Neka bude brko i svi zadovoljni!BHF_Manijak wrote:Jesam, sve si upravu. Ako ce ti vec biti lakse.
Jedno je sigurno, Mesa nece biti, a vi sad opletite do mile volje.
Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Maharadza
#4151 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#4152 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
BHF_Manijak wrote:Jesam, sve si upravu. Ako ce ti vec biti lakse.
Jedno je sigurno, Mesa nece biti, a vi sad opletite do mile volje.
- Brat
#4153 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Faruk Hadžibegić je novi selektor reprezentacije.
- BHF_Manijak
#4154 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Umetni spejs, hebo te on, sta si ta usta iskrivio k'o Tudjman!Velkoski wrote:
Ja vala ne, za ostale ne znam.Maharadza wrote:
Neka bude brko i svi zadovoljni!
-
todd_smith
#4155 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Meni bi bila sega samo vidjeti npr Dzeko sjedi na klupi u Citiju, ne ubacuje ga Pele ni sekunde, 2-3 mjeseca, samo da vidim bil` Amar stisn`o pa rekao Edinu "Idi u S`hamton"

- BHF_Manijak
#4156 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ma nece Amar biti selektor, sta vam je, imaju mnogo jaci lobiji... 
-
Pjanic15
#4157 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Pa da Ammar bude, pola stadiona bi se smijalo, a ono drugo krepalo od smijeha.

- Zeljoooo
#4158 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Amar je najveci strucnjak od trenutno ponudjenih!
- BHF_Manijak
#4159 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Hvala Bogu imamo izbora. Jos se kontaju Pep, Ancelotti ili Loew.Pjanic15 wrote:Pa da Ammar bude, pola stadiona bi se smijalo, a ono drugo krepalo od smijeha.![]()
-
samkoF
#4160 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
svi u napad wrote:Dragi Cypruse ne radi se samo o jednom treneru. Procitaj komentar ponovo polako na tanane. Ranije sam u svojim komentarima naveo primjer Grcke koji su doveli Svabu za trenera, on im organizovao sve, s njim osvojili EM a i poslije njega ljudi nastavili istu igru i aktivno ucesce na svim mogucim takmicenjima. Mislim da su u zadnjih 10 godina uvijek igrali na svim velikim takmicenjima (izvini ako sam pogrijesio za neku godinu jer mi se ne da guglati ali mislim da je to tu negdje). Kad sam rekao rezultat onda sam mislio prevashodno na ucesce na velikim takmicenjima a ne osvajanje prvih mjesta. Mislim da smo propustili veliku sansu koju smo imali kvalifikujuci se na WM i da je mnogo talentovane dijaspore bilo zainteresovano za nastup u nasoj repki (ne iz patriotizma da se razumjemo nego iz licnog interesa) ali zbog tvrdoglavosti Amidze kojem je porodicni biznis bio vazniji od repke smo puno toga izgubili. Primjer Vrancica ti je najbolji primjer ovog navedenog, jer je Amidza najavljivao njegov skorasnji nastup za repku a sad se pokazalo da je momak tek na pocetku procesa. Amidzi nije bio interes da momak dodje jer bi onda dvoimeni bratic morao na klupu.cyprus wrote:E jebiga... Čak i da Magath ima nadnaravne moći opet bi ovo bilo pretjerano za rećsvi u napad wrote:...Sa tim covjekom i nekom nasom bivsom zvijezdom koji bi ga kao njegov pomocnik naslijedio nakon 4 godine imali bi igru, sigurnost, organizaciju, red i rezultat 10-ak godina naprijed...![]()
Apsolutno ne postoji niti jedan trener koji može garantovati rezultat u jednom ciklusu, a da ne govorim o nekom periodu od 10 godina
No da se vratim Magatu dakle temi podforuma. Ne mislim da je carobnjak i vec sam nekoliko puta napisao da ni Murinjo i Fergi ne mogu garantovati uspjeh u ovim kvalama jer je Amidza ostavio takvu pustos da bi jedino Blater i Platini uspjeli napraviti cudo. Magat bi samo uveo reda i organizaciju podigao na puno veci nivo a kad imas uredjeno drustvo onda imas i rezultat. Nemoj sta hatorit jer ne zelim neku polemiku oko ovog mog stava. Ovaj komentar je samo dodatno objasnjenje na tvoj u zurbi napisan komentar. Ziv i zdrav bio i sretna ti Nova godina.![]()
Sve je to super I lijepo samo zaboravio si jednu cinjenicu I to kljucnu nas ne mozes ama bas niskim porediti jer nas savez je jedinstven u svijetu , jedino kod nas se mora birati sve po nacionalnom kljucu I onda automatski sva druga prica , poredjenja itd sa drugima pada u vodu I ne mozemo se ni u kom smislu niskim porediti pa tako ni ocekivati da I mi mozemo npr nesto slicno uciniti sto su eto grci npr. ucinili.
-
baglama
#4161 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
LJudi moji sta Vam je ? sad za za ovo evropsko , kad je sve skoro izgubljeno treba staviti nekog Vlaha ,a onda za svjetsko staviti nekog naseg "patriotu".
Vuk sit a ovce na broju.
Vuk sit a ovce na broju.
-
Crvena Tifoza
#4162 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Amar Osim
Da je perspektivan trener davno bi otišao negdje vani da radi, pa makar i vodio neki klub iz donjeg dijela tabele bilo koje evropske lige.
Hadžibegić ubleha i da dođe, otjerao bi nekog prvotimca samo zbog svojih kompleksa da dokaže da je on neko i nešto.
Baždarević dosta obećavao kao trener ali bez neke značajne perspektive u tom poslu i sve mi se čini da uopšte nije 'gladan' nekog uspjeha da izgradi neku karijeru. Ovo što se sad otvorilo mjesto selektora njemu dobro došlo samo da može reći da je bio selektor i ds to Iskoristi kao posljednju odskočnu dasku u karijeri.
Barbarez, jedini koji je na razgovore došao sa nekom vizijom, nekim planom. Već je sastavio svoj tim ljudi sa kojima bi surađivao, što ga pravi jedinim kandidatom koji ozbiljno razmišlja. Obzirom u kakvim je odnosima sa pojedinim reprezentativcima nema sumnje da ima podršku igrača i navijača. Jedina zamjerka što bi kocku zamjenio klupom selektora, nimalo ozbiljno i zabrinjavajuće.
Ovo ostalo od zla oca i od gore matere. Priziva se Baka a niko da se sjeti koliko je igrač protjerao iz reprezentacije. Sve one priče o tome kako nas je dva puta vodio i kako nas je gol dijelio od plasmana su najmanje njegov uspjeh. U oba slučaja došli smo u tu situaciju zbog međusobnog kiksa drugih reprezentacija.
Od tolike prašine oko selektora i priče kako nam je repka nekakav brend, mi smo spali na kandidate koji bi vodili i neke niželigaše da im se ukaže prilika. Opet savez dokazao da su kratkoročne vizije, i da apsolutno nisu imali nikakav plan odlaskom Papeta.

Hadžibegić ubleha i da dođe, otjerao bi nekog prvotimca samo zbog svojih kompleksa da dokaže da je on neko i nešto.
Baždarević dosta obećavao kao trener ali bez neke značajne perspektive u tom poslu i sve mi se čini da uopšte nije 'gladan' nekog uspjeha da izgradi neku karijeru. Ovo što se sad otvorilo mjesto selektora njemu dobro došlo samo da može reći da je bio selektor i ds to Iskoristi kao posljednju odskočnu dasku u karijeri.
Barbarez, jedini koji je na razgovore došao sa nekom vizijom, nekim planom. Već je sastavio svoj tim ljudi sa kojima bi surađivao, što ga pravi jedinim kandidatom koji ozbiljno razmišlja. Obzirom u kakvim je odnosima sa pojedinim reprezentativcima nema sumnje da ima podršku igrača i navijača. Jedina zamjerka što bi kocku zamjenio klupom selektora, nimalo ozbiljno i zabrinjavajuće.
Ovo ostalo od zla oca i od gore matere. Priziva se Baka a niko da se sjeti koliko je igrač protjerao iz reprezentacije. Sve one priče o tome kako nas je dva puta vodio i kako nas je gol dijelio od plasmana su najmanje njegov uspjeh. U oba slučaja došli smo u tu situaciju zbog međusobnog kiksa drugih reprezentacija.
Od tolike prašine oko selektora i priče kako nam je repka nekakav brend, mi smo spali na kandidate koji bi vodili i neke niželigaše da im se ukaže prilika. Opet savez dokazao da su kratkoročne vizije, i da apsolutno nisu imali nikakav plan odlaskom Papeta.
-
Paul F.
#4163 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Summa summarum, najbolje Rajevac.
- luckylaka
#4164 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moj kandidat je bio Aleksandar Ristic ali posto ga se niko nije sjetio onda bi volio na klupi vidjeti glavusu u liku amawa.Bar bi na forumu bilo interesantno.Mogu zamisliti levata na toj poziciji.
- Dr. Kuca
#4165 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Zanimljivo da bi hadzibegic bio kompleksas kad bi otjero nekog igraca a Vaha bi bio instutucija i neko ko bi pokazo da sa njim nema zajebancije
. Zanimljivo da je barbarez veci strucnjak od Osima, iako ovaj nije vodio tim ni na igrici, i vec se zna da je doso sa najboljim planom i vizijom.
pu jebem ti Bosnu i ko je izmisli.
- Point.
#4166 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Barba ce biti novi selektor, pa nek ti jacmir skoci. Amar je ubleha koliko i okruzenje u kojem je osvojio 11 velikih pehara.
- nosara
#4167 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Pa koje pizde materine onda pratis reprezentaciju ovog ublehaskog okruzenja...?Point. wrote:Barba ce biti novi selektor, pa nek ti jacmir skoci. Amar je ubleha koliko i okruzenje u kojem je osvojio 11 velikih pehara.
Sto ne mogu ove dijaspore, kako fakticke tako i mentalne... Idu mi na kurac opasno...
- plagijator1975
#4168 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
U nas ovaj izbor selektora isto "Zvezde Granda" prvi krug, drugi krug
pa će onda nekog vratiti kroz baraž

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4169 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Daj ne jedite vise g.... sa tim glupim prepucavanjima, pogotovo su smijesni stariji forumasi. Ima li kakva konkretna informacija po ovom pitanju? Recimo, sto su juce ovi bilmezi zasjedali? Bice selektor, bice uzi izbor 3 kandidata...na kraju ne bi nista 
- Dr. Kuca
#4170 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Pa sto ne bi zasjedali? Jelo, pice, dnevnice, malo diskutovali, vise se zajebavali i eto, kao u subotu.
Barba zvani flash
Barba zvani flash
-
LSD
#4171 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
http://www.klix.ba/sport/nogomet/safet- ... /141211130
hehehe pocelo je da puca šejtansko kolo....dok je bilo obostranog interesa, glumio se i finjak - a sad slijedi istresanje prljavog veša
....pare cuda cine
oguli ih Safete i sve cu ti halaliti
....izvedi ih na sud, ako treba
prozovi ih sviju redom....za tebe znamo da si govnar i interesđija, ali da narod vidi i ostale zmije iz jazbine
hehehe pocelo je da puca šejtansko kolo....dok je bilo obostranog interesa, glumio se i finjak - a sad slijedi istresanje prljavog veša
oguli ih Safete i sve cu ti halaliti
- emigrazione
#4172 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
a sad slijedi istresanje prljavog veša
-
LSD
#4173 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
e sad ce biti ABDemigrazione wrote:a sad slijedi istresanje prljavog vešaa kada si ti vidio ili cuo, osim u najavi naravno, da je neko nekada istresao prljavi ves...takav primjer u domacem fudbalu ne postoji
Safet je malo namazaniji igrac nego što oni kontaju i nego što opcenito javnosti misli
- emigrazione
-
LSD
#4175 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
polako, strpi se dok Safet progovori i kaže šta ima reci