Sarajevo shopping

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Almich

#4151 Re: Sarajevo shoping

Post by Almich »

gdje uzeti toe ring ?
Nadinka

#4152 Re: Sarajevo shoping

Post by Nadinka »

SPremile smo vodič za kupovinu mantila, izbor nije loš, obišle smo sve radnje kod nas, problem je što ne mozemo naci sve fotografije :(
u svakom slučaju nadam se da ce pomoci ovo sto smo pokazale, a za ostalo smo napisale gdje sta imate i pop kojim cijenama :)
http://malezensketeme.com/vodic-za-kupo ... i-mantili/
Nisrin

#4153 Re: Sarajevo shoping

Post by Nisrin »

Nadinka wrote:SPremile smo vodič za kupovinu mantila, izbor nije loš, obišle smo sve radnje kod nas, problem je što ne mozemo naci sve fotografije :(
u svakom slučaju nadam se da ce pomoci ovo sto smo pokazale, a za ostalo smo napisale gdje sta imate i pop kojim cijenama :)
http://malezensketeme.com/vodic-za-kupo ... i-mantili/

Kome su ovo previsoke cijene bude pravo lijepih, strukiranih, kvalitetnijih modela i na pijaci po 40-50-60 KM...:)
opa22

#4154 Re: Sarajevo shoping

Post by opa22 »

Danas bio u radnji na carsiji, koju ste mi preporucili, vidio macku,ali se ne prodaje :(
mishkina

#4155 Re: Sarajevo shoping

Post by mishkina »

Bas mi je zao! :( Uvijek mozes naruciti preko interneta. Evo npr. amazon:
http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_ss_i_ ... Caps%2C272

ili amazon.co.uk:
ufff

#4156 Re: Sarajevo shoping

Post by ufff »

starke gdje kupiti ali da su na nekom snizenju ?
opa22

#4157 Re: Sarajevo shoping

Post by opa22 »

mishkina wrote:Bas mi je zao! :( Uvijek mozes naruciti preko interneta. Evo npr. amazon:
http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_ss_i_ ... Caps%2C272

ili amazon.co.uk:
Rekao sam friendu u Becu da pogleda i da mi kupi ako nadje, svakako dolazi oko 24. za Uskrs, ako onne nadje ne preostaje mi drugo nego da narucim preko neta
Clover

#4158 Re: Sarajevo shoping

Post by Clover »

ufff wrote:starke gdje kupiti ali da su na nekom snizenju ?
I mene isto zanima :D
Nisrin

#4159 Re: Sarajevo shoping

Post by Nisrin »

Clover wrote:
ufff wrote:starke gdje kupiti ali da su na nekom snizenju ?
I mene isto zanima :D

Ne znam za original starke osim u Skenderiji, ali sam vidjela u Tom Tailoru u BBIu tene koje podsjecaju na kratke starke, s tim da su kozne i kostaju 80ak KM :D Prelijepe su i uradjene su u fazonu starki :D
popi

#4160 Re: Sarajevo shoping

Post by popi »

opa22 wrote:Danas bio u radnji na carsiji, koju ste mi preporucili, vidio macku,ali se ne prodaje :(
Ja sam vec jednom napisala, ne znam da li si vidio, predlozih da pogledas radnju koja se zove Logo Asian,
isto je na Carsiji, ispod Badem butika, prema mostu, a i provjeri ih na net-u.
hodža

#4161 Re: Sarajevo shoping

Post by hodža »

gdje se u Sa mogu kupiti rasta artikli :D narukvice, ogrlice, torbe i sl :?

na piku slaba ponuda, a pošto nisam upućen u to veze nemam gdje da tražim :roll:

treba mi za poklona, pomagajte :sax:
nia3

#4162 Re: Sarajevo shoping

Post by nia3 »

opa22 wrote:imas na hrasnom u onoj zgradi gdje je reiffeisen banka samo sa druge strane, a imas i u merkuru radnju koja to radi
Jel' to sigurno za tu radnju u Hrasnom?
opa22

#4163 Re: Sarajevo shoping

Post by opa22 »

nemam pojma, nazovi ih i pitaj ili podji do njih, vidio sma da reklamiraju pa sad, da li to rade na komad ili samo vece kolicine stvarno ti ne bih znao reci
nia3

#4164 Re: Sarajevo shoping

Post by nia3 »

opa22 wrote:nemam pojma, nazovi ih i pitaj ili podji do njih, vidio sma da reklamiraju pa sad, da li to rade na komad ili samo vece kolicine stvarno ti ne bih znao reci
Znaš li slučajno kako se zovu, da ih nazovem, da uzalud ne izlazim s posla?
opa22

#4165 Re: Sarajevo shoping

Post by opa22 »

nemam pojma...srry
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#4166 Re: Sarajevo shoping

Post by Chmoljo »

gdje u ovom gradu mogu kupiti fin kišobran, da nije mrtvi kineski fuš, ali da nije ni žara koju sam vidio u Carpissi od 45 KM.

znači, onaj mali kišobrančić...

i ima li kakva preporuka za laganije muške jakne :D
zamzija

#4167 Re: Sarajevo shoping

Post by zamzija »

Chmoljo wrote:gdje u ovom gradu mogu kupiti fin kišobran, da nije mrtvi kineski fuš, ali da nije ni žara koju sam vidio u Carpissi od 45 KM.

Cmoljo, nećeš vjerovati imaš u knjižarama svjetlost - od vječne vatre kad ideš prema BBI s lijeve strane, prva je knjižara s knjigama e u drugoj, gdje su zezancije ono teke, olovke i razne điđe,
imaš stalak sa Tom Tailor kišobranima, ima muških i ženskih manjih na rasklapanje i većih od 15 do 30 maraka su
Jednostavni kišobrani u bojama, ( od sive, tamno plave, itd... samo malim slovima piše tom tailor
odmah čim uđeš ima stalak poseban sa kišobranima...

A za lagane muške jakne probaj naći u Sport Life-u radnji prekoputa Tržnica Sarajevo :)
rudy81

#4168 Re: Sarajevo shoping

Post by rudy81 »

Chmoljo wrote:gdje u ovom gradu mogu kupiti fin kišobran, da nije mrtvi kineski fuš, ali da nije ni žara koju sam vidio u Carpissi od 45 KM.

zna biti lijepih u Mercatoru na Socijalnom... standarni i oni mali na rasklapnje. cijene isto pristojne
delirium.sa

#4169 Re: Sarajevo shoping

Post by delirium.sa »

Ja sam u Lindexu kupila jedan za petnestak maraka i još radi :P
leki hz

#4170 Re: Sarajevo shoping

Post by leki hz »

zamzija wrote:

Cmoljo, nećeš vjerovati imaš u knjižarama svjetlost - od vječne vatre kad ideš prema BBI s lijeve strane, prva je knjižara s knjigama e u drugoj, gdje su zezancije ono teke, olovke i razne điđe,
imaš stalak sa Tom Tailor kišobranima, ima muških i ženskih manjih na rasklapanje i većih od 15 do 30 maraka su
Jednostavni kišobrani u bojama, ( od sive, tamno plave, itd... samo malim slovima piše tom tailor

A za lagane muške jakne probaj naći u Sport Life-u radnji prekoputa Tržnica Sarajevo :)
E ove tom taylor ne bih baš preporučila, imala sam i kvalitet je 0 bodova, polomio se sav poslije 3 upotrebe, ja sam nedavno kupila u tiffany-u, moj je sa leopard motivom :D , al ima i crni, preporučujem jer je izdrž'o i na jakom vjetru da ostane u komadu ;-)
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#4171 Re: Sarajevo shoping

Post by Chmoljo »

zamzija wrote:

sport lajf mi je taraba :)

svjetlost mi nikad ne bi pala na pamet, da ne povjeruješ. hvala u svakom slučaju :)

gdje je tiffany?
leki hz

#4172 Re: Sarajevo shoping

Post by leki hz »

Chmoljo wrote:
zamzija wrote:

sport lajf mi je taraba :)

svjetlost mi nikad ne bi pala na pamet, da ne povjeruješ. hvala u svakom slučaju :)

gdje je tiffany?
Tiffany ima u Robotu na socijalnom, Robot hrasno i u Mercatoru na ilidži
zmajadaH

#4173 Re: Sarajevo shoping

Post by zmajadaH »

U tiffany-u moze se naletiti na fine stvarčice iz radnji H&M C&A i Tchibo.Često znaju kad ostane par artikala da fino spuste cijenu.
Par puta vidjeh i neke džidže iz IKEA.
smasma

#4174 Re: Sarajevo shoping

Post by smasma »

gdje da kupim strukirano odijelo? Gledao sam samo u Cesar's. Cijena oko 500,600 km. I svidjelo mi se :D Dok nisam kupio, gdje jos da pogledam?
Nisrin

#4175 Re: Sarajevo shoping

Post by Nisrin »

smasma wrote:gdje da kupim strukirano odijelo? Gledao sam samo u Cesar's. Cijena oko 500,600 km. I svidjelo mi se :D Dok nisam kupio, gdje jos da pogledam?

Granoff, duplo jeftinije, a kvalitet je! Pogledaj i u Nicolas'u, tamo kod hotela Central...
Post Reply