joj gledam i ja talenteChmoljo wrote:evo ja sad upravo pregledah ovog...
ne pamtim kad je ovako neko otpuhao... ja sam se naježio kad je počeo pjevati.
meni je ova cura ono.... uh.
da se najezis.
Moderator: _BataZiv_0809
joj gledam i ja talenteChmoljo wrote:evo ja sad upravo pregledah ovog...
ne pamtim kad je ovako neko otpuhao... ja sam se naježio kad je počeo pjevati.
u pravu je ovaj klošar Simon. sve kontaš nema više šta da te iznenadi i onda ovo...hadzinicasa wrote:joj gledam i ja talente![]()
meni je ova cura ono.... uh.
da se najezis.
Štoooo, mislim da je Carly majstorski ukrotila Trentov bijes i anksioznost sa slatkim 80's popom.Bloo wrote:Medo ce te mrziti ja cu te ozlijediti...
Koji zlociiin...
Boja njenog glasa...generalno je...bolnadale cooper wrote:Štoooo, mislim da je Carly majstorski ukrotila Trentov bijes i anksioznost sa slatkim 80's popom.Bloo wrote:Medo ce te mrziti ja cu te ozlijediti...
Koji zlociiin...
Ne kažem sad da je mash-up bolji i od jedne od ove dvije pjesme, ali je zabavan.
Ne znam meni je...adorable.Bloo wrote:Boja njenog glasa...generalno je...bolnadale cooper wrote:Štoooo, mislim da je Carly majstorski ukrotila Trentov bijes i anksioznost sa slatkim 80's popom.Bloo wrote:Medo ce te mrziti ja cu te ozlijediti...
Koji zlociiin...
Ne kažem sad da je mash-up bolji i od jedne od ove dvije pjesme, ali je zabavan.![]()
But..heres my numbeeer...so call me maybeeeeeeeeeeeee
E ovo je legitiman muzički mash-up.Chmoljo wrote:
Ja zamišljam Ozzya kako plješće i bodri ovaj hor u onom svom klasičnom zombie sa moždanim udarom modu.Bloo wrote:Meni svaki put kad ovo cujem nekako oci zasuze i srce ustrepta
Mislim da napraviti mash-up samo po sebi nije toliko teško. Teško je naći pjesme koje se uklapaju.Chmoljo wrote:![]()
toliko je genijalno ubodeno, da mislim da je ovo bilo izuzetno lako napraviti: utišaj ozzyja i pusti braću
Ogradio sam se od vas Mejdenovaca.Bloo wrote:To ti je druga za samara veceras
Gdje ce ti dusaaaaaa onu uvodnu bozanstvenu solazuuu.masakriratidale cooper wrote:Ogradio sam se od vas Mejdenovaca.Bloo wrote:To ti je druga za samara veceras
dale cooper wrote:

Meni je ovo bas, bas - ono... https://www.youtube.com/watch?v=fkx0KP7IaVswewa wrote:e danas je ono petak, jelde
pa hajmo pricati o muzici za provod i zabavu - sta vas pokrene da zaplesete?
Ovo je frigging divnoooowewa wrote:
pa ovi divni ljudi, a pjesma je albanska
e haj'te sad vi!