Bujrum.muha_sa wrote:primatel mene peMzionera

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
?Buckethead wrote:Samo da znate da je meni sinoć bilo prelijepo
Muha, bujrum, u svaka doba!muha_sa wrote:primatel mene peMzionera
Šta - ne moram?? Moraaaam!eluna wrote:Hajde bona ne moras sve znati
Sent from my V7A using Tapatalk
I jos da ti je znati gdje sam tacno za vikend pa da me spijuniras! [emoji48]Euridika wrote:Šta - ne moram?? Moraaaam!eluna wrote:Hajde bona ne moras sve znati
Sent from my V7A using Tapatalk[emoji38] [emoji38]
Upoznao sam jednu divnu damu...Euridika wrote:?Buckethead wrote:Samo da znate da je meni sinoć bilo prelijepo
Meni je nešto promaklo?Pričaaaaaaj!
![]()
Raspitaću se ja ... i eto me za tobom.eluna wrote:I jos da ti je znati gdje sam tacno za vikend pa da me spijuniras! [emoji48]Euridika wrote:Šta - ne moram?? Moraaaam!eluna wrote:Hajde bona ne moras sve znati
I
Strpi se do sutra...pa ce nam ispricatiEuridika wrote:?Buckethead wrote:Samo da znate da je meni sinoć bilo prelijepo
![]()
Buckethead wrote:Upoznao sam jednu divnu damu...Euridika wrote:?Buckethead wrote:Samo da znate da je meni sinoć bilo prelijepo
![]()
A gdje si za vikend?..pricaj odmaheluna wrote:I jos da ti je znati gdje sam tacno za vikend pa da me spijuniras! [emoji48]Euridika wrote:Šta - ne moram?? Moraaaam!eluna wrote:Hajde bona ne moras sve znati
I
Nema plavke više... Pričam sutraEuridika wrote:![]()
![]()
A ... a ... a ... draga ??? Ti upoznao novu damu??
![]()
![]()
Ja sam totalno u out-u...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gotova je moja forumska karijera...
[emoji12]Oticon wrote:A gdje si za vikend?..pricaj odmah [emoji38]eluna wrote:I jos da ti je znati gdje sam tacno za vikend pa da me spijuniras! [emoji48]Euridika wrote: Šta - ne moram?? Moraaaam![emoji38] [emoji38]
I
Euridika...zabrinjavaš me...opet. Ne možeš tako često da budeš izvan događaja. Hajde što sam ja, ali ti...Buckethead wrote:Nema plavke više... Pričam sutraEuridika wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gotova je moja forumska karijera...
Nuova... ne znam šta mi je...nuovavita wrote:Euridika...zabrinjavaš me...opet. Ne možeš tako često da budeš izvan događaja. Hajde što sam ja, ali ti...Buckethead wrote:Nema plavke više... Pričam sutraEuridika wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gotova je moja forumska karijera...![]()
Buki...čini mi se da i prošli put rekoh...ono nekad u Titi...kada jednom pukne samo mahni i idi dalje.Drago mi je ako je nova dama baš vrijedna pažnje
Sutra se na kafi svi fino ponašajte, nemojte raditi ništa što ja ne bihA ja sam nažalost na putu
To je najbolji mogući savjet bionuovavita wrote:
Buki...čini mi se da i prošli put rekoh...ono nekad u Titi...kada jednom pukne samo mahni i idi dalje.Drago mi je ako je nova dama baš vrijedna pažnje
Sutra se na kafi svi fino ponašajte, nemojte raditi ništa što ja ne bihA ja sam nažalost na putu
Iskreno, meni je bilo pomalo sumnjivo da ste se uspjeli onako brzo izmiriti na fazon "bio je nesporazum", a neke su baš teške riječi pale. Ali, eto, čovjek se uvijek nada najboljem. O detaljima ćemo uživo...Buckethead wrote:To je najbolji mogući savjet bionuovavita wrote:
Moramo protabiriti šta ti remeti koncentracijuEuridika wrote: Nuova... ne znam šta mi je...![]()
Moram hitno s tobom na kafu, na prevaspitavanje...
Nećeš ti da slušaš starijeBuckethead wrote:To je najbolji mogući savjet bionuovavita wrote:
Obavezno, prepuštam se u tvoje iskusne ruke.nuovavita wrote:Moramo protabiriti šta ti remeti koncentracijuEuridika wrote: Nuova... ne znam šta mi je...![]()
Moram hitno s tobom na kafu, na prevaspitavanje...![]()