pakica_ wrote:nek si djecu od 10-14 godina proglasila malim idiotima pa kako god...
djeca koja mi handre kera jesu idioti, pa da su tvoji rodjeni potomci.. ne sva djeca od 10-14, nego oni koji svojim ruksacima i torbama od fizickog mlate meni u kapiju da vide mog kera kako dozivljava nervne slomove, jer znaju da ne moze izaci.. par puta se desilo da podstanari zaborave zakljucati kapiju.. ovi mali idioti koji to rade ne znaju da ce jedan dan mozda on izaci za njima.. i tu ce on biti kriv, je li? sto odgovori na provokaciju?! ako se NE DAJ BOZE to i desi, mog cu psa licno ja odvesti na eutanaziju, iako nece biti kriv ni sekunde, jer nemate pojma sta mu ti mali IDIOTI rade..
nisu djeca idioti koja ti handre kera, nego si ti idiot koja si dopustila da ti maltretiraju cuku.. bice kriv onaj koji je zaboravio zakljucati kapiju. uostalom to sto ti pricas svakako nema veze s ovom temom. tema su ulicni psi lutalice, koji ce uskoro biti vise od ljudi u sarajevu i napadi na doticne..
pakica_ wrote:
Moj otac je imao sarplaninca i taj pas je slobodno hodao mahalskom ulicom medju djecom. Djeca su ga jahala, izvlacila mu jezik iz usta on nikada nije ni trepnuo prema djeci, sve je djeci dozvoljavao. 'elem, nikako vam ugoditi.. doduse, meni bas puca patka sta ko misli i o meni i o mojim psima
ti kao vlasnik trebas brinuti za svog psa, a ne dopustati da mu razni kidaju zivce, pa kad mu jednom prekipi i eksplodira pa pojede nekog.
elem nikako nam ugoditi? nije do mene ni do nas, nego do zakona ako tvoj pas uništava javnu površinu ili nema brnjicu e onda ti ne bi trebalo biti svejedno.
Bambi_na_kofeinu wrote:
Pa nije Pakica ni rekla da treba dijete-idiota eutanizirati.
Ali da ih ima idiota koji će odrasti u velike idiote - ima, to može biti veći problem nego psi lutalice..ma koliko ja smatrala da je ovo stanje sa psima neizdrživo.
Ako djetetu treba objašnjavati da se nad životinjom ne iživljava tu je već nešto otišlo kvragu.
ko o cemu, nego keroljupci, ustvari pardon, ljubitelji ulicnih pasa o eutanaziji djece na temi o problemu pasa lutalica...

manite se vise analize djece na ovoj temi, kako ne shvacas da 20000 lutalica mora biti problem i kad tad uslijed nebrige nad tim psima neki ce morati biti nekad zrtva. ali da nema tih lutalica ne bi morala o djeci-idiotima kukati na temi o ulicnim psima lutalicama.