Sarajevo shopping
Moderator: anex
- Nadinka
#4152 Re: Sarajevo shoping
SPremile smo vodič za kupovinu mantila, izbor nije loš, obišle smo sve radnje kod nas, problem je što ne mozemo naci sve fotografije 
u svakom slučaju nadam se da ce pomoci ovo sto smo pokazale, a za ostalo smo napisale gdje sta imate i pop kojim cijenama
http://malezensketeme.com/vodic-za-kupo ... i-mantili/
u svakom slučaju nadam se da ce pomoci ovo sto smo pokazale, a za ostalo smo napisale gdje sta imate i pop kojim cijenama
- Nisrin
#4153 Re: Sarajevo shoping
Nadinka wrote:SPremile smo vodič za kupovinu mantila, izbor nije loš, obišle smo sve radnje kod nas, problem je što ne mozemo naci sve fotografije
Kome su ovo previsoke cijene bude pravo lijepih, strukiranih, kvalitetnijih modela i na pijaci po 40-50-60 KM...
- opa22
#4154 Re: Sarajevo shoping
Danas bio u radnji na carsiji, koju ste mi preporucili, vidio macku,ali se ne prodaje 
-
mishkina
#4155 Re: Sarajevo shoping
Bas mi je zao!
Uvijek mozes naruciti preko interneta. Evo npr. amazon:
http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_ss_i_ ... Caps%2C272
ili amazon.co.uk:
ili amazon.co.uk:
-
ufff
#4156 Re: Sarajevo shoping
starke gdje kupiti ali da su na nekom snizenju ?
- opa22
#4157 Re: Sarajevo shoping
Rekao sam friendu u Becu da pogleda i da mi kupi ako nadje, svakako dolazi oko 24. za Uskrs, ako onne nadje ne preostaje mi drugo nego da narucim preko netamishkina wrote:Bas mi je zao!Uvijek mozes naruciti preko interneta. Evo npr. amazon:
ili amazon.co.uk:
- Clover
#4158 Re: Sarajevo shoping
I mene isto zanimaufff wrote:starke gdje kupiti ali da su na nekom snizenju ?
- Nisrin
#4159 Re: Sarajevo shoping
Clover wrote:I mene isto zanimaufff wrote:starke gdje kupiti ali da su na nekom snizenju ?
Ne znam za original starke osim u Skenderiji, ali sam vidjela u Tom Tailoru u BBIu tene koje podsjecaju na kratke starke, s tim da su kozne i kostaju 80ak KM
- popi
#4160 Re: Sarajevo shoping
Ja sam vec jednom napisala, ne znam da li si vidio, predlozih da pogledas radnju koja se zove Logo Asian,opa22 wrote:Danas bio u radnji na carsiji, koju ste mi preporucili, vidio macku,ali se ne prodaje
isto je na Carsiji, ispod Badem butika, prema mostu, a i provjeri ih na net-u.
- hodža
#4161 Re: Sarajevo shoping
gdje se u Sa mogu kupiti rasta artikli
narukvice, ogrlice, torbe i sl 
na piku slaba ponuda, a pošto nisam upućen u to veze nemam gdje da tražim
treba mi za poklona, pomagajte
na piku slaba ponuda, a pošto nisam upućen u to veze nemam gdje da tražim
treba mi za poklona, pomagajte
-
nia3
#4162 Re: Sarajevo shoping
Jel' to sigurno za tu radnju u Hrasnom?opa22 wrote:imas na hrasnom u onoj zgradi gdje je reiffeisen banka samo sa druge strane, a imas i u merkuru radnju koja to radi
- opa22
#4163 Re: Sarajevo shoping
nemam pojma, nazovi ih i pitaj ili podji do njih, vidio sma da reklamiraju pa sad, da li to rade na komad ili samo vece kolicine stvarno ti ne bih znao reci
-
nia3
#4164 Re: Sarajevo shoping
Znaš li slučajno kako se zovu, da ih nazovem, da uzalud ne izlazim s posla?opa22 wrote:nemam pojma, nazovi ih i pitaj ili podji do njih, vidio sma da reklamiraju pa sad, da li to rade na komad ili samo vece kolicine stvarno ti ne bih znao reci
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#4166 Re: Sarajevo shoping
gdje u ovom gradu mogu kupiti fin kišobran, da nije mrtvi kineski fuš, ali da nije ni žara koju sam vidio u Carpissi od 45 KM.
znači, onaj mali kišobrančić...
i ima li kakva preporuka za laganije muške jakne
-
zamzija
#4167 Re: Sarajevo shoping
Cmoljo, nećeš vjerovati imaš u knjižarama svjetlost - od vječne vatre kad ideš prema BBI s lijeve strane, prva je knjižara s knjigama e u drugoj, gdje su zezancije ono teke, olovke i razne điđe,Chmoljo wrote:gdje u ovom gradu mogu kupiti fin kišobran, da nije mrtvi kineski fuš, ali da nije ni žara koju sam vidio u Carpissi od 45 KM.
imaš stalak sa Tom Tailor kišobranima, ima muških i ženskih manjih na rasklapanje i većih od 15 do 30 maraka su
Jednostavni kišobrani u bojama, ( od sive, tamno plave, itd... samo malim slovima piše tom tailor
odmah čim uđeš ima stalak poseban sa kišobranima...
A za lagane muške jakne probaj naći u Sport Life-u radnji prekoputa Tržnica Sarajevo
-
rudy81
#4168 Re: Sarajevo shoping
zna biti lijepih u Mercatoru na Socijalnom... standarni i oni mali na rasklapnje. cijene isto pristojneChmoljo wrote:gdje u ovom gradu mogu kupiti fin kišobran, da nije mrtvi kineski fuš, ali da nije ni žara koju sam vidio u Carpissi od 45 KM.
-
delirium.sa
#4169 Re: Sarajevo shoping
Ja sam u Lindexu kupila jedan za petnestak maraka i još radi 
- leki hz
#4170 Re: Sarajevo shoping
E ove tom taylor ne bih baš preporučila, imala sam i kvalitet je 0 bodova, polomio se sav poslije 3 upotrebe, ja sam nedavno kupila u tiffany-u, moj je sa leopard motivomzamzija wrote:Cmoljo, nećeš vjerovati imaš u knjižarama svjetlost - od vječne vatre kad ideš prema BBI s lijeve strane, prva je knjižara s knjigama e u drugoj, gdje su zezancije ono teke, olovke i razne điđe,Chmoljo wrote:gdje u ovom gradu mogu kupiti fin kišobran, da nije mrtvi kineski fuš, ali da nije ni žara koju sam vidio u Carpissi od 45 KM.
imaš stalak sa Tom Tailor kišobranima, ima muških i ženskih manjih na rasklapanje i većih od 15 do 30 maraka su
Jednostavni kišobrani u bojama, ( od sive, tamno plave, itd... samo malim slovima piše tom tailor
A za lagane muške jakne probaj naći u Sport Life-u radnji prekoputa Tržnica Sarajevo
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#4171 Re: Sarajevo shoping
sport lajf mi je tarabazamzija wrote:
Cmoljo, nećeš vjerovati imaš u knjižarama svjetlost - od vječne vatre kad ideš prema BBI s lijeve strane, prva je knjižara s knjigama e u drugoj, gdje su zezancije ono teke, olovke i razne điđe,
svjetlost mi nikad ne bi pala na pamet, da ne povjeruješ. hvala u svakom slučaju
gdje je tiffany?
- leki hz
#4172 Re: Sarajevo shoping
Tiffany ima u Robotu na socijalnom, Robot hrasno i u Mercatoru na ilidžiChmoljo wrote:sport lajf mi je tarabazamzija wrote:
Cmoljo, nećeš vjerovati imaš u knjižarama svjetlost - od vječne vatre kad ideš prema BBI s lijeve strane, prva je knjižara s knjigama e u drugoj, gdje su zezancije ono teke, olovke i razne điđe,
svjetlost mi nikad ne bi pala na pamet, da ne povjeruješ. hvala u svakom slučaju
gdje je tiffany?
- zmajadaH
#4173 Re: Sarajevo shoping
U tiffany-u moze se naletiti na fine stvarčice iz radnji H&M C&A i Tchibo.Često znaju kad ostane par artikala da fino spuste cijenu.
Par puta vidjeh i neke džidže iz IKEA.
Par puta vidjeh i neke džidže iz IKEA.
- smasma
#4174 Re: Sarajevo shoping
gdje da kupim strukirano odijelo? Gledao sam samo u Cesar's. Cijena oko 500,600 km. I svidjelo mi se
Dok nisam kupio, gdje jos da pogledam?
- Nisrin
#4175 Re: Sarajevo shoping
smasma wrote:gdje da kupim strukirano odijelo? Gledao sam samo u Cesar's. Cijena oko 500,600 km. I svidjelo mi seDok nisam kupio, gdje jos da pogledam?
Granoff, duplo jeftinije, a kvalitet je! Pogledaj i u Nicolas'u, tamo kod hotela Central...