Ovo isto Zlatni Rat na Bracu ...u stvari ovo i jeste Zlatni Rat gore
Moderator: anex

Bio ja ali prije rata i bilo je fenomenalno...sumnjam dsa je sad losije,inace to se racuna kao vazdusna banja i dobro je za plucne bolesnike itdAmaryl wrote:Imal tko da je bio u Opatiji ili Icicima... To mi se nesto svidja...balkon sa dobrim ppgledom i da se ima gdje setat i dosta... Mozda malo oprati noge u moru
edo_79 wrote:
ja, spreča, muha, tomahawk i neku žućo u potoku![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. ja sam se sakrio pod vodopad![]()
![]()
![]()
nebi bas reko...Opatija je opatija ...ajd i nekako Matulji i Kastav bi se moglo reciInvestmentSLO wrote:Bio u Opatiji. Meni je bilo ok. Bili u hotelu Bristol. To je pre gradje Rijeke ima. Ono stil od Austrougarske. Plaze nisu nesto ok. Ok mi je i Rabac na tom dijelu Istre. Meni nisu toliko bitne plaze koliko mi je bitno davsam u blizini nekog veceg grada pa tamo malo izadjem na trg i kakav shoping centar gde nevidim one turiste. Isli se kupat na gradsku plazu u Rijeku sami domacini stvarno ok raja.
Ovo žuti sjeo na gajbu pive što se hladispreca wrote:edo_79 wrote:
ja, spreča, muha, tomahawk i neku žućo u potoku![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. ja sam se sakrio pod vodopad![]()
![]()
![]()
hladimo muda pod vodopadom
![]()
Zuti je konobaredo_79 wrote: Ovo žuti sjeo na gajbu pive što se hladi![]()
spreca wrote:
Žuti je vryzas ... znaš da on svako malo uleti sa cisternom pivespreca wrote:Zuti je konobaredo_79 wrote: Ovo žuti sjeo na gajbu pive što se hladi![]()
![]()
Zajebavas havryzas wrote:spreca wrote:
![]()
![]()
jel to on radi u pivniciedo_79 wrote:Žuti je vryzas ... znaš da on svako malo uleti sa cisternom pivespreca wrote:Zuti je konobaredo_79 wrote: Ovo žuti sjeo na gajbu pive što se hladi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nekad je to bila moja omiljena destinacija ...to je za mene najljepsi dio Bosnevryzas wrote:Kontam sta je sad ovo![]()
![]()
Brac da ....mozda kuba samo radi sisatih i guzlatih kubankivryzas wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
ontopic![]()
Brac, Spanija, Kuba...abd
spreca wrote:Nekad je to bila moja omiljena destinacija ...to je za mene najljepsi dio Bosnevryzas wrote:Kontam sta je sad ovo![]()
![]()
hocu reci Jadrana
![]()
![]()
...kakvi su tamo provodi bili
![]()
Brac i Spaniju sam vec dogovorio. Bumo videl za Kubu 2021spreca wrote:Brac da ....mozda kuba samo radi sisatih i guzlatih kubankivryzas wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
ontopic![]()
Brac, Spanija, Kuba...abd![]()
![]()
Espanija mi nije nesto vala...ko i turska
vryzas wrote:Brac i Spaniju sam vec dogovorio. Bumo videl za Kubu 2021spreca wrote:Brac da ....mozda kuba samo radi sisatih i guzlatih kubankivryzas wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
ontopic![]()
Brac, Spanija, Kuba...abd![]()
![]()
Espanija mi nije nesto vala...ko i turska
Uvijek je tu bila guzva u odnosu na druge krajeve na jadranu.....neznam kako sada imaju organizovan trajektsi prevoz ,ranije je javno ga bilo premalo koliko je raje htjelo otici tamo ali zbog trajekta su odustajalivryzas wrote:spreca wrote:Nekad je to bila moja omiljena destinacija ...to je za mene najljepsi dio Bosnevryzas wrote:Kontam sta je sad ovo![]()
![]()
hocu reci Jadrana
![]()
![]()
...kakvi su tamo provodi bili
![]()
![]()
Guzva je zadnjih nekoliko godina malo je reci.
vryzas wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
ontopic![]()

Boli te kurac eto imas i jahtuedo_79 wrote:vryzas wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
ontopic![]()
Ja 2021 ....
spreca wrote:Boli te kurac eto imas i jahtu

edo_79 wrote:spreca wrote:Boli te kurac eto imas i jahtu
Evo dogovaram posao .... pita me čoek đe sam, e'o me reko na moru, izgorjeh ko uštipak ... ka'e ''boli te qrac, ja se osafunjah živ u pogonu''
Ja bih ih izbacio i u Sarajevu. Neka ide negdje van Evrope i prosipa ta sranja...zlo zlo wrote:da i da ne zaboravimo to, na cijelom Jadranu jedino će te u Neumu izbaciti s plaže ako se kupaš u burkiniju, Primjer onih cura iz Tuzle mislim prošle godine.