Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- King Kenny
#4151 Re: Liverpool FC
može li se neko sjetiti kad smo zadnji put imali preko 75% lopte u posjedu?
- Edin H.
#4152 Re: Liverpool FC
Pitam se da li su navijaci na Anfieldu zadovoljni ocekivanim remijem sa Stoke-om 
-
The Realist
#4153 Re: Liverpool FC
Evo zašto se Suarezu ne sviraju penali:

Ja mislim da ga je čak i zakačio malo na početku, ali nije pao i onda on izvodi ovo. Kako da mu sudije vjeruju, ako ne vide dobro?
PS
Nije bilo kartona za ovo.

Ja mislim da ga je čak i zakačio malo na početku, ali nije pao i onda on izvodi ovo. Kako da mu sudije vjeruju, ako ne vide dobro?
PS
Nije bilo kartona za ovo.
- vaučer
#4154 Re: Liverpool FC
Daj Realist otpepaj molim te.
Gazili su ga cijelu utakmicu, Huth mu je ugazio kopačkom na prsa, udarali ga kako su stigli bez da je Mason išta svirao a tu je bez obzira na suarezovu reakciju postojao kontakt, znaš ono, kontakt, ona riječ koja briše sve pred sobom kad su u pitanju Nani, Valencia i slični diveri koji su u Team Ferguson.
Još bi i karton?
Ozbiljno, ajde produži dalje jer si se ugovnao u dvostruke standarde do grla.
Gazili su ga cijelu utakmicu, Huth mu je ugazio kopačkom na prsa, udarali ga kako su stigli bez da je Mason išta svirao a tu je bez obzira na suarezovu reakciju postojao kontakt, znaš ono, kontakt, ona riječ koja briše sve pred sobom kad su u pitanju Nani, Valencia i slični diveri koji su u Team Ferguson.
Još bi i karton?
-
The Realist
#4155 Re: Liverpool FC
Hoćeš reći da se nije dodatno bacio? Rekao sam da je bio kontakt i tada je trebao pasti. Zašto se poslije bacio, jer jeste se bacio. Nije ga niko nakon toga dirao.vaučer wrote:Daj Realist otpepaj molim te.
Još bi i karton?
Gdje sam ja komentarisao ostale situacije, nisam ni gledao utakmicu, ali sam ovo vidio. I kada spominješ Nanija, isto sam i za njega rekao za meč protiv Tottenhama (igrač koji lako pada, vrlo često neće dobiti takve faulove i ništa ne krivim suca).
Hebote, hajde opet izmišljaj malo detalje, kao onda, po tome si poznat. Dolaziš na druge teme, izmišljaš stvari, lažeš i onda imaš obraza drugome reći da ide.
- vaučer
#4156 Re: Liverpool FC
Pusti ti Suareza, imaš takvih punu ekipu pa idi nađi taj balvan u svom oku već jednom da te ne svrbi više. Kad su drugi u pitanju bitan je kontakt, kad je Suarez treba ostaviti i 'iskren' umjetnički dojam jeli to? Ništa nema u tom gifu što se ne viđa na svakoj utakmici i za što se nekima ne daju penali a nekima kartoni, zavisi u kojem si dresu i koji te od nesposobnih sudija zapao.
-
The Realist
#4157 Re: Liverpool FC
Suarez je ostao na nogama i onda pao, nemoj mi samo reći da ti misliš da ovdje Suarez nije naknadno simulirao? Daj, barem je to očito. Odmah je trebao pasti, ako je htio nešto, a imao je itekako osnove za takvo nešto. Povlačiš kontakt nad Valenciom, ali je Valencia odmah pao, nije stao, pa naknadno poletio. I ovo se ne viđa na svakoj utakmici, jer Suarez ima specifičan način na koji se baca, slično jednom igraču, kojeg ću kasnije spomenuti.vaučer wrote:Pusti ti Suareza, imaš takvih punu ekipu pa idi nađi taj balvan u svom oku već jednom da te ne svrbi više. Kad su drugi u pitanju bitan je kontakt, kad je Suarez treba ostaviti i 'iskren' umjetnički dojam jeli to? Ništa nema u tom gifu što se ne viđa na svakoj utakmici i za što se nekima ne daju penali a nekima kartoni, zavisi u kojem si dresu i koji te od nesposobnih sudija zapao.
Što se tiče da su sudije uzele na zub Suareza, tu se slažem. Vidio sam jedan nesviran penal nad njim protiv Norwicha, ne znam je li bio ovdje (ono najsvježije što sam vidio). Ovdje (ovaj gif koji sam postavio) ti niko neće svirati penal, ako ne padneš, a on se još onda onako baci. Pa bolje da se spustio samo na pod.
Apsolutno isto pišem za dajvera Younga, za kojeg želim da ga prodaju i to samo radi toga. Lik na svaki manji kontakt, skoči još dodatno metar i pravi nekakvo izvrtanje dodatno, a onda ako ima istoriju simuliranja, a ima ju, logično da će mu prestati svirati i kada je faul. I neću nikada sudiju kriviti kada nad njim nešto ne svira, jer si je sam kriv. Ne zna normalno pasti.
A što se tiče "dresova", zašto ti dresovi nisu pomogli United protiv Tottenhama i to na njihovom stadionu? Dosta više te patetične priče, umjesto da se traže problemi u vlastitoj ekipi (ovdje neću tvrditi da ne tražiš, ali općenito je uglavnom sudija kriv).
- BHF_Manijak
#4159 Re: Liverpool FC
Sto je islo po golu skino je. Imo jednu veoma dobru odbranu Gerarrdu! Inace nije bilo opasnijih suteva. Suraez imo jedan fantastican solo prodor i da je isla po golu Beg bi bio nemocan, no Suarez promasio.
-
Lucas Leiva
#4160 Re: Liverpool FC
Slatka osveta "long ball geniusa" Charlija Adama onima koji su ga se odrekli!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4161 Re: Liverpool FC
Bas je genius....prosjecan engleski fudbaler. Puno fizike, zna dodati loptu....to bi bilo to.
- Edin H.
#4162 Re: Liverpool FC
Imao je sansu da se proslavi nakon greske Liverpool-ove odbrane - taktika Brendona da pocetak akcije grade ispred svog golaLucas Leiva wrote:Slatka osveta "long ball geniusa" Charlija Adama onima koji su ga se odrekli!
Medjutim Reina odbranio i onda isti Brendon koji ga je cusnuo iz kluba, nesto se lafo srdacno sa njim pozdravlja, kada je izlazio iz igre.
NARAVOUCENIJE: Cim te bivsi klub gotivi znas da si se provalio
- Riddle
#4163 Re: Liverpool FC
10/10The Realist wrote:
Bale je takođe bio dobar. Rekao bih 9.5.
-
Mustang1
#4164 Re: Liverpool FC
Ma to kad se docekao na ruke ub'o se na nesto i morao je tako upasti

-
missko
#4166 Re: Liverpool FC
Nesto ga je oprzilo iz trave vidi se tacno.Bubalo1 wrote:Ma to kad se docekao na ruke ub'o se na nesto i morao je tako upasti![]()
- King Kenny
#4169 Re: Liverpool FC
Borini out tri mjeseca, Reina vjerovatno out za Reading.
- vaučer
#4170 Re: Liverpool FC
Tri boda na Anfieldu.
Napokon.
Napokon.
- Edin H.
#4171 Re: Liverpool FC

Evo jedna slika sto sam slikao na Anfieldu.
Last edited by Edin H. on 25/10/2012 20:09, edited 1 time in total.
- King Kenny
#4172 Re: Liverpool FC
Idemo s bismillom! YNWAThe Reds team in full is: Jones, Johnson, Wisdom, Agger, Skrtel, Gerrard, Shelvey, Sahin, Downing, Suarez, Assaidi.
Subs: Gulacsi, Carragher, Henderson, Allen, Sterling, Suso, Yesil.
- vaučer
#4173 Re: Liverpool FC
Neočekivano jaka postava, valjda nam se isplati jer smo inače nizašta izmorili prvotimce pred Everton.
- Edin H.
#4174 Re: Liverpool FC
Suarez i Gerrard protiv ovih klocevavaučer wrote:Neočekivano jaka postava, valjda nam se isplati jer smo inače nizašta izmorili prvotimce pred Everton.
- vaučer
#4175 Re: Liverpool FC
Brljavimo s loptom.
Nula nula - poluvrijeme.
Nula nula - poluvrijeme.