Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
vala kad mogu cekat' game of thrones po skoro godinu dana mogu i originals nekoliko mjeseci
i da, definitivno mi je klaus omiljeni lik u ovoj sezoni koja je inace sranje i limunada... ocekivala sam vise
mozda bude nesto od onog mucenja elena al i to sumnjam...
kakavdanakneiskustvu wrote:mala gledanost,je li to bio razlog naglog prekida snimanja heroja?
Jucer je bilo u The big bang seriji :
Sheldon : "..Buffy the Vampire Slayer continued on as a comic book. Heroes gradually lowered the quality season by season, till we were grateful it ended."
VenomousV wrote:
pise zvanicno
fall 2014
Super, ja gledala samo na imdb. Meni je Klaus dobar otkad se pojavio
Joker88 wrote:Jucer je bilo u The big bang seriji :
Sheldon : "..Buffy the Vampire Slayer continued on as a comic book. Heroes gradually lowered the quality season by season, till we were grateful it ended."
Joj oplak'o sam na ovo, baciše diss na Heroese jbt
kakavdanakneiskustvu wrote:mala gledanost,je li to bio razlog naglog prekida snimanja heroja?
Jucer je bilo u The big bang seriji :
VenomousV wrote:vala kad mogu cekat' game of thrones po skoro godinu dana mogu i originals nekoliko mjeseci
i da, definitivno mi je klaus omiljeni lik u ovoj sezoni koja je inace sranje i limunada... ocekivala sam vise
mozda bude nesto od onog mucenja elena al i to sumnjam...
Morao sam izaci iz grupe game of thrones na fb da zaboravim barem malo na vrijeme
Jos 4 epizode Flash Forward i kraj. Fakat ne mogu da vjerujem da ova serije nije dobila duze od jedne sezone, kad znamo kakve bljuvotine od serije dobiju i po vise (npr Gossip Girl, One Tre Hill, Glee i slicne idiotske limunade). Ne mogu da skontam kako ameri nekad razmisljaju, majke mi ne mogu.
Anyway, je li ko gledo Jericho? Valja li cemu, vidim ima malo misterije?
EmirSioux89 wrote:Jel neko izgledo 4, 5 sezonu Mentalista posto u 3. sezoni on ubija "Red Jhona" a ima jos 2 sezone serije pa me zanima da li je ovo pravi Red Jhon
Point. wrote:Jos 4 epizode Flash Forward i kraj. Fakat ne mogu da vjerujem da ova serije nije dobila duze od jedne sezone, kad znamo kakve bljuvotine od serije dobiju i po vise (npr Gossip Girl, One Tre Hill, Glee i slicne idiotske limunade). Ne mogu da skontam kako ameri nekad razmisljaju, majke mi ne mogu.
Anyway, je li ko gledo Jericho? Valja li cemu, vidim ima malo misterije?
flešforvard
pa gluma je katastrofa (nije da mi smeta) priča je razvučena... smaraju i ne idu nikud