nosara wrote:Vratili bi je odakle je dosla. Kuku nama...Novak20 wrote:HDZ = vlasnik i 1.100 radnika Violete, po tebi.SaraFina wrote:
Nisu Hrvati=HDZ? Mislim tebi možda jesu, ali meni jok. To što ti želiš predstaviti da ja dehumaniziram hrvatski narod, jer osuđujem politiku HDZ i Dragana Čovića su obične tlapnje dokonog čovjeka.
Tema je osmišljena kao poluga pritiska na HDZ. A ne kao želja da vlasniku Violete ili radnicima "crkne krava".
Oni koji hrane kriminalnu hobotnicu HDZ jedini su koji u ovoj napetoj političkoj situaciji mogu ga i uvjetovati.
Državne firme su odavno podijeljene i u njihovim foteljama sjede podobni HDZ-ovci.
Privatnici i lica s privatnim zastupništvima uz pojavu gubitaka bojkotom, Čovića sigurno mogu prisiliti da se odrekne megalomanskih bolesnih zahtjeva i blokada.
Ko te "hranu taj ti uvjetuje.
Ako nisi pobornik politike HDZ-a, ne vidim zašto bi te bilo što od dosad napisanog pogađalo?![]()
De ti malo o bošnjačkoj kriminalnoj hobotnici. Nisi nikad ništa o tome osim "lako ćemo", a ta hobotnica ima više pipaka od hrvatske.![]()
Da u Austriji na ovakav način pričaš o bojkotu i potrebi uništavanja privatne firme poslali bi ti doktora. U najboljem slučaju.
Austrija je demokratska država
To što ste vi zatucani Yugom i bravarevim malverzacijama, sad opet jednopartijskim režimima vaš je problem
Utukao vas bravar gidinama, dotukao Čović, Bakir i Mile.
Nije ni čudo što imate problema sa "elementarnim" rasuđivanjem.
Gdje kritiku i kontruktivan prijedlog niste u stanju shvatiti pozitivno