Novak20 wrote:Pa kad se ti koja si postavila barem stotinu bombastičnih tema o Hrvatima poput one o etničkom čišćenju u Neumu, govnima u kanalizaciji ili bojkotu itd nađeš da pričaš o licemjerju i držiš moralnu poduku, zašto i ja ne bih mogao pričati o bošnjačkoj politici prema BiH Hrvatima.SaraFina wrote:
Hoću ti reći da ti je tema teško licemjerje. Ne možeš ti nju voditi odvojen od stvarnosti po nekom svom zamišljenom modelu...bez utjecaja sa strane (HR medija, politike, hr portala itd.... jer protok informacija ne možeš zaustaviti)
Pa eto Alfonso ti je objasnio ukratko koliko i zašto se percepcija prosječnog Bošnjaka promjenila u odnosu na Hrvate u BiH i Hrvate općenito. A ja milion puta takodjer. Jesi ikada odreaGIRAO? Guslaš po svom.
To što bi ti odnos Hrvata i HR politike prema BiH i Bošnjacima generalno zanemario i forsirao ono što ti k. ćejf te kmečao do besvijesti.... Je ustvari NUSPOJAVA HR medijske i političke hajke na bošnjački narod u cijelosti.
NUSPOJAVA a ne UZROK.
UZROK traži u Čoviću, Plenkoviću I Kolindi.
Pa sebi.
Nije ni ta politika repa bez korijena da se ne znaju uzroci i posljedice. Nuspojave ste ti i slični tebi.
Ja sam bila najveći zagovornik i pristalica medjusobne HR-B saradnje. Kojeg ćeš ikad virtualno pročitati. I Platformu i Alijansu osudila. To nije tajna nikakva. Sve do prije godinu i pol i kraja Čovićevog mandata.
Čak sam opravdavala u početku i njegove pakosti i zabijanja prsta u oko Bošnjacima... Vjeruj..
Medjutim, očigledno je da vi ne posjedujete kritičnu moć. I da vi nikad nećete uvidjeti svoje greške i greške HDZ-a. Glasači i zagovornici te politike.
Zato je meni HDZ i njegove pristalice, veće zlo od Dodika i SNSD-a trenutno. A HR politika prema BiH gora od srpske.
UZROK se zna. Posljedice ćemo već vidjeti.
Prva ti je Komšić.
Nuspojava ti može biti da u FBiH imaš kao Hrvat prava koja imaš kao konstitutivan u RS-u.
Sve po zaslugama.. Nastavite.