Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post Reply

Da li razumijete zasto ljudi glasaju za Trumpa?

Poll ended at 06/10/2016 21:19

Razumijem
108
59%
Ne razumijem
68
37%
Ne zelim odgovorit
8
4%

Total votes: 184

ultima_palabra

#4151 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by ultima_palabra »

Acid25 wrote:Republikanci nisu SDA stranka da prodaju državne interese za jeftine pare. Također neće dozvoliti da se Trump pretvori u Bakira. Urediće oni njega, a ako ga ne uspiju dovesti u red slijedi mu noga u guzicu. Samo kod Bošnje razne šćepe i izdajice mogu da prežive...
Republikanci bi prodali dušu, mater, oca i kompletnu familiju za moć i pare. I već su to radili nebrojeno puta.

Trumpa su ismijavali dok nije postalo jasno da će pobijediti, a onda su se okupili oko njega. Samo ako zglajza toliko da je sigurno da mora ići, onda će se okrenuti protiv njega.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#4152 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Truba »

kritikuju lika koji nije predsjednik niti pola minute zato što je ______________

s druge strane liku su na početku mandata dali nobilovu nagradu za nemir zato što je ________________

eto današnjih medija
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#4153 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Truba »

Image

takav je i onaj iz pinktona micigen majkl majers ovaj mur
osam godina suti saće opet počet snimati filmove za elitu
daddy-kool

#4154 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by daddy-kool »

https://www.theguardian.com/us-news/201 ... a-contacts
John McCain passes dossier alleging secret Trump-Russia contacts to FBI

Senator John McCain passed documents to the FBI director, James Comey, last month alleging secret contacts between the Trump campaign and Moscow and that Russian intelligence had personally compromising material on the president-elect himself.

The material, which has been seen by the Guardian, is a series of reports on Trump’s relationship with Moscow. They were drawn up by a former western counter-intelligence official, now working as a private consultant. BuzzFeed on Tuesday published the documents, which it said were “unverified and potentially unverifiable”.

An official in the US administration who spoke to the Guardian described the source who wrote the intelligence report as consistently reliable, meticulous and well-informed, with a reputation for having extensive Russian contacts.

Some of the reports – which are dated from 20 June to 20 October last year – also proved to be prescient, predicting events that happened after they were sent.

One report, dated June 2016, claims that the Kremlin has been cultivating, supporting and assisting Trump for at least five years, with the aim of encouraging “splits and divisions in western alliance”.

It claims that Trump had declined “various sweetener real estate deals offered him in Russia” especially in developments linked to the 2018 World Cup finals but that “he and his inner circle have accepted a regular flow of intelligence from the Kremlin, including on his Democratic and other political rivals.”

Most explosively, the report alleges: “FSB has compromised Trump through his activities in Moscow sufficiently to be able to blackmail him.” The president-elect has not responded to the allegations.
Samo ni nije jasno šta bi to moglo biti kompromitirajuće za Trumpa, neki perverzni seksualni akti, ali i to mi ne zvuči kao nešto što bi ga potreslo?
saja_dj

#4155 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by saja_dj »

daddy-kool wrote:https://www.theguardian.com/us-news/201 ... a-contacts

Samo ni nije jasno šta bi to moglo biti kompromitirajuće za Trumpa, neki perverzni seksualni akti, ali i to mi ne zvuči kao nešto što bi ga potreslo?
Po izvjestaju sto je objavio Buzzfeed, navodno je naredio ruskim prostitukama da pisaju pred njim po krevetu gdje je znao da ce Obama uskoro biti (tokom posjete u rusiji). Golden shower.

Image

I ovo:

Image

Naravno nista nije potvrdjeno, ali s obzirom o kakvom olosu se radi, ne iznenadjuje da je jedan perverznjak.

https://www.buzzfeed.com/kenbensinger/t ... qkm8LX5Kvd

I prije nego neko kaze "ali ovo je buzzfeed", da jeste, ali su po pitanju politickih vijesti postali jako ozbiljna institucija.

Sve je to nebitno, ako se ispostavi je da saradjivao sa rusima i to vec skoro pa 5 godina, mogu ga hladno roknuti za izdaju. Ako su pametni.
Pandakonda

#4156 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Pandakonda »

saja_dj wrote:
daddy-kool wrote:https://www.theguardian.com/us-news/201 ... a-contacts

Po izvjestaju sto je objavio Buzzfeed, navodno je naredio ruskim prostitukama da pisaju pred njim po krevetu gdje je znao da ce Obama uskoro biti (tokom posjete u rusiji). Golden shower.

Image

I ovo:

Image

Naravno nista nije potvrdjeno, ali s obzirom o kakvom olosu se radi, ne iznenadjuje da je jedan perverznjak.

https://www.buzzfeed.com/kenbensinger/t ... qkm8LX5Kvd

I prije nego neko kaze "ali ovo je buzzfeed", da jeste, ali su po pitanju politickih vijesti postali jako ozbiljna institucija.

Sve je to nebitno, ako se ispostavi je da saradjivao sa rusima i to vec skoro pa 5 godina, mogu ga hladno roknuti za izdaju. Ako su pametni.

Sine dragi trollovan si od strane 4chana :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Image

http://townhall.com/tipsheet/christiner ... a-n2269811
saja_dj

#4157 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by saja_dj »

Nisam ti ja sin fasisto. Sad treba da sa Trump drkadzijom/rasistom/fasistom da diskutujem? (jer se zna ko koristi zelenu pepe zabu u americi, novokomponovani neonacisti)

Hoces nam malo nesto i od breitbarta ubaciti u diskusiju?

Ali neka, treba Trump da pisa po svojim fanaticima. Uskoro i bukvalno :lol:
Pandakonda

#4158 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Pandakonda »

saja_dj wrote:Nisam ti ja sin fasisto. Sad treba da sa Trump drkadzijom/rasistom/fasistom da diskutujem? (jer se zna ko koristi zelenu pepe zabu u americi, novokomponovani neonacisti)

Hoces nam malo nesto i od breitbarta ubaciti u diskusiju?

Ali neka, treba Trump da pisa po svojim fanaticima. Uskoro i bukvalno :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Jaooooo. Evo sad ozbiljna prica. Čovječe/ženo ta priča (kako Trump piša itd.) koju si ti objavio/la je fan fikcija koju su napisali korisnici 4chana iz zajebancije i ona se već vrti par mjeseci tamo (valjda znaš šta je fan fiction). 4chan je društvena mreža poznata po trollovanju i neko od njih je tu fikciju napisao/(photoshop ili šta već) kao navodni CIA report i poslao Rick Willsonu (koji je anti trump) i onda je on od tolike mržnje prema Trumpu taj "report" poslao Evanu McMulinu ( bivši agent CIA koji je isto anti trump, zato izvor stoji ex-intelligence) bez da je provjerio vjerodostojnost informacije. Onda je on tu "informaciju" poslao McCainu (gle čuda još jedan anti trump) koji je tu informaciju proširio dalje i evo do čega smo došli. I ako si pogledao/la sliku koju sam ti poslao Ben Smith urednik buzzfeeda je sam napisao kako su objavili ne provjerenu eksplozivnu informaciju.

Image

Image

A još jedan dokaz koliki su trolleri na 4chanu jeste kada su brigadirali mnoga glasovanja, evo ti samo par:

- Justin Bieber napravio anketu gdje će imati sljedeći koncert, 4 chan napravio brigadu i izglasali Sjeverna Koreja (naravno nije održano)
- Pitbull (reper) uradio istu stvar samo što ga je 4chan poslao na Alaksu (pitbull je to ispoštovao)
- Taylor Swift ista stvar, 4 chan napravio brigadu i izglasao da ima koncert u srednjoj školi za gluhu djecu.

Ima tu još bruku stvari.

Pepe the frog je MEME/zajebancija koji postoji već dugi niz godina. Hillary je to počela da zove simbolom mržnje samo zato što je neko napravio ovo

Image
Pepe the Frog is a popular internet meme. The fictional green anthropomorphic frog with a frog-like face and a humanoid body is originally from a comic series by Matt Furie called Boy's Club. It became an Internet meme when its popularity steadily grew across Myspace, Gaia Online and 4chan in 2008
saja_dj

#4159 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by saja_dj »

Sjoj ovo je "text book" post od neo nacista i alt-right-ovaca po americi, samo prevedeno na nas. Genijalno. Ako si fakat ozbiljan, zao mi te, i ako jos zivis u americi, jos vise. Dzaba ti kad drkas na fasistu nemamo sta pricati, nadji neke normalne izvore a ne wikileaks koji je odavno kupljen od Putina, isto kao i Trump.

Image
Pandakonda

#4160 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Pandakonda »

saja_dj wrote:Sjoj ovo je "text book" post od neo nacista i alt-right-ovaca po americi, samo prevedeno na nas. Genijalno. Ako si fakat ozbiljan, zao mi te, i ako jos zivis u americi, jos vise. Dzaba ti kad drkas na fasistu nemamo sta pricati, nadji neke normalne izvore a ne wikileaks koji je odavno kupljen od Putina, isto kao i Trump.

Image
A buzzfeed kao normalniji izvor od wikileaksa ? :lol: :lol: Pa za razliku od Buzzfeeda wikileaks provjeri svoje informacije prije nego što objavi, dok su ovi tvoji objavili FAN FIKCIJU SA DRUŠTVENE MREŽE bez da su došli do prvobitnog izvora. Šta misliš ko ima veći kredibilitet, buzzfeed ili wikileaks ?

Nemam ja šta više ovdje raspravljat kad ti ne želiš da citas. Ljepo sa ti poslao gore sliku sa vremenskom linijom događaja i kako se šta desilo. Znači sam urednik koji je objavio taj članak na buzzfeedu je rekao kako je objavio NE PROVJERENU informaciju ne znam šta ti više treba. Evo ti još čistije ako ti je već teško pratit slike:

Image

Ako si baš toliko ne dokazan/a evo ti tema gdje kompiliraju sve dokaze:

https://boards.4chan.org/pol/thread/106545322

Alt right nema nikakve veze sa Donaldom osim što su rekli da ga podržavaju. Donald je već davno rekao da nema nikakve veze sa njima jer su oni white supremacy grupa i niko normalan ne može njih podržavat. Tagiranjem svakoga ko se ne slaže sa tobom kao fašistom, rasistom itd. više ne radi. Ja sam tebi dao čitav timeline događaja dok si ti meni dao/la samo članak iz buzzfeeda i čak si ga nazvao/la institucijom :-)
saja_dj

#4161 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by saja_dj »

Pa sigurno neću čitati 4chan nebuloze kad je poznato da je 4chan leglo fašista. Interesantno kuda se motaš ;) pričaš o kredibilitetu buzzfeed a Sam citiras jednog od urednika. Vrh!

Postovi su ti 1/1 četničke nebuloze (o nebeskom narodu i nevinosti zločinaca) pa ću te u tu grupu i smjestiti :thumbup:

Čudi me da moderacija tolerise 4chan linkove? Leglo fašista.
ST11

#4162 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by ST11 »

Ne mozes protiv lijevih liberala, koji se smatraju za cvijet svijetske inteligencije i svi koji se ne slazu s njima su zatucani rednecki i fasiste i (napisi po zelji)fobi i ...
Svasta.
Fudo387

#4163 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Fudo387 »

Pandakonda wrote:Jaooooo. Evo sad ozbiljna prica. Čovječe/ženo ta priča (kako Trump piša itd.) koju si ti objavio/la je fan fikcija
MesHcini da ipak nije fikcija.

https://www.yahoo.com/news/russians-cla ... 11763.html
daddy-kool

#4164 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by daddy-kool »

Fudo387 wrote:
Pandakonda wrote:Jaooooo. Evo sad ozbiljna prica. Čovječe/ženo ta priča (kako Trump piša itd.) koju si ti objavio/la je fan fikcija

Joj tebe, nisu to relevantni izvori kao 4chan ili breitbart news.
To je establishment yahoo, cnn, guardian, washinton post, obavještajne agencije = trampomrsci.
Pandakonda

#4165 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Pandakonda »

Fudo387 wrote:

Washington (AFP) - US spy chiefs told President-elect Donald Trump last week that Russian operatives claim to have "compromising" personal and financial information about him, CNN reported Tuesday.
Ja sam govorio za ovaj dio o ličnim informacijama. To se odnosi na ovu laž koja je sad plasira da je Trump navodno pišao po Obaminom krevetu i da Rusi imaju snimku sa kojom ga mogu ucjenjivati. Što se tiče tog financijskog dijela, sa time nisam upoznat i ne znam na čemu se bazira za "optužba". Već sam gore napisao kako je uopšte došlo do te glasine i šta se desi kad stranice tipa buzzfeed stavljaju mržnju prema određenom kandidatu ispred etike da dođu do prvobitnog izvora. To što neki ljudi ne žele da prihvate to jer im ne odgovara narativu to je druga stvar.
saja_dj wrote:Pa sigurno neću čitati 4chan nebuloze kad je poznato da je 4chan leglo fašista. Interesantno kuda se motaš ;) pričaš o kredibilitetu buzzfeed a Sam citiras jednog od urednika. Vrh!

Postovi su ti 1/1 četničke nebuloze (o nebeskom narodu i nevinosti zločinaca) pa ću te u tu grupu i smjestiti :thumbup:

Čudi me da moderacija tolerise 4chan linkove? Leglo fašista.
Kao prvo ja se ne motam tu nego sam ti samo prenio odakle je krenula ta laž kada sam krenuo da istražim da li je uopšte to istina da je Trump pišao po Obaminom krevetu. O kakvim nebulozama ti pricas ? Da si možda pročitao što sam ti poslao vidjeo bi da su postovi na 4chanu od prije par mjeseci identični kao ove sad optužbe koje plasira buzzfeed, postavio sam ti sve dokaze u prijašnjim slikama dok ti nisi postavio ništa osim optužba da sam fašista i link od buzzfeeda. Obojica se slažemo da Trump nije cvjećka što se tiče političke korektnosti ali ako stvarno vjeruješ da je toliko lud da piša po Obaminom krevetu onda stvarno... Što se tiče kredibiliteta ja sam ti samo dao tweet urednika buzzfeeda koji je sam rekao da je objavio ne provjerenu informaciju nakon što su svi dokazi isplivali, što ti opet govori da oni samo izbacuju clickbait članke bez da ih provjere.

Kakve bolan četničke nebuloze ? :lol: Ja sam bosanski patriota, ali pazi BOSANSKI, a ne bošnjači, srpski ili hrvatski. Tako da ne znam odakle ti te gluposti o nebeskom narodu itd.
raoul duke

#4166 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by raoul duke »

saja_dj wrote: nadji neke normalne izvore a ne wikileaks koji je odavno kupljen od Putina, isto kao i Trump.
:lol: :lol:
Fudo387

#4167 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Fudo387 »

Pandakonda wrote:Ja sam govorio za ovaj dio o ličnim informacijama
A ti si upoznat o cemu se radi?
raoul duke

#4168 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by raoul duke »

Black swan wrote:Image

takav je i onaj iz pinktona micigen majkl majers ovaj mur
osam godina suti saće opet počet snimati filmove za elitu
Sramota za Meryl zaista, iako nikad nisam ni imao visoko misljenje o njoj, ipak je samo glumica...
Pandakonda

#4169 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Pandakonda »

Fudo387 wrote:
Pretpostavljam da se to odnosi na ovaj slučaj sa golden shower jer su to valjda lične/privatne informacije sa kojim bi rusi mogli ucjenjivati Trumpa.
Fudo387

#4170 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Fudo387 »

Pandakonda wrote:
Fudo387 wrote:
Pretpostavljam da se to odnosi na ovaj slučaj sa golden shower jer su to valjda lične/privatne informacije sa kojim bi rusi mogli ucjenjivati Trumpa.
Aha, pretpostavljas.
A sta ako se ispostavi da je istina?
Lik je vec nebrojeno puta dokazao da je zesci perverznjak i manijak, mene ovo ne bi iznenadilo.
Mog'o bi Donald umjesto u Bijelu Kucu pravo u San Quentin, max security. :D
Pandakonda

#4171 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Pandakonda »

Fudo387 wrote:
Aha, pretpostavljas.
Lik je vec nebrojeno puta dokazao da je zesci perverznjak i manijak, mene ovo ne bi iznenadilo.

Ako pod perverzanjak misliš na onu njegovu grab them by the pussy mislim da mu izjava nije bila primjerena i naravno čovjek je dobio velik hate radi toga. Ali opet ako si heteroseksualni muškarac ne možeš reći da nisi nikad rekao nešto o ženama u šali i ako bi to isplivalo vani bez ikakvog konteksta bio bi skandal. Uostalom otkud mi znamo da je on uopšte to uradio ? Možda je lik i lagao da bi ispao faca, opet ni to ga ne opravdava ali isto tako ne možeš čovjeka nazvat manijakom zbog jedne izjave.
Fudo387

#4172 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Fudo387 »

Pandakonda wrote:
Fudo387 wrote:
Aha, pretpostavljas.

Ako pod perverzanjak misliš na onu njegovu grab them by the pussy mislim da mu izjava nije bila primjerena i naravno čovjek je dobio velik hate radi toga. Ali opet ako si heteroseksualni muškarac ne možeš reći da nisi nikad rekao nešto o ženama u šali i ako bi to isplivalo vani bez ikakvog konteksta bio bi skandal. Uostalom otkud mi znamo da je on uopšte to uradio ? Možda je lik i lagao da bi ispao faca, opet ni to ga ne opravdava ali isto tako ne možeš čovjeka nazvat manijakom zbog jedne izjave.
Pa kad kaze da mu je cerka picic i po', i da bi je opalio da mu nije cerka, onda je, jebem li ga, jasno o kakvom se bilmezu radi.
Neda mi se da nabrajam more drugih ispada i kretenluka.
Da mi vidimo sta ce reci FBI i CIA, a po svemu sudeci nesta su mu pronasli.
Upali televizor, koji god news kanal ukljucis na svakom se vrti onaj crveni baner na kojem pise breaking news. :lol:
Pandakonda

#4173 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Pandakonda »

Fudo387 wrote:
Pandakonda wrote:
Fudo387 wrote:
Aha, pretpostavljas.

Pa kad kaze da mu je cerka picic i po', i da bi je opalio da mu nije cerka, onda je, jebem li ga, jasno o kakvom se bilmezu radi.
Neda mi se da nabrajam more drugih ispada i kretenluka.
Da mi vidimo sta ce reci FBI i CIA, a po svemu sudeci nesta su mu pronasli.
Upali televizor, koji god news kanal ukljucis na svakom se vrti onaj crveni baner na kojem pise breaking news. :lol:
CIA je sad pokazala svoj kredibilitet kada je u svoju zvaničnu istragu o rusima i izborima ubacila izmišljotinu sa društvene mreže, toliko o njima. Trenutno što FBI ima protiv rusa i Trumpa je da su navodno rusi hakovali DNC i dali mailove Wikileaksu. Wikileaks naravno ne smije reci odakle su dobili mailove ali Julian Assange (osnivač wikileaksa) je aludirao da je izvor bio Seth Rich bivši uposlenik Demokrata koji je gle čuda pronađen mrtav, smaknut. Stav policije je da je ubijen u pokušaju pljačke iako ništa nije ukradeno :-)
Rich was shot about a block from his home in the Bloomingdale neighborhood of Washington, D.C. Police were alerted to gunfire at 4:20 am by an automated gunfire locator called ShotSpotter. Rich was found conscious but later died in the hospital. Police stated he may have been killed in an attempted robbery although Rich's watch strap was torn, nothing had apparently been taken from him. According to police, he died from multiple shots to the back. Rich's girlfriend told NBC Washington, "There had been a struggle. His hands were bruised, his knees are bruised, his face is bruised, and yet he had two shots to his back, and yet they never took anything."
7:14 čovjek javno kaže da leak nije došao od Rusije + intervju je "slučajno" urađen na dan kad je rođendan Seth Richu tako da Assange nije toliko glup.

A i sve i da je jesu rusi hakovali (što nisu) ljudi imaju pravo da znaju sve o kandidatu.
Fudo387

#4174 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Fudo387 »

Pandakonda wrote:CIA je sad pokazala svoj kredibilitet
Jok, eto nisu oni kredibilni, kredibilan si ti. :lol:
Ti si pametniji od njih, imas vecu bazu podataka, mrezu agenata, moc, pare.
Bjezi, zajebaji nekog drugog.
Mislio sam da si ozbiljniji sagovornik.
Challenger__

#4175 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Challenger__ »

Fudo387 wrote:
Pandakonda wrote:CIA je sad pokazala svoj kredibilitet
Jok, eto nisu oni kredibilni, kredibilan si ti. :lol:
Ti si pametniji od njih, imas vecu bazu podataka, mrezu agenata, moc, pare.

Hajd' nemoj za*ebavat'. A nije do namjere Trumpa i njegove ekipe da smjene čelne ljude i reformišu agencije te ih stave pod efektniji civilni nadzor. Da ne pričam šta bi se sve u tom procesu moglo otkriti pa bi desetine, da ne kažem stotine mogle na električnu stolicu...

Fudo, Fudo... :lol:
Last edited by Challenger__ on 11/01/2017 15:14, edited 1 time in total.
Post Reply