mirash wrote:
sine, avaz je mladomuslimansko glasilo. sdp je podrzavao u trenutku kada je edhem bicarkcic poslao finansijsku policiju u avaz. tada i samo tada.
sta uopste zelis raci sa tim mladomuslimansko glasilo..ja kao musliman nebi imao nista protiv i da jest..kakve veze ima..jel zelis da povezes to kao da ja ne mogu biti multietnicar il sta..i kazem ti kao i u svakom biznisu tako i u avazu ta firma je njegov hljeb i njegova zarada i normalno da je i on ganjao interes i prilagodjavao se sitvaciji..
sto se tice koalicije sa sdp-om.... cije koalicije sa sdp-om?
ma ne sikiraj se ajd dogovorit cemo se nekako

cemu frka..

doduse ako si sa tuzlanskog kantona vjerovatno cemo za dom naroda glasati oba za SDP:) nijanse su na drugim nivoima
i mojne mi tih uopstavanja tipa tako je svudje u svijetu...
a nije..?pa svake novine kad otvoris mozes nakon par stranica znati jesu li lijevo il desno..
u civilizovanim drzavama sa demokratskom tradicijom postoji lijevo orijentisana i desno orijentisana stampa. babe i zabe se ne mijesaju.
pa sta hoces da kazes..kao prvo mi nismo bas neka zemlja s demokratskom tradicijom..a kao drugo usljed nedoraslosti te tradicije mi i dalje mozemo skontati koji kod nas na koju stranu vuku..zna se koji su mediji za desno a koji za lijevo..
Chmoljo wrote:Comrad wrote:OK, sdp-ovac si onda.
Svejedno, ionako cete u koaliciju sa Fahrom.

jesi siguran?

hocemo,hocemo cmoljo

udruzenim snagama cemo napraviti u svim gradovima BIH po jedan Avaz Twist

)
oko stolica cemo se dogovoriti

vi nama par ministarski stolica,mi vama avaz da puse u ledja i ne skide nas s vlasti niko narednih 20 godina
Socijaldemokratski savez za bol
ju buducnost