taj Adnan nam je svima pomogaoveljaca wrote:Evo da i ja podijelim svoje iskustvo o Telemachu. Iz prve ruke.![]()
Korisnik sam bio kablovske TV njihove a Interneta BHTelecoma.
Buduci da sam placao Internet 52,35 KM a kablovsku 15 KM , a pretplatnik sam od 2009, ucinilo mi se to malo preskupo. Imao sam brzinu 6 Mb/s.
Presao sam na ovaj Telemachov paket DUO ( Digitalna TV i Internet ) 39,99 KM - brzina 10 MB/s. Donijeli su mi ( nakon cekanja 5-6 dana ) njihov modem i Wirelles ruter. Sve momak profesionalno podesio. Slika "ko mlijeko" a i Internet dobar. Zatim sam uzeo i uslugu SportKlubHD ( gledam jako puno utakmice ) i to je bilo O.K. ( kosta 4 KM - mjesecno ).
Onda sam vidio uslugu D3GO - gledanje programa (54 kanala) preko PC-a. Rekoh da i to probam. Prijavim se, ali tu nastase problemi, Internet oslabi - modem postavljen u testnu fazu. Poslije 2-3 sata ( poziva i intervencija ) podesise mi i ovo. Nije lose.
Moji utisci sa operaterima: od onog da nemam titlova ( ukljuci jezik Srpski ),da imam PIN kod na jednom kanalu, i do ovog sa D3GO- sve u svemu pozitivni. Jedna mi se javila ( da je ne imenujem - nije Dijana) - resetuj modem - nema veze sa mojim D3GO problemom i nalogom, a operater Adnanse ukljucio kasnije i pomogao mi - ali je rekao da prelazak na D3GO traje nekih 20-tak minuta, a trajalo je duze. ( jedino mu je to mala zamjerka - bolje ne reci vrijeme ).
Da kucnem u drvo - do sada je O.K.
Razmisljam da predjem i na telefoniju - ali jos se dvoumim. Ako moze neko strucan iz Telemacha da mi to malo objasni ?
Puno srece u radu - Telemach timu.
Btw - nemam nikoga da radi u Telemachu i ovo sam napisao 100 % tacno.
fakat..kad god sam imao neki probl..i ako se on javi..fakat rijesimo problem..a nije kao one hanume
a jos sto se ispricamo
hehehehehe
ako ga neko zna da ga na kafu izvedemo..u znak zahvalnosti
hehe