Chisum wrote:Ovaj je jaci od onog Svedjanina "Semirizsvemira"....sadie_forever wrote:
Nije tacno,bosnjaci su u vjeri isto kao i drugi muslimanski narodi.Prije sam mislila kako smo previse sekularni za islam,a onda sam upoznala ovdje izbjeglice koje drugi dan mjenjaju imena sa muhamed u peter itd...isto tako pola od ovih sirijaca ovdje jede svinjetinu neki cak tvrde da boga nema.nije ni cudo sto je islammski svijet tu gdje jeste,dok smo se drzali vjere bili smo sila sad kako smo klosari koji se ulizuju zapadu postali smo niko i nista![]()
![]()
M92 klasika... Drzi predavanje o eroziji islama u Bosnjaka, a dupe ankerovano za Skandinaviju - ne bi ga pet bogova moglo delozirati i vratiti medju bracu, da pogura ovo oko "pravog puta" malo...
Nesto na liniji srpskog obozavanja Putina i Rusije... iz Kambere i Beca.
kakavdanakneiskustvu wrote:
fascinantno razumijevanje postavljenog pitanja,jos fascinantniji odgovor![]()
Zahiragić opet jaše
- Banksy
#4151 Re: Zahiragić opet jaše
- sadie_forever
#4153 Re: Zahiragić opet jaše
Lupas,pitaj starije generacije kako su zivjeli a drugo popijemo kao i ostali muslimanski narod.ne pije se jedino tamo gdje je zabranjeno(iran serijat) mads sam citala i tamo masovno potajno nabavljaju alkhol.i upravo radi ove ummetske situacije i jesmo na dnu u svijetu90minut wrote:Ti stvarno lupaš tacno si me nasmijala.sadie_forever wrote:90minut wrote:Ne tripuj se krhni mu dzamiju krhnuce je i on odma poslije toga i Aliju.
Zato i jesmo nakaradni ja licno bi volio da su svi redom oko mene vjernici tad ne bi bili rahat država i davno bi se vratili u rat da se vrati izgubljeno.
Zavisi,da nisi mozda iz tuzle ili ?
najbolji su ti meni bosnje,i to oni koji piju i tripuju su na neku armiju BIH,takvi su uvijek prvi kad treba donirat za dzamiju,najvise daju..to je nama hodza davno rekao ..u dzamiju nikada nije usao ali je vise dao dzamiji nego vecina onih koji vise u njoj
i da koliko god smo losi,evo niko od mojih poznanika ne pije tokom ramazana ,eto i to je nestomislim da alkohol opada tokom ramazana drasticno,i to se bas svugdje vidi,osim u sa gdje su turisti zavarali situaciju
Istina je to živa što kazes kad nije ramazan u toku smrce spid voli na vrat na nos udarit po rakiju i dođe ramazan odma pojedinci kazu ne pijem pitaš što pa kaže ramazan.
Mi smo davno nekad pokoreni i bili primorani preci na islam od tad se ništa nije promjenilo i dalje su navike iste kod više od 90 posto ljudi.
- славянин
#4154 Re: Zahiragić opet jaše
Cudo ti nisi sa one dvije dole u kalifat otisla da osjetis sve blagodati - nema alkohola,cigara,gica ... sve mudzahidi oko tebe a ako si sretna budes cak i prva zena 
-
90minut
#4155 Re: Zahiragić opet jaše
Stvarno je cura komedija prava
- sadie_forever
#4156 Re: Zahiragić opet jaše
Ne podrzavam ja terorizam niti serijat kakav ga znamo,ja zelim reci da islam kao islam ne postoji na ovom svijetu danas.sve je to ili radikalizam zestoki ili obicna kulturaславянин wrote:Cudo ti nisi sa one dvije dole u kalifat otisla da osjetis sve blagodati - nema alkohola,cigara,gica ... sve mudzahidi oko tebe a ako si sretna budes cak i prva zena
-
90minut
#4157 Re: Zahiragić opet jaše
Ako piješ alkohol, psuješ bilo šta nisi musliman i tu se prica završava.
- sadie_forever
#4158 Re: Zahiragić opet jaše
Nije tacno.tada grijesis ali nisi nemuslliman.nemusliman si ako ne potvrdjujes sehadet(esheduen en la illahe illalah ve eshedu itd..sto znaci potvrdjujes jednog Boga ivjerujes da je Muhamed njegov poslanik)90minut wrote:Ako piješ alkohol, psuješ bilo šta nisi musliman i tu se prica završava.
grijeh ne izvodi iz vjere,iz vjere izvodi samo sirk
-
kakavdanakneiskustvu
#4159 Re: Zahiragić opet jaše
Banksy wrote:Chisum wrote:Ovaj je jaci od onog Svedjanina "Semirizsvemira"....sadie_forever wrote:
Nije tacno,bosnjaci su u vjeri isto kao i drugi muslimanski narodi.Prije sam mislila kako smo previse sekularni za islam,a onda sam upoznala ovdje izbjeglice koje drugi dan mjenjaju imena sa muhamed u peter itd...isto tako pola od ovih sirijaca ovdje jede svinjetinu neki cak tvrde da boga nema.nije ni cudo sto je islammski svijet tu gdje jeste,dok smo se drzali vjere bili smo sila sad kako smo klosari koji se ulizuju zapadu postali smo niko i nista![]()
![]()
M92 klasika... Drzi predavanje o eroziji islama u Bosnjaka, a dupe ankerovano za Skandinaviju - ne bi ga pet bogova moglo delozirati i vratiti medju bracu, da pogura ovo oko "pravog puta" malo...
Nesto na liniji srpskog obozavanja Putina i Rusije... iz Kambere i Beca.
kakavdanakneiskustvu wrote:
fascinantno razumijevanje postavljenog pitanja,jos fascinantniji odgovor![]()
pa jel,neshvatljivom dedukcijom je dosla do ovakvog odgovora
- sadie_forever
#4160 Re: Zahiragić opet jaše
I da ovo naglasim sto puta jer je bitno
Ne podrzavam ja terorizam niti serijat kakav ga znamo,ja zelim reci da islam kao islam ne postoji na ovom svijetu danas.sve je to ili radikalizam zestoki ili obicna kultura
Ne podrzavam ja terorizam niti serijat kakav ga znamo,ja zelim reci da islam kao islam ne postoji na ovom svijetu danas.sve je to ili radikalizam zestoki ili obicna kultura
-
Seyfo
#4161 Re: Zahiragić opet jaše
Svaka ti je zlatna, za Ripleya!
-
90minut
#4162 Re: Zahiragić opet jaše
Aha pa tako reci ti si pobornica ko tebe kamenom ti njega kruhom.sadie_forever wrote:I da ovo naglasim sto puta jer je bitno
Znaci mi allaha vrijeđamo i udaramo šakama u glavu, a on ce nas sve poslati da se kupamo u mlijeku i opcimo s nevinim djevojkama.
Pošteno.
Odo završiti komadic spida za cenera idem u džennet.
-
addy_sa
#4163 Re: Zahiragić opet jaše
dajte onu sliku u trenerci jos jednom ne boj se grade mladosti mi moje

- sadie_forever
#4164 Re: Zahiragić opet jaše
90minut wrote:Aha pa tako reci ti si pobornica ko tebe kamenom ti njega kruhom.sadie_forever wrote:I da ovo naglasim sto puta jer je bitno
Znaci mi allaha vrijeđamo i udaramo šakama u glavu, a on ce nas sve poslati da se kupamo u mlijeku i opcimo s nevinim djevojkama.
Pošteno.![]()
Odo završiti komadic spida za cenera idem u džennet.
Nisam ja nicega pobornik ja ti samo iznosim islamska pravila o tome sta izvodi iz vjere,a to je sirk(dakle davanje druga Allahu,i ne vjerovanje u Muhameda a.s) ,jesil znao da musliman cak moze zavrsit radi svojih grijeha u paklu ali ce na kraju radi toga sto je vjerovao u sehadet i izaci iz pakla,dok neko ko nije vjerovao ostaje zauvijek
to je stav Islama,ne moj licni
-
90minut
#4165 Re: Zahiragić opet jaše
To je stav zvani obrnuta psihologija.
-
90minut
#4166 Re: Zahiragić opet jaše
Znaci ti nisi muslimanka?
- sadie_forever
#4167 Re: Zahiragić opet jaše
90minut wrote:To je stav zvani obrnuta psihologija.
Zovi ti to kako hoces,to je stav koji crpimo iz Kurana i sunneta,pa sad kome se svidjalo kome ne
-
90minut
#4168 Re: Zahiragić opet jaše
Napisao covjeksadie_forever wrote:90minut wrote:To je stav zvani obrnuta psihologija.
Zovi ti to kako hoces,to je stav koji crpimo iz Kurana i sunneta,pa sad kome se svidjalo kome ne
- славянин
#4169 Re: Zahiragić opet jaše
Isti kuran i sunet te poziva da stremis ka uspostavi jedne islamske drzave sa serijatskim zakonom... kako sad ti oces neces serijat a crpis sto ti je voljasadie_forever wrote:90minut wrote:To je stav zvani obrnuta psihologija.
- insomnia78
#4170 Re: Zahiragić opet jaše
Evo i strucnjaka serijatskog prava
Dje su šeici
Dje su šeici
- wewa
- sadie_forever
#4172 Re: Zahiragić opet jaše
славянин wrote:Isti kuran i sunet te poziva da stremis ka uspostavi jedne islamske drzave sa serijatskim zakonom... kako sad ti oces neces serijat a crpis sto ti je voljasadie_forever wrote:90minut wrote:To je stav zvani obrnuta psihologija.
A sta je serijat ? postoji li igdje danas? ne! jedan Jusuf Kardawi ti je izjavio najblizi serijatu su skandinavske zemlje i ako nisu ni muslimanske ni vjerske.U smislu ta socijalna pravda i postovanje
pogledaj kako su jevreji i krscani zivjeli pod prijasjim islamskim carstvima,nemoj mi ISIS i al qaidu spominjati to od islama nema ni i
- славянин
#4173 Re: Zahiragić opet jaše
Ovo da ostane upisanosadie_forever wrote:
A sta je serijat ? postoji li igdje danas? ne! jedan Jusuf Kardawi ti je izjavio najblizi serijatu su skandinavske zemlje i ako nisu ni muslimanske ni vjerske.U smislu ta socijalna pravda i postovanje
pogledaj kako su jevreji i krscani zivjeli pod prijasjim islamskim carstvima,nemoj mi ISIS i al qaidu spominjati to od islama nema ni i
pa neki strucniji neka diskutuju o tome sta je serijat.
- sadie_forever
#4174 Re: Zahiragić opet jaše
Serijat ne postoji danas,ukinut je odavno i nije niko ni blizu istom.Tako da tu propgandu o talibanima i isisu neces moci prosutiславянин wrote:Ovo da ostane upisanosadie_forever wrote:
pogledaj kako su jevreji i krscani zivjeli pod prijasjim islamskim carstvima,nemoj mi ISIS i al qaidu spominjati to od islama nema ni i![]()
![]()
pa neki strucniji neka diskutuju o tome sta je serijat.
- sadie_forever
#4175 Re: Zahiragić opet jaše
Ne znam sto uopste ulazim u raspravu,napustam off topik tema je zahiragic