saja_dj wrote:Nisam ti ja sin fasisto. Sad treba da sa Trump drkadzijom/rasistom/fasistom da diskutujem? (
jer se zna ko koristi zelenu pepe zabu u americi, novokomponovani neonacisti)
Hoces nam malo nesto i od breitbarta ubaciti u diskusiju?
Ali neka, treba Trump da pisa po svojim fanaticima. Uskoro i bukvalno

Jaooooo. Evo sad ozbiljna prica. Čovječe/ženo ta priča (kako Trump piša itd.) koju si ti objavio/la je fan fikcija koju su napisali korisnici 4chana iz zajebancije i ona se već vrti par mjeseci tamo (valjda znaš šta je fan fiction). 4chan je društvena mreža poznata po trollovanju i neko od njih je tu fikciju napisao/(photoshop ili šta već) kao navodni CIA report i poslao Rick Willsonu (koji je anti trump) i onda je on od tolike mržnje prema Trumpu taj "report" poslao Evanu McMulinu ( bivši agent CIA koji je isto anti trump, zato izvor stoji ex-intelligence) bez da je provjerio vjerodostojnost informacije. Onda je on tu "informaciju" poslao McCainu (gle čuda još jedan anti trump) koji je tu informaciju proširio dalje i evo do čega smo došli. I ako si pogledao/la sliku koju sam ti poslao Ben Smith urednik buzzfeeda je sam napisao kako su objavili ne provjerenu eksplozivnu informaciju.
A još jedan dokaz koliki su trolleri na 4chanu jeste kada su brigadirali mnoga glasovanja, evo ti samo par:
- Justin Bieber napravio anketu gdje će imati sljedeći koncert, 4 chan napravio brigadu i izglasali Sjeverna Koreja (naravno nije održano)
- Pitbull (reper) uradio istu stvar samo što ga je 4chan poslao na Alaksu (pitbull je to ispoštovao)
- Taylor Swift ista stvar, 4 chan napravio brigadu i izglasao da ima koncert u srednjoj školi za gluhu djecu.
Ima tu još bruku stvari.
Pepe the frog je MEME/zajebancija koji postoji već dugi niz godina. Hillary je to počela da zove simbolom mržnje samo zato što je neko napravio ovo
Pepe the Frog is a popular internet meme. The fictional green anthropomorphic frog with a frog-like face and a humanoid body is originally from a comic series by Matt Furie called Boy's Club. It became an Internet meme when its popularity steadily grew across Myspace, Gaia Online and 4chan in 2008