Drvosjeca iz Dejcica wrote:
A sada najozbiljnije, ako ti je to glavni kriterij i motiv gledanja filmova onda si ti zalutala ovdje. Mislim da gubiš vrijeme generalno gledajući bilo koji film sa takvim stavom.

Moderator: _BataZiv_0809
Drvosjeca iz Dejcica wrote:
A sada najozbiljnije, ako ti je to glavni kriterij i motiv gledanja filmova onda si ti zalutala ovdje. Mislim da gubiš vrijeme generalno gledajući bilo koji film sa takvim stavom.

Pogledah maloprije, onako, meni nije baš nešto sjeo. Meni je recimo na tu temu bolji Misery iz 1990. godine, rekao bih dosta bolji.kakavdanakneiskustvu wrote:ferratilis wrote:Malo koji film moze s*ebat covjeka kao ovaj
uh,bas tako
Meni je bilo malo muka poslije oba filma, ali na razlicite nacine.Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Pogledah maloprije, onako, meni nije baš nešto sjeo. Meni je recimo na tu temu bolji Misery iz 1990. godine, rekao bih dosta bolji.
isao..gledao...jaka gluma hiperrealizam na kub . meni su govorili davno dai dem predstavu gledati ali jedva sam ovo izdrzao sa vakim zivcima a nedo bog predstavu da sam morao...johnnykola wrote:Vrhunski film! Najtoplija preporuka.markioni wrote:valjal ova Zaba cemu? jel tegoba sama il da idem bez tableta?
O njemu:
Žaba
Jesi vidio? Jukić i cijela ekipa su naprosto razvalili. I produkcija je vrhunska, a ne kao ono Danisovo furanje na "budemo snimili film sa čačkalicom". Mislim na Smrt u Sarajevu.markioni wrote:isao..gledao...jaka gluma hiperrealizam na kub . meni su govorili davno dai dem predstavu gledati ali jedva sam ovo izdrzao sa vakim zivcima a nedo bog predstavu da sam morao...johnnykola wrote:Vrhunski film! Najtoplija preporuka.markioni wrote:valjal ova Zaba cemu? jel tegoba sama il da idem bez tableta?
O njemu:
Žaba
Nije samo to..Black swan wrote:s prijezirom odbacujem vaš filmski neukus i nedavanje mašti oduška... to što su telekomunikacije zajebale mnoge filmaše ne znači da u mašti i SFu razvoj društva nije mogao ići na kloniranje umjesto u mobitele za djecuanimus wrote:Ja sam na pola filma odustao. Losa predvidljivost u razvoju tehnologije je prevelika. Jednostavno bode oci iz danasnje perspektive kada gledas.nema me tamo wrote:Pokušao sam Blade Runnera iz 1982 da gledam 3 puta prije nego što sam ga danas završio nakon 2 dana...
Film je tad u to vrijeme bio flop u kinima i nije imao 10 posto besmrtnosti što ima danas..
Ja nit' kazem da je loš nit' da je dobar između je..
Mada iskreno zadnjih 15 minuta filma je vrh...
Eto morao sam ga ovdje preporucit jer ne ide uopšte da ovo pisem na temi gledali ste ne preporucujete..
Ovaj novi s Goslingom imam osjecaj da je drama dobar s novom tehnologijom.
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Pogledah maloprije, onako, meni nije baš nešto sjeo. Meni je recimo na tu temu bolji Misery iz 1990. godine, rekao bih dosta bolji.kakavdanakneiskustvu wrote:ferratilis wrote:Malo koji film moze s*ebat covjeka kao ovaj
uh,bas tako
ferratilis wrote:Mene je stomak zabolio pri kraju filma. Jos mi je bilo gore gledat scene koje nemaju nikakvo nasilje, ali vise djeluju psiholoskiMisery je odlican film, ali malo ko ima slifa za bolesne filmove kao Azijati
markioni wrote:da...bas sto bi se reklo "zapazena ostvarenja" glumacke ekipema pusti danisa ego triperko i demagog prve klase...a i ne bio ko mu je stara..
Srce mi ko dzamija?kakavdanakneiskustvu wrote:markioni wrote:da...bas sto bi se reklo "zapazena ostvarenja" glumacke ekipema pusti danisa ego triperko i demagog prve klase...a i ne bio ko mu je stara..
lamija?

Vrhunski film, si vidio kako se nagovorio četnikovićima.JoseMujica wrote:How I Was Systematically Destroyed by an Idiot (1983)
Kako sam sistematski unisten od idiota (original title)
1h 38min | Comedy, Drama | 5 July 1983 (Yugoslavia)
http://www.imdb.com/title/tt0085769/
Znači, Šijanov must watch film!
Vrhunska, baci oko:tutku wrote:Ima li kakva kvalitetna novija komedija, koju god da sam pogledao zadnje vrijeme ispod ocekivanja

Pretpostavljam da Oslobađanje nisi gledao nakon preporuke na ovoj temi:
Sjo šuplje, čuj istih preporuka. Možda u tri mjeseca, ali u tednu. Ma daj!nema me tamo wrote:A jesi ubo s ovim nema šta, al' sto jest jest previše istih preporuka u sedmici bude..