kojisheilak wrote:edo_79 wrote:Šta je za vas žene definicija ''Dobrog frajera'' ?
visok, zgodan, onaj osmijeh
Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- edo_79
#41476 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
-
dječak sa šibicama
#41477 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Pa nikad se vi necete udati 
- edo_79
#41478 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
187/ 89sha_ba wrote:185/85
- Secer_033
#41479 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Uh, tacka. Izgubih dah dok procitah tvoje pitanje..sarajlija80 wrote:dame pitanje .U vezi ste sa neki frajerom ,izasle ste sa priajteljicama u neki lokal restoran ,,,,,opazio vas je neki zgodan frajer svidajte mu se ,prilazi vam zapocinjete neku konverzaciju trazi vam broj i da izadjete sa njim,a on ne zna da imate frajera recimo sa kojim ste u vezi 3 mjeseca,bili slagale da nemate frajera i da li bi ste pristale na izlazak ,ako vam se malo svidi nebitno u kojem fizickom ili nekom dr.smislu .
Rekla bi mu da imam momka. Ponudila bih mu da nam se pridruzi i da ne moze vise od prijateljstva od mene dobiti sve dok sam u vezi.
- klixoris
#41480 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Sjoooj gdje ces to bolan pitati ? Pa ovdje su sve forumasice svetice i vjerne svom dragom, no matter whatsarajlija80 wrote:dame pitanje .U vezi ste sa neki frajerom ,izasle ste sa priajteljicama u neki lokal restoran ,,,,,opazio vas je neki zgodan frajer svidajte mu se ,prilazi vam zapocinjete neku konverzaciju trazi vam broj i da izadjete sa njim,a on ne zna da imate frajera recimo sa kojim ste u vezi 3 mjeseca,bili slagale da nemate frajera i da li bi ste pristale na izlazak ,ako vam se malo svidi nebitno u kojem fizickom ili nekom dr.smislu .
- sheilak
#41481 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
edo_79 wrote:kojisheilak wrote:edo_79 wrote:Šta je za vas žene definicija ''Dobrog frajera'' ?
visok, zgodan, onaj osmijeh
-
sha_ba
#41482 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
dječak sa šibicama wrote:Pa nikad se vi necete udati
nismo svi Bogom dani...
- ultima_palabra
#41483 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Žena u muškarcu želi vidjeti zaštitnika, to je genetski zapisano... a ako je taj zaštitnik niži od nje, onda to nije to... dok novčanik ne uđe u igru 
- eluna
#41484 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
da rezimiramo, muškarci vole upoznavati tuđe žene, ne vole upoznavati svoju ženuSecer_033 wrote:Direktni... ne ocekujem ja sa mene svaki frajer 'procita' na lrvi pogled, ali ako si vec i dugoj vezi, valjda znas kad ti je zena raspolozena i kad nije
Nakon izvjesnog vremena skontas i sam kako se ponasa kad joj se stisne, kad je umorna i sl.
Nece valjda svaki put kad ti dodjes umoran s posla prvo opisati svoje emotivno stanje. Sjednete da rucate, vidis da je nije sva svoja i skontas da je imala tezak dan.
Oni koji kazu da muskarci ne mogu znati sta zene misle i osjecaju su oni koji ne upoznaju svoju zenu kako treba.
- edo_79
#41485 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ma ovaj se fura na mene![]()
- sheilak
#41486 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
da, novcanik dodaje barem 10 cm...ultima_palabra wrote:Žena u muškarcu želi vidjeti zaštitnika, to je genetski zapisano... a ako je taj zaštitnik niži od nje, onda to nije to... dok novčanik ne uđe u igru
-
dječak sa šibicama
#41487 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ili kako je vec Berni Eklston rekao, otprilike, "kad stanem na svoj novcanik, visi sam od vecine muskaraca"ultima_palabra wrote:Žena u muškarcu želi vidjeti zaštitnika, to je genetski zapisano... a ako je taj zaštitnik niži od nje, onda to nije to... dok novčanik ne uđe u igru
- klixoris
#41488 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Medju zenama poznat i kao "Height booster"sheilak wrote:da, novcanik dodaje barem 10 cm...ultima_palabra wrote:Žena u muškarcu želi vidjeti zaštitnika, to je genetski zapisano... a ako je taj zaštitnik niži od nje, onda to nije to... dok novčanik ne uđe u igru
Ne kopiraj me !dječak sa šibicama wrote:
Ili kako je vec Berni Eklston rekao, otprilike, "kad stanem na svoj novcanik, visi sam od vecine muskaraca"
Last edited by klixoris on 04/09/2014 12:53, edited 1 time in total.
-
Jokericious
#41489 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Pogledaj samo kod poznatih koliko parova ima da je on nizi. Sta lova cini.ultima_palabra wrote:Žena u muškarcu želi vidjeti zaštitnika, to je genetski zapisano... a ako je taj zaštitnik niži od nje, onda to nije to... dok novčanik ne uđe u igru
- sheilak
#41490 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
klixoris wrote:Medju zenama poznat i kao "Height booster"sheilak wrote:da, novcanik dodaje barem 10 cm...ultima_palabra wrote:Žena u muškarcu želi vidjeti zaštitnika, to je genetski zapisano... a ako je taj zaštitnik niži od nje, onda to nije to... dok novčanik ne uđe u igru
ma da...height...
- Secer_033
#41491 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Zasto vi jos uvdijek mislite da smo mi velike sponzoruse?
- S4mpion
#41492 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Nije to nikakav stereotip, svaki čovjek duboko u podsvijesti ima sliku osobe koju želi i osobe koju ne želi. Zato su nekom odbojne visoke cure, nekom niske, nekom debele, curama odbojni niži muškarci i sl.Mračajski proto wrote:S4mpion wrote:Šta ima veze što neke cure hoće muškarca koji je viši od njih, to im je u podsvijesti usađeno i tu se nema šta pričat.-hemija.![]()
Koji stereotipi.
Fizika igra ogromnu ulogu u svemu.
-
Jokericious
#41493 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
joooj wrote: Ranije nisam, posebno dok sam bila tinejdzerka, bilo mi je to kao kompleks.
Sad mi je super
Koji minimum trazis za muskarca?
- eluna
#41494 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ne bih slagala da sam u vezi tri mjeseca, ali bih prihvatila poziv za izlazaksarajlija80 wrote:dame pitanje .U vezi ste sa neki frajerom ,izasle ste sa priajteljicama u neki lokal restoran ,,,,,opazio vas je neki zgodan frajer svidajte mu se ,prilazi vam zapocinjete neku konverzaciju trazi vam broj i da izadjete sa njim,a on ne zna da imate frajera recimo sa kojim ste u vezi 3 mjeseca,bili slagale da nemate frajera i da li bi ste pristale na izlazak ,ako vam se malo svidi nebitno u kojem fizickom ili nekom dr.smislu .
- edo_79
#41495 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Random selo u Bosni, bliska budućnost:
Ceremonija počinje dolaskom svatova u mladino selo. Kum predaje mladoženji merdevine s kojima se ovaj treba popeti na kuću i prdnuti u odžak. Ako pacovi krenu bježati iz kamina, slijedi aplauz i ćaća predaje mladu. Zatim se odlučuje po čijim običajima će se dalje odvijati ceremonija. Otac mladoženje sa zastavom Manchestera (eventualno Aston Vile) na leđima puca slobodnjak, i ako ubaci u štalu pripada mu čast da produži tradiciju svog sela. Stari svat pozdravlja prisutne s burencetom uz tradicionalni poklič: “Draga braćo i sestre, selam alejk!!!!” Nastavak se održava u opštini, gdje mladenci razmjenjuju prstenje, a matičar i otac mladoženje dresove. Epilog je naravno pod šatorom uz prisustvo delegata FIFA-e.
- Nano, a zašto nevjesta oblači biku gaće?
- Dijete moje, to je simbolični narodni običaj, s kojim teta govori da nije vidjela qrca do udaje.
Ah ta tradicija

Ceremonija počinje dolaskom svatova u mladino selo. Kum predaje mladoženji merdevine s kojima se ovaj treba popeti na kuću i prdnuti u odžak. Ako pacovi krenu bježati iz kamina, slijedi aplauz i ćaća predaje mladu. Zatim se odlučuje po čijim običajima će se dalje odvijati ceremonija. Otac mladoženje sa zastavom Manchestera (eventualno Aston Vile) na leđima puca slobodnjak, i ako ubaci u štalu pripada mu čast da produži tradiciju svog sela. Stari svat pozdravlja prisutne s burencetom uz tradicionalni poklič: “Draga braćo i sestre, selam alejk!!!!” Nastavak se održava u opštini, gdje mladenci razmjenjuju prstenje, a matičar i otac mladoženje dresove. Epilog je naravno pod šatorom uz prisustvo delegata FIFA-e.
- Nano, a zašto nevjesta oblači biku gaće?
- Dijete moje, to je simbolični narodni običaj, s kojim teta govori da nije vidjela qrca do udaje.
Ah ta tradicija
- klixoris
#41496 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ja samo uputim "pogled" i doticne odmah zaborave na sve ostale detalje.sheilak wrote:
ma da...height...
- edo_79
#41497 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
oliti Squirt makerklixoris wrote:Medju zenama poznat i kao "Height booster"![]()
- sheilak
#41498 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ne bih prihvatila poziv za izlazak. ali naravno, zavisi od kvaliteta veze.sarajlija80 wrote:dame pitanje .U vezi ste sa neki frajerom ,izasle ste sa priajteljicama u neki lokal restoran ,,,,,opazio vas je neki zgodan frajer svidajte mu se ,prilazi vam zapocinjete neku konverzaciju trazi vam broj i da izadjete sa njim,a on ne zna da imate frajera recimo sa kojim ste u vezi 3 mjeseca,bili slagale da nemate frajera i da li bi ste pristale na izlazak ,ako vam se malo svidi nebitno u kojem fizickom ili nekom dr.smislu .
-
dječak sa šibicama
#41499 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ne mislimo, ima i malih sponzorusaSecer_033 wrote:Zasto vi jos uvdijek mislite da smo mi velike sponzoruse?
Gledam sinoc Narco kulturu, film o cuvenu Juarezu u Mexicu, i bolesnim Mexicancima u Kaliforniji, koji su stvorili ekvivalent hip hop pokretu, "narco kulturu", odnosno muziku koja propagira narko kartele, Guzmana predstavlja kao modernog Robina Huda
Sve one mexicke tuketine govore kako im je san biti supruga narko bossa... ili bar njegova ljubavnica.... za to vrijeme narko karteli u Juarezu ubijaju sve i svakoga.
A ovi debili u Kaliforniji sanjare o krevetu narko bossova, nosaju bazuke po pozornici, pjesme su o ubijanju, rezanju vratova, kalasnjikov zastitni znak... ljudi su bolesni.
- klixoris
#41500 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
O tome ja cijelo vrijeme pricamkrvava wrote:Nekad prvi pogled je fatalan da bi ti se neko dopao, ali isto tako prva razmijenjena rečenica može taj pogled trenutno pomnožiti s nulom i onda poželiš da vratiš vrijeme i okreneš oči u drugom pravcuS4mpion wrote:
Fizika igra ogromnu ulogu u svemu.