ultima_palabra wrote:Evo amiliana preselila u Prag
iz rusije do praga, preko crnaca i svaba, sve dok se studira ZA medicinu u frizerskom salonu
joj jbte sto je neko napacen insan kada ovako za 5-6 dana moze da navalja lazi
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
ultima_palabra wrote:Evo amiliana preselila u Prag
spreca wrote:drago mi je .ako sam vas bar na trenutak razveselio
Ne znam da ima ljepsi grad po meni ljepsi od Stockholma,Nikozije,Sofije.Bratislave,Istanbula u tim vecim kojim sam dosad bilaultima_palabra wrote:Evo amiliana preselila u Prag
leti spreca, ode koka u hendekspreca wrote:umal mi koka ne zagore u rerni![]()
![]()
.todd_smith wrote:ultima_palabra wrote:Evo amiliana preselila u Prag![]()
![]()
![]()
iz rusije do praga, preko crnaca i svaba, sve dok se studira ZA medicinu u frizerskom salonu![]()
![]()
![]()
Sa 21 se podmladila na 17, preselila se iz Sarajeva u Banjaluku, promijenila vjeru, nikad nije imala momka pa je onda promijenila trojicu u mjesec danatodd_smith wrote:ultima_palabra wrote:Evo amiliana preselila u Prag![]()
![]()
![]()
iz rusije do praga, preko crnaca i svaba, sve dok se studira ZA medicinu u frizerskom salonu![]()
![]()
![]()
a ovo ostalo je tacno znaci?amiliana wrote:Kakav frizerski salontodd_smith wrote:ultima_palabra wrote:Evo amiliana preselila u Prag![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
provjeri ti to dobroamiliana wrote:Ne znam da ima ljepsi grad po meni ljepsi od Stockholma,Nikozije,Sofije.Bratislave,Istanbula u tim vecim kojim sam dosad bilaultima_palabra wrote:Evo amiliana preselila u Prag
Spreco nije on peder![]()
svezo sam joj nogesha_ba wrote:leti spreca, ode koka u hendekspreca wrote:umal mi koka ne zagore u rerni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
amiliana wrote:Ovo za putovanja i momka nista ne lazem
Prije sam lagala druge stvari sad ne
Lazem nekad i svog momka jbg
spreca wrote:svezo sam joj nogesha_ba wrote:leti spreca, ode koka u hendekspreca wrote:umal mi koka ne zagore u rerni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

a sad lazes o laganju prijeamiliana wrote:Ovo za putovanja i momka nista ne lazem
Prije sam lagala druge stvari sad ne
Lazem nekad i svog momka jbg
Nisam ja promijenila vjeru ja sam krstena kao malaultima_palabra wrote:Sa 21 se podmladila na 17, preselila se iz Sarajeva u Banjaluku, promijenila vjeru, nikad nije imala momka pa je onda promijenila trojicu u mjesec danatodd_smith wrote:ultima_palabra wrote:Evo amiliana preselila u Prag![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sherbett wrote:i sjećaš se poroda sigurnoamiliana wrote: Nisam ja promijenila vjeru ja sam krstena kao mala