Mi smo obrazli, poklonićemo medjveda
Dešavanja u Srbiji
-
RasAlGhul
#41476 Re: Dešavanja u Srbiji
- General War
#41477 Re: Dešavanja u Srbiji
Evo Mor'o cojk u jezero da skoci da spere Dacica sa sebe, jos se krsti sta je dozivio u Srbiji

- bosan
#41478 Re: Dešavanja u Srbiji

Ja mislim da je Vucic dozivio orgazam
- spreca
#41479 Re: Dešavanja u Srbiji
Nije skupo...nebi niko jeftinije napravio
Last edited by spreca on 19/01/2019 17:36, edited 1 time in total.
-
radostan dan
#41480 Re: Dešavanja u Srbiji
izdržo je, nije...bosan wrote:
Ja mislim da je Vucic dozivio orgazam![]()

-
DonieBrasco
#41481 Re: Dešavanja u Srbiji
Na dnevnoj bazi odgovoran za desetine miliona zivota, za koliko je zvjerstava i dusa direktno odgovoran, a ovako se samo prekrsti, bucne u vodu, kao neki vjernik "pomaze bog" i sve OK.General War wrote:Evo Mor'o cojk u jezero da skoci da spere Dacica sa sebe, jos se krsti sta je dozivio u Srbiji![]()
Njemu nista, zdrav, radi sta hoce ima sta pozeli, nabijem ja na kurac taj ruski narod koja ga podrzava a pogtovo srbe, kao i sve ove lidere i gospodare zivota i smrti diljem planete bez obzira na naciju i vjeru.
- CSKA
#41482 Re: Dešavanja u Srbiji
ORGANIZATORKA BI JAJIMA NA RTS Kojo: Reci čija je ideja sa razbijanjem protesta, izvini se i napusti organizaciju!
https://www.blic.rs/vesti/politika/orga ... ni/9gqec84
Bivši načelnik beogradske policije Marko Nicović kaže za Kurir da gađanje jajima može biti opasno.
- Nije naivno tako se gađati. Jaje je ipak teško, može da pogodi nekoga u oko, na primer, i da ga ozbiljno povredi. U Meksiku su protestanti gađali jajima i jednom poslaniku su izbili oko. Na Filipinima je takođe zabeležen sličan slučaj. Tako da gađanje jajima nije tako bezopasno. Ako nekoga nezgodno pogodi, može da ga unakazi - rekao je Nicović.
Poceli pokusaji razbijanja protesta.
https://www.blic.rs/vesti/politika/orga ... ni/9gqec84
Bivši načelnik beogradske policije Marko Nicović kaže za Kurir da gađanje jajima može biti opasno.
- Nije naivno tako se gađati. Jaje je ipak teško, može da pogodi nekoga u oko, na primer, i da ga ozbiljno povredi. U Meksiku su protestanti gađali jajima i jednom poslaniku su izbili oko. Na Filipinima je takođe zabeležen sličan slučaj. Tako da gađanje jajima nije tako bezopasno. Ako nekoga nezgodno pogodi, može da ga unakazi - rekao je Nicović.
Poceli pokusaji razbijanja protesta.
- Matzan
#41483 Re: Dešavanja u Srbiji
Ljudi se bore za demokratsku Srbiju, a njoj je do jaja! 
- Banksy
#41484 Re: Dešavanja u Srbiji
... Dodika.RasAlGhul wrote:Mi smo obrazli, poklonićemo medjveda...
-
radostan dan
#41485 Re: Dešavanja u Srbiji
ne bih da sugerišem, al mislim da vladimir voli kučkice...

- animals
#41486 Re: Dešavanja u Srbiji
I dva magarca..Banksy wrote:... Dodika.RasAlGhul wrote:Mi smo obrazli, poklonićemo medjveda...
Bakira i Covica..
nek ih skloni u kakav gulag..
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#41487 Re: Dešavanja u Srbiji
Ne bilo ti mrsko,de mi elaboriraj vezu fotografije i rečenice koju si napisao.radostan dan wrote:ne bih da sugerišem, al mislim da vladimir voli kučkice...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#41488 Re: Dešavanja u Srbiji
prljavi Hare wrote:Ne bilo ti mrsko,de mi elaboriraj vezu fotografije i rečenice koju si napisao.radostan dan wrote:ne bih da sugerišem, al mislim da vladimir voli kučkice...
to ti je posebna pantomima s petlova brda
-
radostan dan
#41489 Re: Dešavanja u Srbiji
nije mi mrsko, vrlo je jednostavno...da izazovem reakciju.Ne bilo ti mrsko,de mi elaboriraj vezu fotografije i rečenice koju si napisao.
kojoj sam se i nadao.
jel to ok?
ili nije?
ako nije, da ga proglasimo svetom kravom, i da ga ne pominjemo više, ok?
- prljavi Hare
#41490 Re: Dešavanja u Srbiji
Vidi,mogu se Komši spočitati neke stvari ali da je nečija kučkica,e to nisam primjetio.I da ima takvih momenata,bio bi toalni gubitnik poredradostan dan wrote:nije mi mrsko, vrlo je jednostavno...da izazovem reakciju.
kojoj sam se i nadao.
jel to ok?
ili nije?
ako nije, da ga proglasimo svetom kravom, i da ga ne pominjemo više, ok?
elite u svijetu kučki koje smo upravo mogli vidjeti u Beogradu prije dva dana.Sa njima niko ne može.
tradicionalne pjesme za Putina,mene samo bilo strah da ne opali ono što je za Erdogana pripremao.
P.S.Nije ovo nikakva reakcija,već napisano jednostavno ne stoji.
-
radostan dan
#41491 Re: Dešavanja u Srbiji
ja mislim da stoji...ako je to grijeh, ti me spali na lomači.
kao što i stoji to za ivicu, i za vučića.
samo je pitanje, ko je čija?
i šta sad da radimo, dragi hare?
da zadrzimo pravo da imamo različita mišljenja, il da preko logo-a klix foruma puknemo pinkovu fleku?
ja ću se složiti sta god da predlozis.
kao što i stoji to za ivicu, i za vučića.
samo je pitanje, ko je čija?
i šta sad da radimo, dragi hare?
da zadrzimo pravo da imamo različita mišljenja, il da preko logo-a klix foruma puknemo pinkovu fleku?
ja ću se složiti sta god da predlozis.
- prljavi Hare
#41492 Re: Dešavanja u Srbiji
Naravno da imaš pravo na svoje mišljenje,kao i ja uostalom.
-
radostan dan
#41493 Re: Dešavanja u Srbiji
neće...Otto_13 wrote:Dali će i Vučko da dočeka svoj peti oktobar ????
ovo je sasvim dovoljan broj za ozbiljnu opoziciju, jaku opoziciju, kvalitenu opoziciju, koja ima šansi protiv vlasti.
samo, ima tu jedan problem - nema ko da je vodi.
u odnosu na one koji se zovu vođe opozicionih stranki, radije bih vidio džaferovića na čelu kolone, nego ovih par pajaca.
-
megaman4
#41494 Re: Dešavanja u Srbiji
Ili je Vucic bas budala ili ne zeli vidjeti da se oko njega polako steze obruc?Otto_13 wrote:Dali će i Vučko da dočeka svoj peti oktobar ????
Redovno dobiva signale da gubi podrsku naroda, i da ce njegov silazak sa vlasti biti jos samo vise ubrzan, nakon otvorenog lizanja supka Putinu.
Da li ce doticni sici sa vlasti mirnim putem ili silom, zavisi od Brisela i Washingtona?
Jedno je sigurno, normalni proevropski dio Srbije se probudio.
- CSKA
#41496 Re: Dešavanja u Srbiji
Eto kazu da ce Trifunovic biti novi vodja opozicije.Oni kao da ne zele da Vucic ode.Ajde da se vratimo na Belog.Delovao je ozbiljnije.
- pici
#41497 Re: Dešavanja u Srbiji
udario i koja na piČkoustog... sta je BRe. ovo, pa sam car ruski ga pomazo ko knjaza od topcidera, zar da se i to ponisti... eeee na sta spada kuca petrovica
Nikola Kojo na protestu u Beogradu: Vučiću, ne plaćamo te mi da nas nazivaš bagrom i ološem, niti da budeš i sudija i novinar i advokat i selektor i inspektor i akušer i babica
Nećemo RTS da gađamo jajima jer je to naš javni servis, koji mi plaćamo, a koji si ti kidnapovao kao i sve ostalo u ovoj zemlji, rekao je glumac ispred Filozofskog fakulteta
http://www.nedeljnik.rs/nedeljnik/porta ... -i-babica/
- pici
#41498 Re: Dešavanja u Srbiji
zna ruskije despote sHa je kuckica
PUTIN NIJE SKIDAO POGLED SA CECE RAŽNATOVIĆ! Ovo je detalj sa dočeka predsednika Rusije pred Hramom koji je SVIMA UPAO U OKO!
- pici
#41499 Re: Dešavanja u Srbiji
ako me iko natera da skinem ikonu i kandilo su tavana i vrnem se veri pradedovskoj to je ovaj dedica... u kost
INTERVJU Mitropolit Crnogorske pravoslavne crkve Mihailo
Vakat je da se oslobodimo Srpske pravoslavne crkve i da plate za genocid u Srebrenici
Nema tih para koje mogu nadoknaditi onolike žrtve, ali BiH ima pravo na to i treba to tražiti
Riječ vakat mnogo su upotrebljavali naši preci, a i danas se često kod nas može čuti uzrečica: „Čemu vakat, tome je i vrijeme“. E, suština ove poruke je da je došlo vrijeme da se mi oslobodimo svega onoga što radi Srpska pravoslavna crkva u Crnoj Gori. Oni bi ovdje rado obnovili situaciju iz posljednjeg rata kao što su radili u Dubrovniku, Sarajevu ili Srebrenici, gdje je počinjen najveći genocid nakon Drugog svjetskog rata. I zato kažem vakat je da se oslobodimo takvih pokušaja.
- Maraschino
#41500 Re: Dešavanja u Srbiji
cemu se sve sluze...pici wrote:zna ruskije despote sHa je kuckica
PUTIN NIJE SKIDAO POGLED SA CECE RAŽNATOVIĆ! Ovo je detalj sa dočeka predsednika Rusije pred Hramom koji je SVIMA UPAO U OKO!