Radojičić: Zaključke ne treba mijenjati
09.06.2009. 18:44
Većina parlamentarnih stranaka u Republici Srpskoj (RS) smatra da ne treba ništa mijenjati u vezi sa zaključcima parlamenta Srpske o prenošenju nadležnosti sa RS na BiH, izjavio je predsjednik Narodne skupštine RS Igor Radojičić.
"Bilo je konsultacija političkih partija, znači ne zvaničnih sastanka, i još je namjera da se održi jedinstven stav, s ozbirom na to da sve partije koje su učestvovale u donošenju zaključaka, i dalje smatraju da oni nemaju antidejtonski i antiustavni karakter, niti da su bili motivisani takvom namjerom", rekao je Radojičić novinarima u Banjaluci.
Milorad Dodik ALL ABOUT
-
dallton
#4151 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ima i ona njegova cuvena mojsijevska recenica "izvest cu svoj narod iz BiH"...interesantno kako je on to rekao, nije rekao "otcijepiti cemo se ili nesto slicno"...treba poster napraviti ono dodo ko mojsiju, drina se otvara, narod na traktorima i ispod napisati - izlazak srba iz ropstva...
- vee-jay
#4152 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
bilo kako bilo -> ako 11.06 inzko ne preuzme odgovornost mozemo i njega i citavu mz zauvijek halaliti... ovako kako stvari stoje, po danasnjim izjavama dode i co., inzko gubi utakmicu...
-
dallton
#4153 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
mislim da ce inckov eventualni poraz u utakmici s dodom biti vrlo koristan poraz....vee-jay wrote:bilo kako bilo -> ako 11.06 inzko ne preuzme odgovornost mozemo i njega i citavu mz zauvijek halaliti... ovako kako stvari stoje, po danasnjim izjavama dode i co., inzko gubi utakmicu...
- tamara*
#4154 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Možeš li napisati šta si mislio ovim...dallton wrote:mislim da ce inckov eventualni poraz u utakmici s dodom biti vrlo koristan poraz....vee-jay wrote:bilo kako bilo -> ako 11.06 inzko ne preuzme odgovornost mozemo i njega i citavu mz zauvijek halaliti... ovako kako stvari stoje, po danasnjim izjavama dode i co., inzko gubi utakmicu...
-
dallton
#4155 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ne mogu ...- samo znam da ce biti vrlo koristan poraz, kao sto ce uskoro postati jasno svima....zlatne kasike iste one koje su mi rekle da ce incko biti VPtamara* wrote:Možeš li napisati šta si mislio ovim...dallton wrote:mislim da ce inckov eventualni poraz u utakmici s dodom biti vrlo koristan poraz....vee-jay wrote:bilo kako bilo -> ako 11.06 inzko ne preuzme odgovornost mozemo i njega i citavu mz zauvijek halaliti... ovako kako stvari stoje, po danasnjim izjavama dode i co., inzko gubi utakmicu...
-
Orbini
#4156 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Bio bi to i konacan porez Dejtonskog uredjenja i poraz zapadne diplomatije. Pitanje je samo sta poslije? Nesto ne vjerujem u politici da se kaznjavaju neposlusni i bezobrazni,.. obicno se gleda najjeftinije rjesenje.dallton wrote:mislim da ce inckov eventualni poraz u utakmici s dodom biti vrlo koristan poraz....vee-jay wrote:bilo kako bilo -> ako 11.06 inzko ne preuzme odgovornost mozemo i njega i citavu mz zauvijek halaliti... ovako kako stvari stoje, po danasnjim izjavama dode i co., inzko gubi utakmicu...
- tamara*
#4157 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ovdje ima dosta hrabrijih od tebe i pišu otvoreno, odnosno već su uglavnom svi napisali.dallton wrote:ne mogu ...- samo znam da ce biti vrlo koristan poraz, kao sto ce uskoro postati jasno svimatamara* wrote:Možeš li napisati šta si mislio ovim...dallton wrote: mislim da ce inckov eventualni poraz u utakmici s dodom biti vrlo koristan poraz....
- kiky
#4158 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
nije mi jasno jedno ...
zašto je gregorian the supervizor pritisno zaštitarske agincije radi obavještajnog rada ...
njegov prevodilac je iz srbije ....
navodno student iz loznice ... ( more domicilnih prevodilaca zjapi bez posla
)
pošto gregor the superV završi posao i ode ovog " studenta iz loznice " čeka posao u beogradu u srbijanskom mup-u ...
šta mislite kako dobro čovjek mora da prevodi pa dobije dobije posao u mup-u ...
( pitanje je i šta studira )

zašto je gregorian the supervizor pritisno zaštitarske agincije radi obavještajnog rada ...
njegov prevodilac je iz srbije ....
navodno student iz loznice ... ( more domicilnih prevodilaca zjapi bez posla
pošto gregor the superV završi posao i ode ovog " studenta iz loznice " čeka posao u beogradu u srbijanskom mup-u ...
šta mislite kako dobro čovjek mora da prevodi pa dobije dobije posao u mup-u ...
( pitanje je i šta studira )
-
ekvivalent
#4159 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
mislio je da u ovakvoj situaciji nije moguce izvuci nepolvoljan rezultat za drzavutamara* wrote:Možeš li napisati šta si mislio ovim...dallton wrote:mislim da ce inckov eventualni poraz u utakmici s dodom biti vrlo koristan poraz....vee-jay wrote:bilo kako bilo -> ako 11.06 inzko ne preuzme odgovornost mozemo i njega i citavu mz zauvijek halaliti... ovako kako stvari stoje, po danasnjim izjavama dode i co., inzko gubi utakmicu...
kako god okrenes dodikovi secesionisti gube
osim ako ne stisnu pa ne naprave posljednji potez
a tek onda gube
sve
- Socijalista
#4160 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
bojim se da se nece nista desiti, ako Incko upotrijebi ili ne upotrijebi Bonske...
-
ekvivalent
#4161 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
hoceSocijalista wrote:bojim se da se nece nista desiti, ako Incko upotrijebi ili ne upotrijebi Bonske...
dodik ce u zatvor
osim ako ne utekne na dedinje par sekundi prije dolaska momaka u crnom
- kiky
#4162 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ljudi moji ...
ako dosad nije jasno ko je i šta je problem u bih onda neznam kad če bit ...
jasno je i šta treba radit i ko treba radit ....
ostaje da čekamo taj famozni 11.06.
osim ako sipa nema neke ranije termine ....

- Socijalista
#4163 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
kiky wrote:ljudi moji ...
mislim da ce biti opet neko osrednje rijesenje, kao i uvijek...nemamo se mi cemu nadati.
-
ekvivalent
#4164 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
osrednje rjesenje je ustvari bez rjesenja...
moguce da ovako samo utvrdjuju teren pred nastavak dogovora oko ustavnih promjena
moguce da su smjene dzonke i jovicica samo dimna bomba javnosti koja treba da misli da incko nesto radi
mozda su cak i probni baloni ova ponovna koristenja bonskih ovlasti...
mada je najblize realnosti priprema terena za momke iz sipe
trebao bi lukasenko trenirat
valja se pogurat s tenkovima
moguce da ovako samo utvrdjuju teren pred nastavak dogovora oko ustavnih promjena
moguce da su smjene dzonke i jovicica samo dimna bomba javnosti koja treba da misli da incko nesto radi
mozda su cak i probni baloni ova ponovna koristenja bonskih ovlasti...
mada je najblize realnosti priprema terena za momke iz sipe
trebao bi lukasenko trenirat
valja se pogurat s tenkovima
- Hunkar
#4165 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ne bi se ronhill ovako ponasao da nema povoljan vjetar iza ledja ... hmm ... bas me zanima sta ce na kraju ispasti ...

- nuernberg
#4166 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
drugar nece se nista desiti ,ako se desi pljuni mi usta,,,ekvivalent wrote:hoceSocijalista wrote:bojim se da se nece nista desiti, ako Incko upotrijebi ili ne upotrijebi Bonske...
dodik ce u zatvor
osim ako ne utekne na dedinje par sekundi prije dolaska momaka u crnom
- Socijalista
#4167 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mileta je stisnulo, ako ne prihvati ponistenje zakljucaka, krece protiv OHR-a, ako prihvati zakljucke-onda gubi rejting u RS-u, pa ce potom biti napadnut od RS opozicije, hmm...jos SIPA pa te tuzbe, pa... nesto se tu mulja debelo.
-
ekvivalent
#4168 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
hm povoljnog vjetra nemaHunkar wrote:ne bi se ronhill ovako ponasao da nema povoljan vjetar iza ledja ... hmm ... bas me zanima sta ce na kraju ispasti ...![]()
sve je ovo blef,jeftini pokeraski blef
jer se kasa ispraznila,
sva ova frtutma je samo mazanje ociju srbima u manjem entitetu
bice pa principu jesmo gladni ali zato nas mile handri balije iz sarajeva i vas dunjaluk
- nuernberg
#4169 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ekvivalent wrote:hm povoljnog vjetra nemaHunkar wrote:ne bi se ronhill ovako ponasao da nema povoljan vjetar iza ledja ... hmm ... bas me zanima sta ce na kraju ispasti ...![]()
jer se kasa ispraznila,
bice pa principu jesmo gladni ali zato nas mile handri balije iz sarajeva i vas dunjaluk
E bas ta kasa kada se isprazni bice pokrali nam ovi iz Federacije....... PDV i bla bla bla bla
Napravice pricu da ce taj nepismeni narod u manjem entitetu da mu vjeruje...
- armin071
#4170 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mozete vi pricati sta hocete, ali DoDo je zarad svoje g.zice spreman da u BiH napravi ratno stanje. Nemojte samo opet govoriti da se vise nikom ne ratuje kad znate da u PC uvijek ima jedno "malo stado" koje ce uvijek da mekece onako kako im to "pastir" naredi. Zna vec tacno i koje floskule kod "ovaca" pale. "srpska svetinja","ugrozenost srba", "srpsko vekovno pravo", "otrgnuti od matice", "prijetnja od vehabija i dzihada", "svi protiv srba", "nebeski narod", "osudjeni na pobedu",,,,, ma citav jedan rijecnik. Svake sedmice izvlaci po jednu i tako u nedogled. I ´92 su govorili da jedan psihijatar nema teorije da posvadja dojucerasnje komsije pa sta se desi.. Istorija se u Bosni ponavlja i to je tako i to ne moze promjeniti ni EU ni Incko ni Amerika. Samo je pitanje da li bi moguci novi ratni sukobi opet zavrsili bez pobjednika?? To pitanje muci i Dodu i EU i Ameriku.. Jer ako Dodo popusti i ako se narod pocne vracati i ako se izgubi etnicki cista teritorija onda se djaba ratovalo, gledano sa srpske strane i takav lapsus Dodi nebi niko u PC oprostio. On je toga svjesta, fotelja je draga, para do neba i zato i ne cudi ovakav njegov stav. Dok je njemu njegovih "ovaca" ne treba njemu ni Rusija ni Amerika a ni EU.ekvivalent wrote:hm povoljnog vjetra nemaHunkar wrote:ne bi se ronhill ovako ponasao da nema povoljan vjetar iza ledja ... hmm ... bas me zanima sta ce na kraju ispasti ...![]()
jer se kasa ispraznila,
-
ekvivalent
#4171 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
pa to i jeste cilj
da ih dodik povede
samo je pitanje dokle bi stigli
pod jednu krusku haman
dodik je nabolje sto se ovoj drzavi desilo
da ih dodik povede
pod jednu krusku haman
-
Bandierra Rossa
#4172 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ne mogu da vjerujem.
170 strana o tako nevažnom čovjeku...
170 strana o tako nevažnom čovjeku...
- armin071
#4173 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sve je to bajno, ali jesi li ti spreman zrtvovati se(sve i da znas da ce PC nestati)?? I da ti opet sutra dodju na vlast Brankovici, Silajdzici, Lagumdzije koje bi te krale kao i sada. Mislis li da bi se borci Armije BiH ponovo tako uvukli u sukob kada su vidjeli sta su postali nakon ovoga rata(mahom socijalni slucajevi). I opet sve i da pobjede sta onda?? Opet svi na svoje opet mjesano opet srbi glasaju za svoje nacionalne stranke, muslimani za svoje, hrvati za svoje i onda tamo neke 2060 referendumi i eto ga opet neki Karadzic junior i tako u nedogled.... Gordijev cvor.ekvivalent wrote:pa to i jeste cilj
da ih dodik povede
pod jednu krusku haman
- kiky
#4174 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
bit če veselo ....
ja se iskreno nadam da je država spremna da prekine blokadu i da reaguje ako ohr doživi kolaps ...
niko to drugi neče rješavat za nas ...
a i bio bi red da bih svoj problem riješi sama ...
ja se iskreno nadam da je država spremna da prekine blokadu i da reaguje ako ohr doživi kolaps ...
niko to drugi neče rješavat za nas ...
a i bio bi red da bih svoj problem riješi sama ...
- daxt
#4175 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
pa nije sarajevo tako idilicno, saonim silnim vehabijama ne deluje nesto multietnicki a?armin071 wrote:Mozete vi pricati sta hocete, ali DoDo je zarad svoje g.zice spreman da u BiH napravi ratno stanje. Nemojte samo opet govoriti da se vise nikom ne ratuje kad znate da u PC uvijek ima jedno "malo stado" koje ce uvijek da mekece onako kako im to "pastir" naredi. Zna vec tacno i koje floskule kod "ovaca" pale. "srpska svetinja","ugrozenost srba", "srpsko vekovno pravo", "otrgnuti od matice", "prijetnja od vehabija i dzihada", "svi protiv srba", "nebeski narod", "osudjeni na pobedu",,,,, ma citav jedan rijecnik. Svake sedmice izvlaci po jednu i tako u nedogled. I ´92 su govorili da jedan psihijatar nema teorije da posvadja dojucerasnje komsije pa sta se desi.. Istorija se u Bosni ponavlja i to je tako i to ne moze promjeniti ni EU ni Incko ni Amerika. Samo je pitanje da li bi moguci novi ratni sukobi opet zavrsili bez pobjednika?? To pitanje muci i Dodu i EU i Ameriku.. Jer ako Dodo popusti i ako se narod pocne vracati i ako se izgubi etnicki cista teritorija onda se djaba ratovalo, gledano sa srpske strane i takav lapsus Dodi nebi niko u PC oprostio. On je toga svjesta, fotelja je draga, para do neba i zato i ne cudi ovakav njegov stav. Dok je njemu njegovih "ovaca" ne treba njemu ni Rusija ni Amerika a ni EU.ekvivalent wrote:hm povoljnog vjetra nemaHunkar wrote:ne bi se ronhill ovako ponasao da nema povoljan vjetar iza ledja ... hmm ... bas me zanima sta ce na kraju ispasti ...![]()
jer se kasa ispraznila,