Veliki Brat 2013
Moderator: anex
- thesting
#4151 Re: Veliki Brat 2013
E sto ga cuva produkcija. Konacno Top pokazao pravo lice a oni ukinuli ton. Cini mi se da je sasuo nekoliko psovki Zeljku na kraju trke kad mu je ovaj htio cestitati.
- didžej
#4152 Re: Veliki Brat 2013
al je kvaran debeli
, ubice ga top. 
-
_nevermind_
#4154 Re: Veliki Brat 2013
Dusa mu na nos izasla, jedva je istrcao, a raskorak mu 2 m....E bas mi je drago da je pred svima pokazao pravo lice.thesting wrote:E sto ga cuva produkcija. Konacno Top pokazao pravo lice a oni ukinuli ton. Cini mi se da je sasuo nekoliko psovki Zeljku na kraju trke kad mu je ovaj htio cestitati.
A Medo dusica nece ni da kaze sta mu je sve nagovorio, samo kaze nema veze
- didžej
#4155 Re: Veliki Brat 2013
cuj pokazao pravo lice!? pa onaj smrad ga gura u punom trku da se sav polomi, neka mu je j.bo mater. top legenda.thesting wrote:E sto ga cuva produkcija. Konacno Top pokazao pravo lice a oni ukinuli ton. Cini mi se da je sasuo nekoliko psovki Zeljku na kraju trke kad mu je ovaj htio cestitati.
- Federenko
#4156 Re: Veliki Brat 2013
Gledaš cijelu utrku, bude zanimljivo i ono top pobjedi

- ČičineBrčine
#4157 Re: Veliki Brat 2013
Jesmo mi isto gledali, niko ga pipnuo nije, sam se polomio.didžej wrote:cuj pokazao pravo lice!? pa onaj smrad ga gura u punom trku da se sav polomi, neka mu je j.bo mater. top legenda.thesting wrote:E sto ga cuva produkcija. Konacno Top pokazao pravo lice a oni ukinuli ton. Cini mi se da je sasuo nekoliko psovki Zeljku na kraju trke kad mu je ovaj htio cestitati.
ps. ipak sam ja corav
Last edited by ČičineBrčine on 22/04/2013 02:00, edited 1 time in total.
- didžej
#4158 Re: Veliki Brat 2013
nije ga tad gurnuo ali mu se ubacivao u krivini u putanju i samo se pukom srecom ovaj nije polomio. cuo si sad kad mu u ispovjedaonici kaze top "cestitam ali si cupi".ČičineBrčine wrote: Jesmo mi isto gledali, niko ga pipnuo nije, sam se polomio.![]()
evo slusaj sta mu govori vb.
smrad debeli.
-
_nevermind_
#4159 Re: Veliki Brat 2013
Ava u ispovjedaonici: ''Teta Biljana, sretan rodjendan''
E jedva bi te teta Biljana docekala da joj dodjes

E jedva bi te teta Biljana docekala da joj dodjes
Last edited by _nevermind_ on 22/04/2013 02:06, edited 1 time in total.
- didžej
#4160 Re: Veliki Brat 2013
pricaces govneta sutra sa svojima, ne 5 minuta nego neograniceno dugo. 
- thesting
#4161 Re: Veliki Brat 2013
Nije bitno sta se desilo tokom trke, ja nisam vidio da ga je gurnuo. Ali Top se pokusava predstaviti da je neko ko nikad ne psuje i ne ulazi nikad u konflikte. Samo sto se sad toliko razbjesnio da nije mogao suzbiti emocije. I ljudski je da nekad opsuje. A oni nisu pustili pticicu kao sto obicno ide preko psovki nego kao tehnicki problemi pa bas nestalo tona na 5 sekudni dok on psuje.
-
_nevermind_
#4162 Re: Veliki Brat 2013
I kad se smirio u sobi, onda u ispovjedaonici ponovo kao dobrica, ma bjeeezi.thesting wrote:Nije bitno sta se desilo tokom trke, ja nisam vidio da ga je gurnuo. Ali Top se pokusava predstaviti da je neko ko nikad ne psuje i ne ulazi nikad u konflikte. Samo sto se sad toliko razbjesnio da nije mogao suzbiti emocije. I ljudski je da nekad opsuje. A oni nisu pustili pticicu kao sto obicno ide preko psovki nego kao tehnicki problemi pa bas nestalo tona na 5 sekudni dok on psuje.
- didžej
#4163 Re: Veliki Brat 2013
ma ja top smrad sto nije pao dok ga ovaj hinjski gura da vrat slomi, jos i opsovao, mo's mislit'.thesting wrote:Nije bitno sta se desilo tokom trke, ja nisam vidio da ga je gurnuo. Ali Top se pokusava predstaviti da je neko ko nikad ne psuje i ne ulazi nikad u konflikte. Samo sto se sad toliko razbjesnio da nije mogao suzbiti emocije. I ljudski je da nekad opsuje. A oni nisu pustili pticicu kao sto obicno ide preko psovki nego kao tehnicki problemi pa bas nestalo tona na 5 sekudni dok on psuje.
-
Opalaopa12
#4164 Re: Veliki Brat 2013
Nek mu je Top opsovao , pogotovo ako je imao razloga , odvratni su blizanci i jako podli , pogotovo ovaj Zarko pedercic ..
- thesting
#4165 Re: Veliki Brat 2013
You're missing the point.didžej wrote:ma ja top smrad sto nije pao dok ga ovaj hinjski gura da vrat slomi, jos i opsovao, mo's mislit'.thesting wrote:Nije bitno sta se desilo tokom trke, ja nisam vidio da ga je gurnuo. Ali Top se pokusava predstaviti da je neko ko nikad ne psuje i ne ulazi nikad u konflikte. Samo sto se sad toliko razbjesnio da nije mogao suzbiti emocije. I ljudski je da nekad opsuje. A oni nisu pustili pticicu kao sto obicno ide preko psovki nego kao tehnicki problemi pa bas nestalo tona na 5 sekudni dok on psuje.meni je top upravo nakon ovoga porastao u ocima.
Ja kazem da je prirodna bila njegova reakcija na kraju trke. A poenta je da je to jedini trenutak u kojem se on prirodno ponasaso. A ostalih 3 sedmice ili koliko vec traje VB je u ulozi.
- didžej
#4166 Re: Veliki Brat 2013
a ne smije da kaze kad ga pita sestra zarka "sta ti je opsovao top". ustvari nece da kaze jer zna vrlo dobro sto mu je opsovao. nego govori "ma nema veze". i tek kad mu je vb rekao da je kaznjen zbog nesportskog ponasanja i kad mu je i sindi rekla da je podlac onda se kao nesto slaze da je pogrijesio.Opalaopa12 wrote:Nek mu je Top opsovao , pogotovo ako je imao razloga , odvratni su blizanci i jako podli , pogotovo ovaj Zarko pedercic ..
kakvo djubre od covjeka.
da ne govorim da je cijelo vrijeme trcanja provocirao sindi. ko trci zna koliko je to iritantno.
da ne bi vb i da nisam gledao svojim ocima forumasi bi me ubijedili da je doticni ok lik.
- ČičineBrčine
#4167 Re: Veliki Brat 2013
Evo mala kvazilisica opet sise izvalila 
-
Opalaopa12
#4168 Re: Veliki Brat 2013
Cuj ti ovog pedera haha , Avi valjda sisa ispala , on poce vristati , ko da je krokodila vidio ..
NE bi me sad cudilo da izmisli pricu , da se Ava namjerno pred njim skidala , da bi ga odvukla u krevet :/
NE bi me sad cudilo da izmisli pricu , da se Ava namjerno pred njim skidala , da bi ga odvukla u krevet :/
- didžej
#4169 Re: Veliki Brat 2013
u ulozi je jer za razliku od 95% ukucana ima ugled kod ljudi, u narodu. vrhunski je sportista i ima samokontrolu. to nije nista lose. ne vidim razloga da se spusta na nivo vendi ili maje n. anonimusa blizanaca i slicno.thesting wrote:
You're missing the point.
Ja kazem da je prirodna bila njegova reakcija na kraju trke. A poenta je da je to jedini trenutak u kojem se on prirodno ponasaso. A ostalih 3 sedmice ili koliko vec traje VB je u ulozi.
osim u ekstremnim situacijama kao veceras kad se vepru na.ebao mame.
Last edited by didžej on 22/04/2013 02:27, edited 1 time in total.
- KAMI666
#4170 Re: Veliki Brat 2013
Ne, to se Avi eto "slucajno" desi kao i mnoge stvari
ma bjaaaaazi, krAva ostaje svoja i zna kako se radi posao starlete
-
Opalaopa12
#4171 Re: Veliki Brat 2013
Pa ne , nek je ku*va , ku*va je sebi i nikom drugom nauditi nece , mislim da to nije razlog da se u kuci teorije zavjere protiv nje rade i da po 15 sati svaki dan Vendi i ona njena bijednica , da je ne imenujem pricaju o Avi kao da je najgora osoba na svijetu .. Kakva god da je , bolja je osoba od 90 % ukucana , moje misljenje 
-
hau jes no
#4172 Re: Veliki Brat 2013
Realno nisu Avi ni do koljena, ona je u klasi Mikija Đuričića što se tiče realitijaOpalaopa12 wrote:Pa ne , nek je ku*va , ku*va je sebi i nikom drugom nauditi nece , mislim da to nije razlog da se u kuci teorije zavjere protiv nje rade i da po 15 sati svaki dan Vendi i ona njena bijednica , da je ne imenujem pricaju o Avi kao da je najgora osoba na svijetu .. Kakva god da je , bolja je osoba od 90 % ukucana , moje misljenje
- thesting
#4173 Re: Veliki Brat 2013
Sve je to ok. Ako je htio da sacuva ugled nije trebao ulaziti u kucu. Ali hoce covjek lovu. Igra na finocu i patetiku, a finocu glumi. A ovamo mu se gadi Avina gluma. Ona glumi histericnu preljubnicu ili sta vec, a on glumi mirnocu budiste, nezamislivu dobrotu i velikodusnost. Ne vidim sto je to ona gora samo zato sto je odabrala drugaciju ulogu. Po meni su najkvalitetniji ljudi vec isplali iz kuce ali dobro u ovakvom programu i opstaju najintersantiji a ne najkvalitetniji.didžej wrote: u ulozi je jer za razliku od 95% ukucana ima ugled kod ljudi, u narodu. vrhunski je sportista i ima samokontrolu. to nije nista lose. ne vidim razloga da se spusta na nivo vendi ili maje n. anonimusa blizanaca i slicno.
osim u ekstremnim situacijama kao veceras kad se vepru na.ebao mame.
Laku noc svima.
- kisni indijanac
#4174 Re: Veliki Brat 2013
šlihtadžija top je u noćašnjem razgovoru sa vendi ili vendijem rekao da je ona jedina od ukućanki trčala pravilno, bez obzira što je odustala na pola...top mi je potpuno bezličan i neiskren, sjećam se da je u jednom razgovoru rekao kako inače u privatnom životu psuje, ali da je odlučio u kući da se suzdržava od toga da bi kad izađe te navike izgubio....ipak je ušao u kuću sa taktikom i te priče pojedinih da su ušli u kuću zbog nekog novog iskustva su obične šuplje i demagogija.....
nažalost, ja pobjednika vidim između četvorke..top, slavko, vendi ili maja n....baš ovim redom...
nažalost, ja pobjednika vidim između četvorke..top, slavko, vendi ili maja n....baš ovim redom...
- KAMI666
#4175 Re: Veliki Brat 2013
Kako nece nauditi, sto se po noci priblizava muskarcima, zar to nije sexualno zloostavljanje? Njoj fali par serafa u glavi i jedan medju nogamaOpalaopa12 wrote:Pa ne , nek je ku*va , ku*va je sebi i nikom drugom nauditi nece , mislim da to nije razlog da se u kuci teorije zavjere protiv nje rade i da po 15 sati svaki dan Vendi i ona njena bijednica , da je ne imenujem pricaju o Avi kao da je najgora osoba na svijetu .. Kakva god da je , bolja je osoba od 90 % ukucana , moje misljenje
Od zena se ocekuje da ogovaraju, to je tipicno zensko u mojim ocima i to je za mene normalno. Ne zelim reci i da muskarci ne ogovaraju, samo ne u tolikoj dozi kako to zene rade.