posla za koji je ko zaduzen, horde su se srozale na niske grane bas kao i uprava, te je stanje medju navijacima jednako stanju u klubu. I obrnuto.
Logovan

#4162 Re: Horde Zla

Post by Logovan »

Proposition Joe wrote:Kada bi se gledalo cisto i iskljucivo sa aspekta posla za koji je ko zaduzen, horde su se srozale na niske grane bas kao i uprava, te je stanje medju navijacima jednako stanju u klubu. I obrnuto.
Da je uprava, kao i Horde, mi bi bili daleko bolji.
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#4163 Re: Horde Zla

Post by F&N »

Proposition Joe wrote:Kada bi se gledalo cisto i iskljucivo sa aspekta posla za koji je ko zaduzen, horde su se srozale na niske grane bas kao i uprava, te je stanje medju navijacima jednako stanju u klubu. I obrnuto.
Sto ne mogu ove suplje nikako.
Horde su jucer odradile derbi fantasticno. Navijacki perfektno. Baklje, Zastave, koerografije, navijanje, podrska igracima 90 minuta. :thumbup:
jalijas74

#4164 Re: Horde Zla

Post by jalijas74 »

Samo da je bila truba i da se pjevala samba kad su se podigle trake :evil:
sve ostalo odlicno puno truda ulozeno i ljepo je to izgledalo :evil:
trener-profesionalac

#4165 Re: Horde Zla

jako nisko ste pali kad vam je jucerasnja predstava odlicna ali imate svoju tribinu i to je vas problem
jalijas74

#4166 Re: Horde Zla

Post by jalijas74 »

trener-profesionalac wrote:jako nisko ste pali kad vam je jucerasnja predstava odlicna ali imate svoju tribinu i to je vas problem
Po cemu smo nisko pali u ovom derbiju ? Navedi samo jedan primjer (osim sto smo zvucali malo slabije) ja cu ti navesti sigurno 7 stvari koje su bolje uradje od recimo nekih derbija u organizaciji OLD Hz.
ultrasSa

#4167 Re: Horde Zla

Post by ultrasSa »

Smetaju im baklje i topovski udari hahahahahahah

https://www.youtube.com/watch?v=gre2R3JG_T8
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#4168 Re: Horde Zla

Post by -LIBERO- »

Jolpaz wrote:
Qoom wrote:Prije nego što je počela utakmica, najavio sam u 65 minuti skandiranje "uprava napolje". Zajebah se.

Tuzna je istina da vecina ovih klosara se sjatila u Sarajevo, kad su im roditelji pobjegli sa rodne grude pa sad valjda imaju potrebu da se dokazuju vecim pitarima od samog Papeta.
A tu su i navijacki eksperti :zzzz: :thumbup:
ultrasSa

#4169 Re: Horde Zla

Post by ultrasSa »

Edit- Covjek je banovan, pa ti brisem komentar.
Drugi put za psovku, kao odgovor na psovku i uvredu, ide i tebi ban.
Nemoj vise!!!!
celava_dlaka

#4170 Re: Horde Zla

Post by celava_dlaka »

Image
Jolpaz

#4171 Re: Horde Zla

Post by Jolpaz »

-LIBERO- wrote:
Jolpaz wrote:

A tu su i navijacki eksperti :zzzz: :thumbup:
I sam bih volio da je drugacije :thumbup: :bih:
trener-profesionalac

#4172 Re: Horde Zla

jalijas74 wrote:
trener-profesionalac wrote:jako nisko ste pali kad vam je jucerasnja predstava odlicna ali imate svoju tribinu i to je vas problem
Po cemu smo nisko pali u ovom derbiju ? Navedi samo jedan primjer (osim sto smo zvucali malo slabije) ja cu ti navesti sigurno 7 stvari koje su bolje uradje od recimo nekih derbija u organizaciji OLD Hz.
medzusobne tuce, koreografija losa prva pocetna.navijanje po ko zna koji put neuvezano,jedan dio pjeva kraj pjesme dok ovi drugi nisu dosli ni do pola,pjevanje jedne te iste pjesme po ko zna koliko vremena iako vidis da pola sjevera ne navija nikako.eh sada ide ono poznato to su derbi navijaci.pa nadzi nacina da i oni navijaju,nemoj im psovati majku sto nece da navijaju nego se raspodijeli po tribini i vodi navijanje kao nekada prije.ali hele nejse opet ponavljam vasa tribina vasi problemi niko nema pravo da vam se mijesa nego samo komentarisemo a vi gurajte svoje a i sami znate da je katastrofa
jeza u ledja

#4173 Re: Horde Zla

Post by jeza u ledja »

celava_dlaka wrote:Image
Jah, i?
jalijas74

#4174 Re: Horde Zla

Post by jalijas74 »

trener-profesionalac wrote:
jalijas74 wrote:
medzusobne tuce, koreografija losa prva pocetna.navijanje po ko zna koji put neuvezano,jedan dio pjeva kraj pjesme dok ovi drugi nisu dosli ni do pola,pjevanje jedne te iste pjesme po ko zna koliko vremena iako vidis da pola sjevera ne navija nikako.eh sada ide ono poznato to su derbi navijaci.pa nadzi nacina da i oni navijaju,nemoj im psovati majku sto nece da navijaju nego se raspodijeli po tribini i vodi navijanje kao nekada prije.ali hele nejse opet ponavljam vasa tribina vasi problemi niko nema pravo da vam se mijesa nego samo komentarisemo a vi gurajte svoje a i sami znate da je katastrofa
- O kakvim tucama pricas ? Bila su tri naguravanja jedno je bilo toliko smjesno da nije vrijedno ni pomena.
- Za I koreogradiju najvjerovatnije si bio previse daleko i nije ti to izgledalo OK
- O navijanju je isto tako suludo pisati bilo sta, momci su se cak i raporedili po tribini vidio sam momke sa megafonom koji mjenjau lokaciju svako malo (sto je na ovakom danasnjem izgledu sjevera i bio maksimum. Ako si zaboravio sjver vise nema vise sipki kao prije :). ali dzaba kad ljudi nece da puste glas. To je do samih navijaca i tu se ne moze ama bas nista uraditi.
Jos jedan jako bitna stvar sa sipke se nije psovalo barem ja to nisam cuo. Bio je jedan komentar u stilu "majku mu hajmo navijati" tako da si i ovo slago. :evil:
trener-profesionalac

#4175 Re: Horde Zla

Znaci da ne krijemo prvo naguravanja, jel neki cipov okrvavljen jeste , za navijanje si priznao za psovanje necu se raspravljat jer si sam rekao nisam barem ja cuo.helem svjesni ste sami al eto nedate rec.
Post Reply