Ljubav je....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- brad90
- Location: DVASPORTA.BA DALEKO NAJOZBILJNIJI FORUM NA NEBU INTERNETA
#4151 Re: Ljubav je....
EMAJTI
- Ramzess Veliki
#4152 Re: Ljubav je....
Ma samo se razvedeš pa ispočetka.tiranosaur wrote:da li se ljubav uopste moze ovako objasniti?
onaj osjecaj kada nekog volis,ono ludilo u glavi koje te tjera da radis milion gluposti,iscekivanje susreta ili bilo cega sto se veze za tu osobu....mjesta na kojima ste bili,pjesma koja te asocira na njega...osjecaj da mozes sve i da i ma kakav problem izgleda rjesiv i nebitan..
ko nije bar jednom ludo volio,taj je siromasan u dusi i ne zna zivjeti za nekoga
e da sad malo kontriram- onda se udas za njega pa ti sve ono sto si volio pocne smetati pa bi ga rado ispalio u svemir...tada ludilo s pocetka predje u drugu fazu
- alkalna_baterija
#4153 Re: Ljubav je....
kad dobijem Kinder - surprise kad sam bolesna

- Ramzess Veliki
#4154 Re: Ljubav je....
Ljubav je najprodavaniji marketinški trik. 
- dalalala
#4155 Re: Ljubav je....
Ramzess Veliki wrote:Ljubav je najprodavaniji marketinški trik.
Ko je to tebe razočarao? Da je odma idemo udarat
- Ramzess Veliki
#4156 Re: Ljubav je....
Više njih a i ja njih ...dalalala wrote:Ramzess Veliki wrote:Ljubav je najprodavaniji marketinški trik.
-
tagomago
#4157 Re: Ljubav je....
ima nekih što svaki dan dobiju po kinder surprisealkalna_baterija wrote:kad dobijem Kinder - surprise kad sam bolesna![]()
- Ramzess Veliki
#4158 Re: Ljubav je....
Ali nađe se novih ljubavi.Ramzess Veliki wrote:Više njih a i ja njih ...dalalala wrote:Ramzess Veliki wrote:Ljubav je najprodavaniji marketinški trik.
- divlji vjetar
#4159 Re: Ljubav je....
Sta je ljubav, ne znam jos, dok me strefi, pa cu definiciju naucit napamet.............do tad cu citati
- CaneBos
#4160 Re: Ljubav je....
Zaljubljenost jok jednako LjubavRamzess Veliki wrote:Ma samo se razvedeš pa ispočetka.tiranosaur wrote:da li se ljubav uopste moze ovako objasniti?
onaj osjecaj kada nekog volis,ono ludilo u glavi koje te tjera da radis milion gluposti,iscekivanje susreta ili bilo cega sto se veze za tu osobu....mjesta na kojima ste bili,pjesma koja te asocira na njega...osjecaj da mozes sve i da i ma kakav problem izgleda rjesiv i nebitan..
ko nije bar jednom ludo volio,taj je siromasan u dusi i ne zna zivjeti za nekoga
e da sad malo kontriram- onda se udas za njega pa ti sve ono sto si volio pocne smetati pa bi ga rado ispalio u svemir...tada ludilo s pocetka predje u drugu fazu
I jedno i drugo egzistiraju na razlicitim emotivnim frekvencijama..
Ako biram, radije cu zaljubljenost svaki treci mjesec, nego ljubav za cijeli zivot..hihiii..veselije je zar ne
- Ramzess Veliki
#4161 Re: Ljubav je....
Čitaš me trenutno.CaneBos wrote:
Zaljubljenost jok jednako Ljubav
Ako biram, radije cu zaljubljenost svaki treci mjesec, nego ljubav za cijeli zivot..hihiii..veselije je zar ne
Ipak, istina je da svi želimo onu ljubav koju su opisali pjesnici. Ali je malo takvih onečišćenih duša koje su voljne srce izgarati za jednu osobu sve svoje postojanje.
- CaneBos
#4162 Re: Ljubav je....
Vidis simptomaticno je da si rekao oneciscenih dusa, umjesto ludaka.Ramzess Veliki wrote:Čitaš me trenutno.CaneBos wrote:
Ako biram, radije cu zaljubljenost svaki treci mjesec, nego ljubav za cijeli zivot..hihiii..veselije je zar neUzročno posljedično stanje kad nisi našao što si tražio pa rupe u sebi krpiš emotivnim zakrpama.
Ipak, istina je da svi želimo onu ljubav koju su opisali pjesnici. Ali je malo takvih onečišćenih duša koje su voljne srce izgarati za jednu osobu sve svoje postojanje.
I see you
- Ramzess Veliki
#4163 Re: Ljubav je....
Ne postoje ludaci, postoje samo jadne povrijeđene, oštećene duše.CaneBos wrote:Vidis simptomaticno je da si rekao oneciscenih dusa, umjesto ludaka.Ramzess Veliki wrote:Čitaš me trenutno.CaneBos wrote:
Ako biram, radije cu zaljubljenost svaki treci mjesec, nego ljubav za cijeli zivot..hihiii..veselije je zar neUzročno posljedično stanje kad nisi našao što si tražio pa rupe u sebi krpiš emotivnim zakrpama.
I see you
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#4164 Re: Ljubav je....
šta će nam Jagomir onda?
- Ramzess Veliki
#4165 Re: Ljubav je....
Za one što navijaju za Saraj'vo.leet wrote:![]()
šta će nam Jagomir onda?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#4166 Re: Ljubav je....
mjera

- ho oponopono
#4167 Re: Ljubav je....
veze s vezom wrote:...kad ti neko pukne samar
...znači pucač šamarčina naprosto pršti od ljubavi... prema sebi jedino!
- ho oponopono
#4168 Re: Odg: Ljubav je....
veze s vezom wrote:Khmho oponopono wrote:veze s vezom wrote:...kad ti neko pukne samar
...znači pucač šamarčina naprosto pršti od ljubavi... prema sebi jedino!
...ništa khm, što se mene tiče dabogda mu se osušila ruka a i ćuna(da prostiš)!
- ho oponopono
#4169 Re: Ljubav je....
veze s vezom wrote:Ali hamida..ali ali ..
ne takav samar ba
...ništa ali!
...pa što ne reče sado-mazo kombinacija!
...hvala nebesima što nismo svi isti!
- Anestezija
#4170 Re: Ljubav je....
Ljubav je kad se cura uda a nije trudna 
- ho oponopono
#4171 Re: Ljubav je....
... ljubav je za mene vrlo ozbiljno pitanje...
ali kada se dajem onda to je do maksimuma pa isto tako i tražim od partnera, ful paket kompletno, strasno, vjerno, ljubomorno i posesivno...u ljubavi tražim dokaze, 100% intenzitet i posvećenost...
...ljubav i erotika su kod mene pak izdignuti do krajnjih granica, pa zato mi seks služi kao barometar za sve predhodno...
...ulazim u vezu po principu brate mili, sve ili ništa...

ali kada se dajem onda to je do maksimuma pa isto tako i tražim od partnera, ful paket kompletno, strasno, vjerno, ljubomorno i posesivno...u ljubavi tražim dokaze, 100% intenzitet i posvećenost...
...ljubav i erotika su kod mene pak izdignuti do krajnjih granica, pa zato mi seks služi kao barometar za sve predhodno...
...ulazim u vezu po principu brate mili, sve ili ništa...
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#4172 Re: Ljubav je....
Anestezija wrote:Ljubav je kad se cura uda a nije trudna
danas vrlo rijetka pojava
- tendzera
#4173 Re: Ljubav je....
"Ljubav je tebi čaša vode, ti je popiješ pa odeš" 
-
nightvision
#4174 Re: Ljubav je....
je li ljubav rijetka pojava? ili je rijetkost da se cura uda a da nije trudna?ladyblue18 wrote:Anestezija wrote:Ljubav je kad se cura uda a nije trudna![]()
![]()
![]()
danas vrlo rijetka pojava
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#4175 Re: Ljubav je....
Ljubav je čišćenje nekim.
Ljubav je nečiji miris, sav izatkan po nama. Tetoviranje maštom. Evo, silazi sumrak, i svet postaje hladniji.
Ti si moj način toplog.
Obući ću te na sebe da se, ovako pokipeo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.
Ljubav je nečiji miris, sav izatkan po nama. Tetoviranje maštom. Evo, silazi sumrak, i svet postaje hladniji.
Ti si moj način toplog.
Obući ću te na sebe da se, ovako pokipeo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.