Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mina_88 wrote:Fakat. Razlika je toliko ocigledna da je bolno gledati. Jednostavno smo losi.
Ma ja ne bih rekao da smo individualno toliko loši, izgleda da ovdje nema ekipe ili ti ga timskog duha. Kako bi i bilo kad Mirza hoće da igra sam, ostali normalno iskuliraju, sad igraj i odbranu sam
Mr. Brightside wrote:Mirza se još traži, u šutu, u poziciji, i jednostavno se mora to istrpiti par tekmi za dobrobit.... razumite to.
Da je Mirza jedini takav, ovdje jedini Zeko trci i bori se, ne kontam isto sto Dzedovica drzi na klupi, momak ima kvalitet da nesto individualno uradi i kada ga ne ide, mada mozda individualno Mirza sam radi za sve .
u kosarku se mnogo bash i ne razumijem i vrlo povrsno sam ukljucen u sve sto se desava, ali ovo sto mirza radi mi ne lici na dobro. lik svaku puca bez rezona, fakat ne kontam. mislim da gore ove trece cetvrtine ne moze, ali evo pocela je i cetvrta
Mina_88 wrote:Ne mogu da vjerujem koliko su nasi igraci lijeni i neinteresovani. Gadna utakmica za gledati...
Ovdje selektor trba jednog od ovih malo boljih protjerati iz reprezentacije da unese malo ozbiljnosti. Ovo nezalaganje je smiješno, nije ovo do kvaliteta
Mina_88 wrote:Ne mogu da vjerujem koliko su nasi igraci lijeni i neinteresovani. Gadna utakmica za gledati...
Ovdje selektor trba jednog od ovih malo boljih protjerati iz reprezentacije da unese malo ozbiljnosti. Ovo nezalaganje je smiješno, nije ovo do kvaliteta
Ma iskreno da vam kazem (i nije samo zbog ove utakmice) ali Aco Petrovic mi uopste ne djeluje kao dobar trener. Mislim da bi Nenad Markovic odradio mnogo bolji posao...
Mina_88 wrote:
Ma iskreno da vam kazem (i nije samo zbog ove utakmice) ali Aco Petrovic mi uopste ne djeluje kao dobar trener. Mislim da bi Nenad Markovic odradio mnogo bolji posao...
Ovo Djedovic sto igra se igra na basketu, a ne na kosarci, neke dugo putujuce lopte sa smijesnim lukom, koje em sto se lahko blokiraju, em sto je jos gore i kada dodju do kosa rijetko udju u isti.
O Teletovicu da ne pricamo, da je htio losiji da bude nije mogao.
Ja sam ugasio stream jer je ovo što sam vidio, jednostavno stravično loše.
Slovenci su nas izkarinđali, ubili puru u nama. Mi smo uspjeli stići na 31.31, a onda su nam rutinski uvalili 10 poena, i ćao đaci. Ovo je sramotno loše izdanje BiH. Nadam se da će se nešto desiti. U protivnom, slijedi borba za 24 mjesto.
It_is_a_Leclerc wrote:Ja sam ugasio stream jer je ovo što sam vidio, jednostavno stravično loše.
Slovenci su nas izkarinđali, ubili puru u nama. Mi smo uspjeli stići na 31.31, a onda su nam rutinski uvalili 10 poena, i ćao đaci. Ovo je sramotno loše izdanje BiH. Nadam se da će se nešto desiti. U protivnom, slijedi borba za 24 mjesto.
Ma i ja sam ugasio, a najgore od svega sto nisu nas Slovenci ni razbili koliko smo lose igrali, moglo je ovo otici i na 30 poena da je to malo kvalitetnija, barem suterski, reprezentacija.
Mina_88 wrote:
Svoj ti poso!
Ne zelim nikog da vrijedjam, zaista. Mnogo volim reprezentaciju, a i Petrovic ima dobre namjere...ali nesto ocigledno ne stima...bolno je ovo bilo za gledati