Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
edo_79

#41476 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by edo_79 »

sheilak wrote:
edo_79 wrote:Šta je za vas žene definicija ''Dobrog frajera'' ?

visok, zgodan, onaj osmijeh :D
koji :D
dječak sa šibicama

#41477 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by dječak sa šibicama »

Pa nikad se vi necete udati :D
edo_79

#41478 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by edo_79 »

sha_ba wrote:185/85
187/ 89 :per:
Secer_033

#41479 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Secer_033 »

sarajlija80 wrote:dame pitanje .U vezi ste sa neki frajerom ,izasle ste sa priajteljicama u neki lokal restoran ,,,,,opazio vas je neki zgodan frajer svidajte mu se ,prilazi vam zapocinjete neku konverzaciju trazi vam broj i da izadjete sa njim,a on ne zna da imate frajera recimo sa kojim ste u vezi 3 mjeseca,bili slagale da nemate frajera i da li bi ste pristale na izlazak ,ako vam se malo svidi nebitno u kojem fizickom ili nekom dr.smislu .
Uh, tacka. Izgubih dah dok procitah tvoje pitanje.. ;)

Rekla bi mu da imam momka. Ponudila bih mu da nam se pridruzi i da ne moze vise od prijateljstva od mene dobiti sve dok sam u vezi.
klixoris

#41480 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by klixoris »

sarajlija80 wrote:dame pitanje .U vezi ste sa neki frajerom ,izasle ste sa priajteljicama u neki lokal restoran ,,,,,opazio vas je neki zgodan frajer svidajte mu se ,prilazi vam zapocinjete neku konverzaciju trazi vam broj i da izadjete sa njim,a on ne zna da imate frajera recimo sa kojim ste u vezi 3 mjeseca,bili slagale da nemate frajera i da li bi ste pristale na izlazak ,ako vam se malo svidi nebitno u kojem fizickom ili nekom dr.smislu .
Sjoooj gdje ces to bolan pitati ? Pa ovdje su sve forumasice svetice i vjerne svom dragom, no matter what :D
sheilak

#41481 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by sheilak »

edo_79 wrote:
sheilak wrote:
edo_79 wrote:Šta je za vas žene definicija ''Dobrog frajera'' ?

visok, zgodan, onaj osmijeh :D
koji :D

Image :D
sha_ba

#41482 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by sha_ba »

dječak sa šibicama wrote:Pa nikad se vi necete udati :D
:lol:
nismo svi Bogom dani...

:mrgreen:
ultima_palabra

#41483 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by ultima_palabra »

Žena u muškarcu želi vidjeti zaštitnika, to je genetski zapisano... a ako je taj zaštitnik niži od nje, onda to nije to... dok novčanik ne uđe u igru :D
eluna

#41484 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by eluna »

Secer_033 wrote:Direktni... ne ocekujem ja sa mene svaki frajer 'procita' na lrvi pogled, ali ako si vec i dugoj vezi, valjda znas kad ti je zena raspolozena i kad nije

Nakon izvjesnog vremena skontas i sam kako se ponasa kad joj se stisne, kad je umorna i sl.

Nece valjda svaki put kad ti dodjes umoran s posla prvo opisati svoje emotivno stanje. Sjednete da rucate, vidis da je nije sva svoja i skontas da je imala tezak dan.

Oni koji kazu da muskarci ne mogu znati sta zene misle i osjecaju su oni koji ne upoznaju svoju zenu kako treba.
da rezimiramo, muškarci vole upoznavati tuđe žene, ne vole upoznavati svoju ženu :D :D :D
edo_79

#41485 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by edo_79 »

Image :D
Ma ovaj se fura na mene :mrgreen:
sheilak

#41486 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by sheilak »

ultima_palabra wrote:Žena u muškarcu želi vidjeti zaštitnika, to je genetski zapisano... a ako je taj zaštitnik niži od nje, onda to nije to... dok novčanik ne uđe u igru :D
da, novcanik dodaje barem 10 cm... :D
dječak sa šibicama

#41487 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

ultima_palabra wrote:Žena u muškarcu želi vidjeti zaštitnika, to je genetski zapisano... a ako je taj zaštitnik niži od nje, onda to nije to... dok novčanik ne uđe u igru :D
Ili kako je vec Berni Eklston rekao, otprilike, "kad stanem na svoj novcanik, visi sam od vecine muskaraca"
klixoris

#41488 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by klixoris »

sheilak wrote:
Medju zenama poznat i kao "Height booster" :D
dječak sa šibicama wrote:
Ili kako je vec Berni Eklston rekao, otprilike, "kad stanem na svoj novcanik, visi sam od vecine muskaraca"
Ne kopiraj me ! :oops: Ja to vec rekao par postova ranije :)
Last edited by klixoris on 04/09/2014 12:53, edited 1 time in total.
Jokericious

#41489 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Jokericious »

Pogledaj samo kod poznatih koliko parova ima da je on nizi. Sta lova cini. :D
sheilak

#41490 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by sheilak »

klixoris wrote:
sheilak wrote:
Medju zenama poznat i kao "Height booster" :D

ma da...height... :D
Secer_033

#41491 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Secer_033 »

Zasto vi jos uvdijek mislite da smo mi velike sponzoruse?
S4mpion

#41492 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by S4mpion »

Mračajski proto wrote:
S4mpion wrote:Šta ima veze što neke cure hoće muškarca koji je viši od njih, to im je u podsvijesti usađeno i tu se nema šta pričat.-hemija. :zoka:
:-?

Koji stereotipi. :lol:
Nije to nikakav stereotip, svaki čovjek duboko u podsvijesti ima sliku osobe koju želi i osobe koju ne želi. Zato su nekom odbojne visoke cure, nekom niske, nekom debele, curama odbojni niži muškarci i sl.

Fizika igra ogromnu ulogu u svemu.
Jokericious

#41493 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Jokericious »

joooj wrote: Ranije nisam, posebno dok sam bila tinejdzerka, bilo mi je to kao kompleks.
Sad mi je super :D
:thumbup:

Koji minimum trazis za muskarca? :lol:
eluna

#41494 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by eluna »

ne bih slagala da sam u vezi tri mjeseca, ali bih prihvatila poziv za izlazak
edo_79

#41495 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by edo_79 »

Random selo u Bosni, bliska budućnost:

Ceremonija počinje dolaskom svatova u mladino selo. Kum predaje mladoženji merdevine s kojima se ovaj treba popeti na kuću i prdnuti u odžak. Ako pacovi krenu bježati iz kamina, slijedi aplauz i ćaća predaje mladu. Zatim se odlučuje po čijim običajima će se dalje odvijati ceremonija. Otac mladoženje sa zastavom Manchestera (eventualno Aston Vile) na leđima puca slobodnjak, i ako ubaci u štalu pripada mu čast da produži tradiciju svog sela. Stari svat pozdravlja prisutne s burencetom uz tradicionalni poklič: “Draga braćo i sestre, selam alejk!!!!” Nastavak se održava u opštini, gdje mladenci razmjenjuju prstenje, a matičar i otac mladoženje dresove. Epilog je naravno pod šatorom uz prisustvo delegata FIFA-e.

- Nano, a zašto nevjesta oblači biku gaće?
- Dijete moje, to je simbolični narodni običaj, s kojim teta govori da nije vidjela qrca do udaje.

Ah ta tradicija :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
klixoris

#41496 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by klixoris »

sheilak wrote:

ma da...height... :D
Ja samo uputim "pogled" i doticne odmah zaborave na sve ostale detalje. :D Najcesci je kad se frisko parkiram sa motorom pa tek skinem kacigu, onako sav utegnut u kozi :D
edo_79

#41497 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by edo_79 »

klixoris wrote:Medju zenama poznat i kao "Height booster" :D
oliti Squirt maker :mrgreen:
sheilak

#41498 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by sheilak »

ne bih prihvatila poziv za izlazak. ali naravno, zavisi od kvaliteta veze.
dječak sa šibicama

#41499 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Secer_033 wrote:Zasto vi jos uvdijek mislite da smo mi velike sponzoruse?
Ne mislimo, ima i malih sponzorusa :oops: :D

Gledam sinoc Narco kulturu, film o cuvenu Juarezu u Mexicu, i bolesnim Mexicancima u Kaliforniji, koji su stvorili ekvivalent hip hop pokretu, "narco kulturu", odnosno muziku koja propagira narko kartele, Guzmana predstavlja kao modernog Robina Huda

Sve one mexicke tuketine govore kako im je san biti supruga narko bossa... ili bar njegova ljubavnica.... za to vrijeme narko karteli u Juarezu ubijaju sve i svakoga.

A ovi debili u Kaliforniji sanjare o krevetu narko bossova, nosaju bazuke po pozornici, pjesme su o ubijanju, rezanju vratova, kalasnjikov zastitni znak... ljudi su bolesni.
klixoris

#41500 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by klixoris »

krvava wrote:
S4mpion wrote:
Fizika igra ogromnu ulogu u svemu.
Nekad prvi pogled je fatalan da bi ti se neko dopao, ali isto tako prva razmijenjena rečenica može taj pogled trenutno pomnožiti s nulom i onda poželiš da vratiš vrijeme i okreneš oči u drugom pravcu :D
O tome ja cijelo vrijeme pricam :D
Locked