Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
anes66 wrote:Ljudi imam problem naime gledao sam film i zastopao je i ja uradim restart nakon toga mi je stajao samo onaj MXQ logo https://i.imgur.com/mMlSYRg.jpg bas ovako i iskopcam ja iz struje isto sve (odem tamo factory reset) onaj fazon sa cackalicom nista opet ista prica prikopcam na komp on prepoznao uredjaj i neznam ni kakav sam softwer probao install uglavnom da skratim pricu sad nece da mi baci nikakav signal na ekranu a comp ga ne prepoznaje a ona plava lampica malo samo svijetli eh dali je to sad ono bas RIP ili ima tu nade da se napravi.
takoder ostavljam da vidite kako izgleda ta ploca ako nekom nesto to znaci dole u linku.
Brickovao si ga. Koliko vidim na logo-u, box ti je MXQ Pro? Probaj sa ovim tutorijalom sa youtubea. Meni se desilo sa starim boxom, i uspio sam ga oživiti sa flash toolom, ali treba ti USB kabal sa muško-muškim ulazima, po mogućnosti što kraće. https://www.youtube.com/watch?v=qHQfaX_gApQ
Da da MXQ Pro i dole crvena slova 4K ali nigdje nisam mogao naci da board izgleda ovako kao u mene i da android na njemu je bio 7.1.2 dali to ima isto neke veze
i ovaj cip o kojem ovaj prica na video taj cip oupste nemam
Jbg, ne znam sada da li će to smetati, kad Kinezi odrade kopije kopija. Vidi, guglaj, traži ima li šta baš za tu tvoju verziju. Ako nema, probaj ovako kao na videu, nemaš šta izgubiti, ionako je brickovan. Nije mi samo jasno, kako si firmware na njega nabacio, ako nisi znao koji je?
anes66 wrote:Ljudi imam problem naime gledao sam film i zastopao je i ja uradim restart nakon toga mi je stajao samo onaj MXQ logo https://i.imgur.com/mMlSYRg.jpg bas ovako i iskopcam ja iz struje isto sve (odem tamo factory reset) onaj fazon sa cackalicom nista opet ista prica prikopcam na komp on prepoznao uredjaj i neznam ni kakav sam softwer probao install uglavnom da skratim pricu sad nece da mi baci nikakav signal na ekranu a comp ga ne prepoznaje a ona plava lampica malo samo svijetli eh dali je to sad ono bas RIP ili ima tu nade da se napravi.
takoder ostavljam da vidite kako izgleda ta ploca ako nekom nesto to znaci dole u linku.
Brickovao si ga. Koliko vidim na logo-u, box ti je MXQ Pro? Probaj sa ovim tutorijalom sa youtubea. Meni se desilo sa starim boxom, i uspio sam ga oživiti sa flash toolom, ali treba ti USB kabal sa muško-muškim ulazima, po mogućnosti što kraće. https://www.youtube.com/watch?v=qHQfaX_gApQ
Da da MXQ Pro i dole crvena slova 4K ali nigdje nisam mogao naci da board izgleda ovako kao u mene i da android na njemu je bio 7.1.2 dali to ima isto neke veze
i ovaj cip o kojem ovaj prica na video taj cip oupste nemam
A ovo da pogledaš samo trebaš odgovarajući FW naći
irac300 wrote:Da malo ozivim temu. Nekoliko forumasa mi se javljalo na pp sa pitanjima u vezi IPTV addona sa ExYu programima. Pa da ne bi pravili tajno drustvo, da javno napisem za one koji ne znaju za ove addone.
Nije stari Phoenix, ovo je balkanska varijanta. Takodje sadrzi dosta IPTV lista sa ExYu kanalima.
Uglavnom, odlicni addoni o kojima brinu ljudi sa ovih prostora.
Hvala ti gdje cuo i ne cuo za ovaj repo stvarno je strava ako imas jos neki slicni ovim salji jer sam totalno novi u ovom i dosad mi je box samo onako stajao kao ukras ali uz ovaj repo opet je ozivio hvala ti 1000 puta sve najbolje
erotica wrote:
Irac svaka ti dala za pure sports, napokon addon gdje radi nfl network
Ne pratim, ali vidio sam da ima NFL. Super ako radi. U suštini, odličan addon, bez puno muke, acestreama, plexusa i sličnih zavrzlama, a sepet HD linkova, uvijek neki radi bez greške.
Da ne lutam po temi, je li netko instalirao, odnosno je li uopće moguće instalirati Kodi na LG Smart TV koji nije Android, bez da se uzimaju oni Android boksovi i slično?
Cupko_ wrote:Da ne lutam po temi, je li netko instalirao, odnosno je li uopće moguće instalirati Kodi na LG Smart TV koji nije Android, bez da se uzimaju oni Android boksovi i slično?
21:04:24.503 T:2100 ERROR: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting plugin://service.subtitles.opensubtitles/?action=search&languages=Bosnian%2cCroatian%2cSerbian%2cSerbo-Croatian&preferredlanguage=Croatian
21:04:28.256 T:2284 ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
- NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
Error Type: <type 'exceptions.AttributeError'>
Error Contents: 'dict' object has no attribute 'sort'
Traceback (most recent call last):
File "C:\Users\USER\AppData\Roaming\Kodi\addons\service.subtitles.opensubtitles\service.py", line 178, in <module>
Search(item)
File "C:\Users\USER\AppData\Roaming\Kodi\addons\service.subtitles.opensubtitles\service.py", line 44, in Search
search_data.sort(key=lambda x: [not x['MatchedBy'] == 'moviehash',
AttributeError: 'dict' object has no attribute 'sort'
-->End of Python script error report<--
21:04:24.503 T:2100 ERROR: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting plugin://service.subtitles.opensubtitles/?action=search&languages=Bosnian%2cCroatian%2cSerbian%2cSerbo-Croatian&preferredlanguage=Croatian
21:04:28.256 T:2284 ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
- NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
Error Type: <type 'exceptions.AttributeError'>
Error Contents: 'dict' object has no attribute 'sort'
Traceback (most recent call last):
File "C:\Users\USER\AppData\Roaming\Kodi\addons\service.subtitles.opensubtitles\service.py", line 178, in <module>
Search(item)
File "C:\Users\USER\AppData\Roaming\Kodi\addons\service.subtitles.opensubtitles\service.py", line 44, in Search
search_data.sort(key=lambda x: [not x['MatchedBy'] == 'moviehash',
AttributeError: 'dict' object has no attribute 'sort'
-->End of Python script error report<--
I meni javlja grešku. Nisam gledao log, ali cjerujem da ce biti rijeseno. Zna se desiti tako da zasteka koji dan, ali prije ili kasnije opet proradi.
Ljudi imam jedno pitanje možda je za profesionalce glupo Registrovao sam se na titovo.com i imam oficijalni plug in ali na configure imam samo opciju ono latinica u cirilicu ne znam gdje upisati ovaj username i password?
dr sanjo wrote:Ljudi imam jedno pitanje možda je za profesionalce glupo Registrovao sam se na titovo.com i imam oficijalni plug in ali na configure imam samo opciju ono latinica u cirilicu ne znam gdje upisati ovaj username i password?
Hercegoviina wrote:koja je adresa za nevena addon? ovaj gore mi ne radi sto je navedeno
Radi link. Eto klikni na njega i vidjet ces da ga otvara. Provjeri jesi li dobro ukucao. Ako nece tako, otvori link i downloaduj tojelako repository i instaliraj rucno.
dr sanjo wrote:Ljudi imam jedno pitanje možda je za profesionalce glupo Registrovao sam se na titovo.com i imam oficijalni plug in ali na configure imam samo opciju ono latinica u cirilicu ne znam gdje upisati ovaj username i password?
Hvala na odgovoru, očigledno da je kod mene bila stara verzija ritmova, a ove oficials koje sam skinuo i instalirao sa linka koji ste preporučili javlja da su instaliran al ih ne mogu naći? Kao da nisu ni instalirati. Koristim CEMC možda je do toga problem?
Hvala na odgovoru, očigledno da je kod mene bila stara verzija ritmova, a ove oficials koje sam skinuo i instalirao sa linka koji ste preporučili javlja da su instaliran al ih ne mogu naći? Kao da nisu ni instalirati. Koristim CEMC možda je do toga problem?
Sa CEMC-om će biti problema. Prvo moraš deinstalirati tu staru verziju ako je imaš (u istoj putanji je kao i za official), onda moraš dependency-e poskidati i instalirati jedan po jedan. Skini na računar, pa ih stavi na stik i instaliraj. Tek onda instaliraj official titlove i odradi logovanje.
Evo ovdje detaljno uputstvo u vezi CEMC-a i dependency, prvi post od @excalibur28: https://forum.titlovi.com/titlovicom-of ... 5_n13.html
Sa CEMC-om će biti problema. Prvo moraš deinstalirati tu staru verziju ako je imaš (u istoj putanji je kao i za official), onda moraš dependency-e poskidati i instalirati jedan po jedan. Skini na računar, pa ih stavi na stik i instaliraj. Tek onda instaliraj official titlove i odradi logovanje.
Evo ovdje detaljno uputstvo u vezi CEMC-a i dependency, prvi post od @excalibur28: https://forum.titlovi.com/titlovicom-of ... 5_n13.html[/quote]
Hvala Irac na pomoći pokušat ću. Pozz
dr sanjo wrote:Sa CEMC-om će biti problema. Prvo moraš deinstalirati tu staru verziju ako je imaš (u istoj putanji je kao i za official), onda moraš dependency-e poskidati i instalirati jedan po jedan. Skini na računar, pa ih stavi na stik i instaliraj. Tek onda instaliraj official titlove i odradi logovanje.
Evo ovdje detaljno uputstvo u vezi CEMC-a i dependency, prvi post od @excalibur28: https://forum.titlovi.com/titlovicom-of ... 5_n13.html
Hvala Irac na pomoći pokušat ću. Pozz[/quote]
Uspjelo je ovo drug iako javlja da je addon inkopatibilan uspio sam ga konfigurisati i pokrenuti tako da šljaka. Hvala još jednom
Hercegoviina wrote:ustimo sam nevenu.
kako sada da ubacim titlovi.com da mi automatski uzima sa toga
Možeš li biti malo jasniji? Jesi instalirao titlovi.com ili tek želiš da ih instaliraš? Koji Kodi koristiš? Ako je 17, ideš u settings-player-language-default movies/tv show service-odaberi ''titlovi.com Official.
Prije toga otiđi na stranicu titlovi.com i registruj se, a user i password unesi ovako:
Setting-addons-my addons-subtitles-titlovi.com Official-settings-login details