BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
zlajapravaraja
#4151 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ja cim sam cuo da mu Jagodic salje poziv, odmah sam pomislio da nam cini medvjedju uslugu

-
polovka
#4152 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Oklen ti je ovajNuken wrote:Sad rekoše na RTL-u da je Alen odlučio da će igrati za `rvate.Msm da je BiH izgubila još jednog dragulja.Ništa,idemo dalje..Ima Bosna još"Alena"koji će jednog dana zamijeniti Džeku,Misimovića,Pijanića
Inače, mislim da će taj mali uz ovu pompu oko njega polako početi da propada.Dijete od 16 godina, a svaki dan tema dana što žute što sportske štampe, ne valja nikako
Da je pametan zaigrati za Kanadu i vozdra svima
-
Nuken
#4153 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Kada sam pisao post mislio sam na http://bs.wikipedia.org/wiki/Miralem_Pjani%C4%87..polovka wrote:Oklen ti je ovajNuken wrote:Sad rekoše na RTL-u da je Alen odlučio da će igrati za `rvate.Msm da je BiH izgubila još jednog dragulja.Ništa,idemo dalje..Ima Bosna još"Alena"koji će jednog dana zamijeniti Džeku,Misimovića,Pijanića?
Inače, mislim da će taj mali uz ovu pompu oko njega polako početi da propada.Dijete od 16 godina, a svaki dan tema dana što žute što sportske štampe, ne valja nikako![]()
Da je pametan zaigrati za Kanadu i vozdra svima
Greška..Sad primjetih
- medo28
#4154 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
X na post. Ništa on nije odlučio...ja imam osječaj da on ima želju igrati za BIH samo če se to teško izvesti jer kao prvo sumnjam da bi ga Mamić samo tako pustio i faktički ga drži u šaci i on je prljav igrač znači može mu uvjetovati igranje ili kasnije prodaju samo da igra za cro... gledajte samo šta radi Eduardu. Ali ja se ipak nadam da idemo u Brazil sa Alenomstokton wrote:Opet ista priča, pa ljudi moji dok god iz njegovih usta se ne čuje za koga će igrat nije gotovo.
Jebo hrvatske medije nek pišu šta hoće ali bi i naši mediji se trebali uključit u ovu prljavu igru.
A ne oni samo prenose šta je neki anamo rvat izjavio.
- Murat Sabanovic
#4155 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
eh ,da je nama grcku dobiti i mlatnuti 2 puta slovake!
- and
#4156 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
što nam čini medvjeđu uslugu?nek se dečko fino izjasni kako se osjeća .ima još 5 godina da promijeni odluku iako bude igrao za hrvate.a ako želi odmah da igra za domovinu,bujrum.da ne bude nije me niko zvao ko ono švedsko smećezlajapravaraja wrote:Ja cim sam cuo da mu Jagodic salje poziv, odmah sam pomislio da nam cini medvjedju uslugu![]()
- It_is_a_Leclerc
#4157 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Hoće mali igrati za nas ? Neće.
Prema tome, u mojim očima, između srednjoevropske vjeverice i tog Alena Halilovića, nema razlike. Nit me briga za jedno, nit za drugo.
Doduše, malo me iritiraju mediji koji od tog lika bukvalno prave Messija, a, prema ocjenama nezavisnih stručnjaka, tek je iznadprosječan. Prema tome, nema nekog velikog razloga za tugu.
Prema tome, u mojim očima, između srednjoevropske vjeverice i tog Alena Halilovića, nema razlike. Nit me briga za jedno, nit za drugo.
Doduše, malo me iritiraju mediji koji od tog lika bukvalno prave Messija, a, prema ocjenama nezavisnih stručnjaka, tek je iznadprosječan. Prema tome, nema nekog velikog razloga za tugu.
-
stokton
#4158 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Pa normalno da neće igrat za vas nego za JEDNU JEDINU ha jaIt_is_a_Leclerc wrote:Hoće mali igrati za nas ? Neće.
ko i babo mu - fortaleza
#4159 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Neće ti se ta želja ispuniti, ako Hrvatska i Portugal odu u dodatne kvalifikacije ne mogu igrati međusobno jer bi obje reprezentacije bile nositelji.shake69 wrote:O tome sam vec pisao na isti nacin. Lose smo ovo odigrali, iako ponavljam, nista ovo nije gotovo dok djecak ne odigra za A reprezentaciju neke od zemalja. Da je on takav 'Hrvat' on ne bi ni imao dileme oko 'kockastih'.
Tek sada treba navijati za Belgiju a da onda u barazu izvuku - Portugal, recimo.
- Charuga
- Globalni moderator
#4160 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Pojedinci su pogresno skrenuli i odveli temu gdje ne treba! Postove sam izbrisao jer im tu nije mjesto! Ako se opet povuce tema o "Ustasama" i "balijama" morat cemo uvoditi sankcije ... 
-
Mr.Penguin
#4161 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Božo Sušec:
"Prvo moram spomenuti medijsku hajku oko tog mladog dečka. Izrazit ću se slikovito i reći da je to žurnalistička nogometna pedofilija. To je jako ružno što se radi tom dječaku. Meni je Alen super drag i simpatičan, po svemu normalan i razuman, ali treba biti strašno jak da se izdrži to što se njemu radi. On mora igrati protiv PSG-a? Pa normalno da ne mora! A da ne govorim o onoj slici na kojoj se rukuje s Ibrahimovićem, gromadom od čovjeka s toliko mišića na sebi i dečko koji još nije stasao i koga netko može bez problema pokupiti na terenu i ozlijediti, pa da ne daj bože mora već na startu završiti karijeru. Kao najveći problem prikazano je to što nije igrao više u toj utakmici, i to samo zato jer se htjelo da bude u izlogu, da ga vidi i kupi neki bigati šeik. Zar ćemo stvarno prodavati nogometne fetuse? To je za mene kraj nogometa", izjavio je popularni tv-komentator.
"Prvo moram spomenuti medijsku hajku oko tog mladog dečka. Izrazit ću se slikovito i reći da je to žurnalistička nogometna pedofilija. To je jako ružno što se radi tom dječaku. Meni je Alen super drag i simpatičan, po svemu normalan i razuman, ali treba biti strašno jak da se izdrži to što se njemu radi. On mora igrati protiv PSG-a? Pa normalno da ne mora! A da ne govorim o onoj slici na kojoj se rukuje s Ibrahimovićem, gromadom od čovjeka s toliko mišića na sebi i dečko koji još nije stasao i koga netko može bez problema pokupiti na terenu i ozlijediti, pa da ne daj bože mora već na startu završiti karijeru. Kao najveći problem prikazano je to što nije igrao više u toj utakmici, i to samo zato jer se htjelo da bude u izlogu, da ga vidi i kupi neki bigati šeik. Zar ćemo stvarno prodavati nogometne fetuse? To je za mene kraj nogometa", izjavio je popularni tv-komentator.
- shake69
#4162 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Mr.Penguin wrote:Božo Sušec:
-
šega
- jeza u ledja
#4164 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Genijalno!!Mr.Penguin wrote:Božo Sušec:
- Tkd
#4165 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Božo Sušec je legendarni komentator. Svaku utakmicu koju prenosi je vrhunski odrađeno. Ako je to baš tako izjavio onda svaka čast 
- noiserr
#4166 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Razlozi sbog kojih mislim da ce Alen igrati za BiH:
- Otac je vec rekao da ce igrati za BiH, pa su ga suspendovali sa posla kao trener kadeta u Dinamu. I sad govori Alen ce to sam odluciti.
- Da ce igrati za Hrvatsku zasto bi onda cekao da se "odluci"? Niko iz Bosne ne vrsi pritisak na njega. Mi bi ga rado prihvatili, ali tu nema nikakvog pritiska.
- U intervju sa hrvatskom novinarkom je rekao da se druzi "sa svojim bosancem".
- Sto znaci da se osjeca kao Bosanac, jos mu oca i familiju zlostavljaju zbog toga.
Halilovici se boje problema kad se Alen izjasni da igra za BiH, sto je normalno, zato cekaju.
- Otac je vec rekao da ce igrati za BiH, pa su ga suspendovali sa posla kao trener kadeta u Dinamu. I sad govori Alen ce to sam odluciti.
- Da ce igrati za Hrvatsku zasto bi onda cekao da se "odluci"? Niko iz Bosne ne vrsi pritisak na njega. Mi bi ga rado prihvatili, ali tu nema nikakvog pritiska.
- U intervju sa hrvatskom novinarkom je rekao da se druzi "sa svojim bosancem".
- Sto znaci da se osjeca kao Bosanac, jos mu oca i familiju zlostavljaju zbog toga.
Halilovici se boje problema kad se Alen izjasni da igra za BiH, sto je normalno, zato cekaju.
- Ja_Ja
#4167 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Mi nemamo apsolutno nikakvo pravo da polazemo nade da bi taj malac mogao za nas da zaigra. On je Hrvat, rodjen je u Hrvatskoj, sve mu je tamo i jedina veza sa BiH mu je stari koji je opet prvo igrao za Hrvate pa tek onda za nas. I ono najvaznije jeste da je mali tek poceo pikati loptu i da jos ima mnogo pure da pojede da nesto toliko golemo uradi da covjek moze reci da je uspio. Ovo do sada je novinarsko izivljavanje nad nekim klinjom.
- BHF_Manijak
#4168 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
A ja, kao silni igraci iz BiH koji su zaigrali za Hrvatsku su imali strasne veze sa Hrvatskom, sva im pokoljenja iz Hrvatske...
Daj ba uozbilji se.
- kokuz_sa
#4169 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
koji je qrac onda bioJa_Ja wrote:Mi nemamo apsolutno nikakvo pravo da polazemo nade da bi taj malac mogao za nas da zaigra. On je Hrvat, rodjen je u Hrvatskoj, sve mu je tamo i jedina veza sa BiH mu je stari koji je opet prvo igrao za Hrvate pa tek onda za nas. I ono najvaznije jeste da je mali tek poceo pikati loptu i da jos ima mnogo pure da pojede da nesto toliko golemo uradi da covjek moze reci da je uspio. Ovo do sada je novinarsko izivljavanje nad nekim klinjom.
Boris Živković rodjen u zivinicama
ili mario stanic rodjen u sred sarajeva
pa su igrali za hrvate
kakvo li su to oni imali pravo na to sto su ih tamo odveli da igraju?
pa imas i bracu kovac..rodjeni u berlinu od rotitelja bosanaca katolicke vjeroispovjesti ..a igrali za hrvate
ps: imali su Ciru koji ih je oteo od nas
- Muhamed Đakmić
#4170 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Imamo i mi Misketa, Bajramovića, Spahića i slične primjere.
-
korumpirani drot
#4171 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Genijalno!!Mr.Penguin wrote:Božo Sušec:
-
stokton
#4172 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Što me nerviraju ovi indijanci, odakle više izlaze, čuj mi nemamo pravo da se nadamo 
Šta sad se ne bi se smijeli ni nadat
Najviše zbog ovakvih dušmana bi volio da mali zaigra za nas pa da pocrkaju od muke
Šta sad se ne bi se smijeli ni nadat
Najviše zbog ovakvih dušmana bi volio da mali zaigra za nas pa da pocrkaju od muke

- Pitar s Kariba
#4173 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Vidjeh sad ovaj članak o Ademu Ljajiću pa reko' je li iko njega spominjao? Naša himna svakako nema tekst, taman bi mu dobro došlo, a i nama bi on 
- jeza u ledja
#4174 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Imali su hrvatski pasos.BHF_Manijak wrote:A ja, kao silni igraci iz BiH koji su zaigrali za Hrvatsku su imali strasne veze sa Hrvatskom, sva im pokoljenja iz Hrvatske...Daj ba uozbilji se.
Uostalom, boga pitaj kako to FIFA odlucuje. Mi smo bili specijalan slucaj jer se jedna zemlja raspala na vise zemalja.
-
todd_smith
#4175 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Medunjanin 2 gola vec 40-ta minuta