Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- Capsicum
#41476 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Čekam samo da kmirso skonta da mu Fahro već koalira da SDA pa da objasni kako to nije razlog da ih se ne primi u bh blok 
- kmirsad
#41477 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Protu udar iz Banovičkog SDA kada su vidjeli da gube TK, zauvijek.... tokom jučerađnjeg dana, koordinarano objavljivano na SDA portalima, tuzlainfo, ba, prvi, pa nezavisni. ba, FAKTOR, Klix.... pokledaj čije reklame su dominante na njima... šeruju ljudi iz SDA, DF, pojedinci iz KO SDP TK, ali i pojedinci iz NS Tuzla, prikriveni zaljubljenici u Blok 7 i nezadovoljnici svojim ishodom na izborima, smiješnim brojem glasova koji su dobili, te poneki naivni član......Objave na pobrojanim portalima idu tokom jučerašnjeg dana, ko u turskoj u seriji i nastavcima... vjerovatno će nastaviti i danas.svaka objava završava informacijom" ...RMU BANOVIĆI... rudnik koji nije ušao u Korporaciju jp Elektroprivreda DD Sarajevo".malakh wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/skoro-2 ... /190424137kmirsad wrote:Kapsi... očigledno da nisi pročitao moj post. Predlažem da radnju čitanja ponoviš, pa onda da mi imputiraš. Ovako mi glupo da nastavljam diskusiju. Ovako možeš diskutovati samo sam sa sobom.U toj plemici ja sam višak.
šta je ovo kmirso? zapratio sam tvoje postove u kojima tvrdiš da je kukić biznismen i gospodin.
I nije bilo dvesta nego stotinjak. prvo njih dvadesetak, Gutinih,, da bi im se solidarno pridružio prestali dio rudara orve smjene jame Omazići.Pred rudare je odmah izašao predsjednik sindikata RMU Banovići, Mirsad Kukić kojem rudari jedino vjeruju i obečao im da će sa upravom riješiti problem plata i toplog obroka. Nije rudnik pozvao specijalce na rudare da ih tuče..
Skoro svi rudari prve smjene jame Omazići, su se se vratili u jamu, a onih dvadesetak ostali da provociraju dok Kukičevo obečanje ne dobiju na pismeno.Depoi uglja su puni i Elektroprivreda čeznutljivo gleda na kamare Banovičkog uglja, Ne da im RMU Banovići više đaba uglja.
- kmirsad
#41478 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Koliko sam ja skonto, Fahrudin ih samo prca... Jel to negde izjavio i potvrdio da ide u koaliciju sa SDA... ako jeste, daj neki link sa portala... a da nije SDA-ov...Capsicum wrote:Čekam samo da kmirso skonta da mu Fahro već koalira da SDA pa da objasni kako to nije razlog da ih se ne primi u bh blok
- kmirsad
#41479 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Vidim da sam još jednom bio u pravu. Zaista se u NS spremna krađa tuđeg identiteta, truda, kičenje tuđim referensama i perjem, preuzimanje stranačkih poluga vlasti i obezglavljivanje NS-a.I to iz Tuzle i iz iznutra. Kako dolikuje pravim zavjerenicima.
"Glumačka putujuča družina od stranke do stranke" se iskupila... dugo je vrebala, promatrala,.pronašla saradnike i podršku iz drugih stranaka, SDP-a, DF-a ali među nekolicinom starih NS-ovaca... i ocijenila da je najbolji i višestruko korisni plijen... Naša stranka...
Da u nju ubace svoje ljude na važna mjesta, rovare i polože "kukavičija jaja".
Naravno da je to lakše, nego praviti i godinama graditi svoju stranku, graditi svoju kuču.
Lakše je oteti, useliti se i razbaškariti u namještenu tuđu kuću.
"Glumačka putujuča družina od stranke do stranke" se iskupila... dugo je vrebala, promatrala,.pronašla saradnike i podršku iz drugih stranaka, SDP-a, DF-a ali među nekolicinom starih NS-ovaca... i ocijenila da je najbolji i višestruko korisni plijen... Naša stranka...
Da u nju ubace svoje ljude na važna mjesta, rovare i polože "kukavičija jaja".
Naravno da je to lakše, nego praviti i godinama graditi svoju stranku, graditi svoju kuču.
Lakše je oteti, useliti se i razbaškariti u namještenu tuđu kuću.
Last edited by kmirsad on 25/04/2019 07:02, edited 1 time in total.
- Capsicum
#41480 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
A ZDK se ne pika? 
- kmirsad
#41481 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ma iskreno da ti kažem, jebe mi se ZDK... ko što se i njima jebe za TK.Capsicum wrote:A ZDK se ne pika?
Mene trenutno zanima samo TK...
Vlada TK jedina ima direktan konkretan uticaj na moj kvalitet života.
Šansa se ukazala i mora se iskoristiti...
A domovina, ne brinem za nju... Ljiljan je otišo da brani... dok jje on tamo da udara po prstima i ušima neprijatelje sa krstarečim raketama i rez. sastavom MUP-a..., mirno spavam.
- Capsicum
#41482 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Hajd nek vam je sretan ostanak SDA i SBB na vlasti u TK 
- kmirsad
#41483 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
pu, pu,pu, pu... sikter nalete...Capsicum wrote:Hajd nek vam je sretan ostanak SDA i SBB na vlasti u TK
To se, uvjeren sam , neče dogoditi...Lično poznajem momka iz SBB koji je u skupštini TK, relativno nov u politici, neiskvaren, jako ozbiljan, ne šupljira, odgovoran, drći tiječ, poštuje dogovor...
SDA-u nije dovoljan SBB, treba mu i PDA, a ovi su ih odbili. A i SBB ima čvrst dogovor sa PDA.
Jedino ako SDP ne popusti i ode sa SDA.
Ako Edin Delić, pragmatičan kakav jeste, preuzme SDP, to je gotovo izvjesno...onda tek, piši propalo......
Last edited by kmirsad on 25/04/2019 08:58, edited 1 time in total.
- Capsicum
#41484 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nisi me skontao, al hajd... 
- kmirsad
#41485 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nisam Anštajn, pojasni mi. Jedino ako nisi mislio PDA =SDA. A nije. Razlika je drrrrrastična...Capsicum wrote:Nisi me skontao, al hajd...
- Capsicum
#41486 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pa jeste, cijelo jedno slovo 
- kmirsad
#41487 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
E vidiš... to jedno slovo razlike je svojim rudarima koji nisu u koncernu, omogučio besplatno liječenje i banjanje o trošku RMU... u Hotelu Melain Tuzla, extra de lux kategorije, u njihovoj slanoj banji, najbolje opremljenoj na Balkanu, sve vrste fizikalnih terapija što uključuje u bazen, i vježbe u bazenu, Elektroterapije, kinezi terapije,lasere, slanu sobu, saunu, najbolje terapeute i preglede dvije orofesorice na Medicinskom Fakultetu UNTZ dr, sci fizikalne medicine i rehabilitacije.Capsicum wrote:Pa jeste, cijelo jedno slovo
Banja puna Banovićkih rudara.
- Capsicum
#41488 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Auuu ko bi rekao da ih je samo to jedno slovo sprječavalo da od kriminalaca i kabadahija postanu spasioci radničke klase. Mijenjajte ljudi slova, u tome leži finta. 
- kmirsad
#41489 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ma ja... neka vrati S i ukine banjanje...

- Capsicum
#41490 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Izgleda da vam koalicioni partner ispravlja kičme rudarima pendrecima 
- kmirsad
#41491 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Capsicum wrote:Izgleda da vam koalicioni partner ispravlja kičme rudarima pendrecima

Vidim policajci razbiše masovne demonstracije svih rudara i oslobadiše prolaz za onu želj. kompoziciju...
I ne vidim im pendreke u slobodnim rukama... samo štitove... koliko se ja razumijem, to je odbrambena formacija...
Čad se mlatilo borce, nije bilo slobodnih ruku.. pendreci, suzavci, vodeni topoci, cipelarenje... ove su na rukama odnijeli van kolosjeka.
Lažu!
Nije bilo primjene sile.
I svi zahtjevi ispunjeni.
Izuzev onog o povlačenju podrške građanskoj vladi TK.
- Capsicum
#41492 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Rudari u borbi protiv Kukine građanske vlade. Kuko stari socijal-liberal iz mira 
- Revolucionar ★
-
Novak20
#41494 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Revolucionar ★ wrote:
Nisam upratio. Kakve veze imaju SDP i NS sa ovim imputacijama oko PDA i tobožnjom brigom za obespravljene radnike i rudare ???
Ja bih prije rekao da je za ovo odgovorna SDA sa privjescima.
- drug_profi
#41495 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pa kako ne znas da su za sve sto ne valja krivi krmojedi, ateisti, komunjare i pederi....
-
Novak20
#41496 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
drug_profi wrote:Pa kako ne znas da su za sve sto ne valja krivi krmojedi, ateisti, komunjare i pederi....
Ma znam samo mi šega kako megafoni iz DF i kombi GS lijepe ovakve gluposti na dušu NS.
Realno bi bilo da lik poput D.H. koji u životu nije digao ništa teže od laptopa piše kako su rudnici i rudari pokradeni, zaduženi. Kako je SDA i Kukić s njima rudnike pretvorio u socijalne ustanove u koje se prima po 100 ljudi minimum, tri mjeseca pred izbore. Kako u rudnicima na jednog rudara (ne)radi 3-4 birokrata....
Opleo bi on po stvarnim krivcima za rudarske nevolje da iskreno suosjeća sa obespravljenima i da mu je stalo do njihovog boljitka. Ovako se vidi iz aviona da lošom ironijom i podmetanjem štiti vlast i svoje mrvice oko stola.
- kmirsad
#41497 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
http://balkans.aljazeera.net/video/gagi ... k-pAxwP4Dc
Upssss...
...riješi to Kuka po kratkom postupku...
Vrati čojvek Omazičane na posao...
Šta će sad pojedinci iz SDP/NS...zaljubljenici u SDA
...
Valja brzo nešto smisliti, organizovati...
Mogao bi im se Blok Čuma 7 i 2 000 miliona maraka izmaknut... pa štaćekudće...đaba sve
Upssss...
Vrati čojvek Omazičane na posao...
Šta će sad pojedinci iz SDP/NS...zaljubljenici u SDA
Valja brzo nešto smisliti, organizovati...
Mogao bi im se Blok Čuma 7 i 2 000 miliona maraka izmaknut... pa štaćekudće...đaba sve
-
kluz franjo
#41498 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ovako...
Nakon niza neuspjeha čini se da SDA planira opoziciju "disciplinirati" putem njihovih unutarstranačkih izbora.
Ja nemam razloga da mislim da je Damir Marjanović "SDA igrač". Na koncu, upravo su ga PK i ovo rukovodstvo uveli u stranku i GO i postavili ga za nosioca liste (sami pali, sami se ubili).
Ipak, ukoliko DM i prećutno prihvati predstojeću "podršku" Stav-a i SB-a, to će imati svoju simboliku.
Naravno, delegati NS imaju pravo sebi izabrati predsjednika, bilo kojeg.
Mi, birači imamo pravo to tumačiti.
Nakon niza neuspjeha čini se da SDA planira opoziciju "disciplinirati" putem njihovih unutarstranačkih izbora.
Ja nemam razloga da mislim da je Damir Marjanović "SDA igrač". Na koncu, upravo su ga PK i ovo rukovodstvo uveli u stranku i GO i postavili ga za nosioca liste (sami pali, sami se ubili).
Ipak, ukoliko DM i prećutno prihvati predstojeću "podršku" Stav-a i SB-a, to će imati svoju simboliku.
Naravno, delegati NS imaju pravo sebi izabrati predsjednika, bilo kojeg.
Mi, birači imamo pravo to tumačiti.
- drug_profi
- kmirsad
#41500 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Isto se, paralelno dešava i u SDP-u...
U NS je situacija na otimanju i preuzimanju stranke u cilju njene upotrebe protiv nje same još žežča, temeljitio i dugo pripremana.
Nezadovoljnici sa različitim motivima su udruženi s jednim zajedničkim ciljem.
Jedini zajednički motiv, svi žele kravu muzaru... Blok Čuma 7-
Uglavnom, zaslužnim delegatima su data obečanja da će se poslije dobijene bitke,o njima voditi računa, cijeniti zasluge, dijeliti odlikovanja, plakete i zahvalnice... pozicije, imenovanja, zašpđljavanja u SDA-ovim Elektroprivredama, Telekomima, Sumama, Vodama, UKC-ovima,CESTAMA, Turističkim zajednicama, fondovima...
Međusobno će se razračunavati kasnije. kad sruše Pedju i "Kojevićevštinu" u NS.
Kad joj ubiju duh.
Vodi se opasna haranga i na podpredsjedničkom nivou, pravi dinastija...
Hahari i Huni udaraju sa svih strana.
U slobodnom vremenu, pomažu zavjerenicima protiv Nikšića i pružaju podršku Edinu Deliću, Enki i Žaretu, a oni njima...
Nadam se Pedja to vidi, priprema, utvrđuje, ojačava linije i tranšeje.
Nekako mislim da nije svestan, kakve je opasne neprijateljske "SEAL i FOKE, iskusne specijalce za posebne namjene" upustio u stranku.
U NS je situacija na otimanju i preuzimanju stranke u cilju njene upotrebe protiv nje same još žežča, temeljitio i dugo pripremana.
Nezadovoljnici sa različitim motivima su udruženi s jednim zajedničkim ciljem.
Jedini zajednički motiv, svi žele kravu muzaru... Blok Čuma 7-
Uglavnom, zaslužnim delegatima su data obečanja da će se poslije dobijene bitke,o njima voditi računa, cijeniti zasluge, dijeliti odlikovanja, plakete i zahvalnice... pozicije, imenovanja, zašpđljavanja u SDA-ovim Elektroprivredama, Telekomima, Sumama, Vodama, UKC-ovima,CESTAMA, Turističkim zajednicama, fondovima...
Međusobno će se razračunavati kasnije. kad sruše Pedju i "Kojevićevštinu" u NS.
Kad joj ubiju duh.
Vodi se opasna haranga i na podpredsjedničkom nivou, pravi dinastija...
Hahari i Huni udaraju sa svih strana.
U slobodnom vremenu, pomažu zavjerenicima protiv Nikšića i pružaju podršku Edinu Deliću, Enki i Žaretu, a oni njima...
Nadam se Pedja to vidi, priprema, utvrđuje, ojačava linije i tranšeje.
Nekako mislim da nije svestan, kakve je opasne neprijateljske "SEAL i FOKE, iskusne specijalce za posebne namjene" upustio u stranku.