Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
KENJAC wrote:Ne bih da komentarisem provokacije koje me licno ne diraju, ali moze li jedno pitanje bez guglanja ?
Gertruda Munitic ??? Za koju se aferu veze ?
Zakunite se casnom Pionirskom da necete guglat !
KENJAC wrote:Ne bih da komentarisem provokacije koje me licno ne diraju, ali moze li jedno pitanje bez guglanja ?
kunem se da pojma nemam
Nemam pojma i lazu svi i klevecu - bi bio najprecizniji odgovor.
za tileta
Evo ga jedan stariji od mene !
Bilo je Gertruda , Gertruda ne budi luda ....
Ovo vec ne znam, znaci pricam iz -čuvenja-, sto se kaze...od milion ljudi sam to.cuo.-kazu, sta su bogi i sead radili, da to beograd nije pamtio, niti ce ponovo dozivjeti...da su 20 posto trosili na treninge koliko na cure i provod, ne bi bilo dileme pele ili maradona...
ma strankinje vjerovatno nije mogao prislisiti,radi opsanosti od drzavnog udara i odrzavanja zdravih bilateralnih relacija sa drzavo is koje dolaze strankinje,ali nase zene, koje su imale afere sa Ttiom, nisu imale luksuz da odbiju marsala, a meni je to prilicno odvratno i razmisljati o tome
E sad vjeruj te ako hocete ako necete nemorate......jedne prilike sam iz Bg za Lj isao voznim vlakom i to bio onaj Sava expres ako se ne varam i mao je velelepni restoran.......Dolanc nije volio avion pa je isao tim vlakom koji negdej oko sat po ponoci bude u Ljubljani....sjedim ja tako kad hodnikom milicija i neki u civilu i ucini mi se neko slican Dolancu....posle nekog vremena izadjem da odem do retorana gdje sam obicno provodio cijelo putovanje i poslednji kupe do restorana sjedi drug Dolanc i glavom i bradom ....ali umjesto sjedista bile su crvene fotelje.....posle nekog vremen tjelohranitelji i on ulaze u restoran.....bilo nas mozda 7-8 u restoranu i sve nas je castio ko sta pije.......uglavnom u Ljubljani na peronu ga je cekao crni Merc.....onako malen ko kepec kad je dosao do auta okrenu se i veli Aj ljudi zdravo....i tih sat kolko je ostao u restoranu je cijelo vrijeme pricao viceve , mi smo se valjali od smijeha....tako da me je Dolanc castio pivom
spreca wrote:
E sad vjeruj te ako hocete ako necete nemorate......jedne prilike sam iz Bg za Lj isao voznim vlakom i to bio onaj Sava expres ako se ne varam i mao je velelepni restoran.......Dolanc nije volio avion pa je isao tim vlakom koji negdej oko sat po ponoci bude u Ljubljani....sjedim ja tako kad hodnikom milicija i neki u civilu i ucini mi se neko slican Dolancu....posle nekog vremena izadjem da odem do retorana gdje sam obicno provodio cijelo putovanje i poslednji kupe do restorana sjedi drug Dolanc i glavom i bradom ....ali umjesto sjedista bile su crvene fotelje.....posle nekog vremen tjelohranitelji i on ulaze u restoran.....bilo nas mozda 7-8 u restoranu i sve nas je castio ko sta pije.......uglavnom u Ljubljani na peronu ga je cekao crni Merc.....onako malen ko kepec kad je dosao do auta okrenu se i veli Aj ljudi zdravo....i tih sat kolko je ostao u restoranu je cijelo vrijeme pricao viceve , mi smo se valjali od smijeha....tako da me je Dolanc castio pivom
Toliko volje, entuzijazma,snova i znoja na neretvi, sutjesci, sremskom frontu...a da ga nestane u miru flore i faune belog dvora, medj paunovima i kokijem...
Jok, koki ie bio na brijunima..znaci, medj florom, faunom i paunovima.